RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 16 jul 2014, 23:28

Ovo danas katastrofa na nasem pdf,neznam kako reagovati.Ono na prvu-syeb i razocarenje,odjavise se momci koje ne poznajem al koji su mi za kratko vrijeme usli u srce jbt. kao da sam odrasto s njima.Kakvi su to promotori naseg Veleza,borci za istinu,patriote itd mogo mi epitete do jutra djelit.
Kao sto sam ranije napisao nisam Mostarac i ako sam poprilicito cesto dole dok nisam poceo pratiti ovaj forum,nisam mogao zamisliti sa kakvim vi sljamovima imate posla.Vjerovatno je i to uticalo na vase odluke o napustanju ovog foruma(nadam se privremenom)Ja vas razumijem ali vas molim da malo odmorite i razmislite,vi ste nam ovde potrebni.Volio bih da grijesim al ce ovi kojoti i psi napadati i lajati i ubuduce.
Nisam raspolozen za dalje kuckanje ali ja cu tu ostati jos neko vrijeme,da pomognem ostatku ekipe u promovisanju nase svetinje,neceg tako cistog i plemenitog sto nas je i okupilo u ovo drustvo.
Mostar u srcu Velez do groba :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 16 jul 2014, 23:30

Kadet91 je napisao/la:Neka nas barem ovdje dok se nebude samo naseg Foruma navijaca.

Forza Velez!
:thumbup: naravno.

Ovaj forum i portal u cjelini su vrlo ružno, i nekako baš neugodno mjesto. Al dok se ne snađeš, istrpiš se i u takvom kućerku. Treba nam mjesto gdje ćemo informacije dobijati, komentarisati......gdje čeljad nisu bijesna ( mi očito nismo) svaka kuća, ma kako ružna i neugledna bila, može poslužiti.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 jul 2014, 23:49

Ako ko ima ikakve ozbiljne namjere da preuzme forum i koliko-toliko je u finansijskom stanju (nista specijalno nije to) nek mi se javi oko cijene hostinga i domene pa cemo zajedno malo proguglat. Inace, ja sam tzv. Tinejdzer tako da i nemam nikakvih para za to, ali ipak neko ko je željan tih provjerenih informacija, naseg foruma i slicno, ali mogu dati dosta prijedloga, skupiti raje koja bi mogla uplatiti pare i to za citavu jednu godinu. Navalite :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jul 2014, 23:52

zizu1991 je napisao/la:Kuda ćete svi yeb'o mu ja mater.... :nedam:
Hajmo vala i mi. :damn:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jul 2014, 00:06

Što je najgore, ostali momci koji su tu, nisu nešto previše redovni, izuzevši @rodjenisa, ovi ostali katkad uđu. S kim diskutovati, razmjeniti vijesti, prokomentarisati? :think:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 jul 2014, 00:23

Upratio sam da u zadnje vrijeme RAja cesto spominje Denu koji je vodio raniji forum rodjenih.Ja momka licno poznajem i nedavno smo se culi nazalost povodom smrti njegovog oca,ali ako mislite da bi ga trebalo kontaktirat mogu to ja uraditi u ime vas.Naravno prvo cu sacekati vase reakcije a mozda ima neko drugi ko bi ga kontaktirao,pa eto izjasnite se
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 jul 2014, 01:34

zizu1991 je napisao/la:Što je najgore, ostali momci koji su tu, nisu nešto previše redovni, izuzevši @rodjenisa, ovi ostali katkad uđu. S kim diskutovati, razmjeniti vijesti, prokomentarisati? :think:
Ja sam uvijek ovdje, samo mi se nekad neda zajebavati i prepucavati sa nekim kretenima, a radi se vise toga u zadnje vrijeme nego normalne diskusije.

@rodjenisa

Kontaktiraj Denu ako je u mogucnosti da napravi portal/forum.

