Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Elegant » 16 jan 2016, 17:27

Samir Bekric i Amar Osim imaju vise trofeja nego nego neki klubovi lopti !

Plavo proljece dolazi, dusmani pripremajte alibije, rupe vec imate !

:kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 17:29

Psajdak je napisao/la:Tuzla Saint-Germain :think:
Sabinho je balo, sa gov.netom u ruci. Fascinantno :problem:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 jan 2016, 17:34

Fukaro prvo moras pokarati pa pricati. PSG sad kara trofejima a na liderskom pozicijom na polusezoni. Stisni me za ruku pasa.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 jan 2016, 17:35

tuzlak1987 je napisao/la:Velika cetvorka: Partizan, Zvezda, Hajduk i Dinamo.

Kad se kaze velika onda klub mora biti veliki u svakom smislu.
sve dok na ova 4 kluba budemo gledali kao veliki cetvorku i budemo svoje klubove smatrali nizim, necemo ici naprijed... zeljo, sarajevo i velez su klubovi koji u nedostatku vise trofeja u bivsoj jugoslaviji moraju da prestaju da gledaju na ove klubove kao na nesto vise i znacajnije...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jan 2016, 17:36

postoji li mogucnost da se velezu dozvoli igranje s 8-9 igraca ukoliko ne skupe prvi tim?
goveđigulašmajka

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 16 jan 2016, 17:38

Zeljo, Sarajevo i Borac su jedini klubovi koji su osvajali neko domace takmicenje i u bivsoj i u sadasnjoj drzavi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 jan 2016, 17:39

rigotina je napisao/la:postoji li mogucnost da se velezu dozvoli igranje s 8-9 igraca ukoliko ne skupe prvi tim?
Postoji. Klub iz Bolivije Universitario de Sucre je poceo tekmu sa 8 igraca, jbg onda msm bio crveni i povreda i prekinuto nakon pola sata. :mrgreen:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2016, 17:41

Elegant je napisao/la:Samir Bekric i Amar Osim imaju vise trofeja nego nego neki klubovi lopti !

Plavo proljece dolazi, dusmani pripremajte alibije, rupe vec imate !

To ce tek da se vidi. Na prvu ovo oko Zelje izgleda sada odlicno. Ali u stvarnosti fudbal nije igrica, po meni je to sto su vasi iz uprave uradili u januaru mac sa dvije ostrice jer se ne dovodi toliki broj igraca u jeku sezone kada napadas bolji plasman..

Ekipa da se uigra mozda na treningu to izgleda lako ali kada dodje utakmica njima treba neki duzi period da dodje sve na svoje..

Isto tako upitno je jesul Djermanovic, Mailson, Bogicevic, Kramaric i Midzic bolji od onih koje je Zeljeznicar pustio. Ja bih rekao da nisu.
Stevanovic, Zolotic, Bekric i Lendric su po meni napredak.
Tristan je napisao/la:Zeljo, Sarajevo i Borac su jedini klubovi koji su osvajali neko domace takmicenje i u bivsoj i u sadasnjoj drzavi.
Ali opet Borac je manje uspjesan u bivsoj drzavi od Veleza mnogo, a i od Slobode jer je Sloboda nakon Zelje, Sarajeva i Veleza jedina imala kontinuitet igranja sa najjacima u Jugoslaviji.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2016, 17:43

Elegant je napisao/la: Plavo proljece dolazi, dusmani pripremajte alibije, rupe vec imate !

Opet ti s kašikarama
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2016, 17:44

jovanmaksimovic je napisao/la:

sve dok na ova 4 kluba budemo gledali kao veliki cetvorku i budemo svoje klubove smatrali nizim, necemo ici naprijed... zeljo, sarajevo i velez su klubovi koji u nedostatku vise trofeja u bivsoj jugoslaviji moraju da prestaju da gledaju na ove klubove kao na nesto vise i znacajnije...
Pa sta cu ja kad je Partizan npr najtrofejnije drustvo na svijetu. A Zvezda osvajac LP..
Jos sa trofejima su u staroj drzavi ova 4 bili miljama ispred drugih..
A i nije samo oko trofeja, vec i do gradova, baze navijaca, uslova, stadiona, popularnosti i reputacije..

Sto je Zeljo i Sarajevo od BiH za Slobodu, oni su to za Zelju i Sarajevo..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 17:46

tuzlak1987 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:

Pa sta cu ja kad je Partizan npr najtrofejnije drustvo na svijetu. A Zvezda osvajac LP..
A i nije samo oko trofeja, vec i do gradova, baze navijaca, uslova, stadiona, popularnosti i reputacije..

