RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma rodjeni moji nema razloga za brigu,sve ce to doci na svoje mjesto.Jos evo citam da je ukinuta zabrana za gostujuce navijace,znaci 3 kolo selimo svi u Sarajevo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RockyMaivia
- Kontakt:
Link? Moze i u PP.emil02in je napisao/la:Ma rodjeni moji nema razloga za brigu,sve ce to doci na svoje mjesto.Jos evo citam da je ukinuta zabrana za gostujuce navijace,znaci 3 kolo selimo svi u Sarajevo
StarMo nije skutorija...
-
- Kontakt:
Dragojević, Škahić, Mahinić, Škaljić, Pejić, Kodro, Tatar (od 46. Bešo), Vladavić (od 72. Ćemalović), Haurdić (od 57. Mace), Janičijević (od 16. Zvonić), Hajdarović
MARSEL MACE NA PROBI VJEROVATNO NOVI SPIC VELEZA

MARSEL MACE NA PROBI VJEROVATNO NOVI SPIC VELEZA

Vrijedilo bi mu dati novu šansu.Ja sam uvijek imao utisak da ga se Ibro olako odrekao.BMV22 je napisao/la:Merlin Monro=Marsel Mace
Feja dao priliku igracima koji kad pocne sezona nece ni trenirati s prvim timom, tako da ovaj remi mi je kao pobjeda, a i onim sto manke ograju. Usput, sta fali Marselu, igrac sa odlicnim fizickim predispozicijama ali mu je falilo da proradi. Skok igra, prekidi i igra po krilima koje on zabija, zamisljeno. Btw. Janicijevic izasao u 16. Minuti, povreda ili je tako los :-/
-
- Kontakt:
povreda .....mali jancijevic je munja
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Od svih igrača mi Macea doveli : P
Daj Bože da to izdobri.
Daj Bože da to izdobri.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Upravo tako Ibro ga se prelako i prebrzo riješio, momak nije odigrao ni poluvrijeme.Momak ima dobre fizičke predispozicije za postati super igrač.Mislim da bi pod Fejinim radom mogao prosperirati.gost je napisao/la:Vrijedilo bi mu dati novu šansu.Ja sam uvijek imao utisak da ga se Ibro olako odrekao.BMV22 je napisao/la:Merlin Monro=Marsel Mace
@VELEŽ DO GROBA
Moje mišljenje je da je dobro što se vratio i da ga treba gurati u vatru, momak ima potencijala ali se nije s njim nikako radilo, ali ako Feja u tom uspije možemo biti na dobitku, a svi smo svjedoci napretka kod Zvonića,Hajdarevića itd. i zato moramo vjerovat Feji! I nemojte zaboraviti da je u Radničkom iz Lukavca ove sezone imao 10 golova i dvije asistencije

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Ma negdje sam naletio na ovu informaciju citajuci sportske stranice.Nisam siguran gdje,ovaj Mace jel igro u Lukavcu proslu sezonu?RockyMaivia je napisao/la:Link? Moze i u PP.emil02in je napisao/la:Ma rodjeni moji nema razloga za brigu,sve ce to doci na svoje mjesto.Jos evo citam da je ukinuta zabrana za gostujuce navijace,znaci 3 kolo selimo svi u Sarajevo
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mace je solidan špic, nije dobio kod Ibre priliku, nije ni dvije utakmice odigrao. Feja je od Zvonića napravio igrača, vjerujem da će isto i sa njim uraditi ako ga odluče zadržati...
Slazem se.Zna skociti i odigrati glavom,malo treba biti brzi samo kad je sa loptom.I meni bi zao kad je otiso.Ko se sjeca lani kad smo se pripremali u CG odigrasmo sa Radnickim prijateljsku(valjda i oni bili dole na priremama),2 nam gola cojek zavalivm22 je napisao/la:Mace je solidan špic, nije dobio kod Ibre priliku, nije ni dvije utakmice odigrao. Feja je od Zvonića napravio igrača, vjerujem da će isto i sa njim uraditi ako ga odluče zadržati...