Forza Velez

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 jul 2014, 03:03

E ne mogu vjerovat ode nam dosta raje sa ovog foruma radi dusmana pa ne mozemo tako ljudi nek laju samo to i mogu cim im se pokazu zubi padaju ko pokoseni :cool: :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 17 jul 2014, 03:05

I ja sam tu, svaki post pročitam ali većinom nemam živaca da pišem, osim kada imam neki info, ili kada je neka zajebancija. Isfurali smo mi ova malograđanska prepucavanja, nije nama više do toga. Je li sutra prijateljska?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 jul 2014, 04:03

Bola sta bi od vas odjednom :o :crazy: .Bjerite tamo, Pastrmku svabica odvede u zivot (ona sto je rekla grosse gut,gut :urnebes: ) pa se covjek oprostio od nas par dana(do pocetka prvenstva),a vi svi odmah za njim :) .
Sto se mene tice ovdje sam prinudno jer se ugasio onaj nas rodjeni.com forum(do tada nisam ovdje nikad piso,nekad bih samo navratio)Dok se ne vrati taj nas forum moramo imati prostor za funkcionisanje i za razmjenu misljenja i informacija.To bi bilo isto da neko iz prinudnog smjestaja ide u homlese u sred zime :? (ne znam je li bas dobra usporedba ali tu je negdje)

FORZAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIII (nema odustajanja)

P.S.Svi izvadimo clanske,podrzimo nas klub.Svaki navijac svoju privrzenost klubu dokazuje clanstvom ;) ,Ova raja koja su u Mostaru sa ovom clanskom mogu uci na sve domace utakmice,tako da je vrlo isplativa,a usput se dobije i ova fina mala zastava najdrazeg kluba.Ja ovo dobih juce direktno iz kluba :cool:
slika

Evo pogledah Vahin divan interviju na BHT 1 Kaze najdrazi mu uspijeh u zivotu osvajanje Kupa MT :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 17 jul 2014, 05:00

shaman7 je napisao/la:Čuj ne valja Macea vidit na terenu, pa meni baš iskreno od srca valja. Baš mi je on taj koji treba Veležu, visok, krupan, jak. Pa šta će nam Vladavić i Hebibović na krilima ako niko nema zakucati tu loptu, ako nema igrača koji će se pronaći među divovima štoperskim , naskočiti ih i zabiti gol. Doduše, nije on ništa aman pokazao u Veležu da bi sada ja ovo govorio s nekom sigurnošću, ali mislim da Veležu baš treba ovakav igrač i da će njegov kvalitet isplivati sasvim slučajno.

btw. inače su mi ovi bijeli dresovi uvijek vrh bili, nadam se da će češće u ovoj kombinaciji igrati.
Dečko je samo visok i ništa više drugo nema. Ko god ga je gledao, mislim da mu je jasno o čemu govorim.
I tako dolazimo do zaključka da i ove sezone imamo napadače koji neće zajedno dati dvocifren broj golova.
90 % golova će dati Ani, Haurdić, Vlada i Janković. Ovo ostalo je sve neozbiljno u ofanzivi ali opet ako odbrana odradi svoje možemo se nečemu nadati. Na njima je najveći teret jer prema naprijed šta se uradi, bitno je da nema propuha nazad. Još jedna kritika, škripi nam na golu. Misle li išta uraditi po tom pitanju ?

Merziću je propao taj angažman u inostranstvo ? Da li ima neko ovo potvrditi ?
Da li da ga očekujemo uskoro nazad u ekipi ?
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 17 jul 2014, 07:21

Ma čuvajmo Naš Velež kao zjenicu oka svog :!:

Da li smo dobili išta od Žiline za onog yebivjetra Letića ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 17 jul 2014, 09:06

Goodison je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Čuj ne valja Macea vidit na terenu, pa meni baš iskreno od srca valja. Baš mi je on taj koji treba Veležu, visok, krupan, jak. Pa šta će nam Vladavić i Hebibović na krilima ako niko nema zakucati tu loptu, ako nema igrača koji će se pronaći među divovima štoperskim , naskočiti ih i zabiti gol. Doduše, nije on ništa aman pokazao u Veležu da bi sada ja ovo govorio s nekom sigurnošću, ali mislim da Veležu baš treba ovakav igrač i da će njegov kvalitet isplivati sasvim slučajno.

btw. inače su mi ovi bijeli dresovi uvijek vrh bili, nadam se da će češće u ovoj kombinaciji igrati.
Dečko je samo visok i ništa više drugo nema. Ko god ga je gledao, mislim da mu je jasno o čemu govorim.
I tako dolazimo do zaključka da i ove sezone imamo napadače koji neće zajedno dati dvocifren broj golova.
90 % golova će dati Ani, Haurdić, Vlada i Janković. Ovo ostalo je sve neozbiljno u ofanzivi ali opet ako odbrana odradi svoje možemo se nečemu nadati. Na njima je najveći teret jer prema naprijed šta se uradi, bitno je da nema propuha nazad. Još jedna kritika, škripi nam na golu. Misle li išta uraditi po tom pitanju ?

