FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:43

UPS je napisao/la:ne zanosite se, 6 prvotimaca im nije igralo od toga sva cetvorica iz zadnje linije. Povreda njihovog drugog golmana je za anale, kao i fizioterapeut :D
Sto se tice torlaka i suljica, mislim da ce vec sutra uslijediti zalba da se 'kazne' smanje. Kad je stumfovski kloc mogao dobiti 'pomilovanje', mogu i oni. Doduse.....
a brate hallali sve si upravu ,al fkt je moglo bez ovog zadnjeg djela... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:46

nidi je napisao/la:kakav je danas bio čizmić
ma nije imao vala sta da pokaze heheh... :D
FK SARAJEVO.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 sep 2011, 20:54

Pricao sam sa plisekom, kaze da je koliko-toliko zadovoljan i da ce mjenjati comora sad u prijedoru ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 sep 2011, 20:58

UPS je napisao/la:Pricao sam sa plisekom, kaze da je koliko-toliko zadovoljan i da ce mjenjati comora sad u prijedoru ;)
ma dobar je plisek, inace je susretljiv jako kada su djeca u pitanju, nije umisljen nimalo, voli popricati sa njima
Za zivot cijeli!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 sep 2011, 20:59

ramiral je napisao/la:Možda frajer nije iz RajvoSA...
Zdrava za...cija je ono što već par godina nedostaje u odnosima navijača dva najveća BiH kluba...
Toliko je prijatelja, braće, rodbine, poznanika na ''anamo'' drugoj strani da bi se tek tako lako nekoga vrijeđalo, nazivalo debilom, konjem, maloumnikom itd..itd..

Frustracije su ogromne ali sve bude i prođe, valja tim i onim opet pogledati u oči, pozdraviti se, popiti kafu, ručati zajedno, podijeliti dobro i zlo..
Mi malo stariji smo tu da ove mlađe probamo uputiti KAKO TRABA NAVIJATI I BODRITI SVOJ KLUB, a ne da padamo na nivo huligana kojima je samo u cilju uvrijediti drugog ili čak fizički povrijediti..

Navesti ću ti jedan primjer (a i ovim internet huliganima):
Derbi 2003, Alaim griješi i iz penala Željo povede 0:1, to je ona tekma kad je Škoro izjednačio u '97 minuti, sedam dana prije tekme sa Danskom, stadion prepun, navijanje ok, štimung...
Belaj na jugu, nekome ispao suzavac, par Manijaka se potukli između sebe, u pokušaju da se to smiri njih nekoliko (a i bježeći od suzavca) iskaču na atletsku stazu, specijalci tuča, folovi, Hasagić brani jednog navijača Želje, Horde su sa sjevera (valjda mislili da ovi namjerno ulijeću na teren) napravili juriš, gore haos, lom, peglanje sa policijom, na istoku (gdje sam bio) pale se baklje, pokušavaju se probiti iznad ulaza njih par, specijalci tuku.... lom na sve strane...

U tom opštem hasu na ulazu se pojavljuje jedna prilika sa kapom plastičnom ''Volim te Željo'' i Željinim šalom.. starčić od svojih 65 godina, izgubljen kad je ugledao gdje je ušao... skače jedan momčić od 19 god i udara ga pesnicom, puca nos, dedo je ipak to, stariji čovjek... nas 3-4 ulijećemo i tog levata što ga je udario gazamo na mrtvo ime tu u ulazu, specijalci, zaštitari, haos oko nas, tuku udaraju, ja sam tog starčića uzeo pod ruku i vodim ga specijalcima... u tom kratkom vremenskom razmaku uspio mi je reći da je penzioner, da voli Želju i nikada nije bio na tekmi, dolazio iz švedske (otišao gore prije rata), vozilo mu se pokvarilo u austriji i uzeo renta car.. došao tik pred teku i kupio Istok, naravno ne znajući gdje treba da ide..
Ja sam dobio par kopči od palice i nekog kamena koji je odnekud doletjeo (u gužvi neko gađao), a jaran mi je isto fasovao napuknuće rebra od strane policajca... ali sam bio i ostao ponosan na to što sam stao u odbranu tog lika koji se ničim izazvan našao tu na pogrešnom mjestu u furtutmi za koju nije bio kriv...

Zato mi malo stariji trebamo da usmjerimo ove mlađe da se ne furaju na Denija i HOOLIGANS, već da shvate da smo mi jedna velika fudbalska porodica između koje ne smije biti vrijeđanja i inog huliganskog ponašanja..

