FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 18 dec 2018, 16:10

Tritolone je napisao/la:Prika s kim se ti svadjas cijelo vrijeme? Koji ti je qurac
Istinski hejter Spallettija,ne smijes ni rečenicu pozitivno napisat odmah ujeda :urnebes:
Osim13 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Kad se sjetim da ovdje ljudima nije valjao Shaqiri...
A šta je bio problem sa Xherdanom i Interom? Nisam nešto u to vrijeme upratio tu situaciju, znam da je full kratko bio tamo?

Ponašanje, adaptacija?
Nista.Referirao sam se samo na to što je dosta Interovih navijača pisalo da je užasan igrač.

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 18 dec 2018, 17:52

SiamoNoi je napisao/la:Nisam ni znao da je ovaj ždrijeb bio.Totalno zaboravio na to i sad slucajno vidio kad sam naletio na zdrijeb LP.Ne znam tko su bili moguci protivnici,ali ždrijeb je vrhunski.Rapid se mora proc bez vecih problema,a dodatan ogroman plus je što je destinacija idealna i ne gubi se puno na putovanje.Kad se igraju utakmice?
Prva 14. 2. i uzvratna 21. 2. Dobar je i raspored oko tih utakmica.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 dec 2018, 17:54

Mourinho i Marotta :o :crazy: :urnebes:

hajde :pray: da gori evropa ko 2010te :clap: :njanjanja:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 dec 2018, 19:06

Jose propo ko Monaco, zar stvarno neko ozbiljno misli da bi sa ovdašnjim Interom išta postigao? Samo Simeone il nek ostane Luciano
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 dec 2018, 20:25

Vieri: “You can not give less than between €10-12 million a year to a player like Icardi. If Inter were to sell him they would have to sign two players to replace them because where do you find someone that scores between 25-30 goals every season and always scores at San Siro?”
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 dec 2018, 22:28

Molders je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Nisam ni znao da je ovaj ždrijeb bio.Totalno zaboravio na to i sad slucajno vidio kad sam naletio na zdrijeb LP.Ne znam tko su bili moguci protivnici,ali ždrijeb je vrhunski.Rapid se mora proc bez vecih problema,a dodatan ogroman plus je što je destinacija idealna i ne gubi se puno na putovanje.Kad se igraju utakmice?
Prva 14. 2. i uzvratna 21. 2. Dobar je i raspored oko tih utakmica.
Treba to riješit rutinski i vidjet šta ždrijeb dalje donosi.
Ausilio:Settlement Agreement is a distant memory, I just could not stand it anymore.
:opaopa: Nikad više slučaj Cancelo/Rafinha.Od sada se lakse diše.Ne bi ovo ovako javno rekao da nisu potpuno sigurni da je gotovo sa tim.Što znači da je jedan cilj za ovu sezonu vec ispunjen.Ostaje onaj na terenu.Minimalno treci u Serie A sa više bodova nego prosle sezone i kao neki dodatni...naslov u Coppi ili EL.

Za Barbosu kaze da ce se pojavit ovdje u siječnju.ali da nema apsolutno nikakve šanse da ostane :thumbup: Kaze da ima zainteresirsanih za njega.Pretpostavljam da ce ga prodat vec u siječnju.Nekih 20ak M kad bi se moglo uzeti bi bio vrh posao.Prema nekim izvorima malo preko 20 klub traži "in order to not record it as a capital loss in its budget".

A izgleda da bi i Miranda mogao otici na zimu jer nije zadovoljan minutazom.Što je šteta,al skroz razumljivo.Nema mjesta kraj De Vrija i Skriniara i valjda se želi vratit u Brazil i tamo odradit zadnje godine karijere.U klubu ga valjda nagovaraju da ostane do kraja sezone i nadam se da ce tako na kraju i bit.
Ausilio:I do not expect anything big to happen (on transfer market in January). We believe that we have a competitive squad for our objectives. What was asked of this team at the beginning of the year was to getting to the Champions League spot and maybe doing so not at the last minute. Now, we are third and in line with our objectives. I do not see where the problem is. We did not go through in the Champions League but that was a very difficult target at the beginning: Tottenham and Barcelona have more experience and are the favorites. We tried and almost succeeded: it does not mean a complete failure, we will try again next year. And now we will try to do our best in the Europa League.
Točno ono o čemu sam pricao :thumbup:

Također kaze svaka čast Mourinhu,ali Inter nastavlja sa Spallettijem :thumbup: I dalje predviđam da Spalletti ostaje jos iducu sezonu i onda dolazi trener sa kojim ce se pokusat napast vrh.