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Mace - To je ta filozofija koja mi se svidja , onaj koga je izabrao sada mislim da moze od njega da napraiv igraca i to je trenersko samopouzdanje...
Naravno nema sada od navijaca zvizduci i to poslije gresaka ..znamo svi o cemu se ovdje radi dati momku sansu da stasa u ekipi .
Naravno nema sada od navijaca zvizduci i to poslije gresaka ..znamo svi o cemu se ovdje radi dati momku sansu da stasa u ekipi .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Marsel Mace,
22 god. Poceo u Domanovicima, pa u Capljini. Sa 20 godina, 2012e u Septembru dolazi u Velez i potpisiva na 2 god. Vec te zime (na polusezoni) dobiva nogu od Rahimica i odlazi u Radnicki iz Lukavca.
Desi li se da Mace zaigra za Velez i dokaze li se da je dobro pojacanje, onda s obzirom da je Feja zavrsio sezonu bez spica, Rahimic bi tad definitivno bio glavni krivac za propustenu Evropu prosle godine, jer ne samo da je prosuo 12 bodova kuci nego nam je i otjero spica jer "ne valja" a mi bez spica zavrsili sezonu.
Bas me zanima hoce li ga Feja zadrzat.
22 god. Poceo u Domanovicima, pa u Capljini. Sa 20 godina, 2012e u Septembru dolazi u Velez i potpisiva na 2 god. Vec te zime (na polusezoni) dobiva nogu od Rahimica i odlazi u Radnicki iz Lukavca.
Desi li se da Mace zaigra za Velez i dokaze li se da je dobro pojacanje, onda s obzirom da je Feja zavrsio sezonu bez spica, Rahimic bi tad definitivno bio glavni krivac za propustenu Evropu prosle godine, jer ne samo da je prosuo 12 bodova kuci nego nam je i otjero spica jer "ne valja" a mi bez spica zavrsili sezonu.
Bas me zanima hoce li ga Feja zadrzat.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Bitno je da nas se što više učlani, koliko ko može, ja sam svoju već podigao.Pirke je napisao/la:Usput, ne znam jeli vec bilo, ali link za clanarinu FK Velez za sezonu 2014/2015.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=740" onclick="window.open(this.href);return false;
Navalite.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Unatoč ovoj tišini na forumu,osjetiti se pozitivna vibra u gradu.Velez se vraća.I da,mozda Mace bude predobro pojačanje.Već je bio tu,nije se nametnuo,sad će zapeti sigurno.A nama trebaju igrači koji će davati 110%.Ne sumnjam da će nas Feja fizički spremiti i da ćemo dosta golova davati u završnici,kad protivnici padnu.Imamo mladost,imamo trku,imamo iskusne Vladu i Maletića da stanu na loptu kad treba...biće ovo lijepa jesen.Za početak ovim iz East Bosnia puknuti petardu za vjetar u ledja.FORZZZZA!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- VigorMostarac
- Kontakt:
Pripreme služe za probe sve moguće o poziciji igraća i tahtika.
Nova sezona se bliži
tu nema kalkulacija i probanja
idemo pobjediti Drinu i sve do kraja.
Budi pametni podržimo voljeni klub,svi trebamo vjerovati u Feju i upravu i boriti se zajedno sa njima da dođemo do željenog cilja a to je prva 3 mjesta.
Mi smo Red-Army oni su naši Rođeni,volimo ih,bodrimo ih i zajedno pobjede slavićemo.
Dajmo im povjerenje i podršku jer su u završnici to i pokazali a i zaslužili.
Pravi navijači se ponzaju po tome što dolaze na utakmice i prate svoj klub a mi to i jesmo ,pokazimo svima kako Mostarsko srce kuca.
Dok je Neretve,biće i Staroga Mosta
Dok je Mosta, biće i čuvara Mosta
Dok je čuvara Mosta,biće i Mostara
a dok je Mostara biće i Veleža
a dok je Veleža biće i Red-Army-a
Jednostavno samo jedan klub,samo jedan grad VELEŽ-MOSTAR
"NEKE STVARI SE NEMOGU KUPITI NOVCEM"
NAPRIJED ROĐENI

Nova sezona se bliži

Budi pametni podržimo voljeni klub,svi trebamo vjerovati u Feju i upravu i boriti se zajedno sa njima da dođemo do željenog cilja a to je prva 3 mjesta.
Mi smo Red-Army oni su naši Rođeni,volimo ih,bodrimo ih i zajedno pobjede slavićemo.

Dajmo im povjerenje i podršku jer su u završnici to i pokazali a i zaslužili.
Pravi navijači se ponzaju po tome što dolaze na utakmice i prate svoj klub a mi to i jesmo ,pokazimo svima kako Mostarsko srce kuca.
Dok je Neretve,biće i Staroga Mosta
Dok je Mosta, biće i čuvara Mosta
Dok je čuvara Mosta,biće i Mostara
a dok je Mostara biće i Veleža
a dok je Veleža biće i Red-Army-a
Jednostavno samo jedan klub,samo jedan grad VELEŽ-MOSTAR
"NEKE STVARI SE NEMOGU KUPITI NOVCEM"

VFC THE RELIGION
Kakav bola Mace, nema tu igrača. Ne valja ga vidjeti na terenu. Ne zavaravajte se.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Za 6 utakmica u PL, ubilježio je tri asistencije. Nije uspio u Veležu jer je bio podcijenjivan od strane još gorih od njega ..
P.S. Ode nam Pastrmka u Banoviće ..

P.S. Ode nam Pastrmka u Banoviće ..

Čuj ne valja Macea vidit na terenu, pa meni baš iskreno od srca valja. Baš mi je on taj koji treba Veležu, visok, krupan, jak. Pa šta će nam Vladavić i Hebibović na krilima ako niko nema zakucati tu loptu, ako nema igrača koji će se pronaći među divovima štoperskim , naskočiti ih i zabiti gol. Doduše, nije on ništa aman pokazao u Veležu da bi sada ja ovo govorio s nekom sigurnošću, ali mislim da Veležu baš treba ovakav igrač i da će njegov kvalitet isplivati sasvim slučajno.
btw. inače su mi ovi bijeli dresovi uvijek vrh bili, nadam se da će češće u ovoj kombinaciji igrati.
btw. inače su mi ovi bijeli dresovi uvijek vrh bili, nadam se da će češće u ovoj kombinaciji igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.