Plavo proljece dolazi, dusmani pripremajte alibije, rupe vec imate !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Psajdak je napisao/la:Tuzla Saint-Germain
Sabinho je balo, sa gov.netom u ruci. Fascinantno
sve dok na ova 4 kluba budemo gledali kao veliki cetvorku i budemo svoje klubove smatrali nizim, necemo ici naprijed... zeljo, sarajevo i velez su klubovi koji u nedostatku vise trofeja u bivsoj jugoslaviji moraju da prestaju da gledaju na ove klubove kao na nesto vise i znacajnije...tuzlak1987 je napisao/la:Velika cetvorka: Partizan, Zvezda, Hajduk i Dinamo.
Kad se kaze velika onda klub mora biti veliki u svakom smislu.
Postoji. Klub iz Bolivije Universitario de Sucre je poceo tekmu sa 8 igraca, jbg onda msm bio crveni i povreda i prekinuto nakon pola sata.rigotina je napisao/la:postoji li mogucnost da se velezu dozvoli igranje s 8-9 igraca ukoliko ne skupe prvi tim?
To ce tek da se vidi. Na prvu ovo oko Zelje izgleda sada odlicno. Ali u stvarnosti fudbal nije igrica, po meni je to sto su vasi iz uprave uradili u januaru mac sa dvije ostrice jer se ne dovodi toliki broj igraca u jeku sezone kada napadas bolji plasman..Elegant je napisao/la:Samir Bekric i Amar Osim imaju vise trofeja nego nego neki klubovi lopti !
Plavo proljece dolazi, dusmani pripremajte alibije, rupe vec imate !
Ali opet Borac je manje uspjesan u bivsoj drzavi od Veleza mnogo, a i od Slobode jer je Sloboda nakon Zelje, Sarajeva i Veleza jedina imala kontinuitet igranja sa najjacima u Jugoslaviji.Tristan je napisao/la:Zeljo, Sarajevo i Borac su jedini klubovi koji su osvajali neko domace takmicenje i u bivsoj i u sadasnjoj drzavi.
Opet ti s kašikaramaElegant je napisao/la: Plavo proljece dolazi, dusmani pripremajte alibije, rupe vec imate !
Pa sta cu ja kad je Partizan npr najtrofejnije drustvo na svijetu. A Zvezda osvajac LP..jovanmaksimovic je napisao/la:sve dok na ova 4 kluba budemo gledali kao veliki cetvorku i budemo svoje klubove smatrali nizim, necemo ici naprijed... zeljo, sarajevo i velez su klubovi koji u nedostatku vise trofeja u bivsoj jugoslaviji moraju da prestaju da gledaju na ove klubove kao na nesto vise i znacajnije...tuzlak1987 je napisao/la:Velika cetvorka: Partizan, Zvezda, Hajduk i Dinamo.
Kakve veze Srbija ima sa ovim? mozes komotno sad napisati i da je Real Madrid trofejniji od njih jaranetuzlak1987 je napisao/la:Pa sta cu ja kad je Partizan npr najtrofejnije drustvo na svijetu. A Zvezda osvajac LP..jovanmaksimovic je napisao/la:sve dok na ova 4 kluba budemo gledali kao veliki cetvorku i budemo svoje klubove smatrali nizim, necemo ici naprijed... zeljo, sarajevo i velez su klubovi koji u nedostatku vise trofeja u bivsoj jugoslaviji moraju da prestaju da gledaju na ove klubove kao na nesto vise i znacajnije...tuzlak1987 je napisao/la:Velika cetvorka: Partizan, Zvezda, Hajduk i Dinamo.
Jos sa trofejima su u staroj drzavi ova 4 bili miljama ispred drugih..
A i nije samo oko trofeja, vec i do gradova, baze navijaca, uslova, stadiona, popularnosti i reputacije..
Sto je Zeljo i Sarajevo od BiH za Slobodu, oni su to za Zelju i Sarajevo..
Nemoj se ti komsija sekirat. Bit ce ekipa tu. Danas se koliko toliko pomaklo s mrtve tacke tako da s ovim sto su ostali i par onih koji ce doci mozda vas i mlatnemo na svom stadionu. Znas ono lopta okrugla vi opalite 60 puta a mi jednom i karnemo vas. Ne brini za rođene nego 14.02. U defile od starog mosta do sjevernog. Ide se u gradnju stadiona na kojem ce i repka nekad igrat. Halooo krmak nasa reprezentacija BiHrigotina je napisao/la:postoji li mogucnost da se velezu dozvoli igranje s 8-9 igraca ukoliko ne skupe prvi tim?
Istetoviraj na ruci veliku cetvorku da ti se samo u kuci smiju a ne po forumu da se blamirasAlipasino je napisao/la:Halo sto je vama krivo ako Sam stavio Zrinjski i Siroki u veliku cetvorku.Koji su razlozi.A ti Mostarac bujrum u Sarajvo na fuka da malo popricamo ljudi smo bezveze ti je ta prica **** nisam nacionalno obojen tako se nisu djeca odgajala u Titino doba.
pozdravljam taj projekt. šta ćete s vrapčićima onda? jestel dali bobiću papire?Cocaine je napisao/la:Nemoj se ti komsija sekirat. Bit ce ekipa tu. Danas se koliko toliko pomaklo s mrtve tacke tako da s ovim sto su ostali i par onih koji ce doci mozda vas i mlatnemo na svom stadionu. Znas ono lopta okrugla vi opalite 60 puta a mi jednom i karnemo vas. Ne brini za rođene nego 14.02. U defile od starog mosta do sjevernog. Ide se u gradnju stadiona na kojem ce i repka nekad igrat. Halooo krmak nasa reprezentacija BiHrigotina je napisao/la:postoji li mogucnost da se velezu dozvoli igranje s 8-9 igraca ukoliko ne skupe prvi tim?
zeljo je barem 4-5 puta trebao biti prvak u bivsoj jugoslaviji, sarajevo isto tako, velez barem 3 puta... sto se tice kup jugoslavije, isto tako... pa sto onda gledamo na partizan i zvijezdu kao na nesto vanzemaljsko? jedan radnicki iz nisa je igrao polufinale kup uefa, zeljeznicar isto tako... sta da su ova tima uzeli kojim slucajem tada taj trofej... mi smo sami sebi najveci dusmani, jer mislimo da ne vrijedimo vise... meni je zeljo svetinja, vise nego nekome bog... postujem tudje uspjehe, ali nikad necu reci da je zvijezda ili partizan, ili jos gore dinamo ili hajduk nesto vrijednije od nas... vjerujem da medju navijacima sarajeva pogotovo, pa i veleza, zrinjskog, slobode, celika, borca, postoji veliki dio koji ovako razmisljaju...tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta cu ja kad je Partizan npr najtrofejnije drustvo na svijetu. A Zvezda osvajac LP..
Jos sa trofejima su u staroj drzavi ova 4 bili miljama ispred drugih..
A i nije samo oko trofeja, vec i do gradova, baze navijaca, uslova, stadiona, popularnosti i reputacije..
Sto je Zeljo i Sarajevo od BiH za Slobodu, oni su to za Zelju i Sarajevo..
njuso ne uporedjujem Slobodu sa Parizom nego dokazujem da je u fudbalu rijetko sta konstantno. a Paris bas qara s trofejima imaju tacno tri osvojena prvenstvaBolanos je napisao/la:Fukaro prvo moras pokarati pa pricati. PSG sad kara trofejima a na liderskom pozicijom na polusezoni. Stisni me za ruku pasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.