Usput je dobio i nagradu za najboljeg sportskog direktora godine.A zadnje dvije je uzeo Beppe dragi,dost dobar spoj :kafa:

Konačno jedan intervju sa njim gdje mi se ne dize kosa na glavi od toga šta i na koji način priča.

Inače,nemam pojma koliko u klubu nude Icardiju,al Wanda za sad ne pristaje.Iako sam siguran da trazi koliko ovaj i zasluzuje,ali klub valjda zna koliko moze ponudit.Nista alarmantno,ali bilo bi lijepo kad bi se postigao dogovor u narednim mjesecima.Trenutno zarađuje 4.5,vjerojatno oko 5 sa bonusima.

EDIT: Prema Skyu nudi se oko 6M na godinu.Malo.Pretpostavljam da Wanda trazi oko 8 što je potpuno realna cifra.Nek se nađu na 7 i 8 sa bonusima.

Navodno Radja uvjerio Barellu da dođe,ali ovi previše traze za sad.Imaju istog agenta.Kao alternativa se spominje Florian Neuhaus iz Gladbacha.

Dalbert se oporavio i spreman je za Chievo gdje bi mogao suspendiranog Kwadwa zamijenit :thumbup:
Nainggolan is finally ready, medical and technical staff did well in the right direction and the game against Chievo will mark the end of the tunnel. Because in two months, Nainggolan only played for 187 minutes from the derby forward and so after this injury, the former Roma player must stay healthy for the remainder of the season. CIES points out how important Nainggolan is to this Inter team. With il Ninja on the pitch, Inter average 2.57 points per game, only 1.38 without, a gain of +1.19 points.
Sa zdravim Radjom uvjeren sam da bi se prošla skupina u LP.

Btw.,Lazio izgubio,Milan remi (šta je Palacio napravio u 1na1 situaciji u zadnjoj minuti :facepalm: Da nije bilo zaleđe bio bi to fejl godine u ligi).Iskoristiti period do EL za dodatno odvajanje na tablici.Čak i ako nisu,dopustiti drugim ekipama da ti se priblize na tablici i pomisle da su na tvom nivou moze biti opasno.Tako da skupit sto je vecu zalihu moguce i koncentrirat se EL i kup u drugom dijelu sezone.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 dec 2018, 09:22

To je to, taj postotak sa Radjom sam vidio prije nekog vremena na FiFu, mozda nema neki end product kao u Romi ali je jako bitan za ekipu, i ekipa izgleda puno bolje sa njim.

Veseli ova izjava Ausilia samo da ne ispliva tamo u travnju odjednom vijest da treba namaknuti 30 milja do 01.07.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 19 dec 2018, 20:57

Spominje se da bi se jozo mogo vratiti u inter.sta mislite o tome meni licno dtag covjek i trener. I bio je pravi kralj dok je vodio inter :salut:
Pravda za Tyson Furya

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 dec 2018, 21:44

SPALLETTI: "Skriniar je stub tima. Za mene je savršen. Ako ima jedan nedostatak, to je njegovo ime i radimo na tome ..."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 dec 2018, 17:08

Broz, JMario i Radja, lajkam.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 dec 2018, 17:03

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 dec 2018, 16:24

Jup je napisao/la:Spominje se da bi se jozo mogo vratiti u inter.sta mislite o tome meni licno dtag covjek i trener. I bio je pravi kralj dok je vodio inter :salut:
Prvo treba odmorit najmanje godinu dana.Onda preuzet neki relativno manji klub za svoj gušt gdje bi ponovno pokazao da ima jos nesto u njemu i da je gladan uspjeha i da mu taktika nije zastarjela nego se prilagodio.Tek nakon toga mozemo pricati o eventualnom novom dolasku u Inter.Interu treba Simeone,trener na vrhuncu.2020. će lako moguce biti ta godina.

