Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 00:13

Nije tajna da su zbog namjestanja odmah u drugu ligu izbaceni Zeljeznicar, Hajduk i Tresnjevka uz dozivotnu zabranu bavljenjem fudbala citavoj upravi pa tako i predsjedniku i treneru Zeljeznicara a Osim i Mišo su dobili po jednu godinu zabrane. Osim ove ''mrlje'' Ivica je i dalje za mene legenda BiH fudbala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 16 jan 2016, 00:28

“Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hoćete.To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
[youtube][/youtube]

Suvišno je i govoriti, kakvu je ulogu imao u spasu BH fudbala, što je kao rezultat imalo, utakmicu Sarajeva sa jednom Borussijom o kojoj je suvišno trošiti riječi, ili bar slova na tastaturi, zatim plasman na SP u Brazilu i onu nezaboravnu noć te kao šlag na tortu, Beganovića i sreću od galaksije veću, kada je postigao gol u 90. minuti..

Sad i ovom dole, neka te tu, mjesto ti i jeste ispod mene. Ne namjeravam pisati bilo čiji nick, a da to ne zasluži, ne moram, neću, ne želim, ne trebam i neseser.. Možda ćeš ti bolje shvatiti, ukoliko ispravim prethodnu rečenicu..
Nenamjeravam pisati bilo čiji nick, a da to nezasluži, nemoram, ne ću, neželim, netrebam i ne seser..
slika
slika
slika
Da se desilo jednom, pa i dva puta, pomislio bih da je u pitanju lapsus calami, međutim, kod tebe se to javlja malo češće, tako da ne bi škodilo kada bi, pa bar ovo prelistao, pročitao a na kraju krajeva i naučio.

http://www.orbus.be/bosanski_jezik/ispravno_pisanje.htm
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 01:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Ajzea je forumaš godine !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 16 jan 2016, 01:15

Psajdak je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Uf uff jedva se ceka! Pa kad uzmemo Zelju u gostima, pa uzmemi Zrinju kuci, pa Velez pa..... :facepalm: :facepalm: :shifty: :shifty: bit ce teskoo :lol:
Pa se kolektivno probudite, a dočekalo vas idilično jutro, vas 15, tj. cijeli Široki, sjedate na stijenu te započinjete vrtiti onaj ručni mlin za kahvu, jedan za drugim se smjenjujete, ljubavne poruke svojim djevojkama/ljubavnicama ste u međuvremenu uklesali u kamen.. Predivno !

Mene ne čudi što ovaj ovako zbori o Ivici Osimu.. Ovaj gore, neću ga nazvati po pseudonimu, ne poštuje pokojnog Vedrana Puljića, kako očekivati bilo šta drugo? Njemu ne želim odgovoriti, jednom sam odgovorio tipu kao što je on, pa me poslaše kod one što joj je kisla glova..
Ovaj vamo ovaj gore ovaj tamo haha... O Bože... :shifty: :shifty:
NK Široki Brijeg

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 jan 2016, 01:29

Psajdak je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Uf uff jedva se ceka! Pa kad uzmemo Zelju u gostima, pa uzmemi Zrinju kuci, pa Velez pa..... :facepalm: :facepalm: :shifty: :shifty: bit ce teskoo :lol:
Pa se kolektivno probudite, a dočekalo vas idilično jutro, vas 15, tj. cijeli Široki, sjedate na stijenu te započinjete vrtiti onaj ručni mlin za kahvu, jedan za drugim se smjenjujete, ljubavne poruke svojim djevojkama/ljubavnicama ste u međuvremenu uklesali u kamen.. Predivno !

Mene ne čudi što ovaj ovako zbori o Ivici Osimu.. Ovaj gore, neću ga nazvati po pseudonimu, ne poštuje pokojnog Vedrana Puljića, kako očekivati bilo šta drugo? Njemu ne želim odgovoriti, jednom sam odgovorio tipu kao što je on, pa me poslaše kod one što joj je kisla glova..
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/ivica- ... oft/181730

Ima li ko iz njihovog sela, a da ga cijeni neko veci od tete violete?

Stvarno je tuga da vam ovi pecinari vrijede utrosenog vremena koje zahtjeva pisanje posta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 16 jan 2016, 09:58

Cocaine je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:U suštini vaš problem i jeste što vam pamet prosipaju likovi ko lucić koji s mostarom imaju veze ko i ja sa splitom, ili markovina koji je u mostaru živio par godina u djetinjstvu i to u doba blagostanja pa ga gleda kroz te oči. o onom djuturumu matvejeviću da na govorim.

