RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
RAja moja fina ovaj profil sam napravio jer sam svjesno isao da dobijem ban posto mi se ovaj forum popeo na vrh glavića pa neka ga admin odmah banuje. Samo da se zahvalim svima ali znaci svima vama na ovoj temi. Ej RAja oduševljavali ste me ovu godinu koliko sam registrovan. Najinteligentnija ekipa na forumu i samo tako nastavite. Nadam se da sam vas koliko toliko znao nasmijati i razveseliti svojim budalastinama kad ste ne raspolozeni kao i svojom ljubavi prema nasoj svetinji koju smo dijelili i u porazima i u pobjedama. Neka dusmani odmore malo,neka mirno spavaju sto me nema jer iskreno mi ih je zao bilo koliko sam ih guzio. Ja cu biti s vama(ne registrovan) i uzivati u vasim izvalama,bit cu i na svakoj tekmi sve dok ova crvena čuka kuca. Mozda se i vratim ako me okrene nakon 10 loza ko zna. Sve u svemu bilo mi je uzivanje druziti se s vama kao i s momcima s drugih tema tipa fedeltafrota gio zlajson i dr. Nedajte se rođeni moji i krenite skupljat pare za evropu jer ce trbati i za predkola i za grupne faze kad se vrati ovaj nas starohan. Ima da bojimo gradove u crveno i ne brukamo državu kao onr seljačine juče. Pozdrav za moju bracu tepsiju vm22 alema zizua rodjaka mv anela bmv22(brat moj) emilina kadeta redone(đavolicu našu) amaracc rođenisa kimbu sipkaulicara mostarca1971 crvenuarmiju veleždogroba crveni22 vigora rockija i da se ne naljuti neko ako sam ga zaboravio. Voli vas sve vasa NeretvanskaPastrmka i svi 2 avgusta na stadion. Ovo je nasa sezona i to moramo podrzati kao i rad nase uprave koja pravi sjajan posao. Isto pozdrav za finu ekipu s tema Zelje Sarajeva i Celika s kojom se moglo normala komunicirat. Bujrum u Mostar vazda. Ovim drugim čobanima **** usta i neka je dobro polabrnjaju i treniraju s njom jer ce u buducnosti imati mnogo posla kad budi igrali s mostarskom svetinjom. Da ne dužim vise jos jednom sve vas puno volim i za kraj FORZA VELEŽ uz našu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA. 1922-1981 92 godine fudbala u Mostaru i 33 godine mostarske tifo scene
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Hoćemo li i mi RAja u Banoviće?Šta mislite o tome?
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Ja skoro da nisam nikad ovdje napisao ni jedan post ali pošto od danas sam prekidam pisanje na ovom forumu zbog sveopćeg ciganluka hoću da Vam kažem da pastrmka nije banovan nego ide u tvorza u ZenicuRezervniGolman je napisao/la:RAja moja fina ovaj profil sam napravio jer sam svjesno isao da dobijem ban posto mi se ovaj forum popeo na vrh glavića pa neka ga admin odmah banuje. Samo da se zahvalim svima ali znaci svima vama na ovoj temi. Ej RAja oduševljavali ste me ovu godinu koliko sam registrovan. Najinteligentnija ekipa na forumu i samo tako nastavite. Nadam se da sam vas koliko toliko znao nasmijati i razveseliti svojim budalastinama kad ste ne raspolozeni kao i svojom ljubavi prema nasoj svetinji koju smo dijelili i u porazima i u pobjedama. Neka dusmani odmore malo,neka mirno spavaju sto me nema jer iskreno mi ih je zao bilo koliko sam ih guzio. Ja cu biti s vama(ne registrovan) i uzivati u vasim izvalama,bit cu i na svakoj tekmi sve dok ova crvena čuka kuca. Mozda se i vratim ako me okrene nakon 10 loza ko zna. Sve u svemu bilo mi je uzivanje druziti se s vama kao i s momcima s drugih tema tipa fedeltafrota gio zlajson i dr. Nedajte se rođeni moji i krenite skupljat pare za evropu jer ce trbati i za predkola i za grupne faze kad se vrati ovaj nas starohan. Ima da bojimo gradove u crveno i ne brukamo državu kao onr seljačine juče. Pozdrav za moju bracu tepsiju vm22 alema zizua rodjaka mv anela bmv22(brat moj) emilina kadeta redone(đavolicu našu) amaracc rođenisa kimbu sipkaulicara mostarca1971 crvenuarmiju veleždogroba crveni22 vigora rockija i da se ne naljuti neko ako sam ga zaboravio. Voli vas sve vasa NeretvanskaPastrmka i svi 2 avgusta na stadion. Ovo je nasa sezona i to moramo podrzati kao i rad nase uprave koja pravi sjajan posao. Isto pozdrav za finu ekipu s tema Zelje Sarajeva i Celika s kojom se moglo normala komunicirat. Bujrum u Mostar vazda. Ovim drugim čobanima **** usta i neka je dobro polabrnjaju i treniraju s njom jer ce u buducnosti imati mnogo posla kad budi igrali s mostarskom svetinjom. Da ne dužim vise jos jednom sve vas puno volim i za kraj FORZA VELEŽ uz našu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA. 1922-1981 92 godine fudbala u Mostaru i 33 godine mostarske tifo scene