Beppe dragi rekao dvije bitne stvari.Prva,u siječnju nema top pojačanja jer siječanj nije vrijeme kada mozes dobiti top igraca osim ako zestoko ne odrijesis kesu.Očekivano.I druga,cilj do kraja sezone je osvojit trofej.Ono što sam pričao nedavno...ide se po Kup ili EL :thumbup:

Za početak sredit se do kraja ove godine u preostale dvije utakmice i pocet skupljat bodove kako bi se dodatno odmaknuli na 3.mjestu.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 24 dec 2018, 16:36

SiamoNoi je napisao/la:
Jup je napisao/la:Spominje se da bi se jozo mogo vratiti u inter.sta mislite o tome meni licno dtag covjek i trener. I bio je pravi kralj dok je vodio inter :salut:
Prvo treba odmorit najmanje godinu dana.Onda preuzet neki relativno manji klub za svoj gušt gdje bi ponovno pokazao da ima jos nesto u njemu i da je gladan uspjeha i da mu taktika nije zastarjela nego se prilagodio.Tek nakon toga mozemo pricati o eventualnom novom dolasku u Inter.Interu treba Simeone,trener na vrhuncu.2020. će lako moguce biti ta godina.

Beppe dragi rekao dvije bitne stvari.Prva,u siječnju nema top pojačanja jer siječanj nije vrijeme kada mozes dobiti top igraca osim ako zestoko ne odrijesis kesu.Očekivano.I druga,cilj do kraja sezone je osvojit trofej.Ono što sam pričao nedavno...ide se po Kup ili EL :thumbup:

Za početak sredit se do kraja ove godine u preostale dvije utakmice i pocet skupljat bodove kako bi se dodatno odmaknuli na 3.mjestu.
Priprema se teren za otkaz Spallettiju.

Nema yebene sanse da mi nesto osvojimo ove godine
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 dec 2018, 16:50

Govorilo se i da će se ostat bez LP nakon 2-3 kola i neće upisat ni pobjeda u LP pa evo gdje smo sad.Najveci problem kod navijača Intera je što svaki izgubljeni bod vide ko smak svijeta i sve se gleda kratkoročno.Moze bit da će se osvojit,moze bit da neće.Svakako prvo ne znači da će se iduce godine za naslov borit,a drugo ne znači da se radilo o izgubljenoj sezoni.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 24 dec 2018, 18:15

slika
Nema s Ćorkijem zayebancije. Na treningu dok nadzire ko' šta radi, jednog gleda, dva se tresu :mrgreen:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 dec 2018, 20:23

KEITA BALDE: "Najbolje od mene upravo dolazi, recimo da sam na 60-70%. Inter me mora otkupiti jer tako bi uradio paklen posao! Dok je moj otac navijao za Milan jas sam oduvijek volio Inter. Na PlayStation-u uvijek sam igrao sa Interom zbog Martinsa i Adriana. Također i zbog mog idola Samuela Eto'oa koji je uradio istoriju sa Interom!"

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 dec 2018, 22:11

Vlazni snovi

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 26 dec 2018, 15:24

Dalbert :urnebes: kome je on jos u snovima jbt
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 26 dec 2018, 19:25

Kako se zaje.balo sa Zaniolom bruka. Sve stručnjaci u klubu..
Viva la France, as they say in Rome.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 dec 2018, 19:27

Zaniola su svi u klubu htjeli zadrzat jer su znali o kakvom se talentu radi,Spalletti je inzistirao na Radji.Roma je inzistirala jedino na Zaniolu u tom transferu.

Lako je sad stručnjak bit.Da ga se nije dalo tada za Radju i da je to propalo pisalo bi se opet o "stručnjacima" u klubu koji nisu dali nekakvog "talenta" za ponajboljeg veznog lige.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 dec 2018, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.