Merziću je propao taj angažman u inostranstvo ? Da li ima neko ovo potvrditi ?
Da li da ga očekujemo uskoro nazad u ekipi ?
Pa Merzić ti je u ekipi na pripremama u Austriji. Igrao i prijateljske.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 17 jul 2014, 09:20

Pa sta je braco crvena,majka mu stara, kakvo je ovo rasulo,taman kad smo se igracki konsolidovali,sad nam glavne uzdanice s foruma odlaze.Mislim da netreba obracat paznju na pojedine uhjlupe i zbog toga bojkotovat ovaj forum,kako kod ovo je ipak mjesto gdje se moglo diskutovati o nasem Velezu i razmjenivati informacije pogotovo sad kad nam je krenulo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 jul 2014, 11:25

Nego ljudi sve ovo hoću da vas pitam. Evo naš dični selektor najavljuje da će dati šansu i igračima iz premijer lige, pa se nešto pitam je liv rijeme da i mi počnemo agitovati za najboljeg bočnog igrača premijer lige ( a bogami nije daleko ni od toga da je i najbolji igrač i čitave lige), naravno mislim, na Anija Hebibovića.

Pretpostavljam da će ti pozivi biti uglavnom dio menadžerskog tala, ili kupovina naklonosti sarajevskih klubova, ali na nama je da makar spomenemo Anija kao vrlo legitimnog kandidata za reprezentativni dres. Da se ne bi sutra kazalo, pa i sami ga niste predlagali.

P.S
Nadam se da je jutro pametnije pod večeri, i da će se pisanje na ovoj temi nastaviti.....sve dotle dok se nova kuća ne sagradi i onda serbez pokupimo stvari.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 17 jul 2014, 12:23

F.K. Velež 02.07.2013.
„Letić je danas obavio razgovore sa čelništvom „Rođenih“. Eplilog je produženje saradnje. Naime, Letić je imao ugovor do juna 2014. godine, ali je vjernost Veležu produžena na još jednu sezonu, odnosno do juna 2015. godine.“
F.K. Velež 17.07.2014.
„Epilog je to razgovora Veleža i Žiline, a Letiću je na kraju sezone već istekao ugovor i igrač je već desetak dana boravio u Žilini. „Rođeni“ su dobili na ime odštete dio sredstava koji im pripada po osnovu naknade za treniranje za vrijeme provedeno u klubu.“

NEVJEROVATNO. FUJ
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 17 jul 2014, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 17 jul 2014, 12:32

drakensang je napisao/la:F.K. Velež 02.07.2014.
„Letić je danas obavio razgovore sa čelništvom „Rođenih“. Eplilog je produženje saradnje. Naime, Letić je imao ugovor do juna 2014. godine, ali je vjernost Veležu produžena na još jednu sezonu, odnosno do juna 2015. godine.“
F.K. Velež 17.07.2014.
„Epilog je to razgovora Veleža i Žiline, a Letiću je na kraju sezone već istekao ugovor i igrač je već desetak dana boravio u Žilini. „Rođeni“ su dobili na ime odštete dio sredstava koji im pripada po osnovu naknade za treniranje za vrijeme provedeno u klubu.“

NEVJEROVATNO. FUJ
Pridružujem se pljuvanju.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 jul 2014, 12:53

drakensang je napisao/la:F.K. Velež 02.07.2013.
F.K. Velež 17.07.2014.

NEVJEROVATNO. FUJ
Hmmm, nelogično mi je sve ovo malo. Da možda ipak pričekamo sa pljuvanjem.....a ako se ispostavi da je tačno, onda je zaista za pljuc......

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 17 jul 2014, 13:16

dime je napisao/la:Pa Merzić ti je u ekipi na pripremama u Austriji. Igrao i prijateljske.
:facepalm: :facepalm:

Preformulisat ću pitanje, je li definitivno ostaje ? :mrgreen:

I koga lažu s ovim ugovorima ? Ccc.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 17 jul 2014, 13:30

Ostaje Mika 100%. Nešto mu nije bilo uredu s papirima čini mi se tamo u Azerbejdžanu pa se vratio.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.