Džubur je opet s druge strane pametan i sposoban čovjek samo ne znam u kojoj je sad partiji i kakav je njihov plan. Koliko se sjećam uveo je velež u premijer ligu i napustio klub u dobroj situaciji
Jok treba mi Nino Raspudic prosipat pricu. Za Matvejevica se ustani kada pises a za Markovinu(vidim odnosio si se na Dragana a ne ns Roka) isto ustani jer istina je da je malo zivota proveo u Mostaru ali nikad nista nije slagao i nije picka sekunde. Vama je problem sto ti ljudi nisu prodali ponos i prestali navijati za Velez i gledati globalno situaciju nekim ljudskim ocima. Daj bola samo sam sebi kenjas u stau. Ustani se kada spominjes te ljudske gromade
Nije da ga previse cijenim ali Raspudica bar vidjam na utakmicama Zrinjskog. Ovi gore gledaju grad iz 80 i neke i pametuju. Stadiona nisu vidjali ni prije rata nego im draga petokraka pa misle i velez zato sto je nosa. Strasni navijaci. To i jeste vas problem kazem ti

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 16 jan 2016, 10:02

Kako ces vidjeti Matvejevic skoro na postelji nekoliko godina a Roko i Dragan zive u Splitu. Prije rata Roko je na svakoj bio a sjecam se i Dragana je znao dovest dok je klinjo bio. Dodju i sada na tekmu kas su u Mostaru.. Komsija gubis se rekao sam ti. Izofirao si se sa onom montaznom tribinom gdje sam vidio da veze nemas

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 jan 2016, 10:07

brigsiroki je napisao/la:lako je želji dok tata osim daje lovu koju uzima iz saveza,a pitarima ništa nije išlo iz saveza pa su se morali prodat,a kad tata padne,željo neće imati ni za čačkalica
Vama jos lakse dok su u i oko kluba ratni zlocinci i ubice.A kada pomenes Ivicu Osima zamisli da ti svira "Lijepa nasa",a onda znas sta trebas uraditi :wave:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 16 jan 2016, 11:15

Cocaine je napisao/la:Kako ces vidjeti Matvejevic skoro na postelji nekoliko godina a Roko i Dragan zive u Splitu. Prije rata Roko je na svakoj bio a sjecam se i Dragana je znao dovest dok je klinjo bio. Dodju i sada na tekmu kas su u Mostaru.. Komsija gubis se rekao sam ti. Izofirao si se sa onom montaznom tribinom gdje sam vidio da veze nemas
Bitno je li montazna ili 3 reda betonske :lol: bio sam na te 2 tribine vjerujem vise puta od tebe . ako se nisi s hordama i manijacima tamo lizo :zviz:

Sto se sirokog tice , politika im je napravila infrastrukturu a danas su stabilni dok je mepas stabilan. Nema vise ozbiljnih drzavnih para nigdje.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 16 jan 2016, 12:19

Ado76 je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la:lako je želji dok tata osim daje lovu koju uzima iz saveza,a pitarima ništa nije išlo iz saveza pa su se morali prodat,a kad tata padne,željo neće imati ni za čačkalica
Vama jos lakse dok su u i oko kluba ratni zlocinci i ubice.A kada pomenes Ivicu Osima zamisli da ti svira "Lijepa nasa",a onda znas sta trebas uraditi :wave:
U ili oko? Sto to ima veze da li je Osim sportska varalica, dokazano u aferi Planinic, kada uzmes u obzir da je ovo sportski forum. Da ti nisi nesretan sto Siroki nije pao od strane i huligana i manjeg sarajevskog kluba? Kak'to dobro zvuci. Osim je vrhunski sportski djelatnik i odlican trener bio, al'istina je takva da je i varao, i Amar je najmocnija figura ove lige, a to nije stekao postenjem, nemoguce bi to bilo, zar ne? Gurali su ga i znao je iskoristiti , to isto treba znati, stoga mu skidam kapu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 jan 2016, 12:41

UltrasNotRed je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
U ili oko? Sto to ima veze da li je Osim sportska varalica, dokazano u aferi Planinic, kada uzmes u obzir da je ovo sportski forum. Da ti nisi nesretan sto Siroki nije pao od strane i huligana i manjeg sarajevskog kluba? Kak'to dobro zvuci. Osim je vrhunski sportski djelatnik i odlican trener bio, al'istina je takva da je i varao, i Amar je najmocnija figura ove lige, a to nije stekao postenjem, nemoguce bi to bilo, zar ne? Gurali su ga i znao je iskoristiti , to isto treba znati, stoga mu skidam kapu.
Bio U sada OKO kluba.I ima itekako veze jer ako iko nema obraza pisati o necijoj casti,postenju i sl. to ste vi.
A jesam nestetan sto jedan fasisticki projekat kakav je tvoj vjestacki klub jos uvijek egzistira u drzavi koju ne smatrate svojom,ne postujete simbole te drzave,ne postujete mrtve i jos puno toga da ne nabrajam vise.
Ja bih volio da Sarajevo 10 godina ne bude prvak ali da se tvoja tvorevina ugasi,eto koliko mi je bitno to da Sarajevo kao klub srusi tvoj kvazklub.
Toliko od mene,a vi i dalje masite i dizite svastke,zvizdite mrtvima i ismijavajte ih,a Ivicu Osima prozivajte za namjestanja.To je po vama izgleda ekvivalent.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 16 jan 2016, 12:47

