FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ne sekirajte se ljudi, ni **** sudije nece pomagat citavu sezonu, a vidi se da im je igra gola kita, tako da im je metla u svim takmicenjima, uz sudijsku pomoc gvardiola je mogo izgurat, a ovaj nece
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja ja kad Real dobije svaka pobjeda čista ko suza, ali kad Barca dobije to je oodmah krađa. Ruka je postojala, ali je sudija procjenio možda da je bila napucana. Igrači Seville nastavili se braniti iz čistog nastavka gol pao. Doviđenja i prijatno.
Molim Realovce da pređu na svoju temu i da čuvaju da im ko reflektore ne pogasi.

Molim Realovce da pređu na svoju temu i da čuvaju da im ko reflektore ne pogasi.
slažem se... ali samo neka se simpatizeri reala ne javljaju kada su u pitanju poguranci jer dobro znamo šta smo gledali prošle sezoneskyisthelimit je napisao/la:Petardaa je napisao/la:
imam ja materijala iz prošle sezone koliko hoćete...
pa yebo te prosla sezona, sta je ovo. Fabregas je nevidjena pizdurina od covjeka. Nadam se da ce istruhnuti. g0vnar u svakom pogledu
- PatrickBateman
- Kontakt:
Zao mi je Seville,prvo u utakmici sa Realom Di Maria ne dobije crveni,a sad oni dobiju protiv Barce. Zasluzili su bod veceras.
Sto se tice ruke Thiaga,ona se po pravilu ne svira. To sto D10S i ostala kompanija rotira pravila kako im odgovaraju,to je druga stvar.
Sto se tice ruke Thiaga,ona se po pravilu ne svira. To sto D10S i ostala kompanija rotira pravila kako im odgovaraju,to je druga stvar.
- Nail for Real
- Kontakt:
CRKNU CE MO!Crkni te dusmani !
Niste ni svjesni vaseg potopa. Niste ni svjesni.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prestrogo pokazan crveni karton. To ko ne želi priznati, sigurno je kontraš. Žuti da, crveni ne. No, Cesc je uradio 2 stvari - iznervirao osobu sa najkraćim fitiljem i odglumio dovoljno da sudije pomisle kako je to bio blagi udarac glavom.
Ruka Thiaga je postojala, al' definitivno bez ikakve namjere. Šteta što je gol pao iz takve situacije, jer da nije, siguran sam da niko ništa ne bi spominjao.
Cesc nakon januara zabija gol.
Messi 2 asistencije, Villa gol. Villi je ovo trebalo. Alexis totalno van forme.
Ukoliko Barca bude ovako (ne)igrala protiv Reala, mislim da će izgubiti. Ok, ni Real ne briljira, al' neće se povući kao Sevilla i sigurno da će napadati sa većim brojem igrača, a odbrana sa Songom i Mascheranom na čelu to neće moći zaustaviti.
Ruka Thiaga je postojala, al' definitivno bez ikakve namjere. Šteta što je gol pao iz takve situacije, jer da nije, siguran sam da niko ništa ne bi spominjao.
Cesc nakon januara zabija gol.
Ukoliko Barca bude ovako (ne)igrala protiv Reala, mislim da će izgubiti. Ok, ni Real ne briljira, al' neće se povući kao Sevilla i sigurno da će napadati sa većim brojem igrača, a odbrana sa Songom i Mascheranom na čelu to neće moći zaustaviti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Fabregasu je*em zenu glupom, dabogda nikad ne zaigro vise..definitivno su zasluzili poraz veceras, ali sudija ih spasi, i njemu je*em zenu..navijac sam Barce, ali ovo veceras je bilo prejadno.
Tako je. Vise od kluba, imate i sudijsku organizaciju iza sebe.amertiger je napisao/la: Mes Que Un Club pacenici!!![/b]
U redu, sve pobijedili uz pomoc sudija, sve je jasno. Ali me zivcira zasto brane neobranjivo, najgora rasa na svijetu su culesi. Blago navijacima engleskih, talijanskih i njemackih timova pa ih ne moraju trpiti.
Kako cemo ih nakantat' za sedam dana, ne mogu da docekam.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
jasko_juve
- Kontakt:
bez uvrede al Di Maria je izmislio diving..LBJ MVP je napisao/la:Racku fenomenalni.Lošiji u Pamploni sudija spašava lošiji u Sevilli sudija spašavaBarca je fenomenalna
Cesc sramota za ljudski rod
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pozdravio te Vukasovic...Edin TM87 je napisao/la:ne sekirajte se ljudi, ni **** sudije nece pomagat citavu sezonu, a vidi se da im je igra gola kita, tako da im je metla u svim takmicenjima, uz sudijsku pomoc gvardiola je mogo izgurat, a ovaj nece
Ma jasta je nego pizdurina,negdje u rangu sa Higuainom i Di Mariom.skyisthelimit je napisao/la:Petardaa je napisao/la:
imam ja materijala iz prošle sezone koliko hoćete...
pa yebo te prosla sezona, sta je ovo. Fabregas je nevidjena pizdurina od covjeka. Nadam se da ce istruhnuti. g0vnar u svakom pogledu
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
De ba zapalite se svi kolektivno
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]D10S je napisao/la:Tako je. Vise od kluba, imate i sudijsku organizaciju iza sebe.amertiger je napisao/la: Mes Que Un Club pacenici!!![/b]
U redu, sve pobijedili uz pomoc sudija, sve je jasno. Ali me zivcira zasto brane neobranjivo, najgora rasa na svijetu su culesi. Blago navijacima engleskih, talijanskih i njemackih timova pa ih ne moraju trpiti.
Kako cemo ih nakantat' za sedam dana, ne mogu da docekam.
[youtube][/youtube]
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Valja sada ove provokatore izdrzavati do nedelje 
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ovi pojedini sRealovci, nemojte samo vi, tako vam Boga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
najjaci ovaj komentator na pocetku.. no fabregas, no sto to.. xDScof1eld je napisao/la:cisto na loptuSPY je napisao/la:
Vade klipove od prije 2 sezone 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.