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Vratite nam pastrmku!
Pastrmka gospodine
Pastrmka gospodine
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ostašmo bez Pastrmke opet 

Hoce li biti ista od naseg navijackog foruma sto je Dena trebao da napravi?
Forza Velez!
Forza Velez!
Pastrmka živ ti meni i zdrav bio, znao si me nasmijati pravo u nekim situacijama i hvala ti za sve provjerene i neprovjerene informacije
-
[youtube][/youtube]
Gledam ovo sada, ranije nisam naletio na ovaj klip (a bio sam na utakmici). Ne mogu da vjerujem šta je Velež samo povratkom u PL uradio od svojih Mostaraca, svi su u delirijumu, Red Army su vodili neki drugi ljudi, ali šta je sada? Zadnje kolo sam protiv Zrinjskog očekivao ovako nešto, ne doslovno, ali nekih 70 - 80 % se stvarno moglo očekivati. Velež se vraća na svoje stare staze, dušmani neće moći govoriti kako samo živimo od prošlosti i od prije rata i "kitimo se starom slavom" . Vrijeme je da se aktiviRAmo, vrijeme je da dominiRAmo gradom, da budemo najljepša priča uz Sarajevo ove sezone širom cijele Evrope, Svijeta. Pridružite se Klubu Navijača, dođite jednako iza gola i protiv Drine i Sarajeva i Želje i Viteza. Budimo uvijek tu, bodrimo ih, ispružimo ruke i zapjevajmo im. Ako to ne uradimo, nismo se zahvalili upravi koja nas želi vratiti na stadion, koja hoće da napuni stadion toliko da ljudi neće moći stati na njega i da zbog toga naprave još jednu tribinu i sigurno mogu reći da nas ne zaslužuju. Stoji sva ta ljubav, naš velikan, ali mi to ne pokazujemo. Isto kao prema djevojci, ženi, mužu, momku ; Možete ih voliti koliko hoćete, ali sve to pada u vodu ako im ne pokazujete dovoljno.
Zato drugovi moji, 2. Avgusta mi je želja da napunimo stadion, da vide Đokić, Haurdić, Popović, Nikolić i svi novi igrači da RA i Mostar, ljubav prema Veležu nije samo priča koja se fura po internetu, nego da prvo našim klecaju noge od atmosfere i pjesme, a onda i Zvorničanima.
Postavio sam vam video gore, pogledajte ga, imate sigurno četrdesetak minuta slobodnog vremena u danu, vrijedit će stvarno. Istina, sve je drugačije bilo. Ali Velež je Velež

[youtube][/youtube]
Gledam ovo sada, ranije nisam naletio na ovaj klip (a bio sam na utakmici). Ne mogu da vjerujem šta je Velež samo povratkom u PL uradio od svojih Mostaraca, svi su u delirijumu, Red Army su vodili neki drugi ljudi, ali šta je sada? Zadnje kolo sam protiv Zrinjskog očekivao ovako nešto, ne doslovno, ali nekih 70 - 80 % se stvarno moglo očekivati. Velež se vraća na svoje stare staze, dušmani neće moći govoriti kako samo živimo od prošlosti i od prije rata i "kitimo se starom slavom" . Vrijeme je da se aktiviRAmo, vrijeme je da dominiRAmo gradom, da budemo najljepša priča uz Sarajevo ove sezone širom cijele Evrope, Svijeta. Pridružite se Klubu Navijača, dođite jednako iza gola i protiv Drine i Sarajeva i Želje i Viteza. Budimo uvijek tu, bodrimo ih, ispružimo ruke i zapjevajmo im. Ako to ne uradimo, nismo se zahvalili upravi koja nas želi vratiti na stadion, koja hoće da napuni stadion toliko da ljudi neće moći stati na njega i da zbog toga naprave još jednu tribinu i sigurno mogu reći da nas ne zaslužuju. Stoji sva ta ljubav, naš velikan, ali mi to ne pokazujemo. Isto kao prema djevojci, ženi, mužu, momku ; Možete ih voliti koliko hoćete, ali sve to pada u vodu ako im ne pokazujete dovoljno.
Zato drugovi moji, 2. Avgusta mi je želja da napunimo stadion, da vide Đokić, Haurdić, Popović, Nikolić i svi novi igrači da RA i Mostar, ljubav prema Veležu nije samo priča koja se fura po internetu, nego da prvo našim klecaju noge od atmosfere i pjesme, a onda i Zvorničanima.
Postavio sam vam video gore, pogledajte ga, imate sigurno četrdesetak minuta slobodnog vremena u danu, vrijedit će stvarno. Istina, sve je drugačije bilo. Ali Velež je Velež
- pravnik1981
- Kontakt:
Prva 2 kola pun stadion..pobijeda i ondashaman7 je napisao/la:Pastrmka živ ti meni i zdrav bio, znao si me nasmijati pravo u nekim situacijama i hvala ti za sve provjerene i neprovjerene informacije-
[youtube][/youtube]

- RezervniGolman
- Kontakt:
Posto sam nabrzinu pisao zaboravio sam pravnika shamana dimea gosta shearera i jednog i jedinog gospdina druga Marsala Tita. Pa da mi se ne naljute. Zamolio bi admina ili nekog moderatora da mi ugasi ovaj profil
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Bistro pastrmko!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pastrmko dje ces sad da nas napustis kad najzanimljivije tek dolazi?
Forza Velez!