Lijep pozz svim navijačima i mojim Pitarima i komšijama što nam ovdje svraćaju...
Jesam prijatelju iz Sarajeva,najstariji muski potopak u mojoj porodici rodio se u ovom gradu 1783 godine ali to je najmanje bitno,jedino sto me interesuje jeste da stvarno prestane ova vjestacki stvorena mrznja izmedju nas.Meni kao navijacu rezultat nije toliko bitan jedino mi je bitna igra i zalaganje igraca moga kluba,neka se bore srcem i posteno pa makar nikad ne osvojili nista.Stariji sam covjek(petobanka za vratom) i nikada mi nije bilo jasno da ljudi u ovom gradu mogu doci u situaciju da pljuju jedni na druge i siju mrznju.Ova djeca nisu ni svjesna da smo u ratu jedni drugima glavu cuvali i krvi svoje davali.Fala Bogu imam dva sina(18 i 16 godina) i ludi su za Zeljom ali im nepada na pamet pljuju po drugima.Ponekad u svojim postovima odgovorim ironicno pojedincima jer stvarno smorise sa svojim umobolnim misljenjima ali volio bi da mi neko od njih odgovori radi cega se vise raduje porazu drugog tima od pobjede svoga.Pozdrav
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2011, 21:02

dino lj je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Možda frajer nije iz RajvoSA...
Zdrava za...cija je ono što već par godina nedostaje u odnosima navijača dva najveća BiH kluba...
Toliko je prijatelja, braće, rodbine, poznanika na ''anamo'' drugoj strani da bi se tek tako lako nekoga vrijeđalo, nazivalo debilom, konjem, maloumnikom itd..itd..

Frustracije su ogromne ali sve bude i prođe, valja tim i onim opet pogledati u oči, pozdraviti se, popiti kafu, ručati zajedno, podijeliti dobro i zlo..
Mi malo stariji smo tu da ove mlađe probamo uputiti KAKO TRABA NAVIJATI I BODRITI SVOJ KLUB, a ne da padamo na nivo huligana kojima je samo u cilju uvrijediti drugog ili čak fizički povrijediti..

Navesti ću ti jedan primjer (a i ovim internet huliganima):
Derbi 2003, Alaim griješi i iz penala Željo povede 0:1, to je ona tekma kad je Škoro izjednačio u '97 minuti, sedam dana prije tekme sa Danskom, stadion prepun, navijanje ok, štimung...
Belaj na jugu, nekome ispao suzavac, par Manijaka se potukli između sebe, u pokušaju da se to smiri njih nekoliko (a i bježeći od suzavca) iskaču na atletsku stazu, specijalci tuča, folovi, Hasagić brani jednog navijača Želje, Horde su sa sjevera (valjda mislili da ovi namjerno ulijeću na teren) napravili juriš, gore haos, lom, peglanje sa policijom, na istoku (gdje sam bio) pale se baklje, pokušavaju se probiti iznad ulaza njih par, specijalci tuku.... lom na sve strane...

U tom opštem hasu na ulazu se pojavljuje jedna prilika sa kapom plastičnom ''Volim te Željo'' i Željinim šalom.. starčić od svojih 65 godina, izgubljen kad je ugledao gdje je ušao... skače jedan momčić od 19 god i udara ga pesnicom, puca nos, dedo je ipak to, stariji čovjek... nas 3-4 ulijećemo i tog levata što ga je udario gazamo na mrtvo ime tu u ulazu, specijalci, zaštitari, haos oko nas, tuku udaraju, ja sam tog starčića uzeo pod ruku i vodim ga specijalcima... u tom kratkom vremenskom razmaku uspio mi je reći da je penzioner, da voli Želju i nikada nije bio na tekmi, dolazio iz švedske (otišao gore prije rata), vozilo mu se pokvarilo u austriji i uzeo renta car.. došao tik pred teku i kupio Istok, naravno ne znajući gdje treba da ide..
Ja sam dobio par kopči od palice i nekog kamena koji je odnekud doletjeo (u gužvi neko gađao), a jaran mi je isto fasovao napuknuće rebra od strane policajca... ali sam bio i ostao ponosan na to što sam stao u odbranu tog lika koji se ničim izazvan našao tu na pogrešnom mjestu u furtutmi za koju nije bio kriv...

Zato mi malo stariji trebamo da usmjerimo ove mlađe da se ne furaju na Denija i HOOLIGANS, već da shvate da smo mi jedna velika fudbalska porodica između koje ne smije biti vrijeđanja i inog huliganskog ponašanja..

Lijep pozz svim navijačima i mojim Pitarima i komšijama što nam ovdje svraćaju...
Jesam prijatelju iz Sarajeva,najstariji muski potopak u mojoj porodici rodio se u ovom gradu 1783 godine ali to je najmanje bitno,jedino sto me interesuje jeste da stvarno prestane ova vjestacki stvorena mrznja izmedju nas.Meni kao navijacu rezultat nije toliko bitan jedino mi je bitna igra i zalaganje igraca moga kluba,neka se bore srcem i posteno pa makar nikad ne osvojili nista.Stariji sam covjek(petobanka za vratom) i nikada mi nije bilo jasno da ljudi u ovom gradu mogu doci u situaciju da pljuju jedni na druge i siju mrznju.Ova djeca nisu ni svjesna da smo u ratu jedni drugima glavu cuvali i krvi svoje davali.Fala Bogu imam dva sina(18 i 16 godina) i ludi su za Zeljom ali im nepada na pamet pljuju po drugima.Ponekad u svojim postovima odgovorim ironicno pojedincima jer stvarno smorise sa svojim umobolnim misljenjima ali volio bi da mi neko od njih odgovori radi cega se vise raduje porazu drugog tima od pobjede svoga.Pozdrav
Čestitam na pobjedi Dino ti si pravi navijač svaka ti čast za mene to i nije novo dugo se nismo čuli živio brate konaćno da neko stane naloptu ;)
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2011, 21:05

nidi je napisao/la:kakav je danas bio čizmić
Iskreno ali fakat iskreno iznenadio me brz čvrst bez panike čak im je skinuo jednu šansu, u napadu se nudio dva tri puta ali samo su mu jednom loptu dali ,za debi pa za ono malo vremena prolazna ocjena
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2011, 22:04

