Formulu ne volim, ali utakmica je stvarno dosadna ocekivao sam vise slabo do sad, valjda 2 bude bolje.ronaldo99 je napisao/la:dosadna utakmicaformula puno interesantnija... dzeko ce ga dati ako dobije bilo kakvu sasnu za gol
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
On i Milner ponajbolji. Aguero i Silva se ne vide.sedra je napisao/la:Ljudi ne znam za vas,ali moje misljenje je da je Dzeko sasvim ok danas.Vec dvije rasne asistencije.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Džeko mnogo dodavao , nije nijednom šutirao i pokušavao da se uklopi u taj neki 'stil' igre Cityja kad oni nešto pokušavaju kombinovat ovo ono.. Ali jedan od najboljih na terenu, uz Milnera.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 25 nov 2012, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
22 igraca spavaju, previse dosadno. naravno da nece zabiti ako lopta ne dodje do njega
Edin večeras dobro igra ..skoro svi njegovi pasovi su bili odlični. Hold-up play mu je dobar. Djeluje svježe. Ako dobije šansu za gol, mislim da će je iskoristiti. Samo da ga onaj šu*ak Mancini ne uzvuče već u 55-60 min.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NoName
- Kontakt:
Ovaj Yaya Toure je iz utakmice u utakmicu sve kritičniji. Kada se sjetim njegovih igara iz prošle sezone i uporedim sa ovom, nebo i zemlja. Jedino je u Madridu bljesnuo, ostalo slabo. Danas isto očajan.
Džeko je dobar koliko to može biti u jednoj ovakvoj utakmici.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Tacno bas sam primjetio da Toure nije ni blizu one forme od prosle sezone i vec sam napisao u nekoliko postova!NoName je napisao/la:Ovaj Yaya Toure je iz utakmice u utakmicu sve kritičniji. Kada se sjetim njegovih igara iz prošle sezone i uporedim sa ovom, nebo i zemlja. Jedino je u Madridu bljesnuo, ostalo slabo. Danas isto očajan.
Ma ni Toure ni Kompany nisu u formi u kojoj si bili. Sad jel to forma ili bojkot trenera, sto me nimalo nebi iznenadilo, neznam.BosnaSTL je napisao/la:NoName je napisao/la:Ovaj Yaya Toure je iz utakmice u utakmicu sve kritičniji. Kada se sjetim njegovih igara iz prošle sezone i uporedim sa zemlja. Jedino je u Madridu bljesnuo, ostalo slabo
Dzeko vanka,zabaru sve ti po redu.....
Ovako je isto bilo protiv Arsenala... Edin daleko najbolji napadač , a ovaj debil ga zamjeni.
AJMO CHELSEA NATRPAJTE IH!
AJMO CHELSEA NATRPAJTE IH!
Ovo isti klinac ko protiv Arsenala. Aguero se ne vidi na terenu a on vadi Dzekusedra je napisao/la:Dzeko vanka,zabaru sve ti po redu.....
Taj put je ja mislim Tevez počinjao sa Džekom a ovaj ubacio Aguera umjesto Edina.soccerfan je napisao/la:Ovo isti klinac ko protiv Arsenala. Aguero se ne vidi na terenu a on vadi Dzekusedra je napisao/la:Dzeko vanka,zabaru sve ti po redu.....
Pa ovo samo dokazuje kako je ovdje Mancini zadovoljan i bodom. Znači izmjena koja ne mjenja apsolutno ništa na terenu.
Žabar još jednom pokazuje kako je "kvalitetan" i "perspektivan"trener.
Žabar još jednom pokazuje kako je "kvalitetan" i "perspektivan"trener.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 25 nov 2012, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Nije nego Aguero se tek oporavio od povrede I poceo sa DzekomviKK je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Ovo isti klinac ko protiv Arsenala. Aguero se ne vidi na terenu a on vadi Dzekusedra je napisao/la:Dzeko vanka,zabaru sve ti po redu.....[/quote
Taj put je ja mislim Tevez počinjao sa Džekom a ubacio Aguera umjesto Edina.
-
karameldar
- Kontakt:
- brzitesanj
- Kontakt:
Mnogo mi je interesantnija Sutjeska(film koji sam pogledao najmanje milion puta) na FTV-u, ngeo ova dosadna utakmica još kad je Mancini Džeku definitivno prebacujem na FTV 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
I opet napadač za napadača, wahahahahahhaaha

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Odkako je izašao prestala je i opasnost pred golom Chelsea, sada je Chelsea dosta bolji!
Ponavlja se utakmica protiv Arsenala. Tad je bukvalno bilo isto , čim je Edin izašao odmah se lopta preselila pred gol Cityja.Batko je napisao/la:Odkako je izašao prestala je i opasnost pred golom Chelsea, sada je Chelsea dosta bolji!
Najlosija utakmica do sada u premijer ligi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, FerdinandF, General505, lol89, Venom, zgembo89 i 34 gosta.