Forza Velez!
Također bih želio zamoliti admina ili moderatora da mi ugasi profil. Mislim da je bilo dosta, umorio sam se, a i imam drugih obaveza, tako da sve manje vremena imam za forum. Ovom prilikom bih želio pozdraviti sve vas crvenu braću, s kojom sam se družio, ali i kolege iz drugih klubova. Jednostavno je došlo do zasićenja.
FORZA VELEŽ...
FORZA VELEŽ...

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 16 jul 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Mostarac1971
- Kontakt:
Pastrmko neka te s rajom pusti ublehaše Nek pričaju Šta hoće Ti si naš Šaner i KING
Zajedno smo jači ! 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ne brinem se ja za Pastrmku,vratit' ce se on kad odemo u Evropu naredne sezone

StarMo nije skutorija...
Šta je bola Aleme, zar i ti? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Mostarac1971
- Kontakt:
Halooo bola Šta vam je... Mjesto da punimo tribine Vi gotivite dušmanima

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Hebiga ispade da sam bio u pravu druže pastrmka kada sam rekao da te treba banovati pred sezonu.Ljudi kad god je pastrmka bio u banovicima rodjeni su derali guzove.Znaci nema pastrmke ovu sezonu nas forumu ali zato ce rodjeni biti u vrhu.Zivio drug moj i da proslavimo mnogo pobjeda naseg starca.Bice cudno bez tebe druze .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Šta vam je raja gdje ćete sad kad je konačno Veležu krenulo ?
Samo da se hoće ponovo aktivirati rođeni forum pa da se fino družimo i diskutujemo
Samo da se hoće ponovo aktivirati rođeni forum pa da se fino družimo i diskutujemo

Svaka čast tom deniju ili deni (ne znam momka/čovjeka pa ne zamjerite), ali zašto taj forum toliko ovisi o njemu? Ako neko ima zainteresovan (prije svega i finansijski) i ako neko zna njega, nek ga kontaktira o preuzimanju tog foruma. Pretpostavljam da ovdje ima momaka/ljudi koji rade i koji su u finansijskom stanju da preuzmu to. Iako nisu, opet je potreban neko ko zna da se bavi time, a mi forumaši bi uplaćivali neku sitnicu kako bi se platio mjesečni hosting i domen. Na početku bi mi korisnici ovog foruma, ove teme, kasnije bi to bili i korisnici foruma koji bude otvoren i tako bi svi učestvovali u održavanju foruma.
Mislim da je ovdje suludo ovako javno pričati o nekim stvarima i uvijek paziti šta i kome reći, tamo bi znali da smo to mi, Crvena Armija i neće biti nikakvih problema. Usput, prvi se javljam da pomognem u administraciji, ne znam puno oko toga ali malo inovativnosti bi dobro došlo
@Vjerujte mi ni da pastrmka ni alem nemaju vremena za ovakav forum, na našem forumu bi se dosta aktivirali i znalo bi se šta se radi.
Mislim da je ovdje suludo ovako javno pričati o nekim stvarima i uvijek paziti šta i kome reći, tamo bi znali da smo to mi, Crvena Armija i neće biti nikakvih problema. Usput, prvi se javljam da pomognem u administraciji, ne znam puno oko toga ali malo inovativnosti bi dobro došlo

@Vjerujte mi ni da pastrmka ni alem nemaju vremena za ovakav forum, na našem forumu bi se dosta aktivirali i znalo bi se šta se radi.
- pravnik1981
- Kontakt:
Upravo tako !shaman7 je napisao/la:Svaka čast tom deniju ili deni (ne znam momka/čovjeka pa ne zamjerite), ali zašto taj forum toliko ovisi o njemu? Ako neko ima zainteresovan (prije svega i finansijski) i ako neko zna njega, nek ga kontaktira o preuzimanju tog foruma. Pretpostavljam da ovdje ima momaka/ljudi koji rade i koji su u finansijskom stanju da preuzmu to. Iako nisu, opet je potreban neko ko zna da se bavi time, a mi forumaši bi uplaćivali neku sitnicu kako bi se platio mjesečni hosting i domen. Na početku bi mi korisnici ovog foruma, ove teme, kasnije bi to bili i korisnici foruma koji bude otvoren i tako bi svi učestvovali u održavanju foruma.
Mislim da je ovdje suludo ovako javno pričati o nekim stvarima i uvijek paziti šta i kome reći, tamo bi znali da smo to mi, Crvena Armija i neće biti nikakvih problema. Usput, prvi se javljam da pomognem u administraciji, ne znam puno oko toga ali malo inovativnosti bi dobro došlo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.