To zapravo nije prava istina. Prava istina glasi, da se porodica Osim, na čelu sa vrhovnim poglavarom Ivicom, infiltrirala u jednu od, u svijetu najuticajnijih masonskih loža te su uspjeli izbjeći sve dobro poznate rituale za pristupanje masonskoj organizaciji, između ostalog i specifičnu atmosferu koja uključuje svijeće, lobanje, sablje, zastrašujuću muziku u pozadini etc.. Dugo godina su težili ka ostvarivanju primarnog cilja, tj. vladavina svijetom, u čemu su očigledno i uspjeli. Maloprije osluškujem neke dvije hajvanke ispred mojih vrata, ona jedna reče da je Ivica Osim postao i novi vlasnik Microsofta, što jasno upućuje na želju za vladavinom i to na svim poljima, u svim segmentima društva, svim industrijskima granama.. Mračna strana, porodice Osim !

Zaboravih reći.. Ko nije poslušan, ili se vodi na giljotinu ili se baca u Lutvin kavez, u ovisnosti od onoga za šta snosi krivicu..
Ajzea je forumaš godine !

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 16 jan 2016, 13:25

Ado76
Nista konstruktivniije nisi napisao. Zar je moguce da opet o mrtvima? Gdje je postovanje? Neprestano koristite mrtvog momka u dnevne forumske svrhe. Kakvo jednoumlje, a sto se tice gasenja, sve je moguce, prilike i mogucnosti u buducnosti su velike, al'pobjedjuje znanje, a tu ste realno drugi u gradu, daleko ispod Sirokog, vjeruj.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 jan 2016, 14:17

Gator je napisao/la:
Tu je sin
u ime eduarda, ivice i svetog amara... amen!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2016, 14:32

Skupstine Veleza i Borca kao u western filmovima obracuni..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2016, 14:35

Svaka cast Radniku, ja sam ocekivao da ce nakon osiguranog opstanka krenuti sa prodajom utakmica i tako puniti budzet, ali sam se ocito zeznuo, imaju jakog covjeka u Upravi, ponajboljeg trenera u ligi i finu klapu u timu. Ono sto im fali je podrska na domacim utakmicama, izgubili su 3 domace utakmice od direktnih konkurenata i svima u nastavku idu u goste sto je mozda i od presudnog znacaja.
Treba nasoj ligi ovakvih timova sa jakim ljudima u Upravi, ljudi koji imaju fudbal u malom prstu i teze boljim rezultatima. Jos jak Celik i Velez i da punimo tribine svaku utakmicu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 jan 2016, 14:50

tuzlak1987 je napisao/la:Skupstine Veleza i Borca kao u western filmovima obracuni..
Velezu nema spasa nego u nizi rang pa neka krene remont - ko ce im pomoci i na koji nacin to samo Bog zna jer kriticno je stanje u Mostaru, Borac po pitanju bodova na tabeli ima sanse da ne ispadne samo ako igraci izdrze silni pritisak i izgore na terenu, a sta ce strucni stab i uprava vidjet cemo.

Mada ima i politcko - nesportska mogucnost da drugi klubovi iz RS stradaju radi Borcevog opstanka.

Moje misljenje je da ispadaju: Velez, Drina, Borac, Rudar, Travnik/Vitez.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 jan 2016, 15:14

Bilo je i onih sto su Zelju vidjeli u tih 6 Ali Misevi se brzo povuku.Kakav ba Velez njega 20 godina nema na mapi ko i Celika.Sloboda se malo digla Ali i to CE brzno da rikne.Velika cetvorka su Sarajvo Zeljo Siroki i Zrinjski.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jan 2016, 15:24

Alipasino je napisao/la:Bilo je i onih sto su Zelju vidjeli u tih 6 Ali Misevi se brzo povuku.Kakav ba Velez njega 20 godina nema na mapi ko i Celika.Sloboda se malo digla Ali i to CE brzno da rikne.Velika cetvorka su Sarajvo Zeljo Siroki i Zrinjski.
Neka fala Bogu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.