Hahaha desila se 2 cuda danas : Plisek nije bio u odjelu i ona krampa Dzafic postigao gol :mrgreen: PS ko je ona 15-ka ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 sep 2011, 22:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Hahaha desila se 2 cuda danas : Plisek nije bio u odjelu i ona krampa Dzafic postigao gol :mrgreen: PS ko je ona 15-ka ?
Cizmic, bas je prijatno iznenadio.
Trenutno je krampa kao sto kazes Dzafic definitivno bolji izbor od Haskica, danas Jiri nije pogrijesio sto ga je ostavio na klupi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:15

dr.van nostrand je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Hahaha desila se 2 cuda danas : Plisek nije bio u odjelu i ona krampa Dzafic postigao gol :mrgreen: PS ko je ona 15-ka ?
Cizmic, bas je prijatno iznenadio.
Trenutno je krampa kao sto kazes Dzafic definitivno bolji izbor od Haskica, danas Jiri nije pogrijesio sto ga je ostavio na klupi.
Dzafic ,dosta fizicki nadmocniji igrac o haskica, sto nam je i potrebno u ovoj formaciji u kojoj imamo samo jednog skroz isturenog spica... :D
FK SARAJEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2011, 22:23

Ma **** Haskica je grad "pojeo" momak dosao u veliku sredinu pa se malo izgubio ali je kvalitetan i nadam se da ce biti nas najbolji strijelac 8-) Cizmic stvarno masina nadam se da ce on igrati beka sljedeci put samo sto je Plisani morao da ubaci i Djakovca i Smigalovica al haj...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma **** Haskica je grad "pojeo" momak dosao u veliku sredinu pa se malo izgubio ali je kvalitetan i nadam se da ce biti nas najbolji strijelac 8-) Cizmic stvarno masina nadam se da ce on igrati beka sljedeci put samo sto je Plisani morao da ubaci i Djakovca i Smigalovica al haj...
nisam brate rekao da nije kvalitetan...samo kazem da se po mom misljenu u ovoj formaciji bolje snalazi Dzafic... ;)
a nadam se da ce to pokazati u narednim utakmicama, sto se mene tice dabogda se obadvojica takmicila za najboljeg strijelca lige .hehehe 8-) 8-)
FK SARAJEVO.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:36

Nije ga pojeo grad nego istok sa svojim prozivanjima. Ista stvar kao kod željinog adilovića, pljuju li pljuju sve sami stručnjaci

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 sep 2011, 22:48

FCS je napisao/la:Nije ga pojeo grad nego istok sa svojim prozivanjima. Ista stvar kao kod željinog adilovića, pljuju li pljuju sve sami stručnjaci
evo adil je poceo zabijati iako sam ja prvi bio protiv njega :) valjda ce i haskica krenuti, al nadam se poslije grbavice :D
Za zivot cijeli!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:50

Zabijo je i haskić ali stručnjaci mu našli mane, **** oni su gledali haseta, papeta, možda i Franju Lovrića

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 sep 2011, 22:53

Ma zabice ga Haskic opet,laganini u iducoj :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2011, 22:56

Istok nekad zna usrat stvar al bas...

Nego onaj Cizmic za Comora je desni bek.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 sep 2011, 22:58

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Pricao sam sa plisekom, kaze da je koliko-toliko zadovoljan i da ce mjenjati comora sad u prijedoru ;)
ma dobar je plisek, inace je susretljiv jako kada su djeca u pitanju, nije umisljen nimalo, voli popricati sa njima
Aha, hoces da te preporucim? Zanimljiv sagovornik :D

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 sep 2011, 14:05

Brate sve OK, ali nam fali Limun to je scena ! Kad se on vrati sve će to biti drugačije !
U novi boj ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 15:50

hz033 je napisao/la:Brate sve OK, ali nam fali Limun to je scena ! Kad se on vrati sve će to biti drugačije !
ma brate mislim da je sa njim gotovo za ovu polusezonu.. kad se vrati bice totalno fizicki nespreman a naravno tu je i psihicka barijera nakon ovakve povrede... :( :( tako da se od njega aBd tek u drugom djelu sezone ocekuju prave partije..nakon sto prodze pripreme sa ekipom i vrati se u formu..kako psihicki tako i fizicki...
klasicni primjer psihicke krize ti je Haskic,i ja djelim misljenje da je njega istok unistio...sta se sve tom momku skandira i govori za vrijeme tekme(pgt Siroki) to je sramota...
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.