(al' u 3D Studio Max-u)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahahaha...oni su samo nasa blijeda kopijaadnan_hzsa je napisao/la: vidim da smo zadali neke nove standarde....
Hahahah neka neka bolji smoGigant je napisao/la:hahahaha...oni su samo nasa blijeda kopijaadnan_hzsa je napisao/la: vidim da smo zadali neke nove standarde....kada smo mi kartice sa bar kodom imali...a ove nove da ne govorim
Pravio se on ili ne pravio , Zeljo ga ima a Sarajevo nema !!!Krvotok je napisao/la:Pravi se stadion, Grbavica Chrome Beta, 15th attempt - full edition!!! (al' u 3D Studio Max-u)
Hajde evo reci kad al odmah nemoj potrcat da vidis na netu negdje a ja znam kad ste imali?Gigant je napisao/la:hahahaha...oni su samo nasa blijeda kopijaadnan_hzsa je napisao/la: vidim da smo zadali neke nove standarde....kada smo mi kartice sa bar kodom imali...a ove nove da ne govorim
Ne sjecam se tacno godine, ali znam da se zvala Sarajevo card (imam je kod sebe), mozda negdje oko 98, ali sada lupam...pod vodstvom Sabahudina Resica, a ti me ispravi za godinu,jer fkt ne znam...pile87 je napisao/la:Hajde evo reci kad al odmah nemoj potrcat da vidis na netu negdje a ja znam kad ste imali?Gigant je napisao/la:hahahaha...oni su samo nasa blijeda kopijaadnan_hzsa je napisao/la: vidim da smo zadali neke nove standarde....kada smo mi kartice sa bar kodom imali...a ove nove da ne govorim
Nepuna 2 mjeseca al eto pokusaj stvar je pismena i lijepo izgleda pa i dosta klubova koristi toSeyo_TM je napisao/la:i radilo im 2 mjeseca![]()
nije zvaka za seljaka ni nanajvo za prvaka
radilo ne radilo, imali smo..a i sada smo prije vas uveli, cisto onako, informativnoSeyo_TM je napisao/la:i radilo im 2 mjeseca![]()
Moram te razocaratiBlueone je napisao/la:Ako je sad petoba za Jug, koliko ce onda biti kad se napravi novi stadion akbda, jos ako sve tribine budu manje vise isto uslovne.
PS Evo bas gledam ovu svoju poroslogodisnju kartu za Jug, pa posto mi redari nisu izbusili sve one tackice sa utakmicama , mogu li one neiskoristene prenijeti u ovu sezonu![]()
ZA KOJU GOD MEDIJSKU KUĆU RADI ZEKA ODLIČNO STE OSJETILI NJEGOVE MAJSTORIJE NA SVOJOJ KOŽI U POSLJEDNJOJ DECENIJIpile87 je napisao/la:A za koju medisku kucu radi ovaj Almir Turkovic nekadsnji junior ZeljeSeyo_TM je napisao/la:Revijalna utakmica
Željini veterani igrali protiv novinara
Veterani Želje danas su odigrali revijalnu utakmicu sa novinarima, a i jednima i drugima pripalo je po poluvrijeme.
Za Željine veterane nastupili su Ibrahimović, Biščević, Kurt, Mulaosmanović, Pehlivanović, Hurić, Muharemović, Žerić, Jahić, Alihodžić i Mekić.
"Sedmu silu" predstavljali su Solak, Trbonja, Šećkanović, M. Biščević, Škandro, Kolar, Ligata, Sinanović, Jaganjac. Treba napomenuti kako je za novinare kao gost nastupio Almir Turković.
Za igrača utakmice proglašen je golman novinara Solak, a bitno je napomenuti kako je za veterane Želje nastupilo nekoliko igrača iz šampionske generacije 1998. godine.
A ti si baš opsjednut nama ...KARL HAJNC je napisao/la:ZA KOJU GOD MEDIJSKU KUĆU RADI ZEKA ODLIČNO STE OSJETILI NJEGOVE MAJSTORIJE NA SVOJOJ KOŽI U POSLJEDNJOJ DECENIJIpile87 je napisao/la:A za koju medisku kucu radi ovaj Almir Turkovic nekadsnji junior ZeljeSeyo_TM je napisao/la:Revijalna utakmica
Željini veterani igrali protiv novinara
Veterani Želje danas su odigrali revijalnu utakmicu sa novinarima, a i jednima i drugima pripalo je po poluvrijeme.
Za Željine veterane nastupili su Ibrahimović, Biščević, Kurt, Mulaosmanović, Pehlivanović, Hurić, Muharemović, Žerić, Jahić, Alihodžić i Mekić.
"Sedmu silu" predstavljali su Solak, Trbonja, Šećkanović, M. Biščević, Škandro, Kolar, Ligata, Sinanović, Jaganjac. Treba napomenuti kako je za novinare kao gost nastupio Almir Turković.
Za igrača utakmice proglašen je golman novinara Solak, a bitno je napomenuti kako je za veterane Želje nastupilo nekoliko igrača iz šampionske generacije 1998. godine.
U TOJ PRIČI ZEKA JE BIO TOREADOR,A BIKOVI SU BILI ZNA SE VEĆ KOBlueone je napisao/la:Zeka vodi emisiju " Priblizimo koridu BH covjeku"
I prodali ih ni 400, do dana jučerašnjeg.Gigant je napisao/la:radilo ne radilo, imali smo..a i sada smo prije vas uveli, cisto onako, informativnoSeyo_TM je napisao/la:i radilo im 2 mjeseca![]()
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25 i 57 gostiju.