taj frajer je totalno nepredivljiv iskreno ne z nam sta bih ti rekaoluka77 je napisao/la:jel vrijedi pokušati na dolgopolova s obzirom na ovaj meč?xaves je napisao/la:nadal...
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
mislim da je ovo prvi put da dvije uzastopno prebaci granicu, Livingstonu samo 12 minutaBaltazar je napisao/la:D.Williams 15,5 - igrao sam manje, sumnjam da on moze preko, posebno veceras

p.s. kako da crop-am sliku da mi ne bude ovog bijelog ispod listica na slici?
Skini Pokit i sa njim cropas koliko ti treba...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
neke stvarno ne bi ubilo da s vremena na vrijeme u glavnu temu napišu par riječi analize.. Tako nabacani parovi nisu ni savjeti, ni prijedlozi, a bogami ni sugestije! Takvi postovi više odgovaraju ovoj temi, pa ispada da su tamo pojedinci konstantno u off-topicu 

U desetom selu živi Antuntun!
- diplomatija
- Kontakt:
Zvao ja sad premier i tužan lik mi govori sa penalima ste završili, izgleda da im je neko pošteno **** mater i neka je,**** ga popušili, kaže biće samo na ligu prvaka i Europa ligu će biti, a najvjerovatnije će izbaciti i žute i crvene iz ponude, a ja se taman kontao obogatiti na tome, ima li neko da zna dobru stranu kladionicu da se moze igrati na penale, žute i crvene u kombinaciji zajedno, hvala
Sevilla
Valjda mogu do gola.

Valjda mogu do gola.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo drug ja bas na Bet 365 pratim Sevillu i Veronu sto sam odigrao na kornere. Bruka su od kladionice, krenuvsi od ponude, kombinacija, dizajna. Ove nase su ko da ih je Čiča-Gliša pravio i ponudio. Smradovi jedni!!! Ne moze ovo, ne moze ono, minimalno 3,5..... Evo gledam kod ljudi na kornere. Zbroj kornera krenuvsi od 5 pa nadalje. Ovi nasi zazegaju 10,11 pa ko hoce nek izvoli....diplomatija je napisao/la:Zvao ja sad premier i tužan lik mi govori sa penalima ste završili, izgleda da im je neko pošteno **** mater i neka je,**** ga popušili, kaže biće samo na ligu prvaka i Europa ligu će biti, a najvjerovatnije će izbaciti i žute i crvene iz ponude, a ja se taman kontao obogatiti na tome, ima li neko da zna dobru stranu kladionicu da se moze igrati na penale, žute i crvene u kombinaciji zajedno, hvala
Danas me nece.
Prvo padam Sevillu
Prvo padam Sevillu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
prošo si sevillu...
al ajde reaaal, prva četvrtina 25 a druga 17
al ajde reaaal, prva četvrtina 25 a druga 17

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
imam ga više od 88.5 valjda pređukokuz je napisao/la:al ajde reaaal, prva četvrtina 25 a druga 17

Verona zgazi ove žabare 

Sevilla :ugeek:
Ajde Radnicki, adje Groningen, adje Kielce
Ajmooooooooooooooooooooo
Ajde Radnicki, adje Groningen, adje Kielce
Ajmooooooooooooooooooooo
imam i ja druže, zato sam i napisao... valjda pređu..Lesnar je napisao/la:imam ga više od 88.5 valjda pređukokuz je napisao/la:al ajde reaaal, prva četvrtina 25 a druga 17
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Je li se ovo kome desavalo jbt ne mogu da vjerujem gledo sam tekmu i pao sam znam to 10 razlike Zaza Paculia pogodio 2 slobodna mamu mu **** al ovo na premieru jbg sto ne racunaju kvotu 1

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Bilo ko ima li da posalje 2 eur na wwin zauzvrat saljem 5 km kredita
p.s. prvi saljem kredit
p.s. prvi saljem kredit
kakva zayebancija od utakmice Livorno v Verona, zabija im Livorno 2 gola za manje od 60 sekundi 

Nije ovo za mene.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Real prebaci 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Odigram dresden-st pauli 2/1... i MORA domaćin izjednačit u 45'.. Jednostavno MORA!!
Ne treba ni pričati kako sam se dvoumio između ovog prijelaza i kaiserslautern 2/1 (koji vjerojatno ulazi...)
Nekad mi stvarno ubije volju za životom ova mrtva kladionica!
Ne treba ni pričati kako sam se dvoumio između ovog prijelaza i kaiserslautern 2/1 (koji vjerojatno ulazi...)
Nekad mi stvarno ubije volju za životom ova mrtva kladionica!
U desetom selu živi Antuntun!
Joj ja stavio Kaiserslauterna 1

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.