Kakve veze Srbija ima sa ovim? mozes komotno sad napisati i da je Real Madrid trofejniji od njih jarane
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 16 jan 2016, 17:47

rigotina je napisao/la:postoji li mogucnost da se velezu dozvoli igranje s 8-9 igraca ukoliko ne skupe prvi tim?
Nemoj se ti komsija sekirat. Bit ce ekipa tu. Danas se koliko toliko pomaklo s mrtve tacke tako da s ovim sto su ostali i par onih koji ce doci mozda vas i mlatnemo na svom stadionu. Znas ono lopta okrugla vi opalite 60 puta a mi jednom i karnemo vas. Ne brini za rođene nego 14.02. U defile od starog mosta do sjevernog. Ide se u gradnju stadiona na kojem ce i repka nekad igrat. Halooo krmak nasa reprezentacija BiH

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 jan 2016, 17:49

Halo sto je vama krivo ako Sam stavio Zrinjski i Siroki u veliku cetvorku.Koji su razlozi.A ti Mostarac bujrum u Sarajvo na fuka da malo popricamo ljudi smo bezveze ti je ta prica **** nisam nacionalno obojen tako se nisu djeca odgajala u Titino doba.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 16 jan 2016, 17:51

Alipasino je napisao/la:Halo sto je vama krivo ako Sam stavio Zrinjski i Siroki u veliku cetvorku.Koji su razlozi.A ti Mostarac bujrum u Sarajvo na fuka da malo popricamo ljudi smo bezveze ti je ta prica **** nisam nacionalno obojen tako se nisu djeca odgajala u Titino doba.
Istetoviraj na ruci veliku cetvorku da ti se samo u kuci smiju a ne po forumu da se blamiras

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jan 2016, 17:52

Cocaine je napisao/la:
Nemoj se ti komsija sekirat. Bit ce ekipa tu. Danas se koliko toliko pomaklo s mrtve tacke tako da s ovim sto su ostali i par onih koji ce doci mozda vas i mlatnemo na svom stadionu. Znas ono lopta okrugla vi opalite 60 puta a mi jednom i karnemo vas. Ne brini za rođene nego 14.02. U defile od starog mosta do sjevernog. Ide se u gradnju stadiona na kojem ce i repka nekad igrat. Halooo krmak nasa reprezentacija BiH
pozdravljam taj projekt. šta ćete s vrapčićima onda? jestel dali bobiću papire?
goveđigulašmajka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jan 2016, 17:53

Mi i pite nekad živimo u iluzijama ali što ovi indijanci iz Mostara sanjaju grob te yebo :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 jan 2016, 17:53

tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta cu ja kad je Partizan npr najtrofejnije drustvo na svijetu. A Zvezda osvajac LP..

zeljo je barem 4-5 puta trebao biti prvak u bivsoj jugoslaviji, sarajevo isto tako, velez barem 3 puta... sto se tice kup jugoslavije, isto tako... pa sto onda gledamo na partizan i zvijezdu kao na nesto vanzemaljsko? jedan radnicki iz nisa je igrao polufinale kup uefa, zeljeznicar isto tako... sta da su ova tima uzeli kojim slucajem tada taj trofej... mi smo sami sebi najveci dusmani, jer mislimo da ne vrijedimo vise... meni je zeljo svetinja, vise nego nekome bog... postujem tudje uspjehe, ali nikad necu reci da je zvijezda ili partizan, ili jos gore dinamo ili hajduk nesto vrijednije od nas... vjerujem da medju navijacima sarajeva pogotovo, pa i veleza, zrinjskog, slobode, celika, borca, postoji veliki dio koji ovako razmisljaju...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2016, 17:54

@mortemhz

Ima veze jer se djelila historija sa njima pa mozemo imati uvid kako to izgleda kada se nasi klubovi nadju u borbi sa Hr ili Srb klubovima..

Ako cemo o nasim uslovima i samo drzavi BiH onda su ispred ostalih Zeljo i Sarajevo jer imaju najvise pluseva.
Slobodi i Celiki treba sportskih uspjeha, a Zrinjski i Siroki nemaju neke stvari i pored trofeja, a u uspjesima su u 4 ekipe.
Znaci mozete onda praviti neku veliku dvojku jer su Zeljo i Sarajevo ispred ove dvije ekipe.

A niti ja vam necu niti bilo koji Tuzlak, Zenicanin, Velezovac ili Banjalucanin priznati da su Zrinjski i Siroki ispred nasih ekipa jer koliko god oni imaju pozitivnih stvari toliko imaju i Celik, Sloboda, Borac i Velez. Ali spletom okolnosti kradje i lopovluci nam nisu dali prodisat sve ovo vrijeme. Ali veci kapacitet imamo, znaci ako imamo kapacitet i navijace iza sebe siguran sam da u normalnim uslovima mozemo i na sportskom planu pruziti vise od ove dvije ekipe.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 16 jan 2016, 18:00

Krmak vrapcice cemo ostavit da vi mozete igrat kad vam pobjedi neki druga stranka i proda ono gradsko zemljiste gdje je stadion. Nasa dobra volja da pomognemo komsiji :salut:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2016, 18:00

Bolanos je napisao/la:Fukaro prvo moras pokarati pa pricati. PSG sad kara trofejima a na liderskom pozicijom na polusezoni. Stisni me za ruku pasa.
njuso ne uporedjujem Slobodu sa Parizom nego dokazujem da je u fudbalu rijetko sta konstantno. a Paris bas qara s trofejima imaju tacno tri osvojena prvenstva :salut:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.