Vidim da su već počeli komentari tipa skupe godišnje za Jug, Zapad, bla, bla.
Ono što sam opazio jeste sllijedeće. Te neke "negativne komentare" tipa "jesu se vukli po terenu u TA" i skupa karta za Kup utakmicu sa Borcem daju uglavnom likovi koji haman i ne idu na utakmice. Ovo govorim po onome što sam čuo "uživo" a znam da lik ode svake prestupne godine na utakmicu.
Ako to prenesemo na forum, možemo zaključiti istu stvar
Skupo ti, razligu. Nikoga ne zanima tvoj komentar. Eno tamo njanja i Olimpika. Kod njihA je jeftinije, mahanje i sretno
Cijena za Jug i Sjever je REALNA. Ako ne želite da platite, ne možete očekivati da izbacimo Dinamo iz Tirane a kamoli Hapoela. Ako ne želite da platite, NEMATE pravo da kakite kako se "vučemo po terenu u TA", ako vam se gadi BiH PL, kupite godišnju kartu i poklonite je nekome kome se ne gadi. Sve sam ovo rekao uživo, sad napisah i na forumu
Evo ga još jedan padobranac, kojeg pitam, JEL MISLIŠ DA NEKOGA ZANIMA TVOJE MIŠLJENJE ? S tim da već znam odgovor, napisaću ga. Ne zanima. Odskakući u troskocima. Pa-pa.
Odoh sad, imam posla

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna