Ali kad se pominju konkretni klubovi i konkretni dilovi - ne radi nam Melo, ali nam radi 13.5 miliona (gde nađoše tih 0.5?!) - onda mora čovek da se zabrine.
P.S Navodno je stigla nova ponuda iz Juveta u visini od 15 mil+Melo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Krenuo sam napisati da je Melo mediokritet koji ne vrijedi 15 mil., pa sam se sjetio kako su cijene u nebo skocile, tako da vjerovatno vrijedi nekih 100-ak mil.Monolog je napisao/la:15 miliona + Melo? Hm, to bi onda značilo da je vrijednost Raula Meirelesa nekih 30 miliona Eura. Da nije možda u pitanju ili - ili? Dakle, ili Melo ili tih 15 miliona? Jer u suprotnom bi Juventus napravio glupost nad glupostima (iako im transfer politika i nije ponajbolja u posljednje vrijeme, sumnjam da su u stanju napraviti ovako glup transfer).
E gledaj... piše se da je Juventus ponudio keš + Melo za Meirelesa, na šta ih je Liverpool odbio, rekavši da žele čisti keš, odnosno 13.5 miliona funti (15 miliona eura) za njega, što znači da nije 15 + Melo, već jedno od to dvoje.Monolog je napisao/la:15 miliona + Melo? Hm, to bi onda značilo da je vrijednost Raula Meirelesa nekih 30 miliona Eura. Da nije možda u pitanju ili - ili? Dakle, ili Melo ili tih 15 miliona? Jer u suprotnom bi Juventus napravio glupost nad glupostima (iako im transfer politika i nije ponajbolja u posljednje vrijeme, sumnjam da su u stanju napraviti ovako glup transfer).
Za te česte izmjene se znalo i prije njegovog dolaska. U Portu je rijetko igrao svih 90. minuta. Jednostavno, mnogo trči, vjerovatno se brzo umara, pa su te izmjene posljedice toga. Uz to, Raul od prošlog ljeta neprestano igra, bez ikakve pauze. Ono blago posustajanje pred kraj sezone je posljedica upravo ovoga što sam napisao. Dečko nekada mora dobiti određenu pauzu u vidu preskakanja utakmice, i to je to. Njegov doprinos na terenu se jasno vidio već u prvoj sezoni u Engleskoj, i kao što sam napisao, ne bih želio njegov odlazak, no ako to otvara mogućnost dolaska nekog igrača koji je zaista potreban timu (krilo kao Mata)... cilj opravdava sredstvo, u najkraćim crtama.Monolog je napisao/la: Eh, ono što govori da bi transfer mogao biti realizovan su činjenice da je Raul igrač koji je najviše puta zamijenjen. Moram priznati da sam se iznenadio kada sam to pročit'o na ovoj temi (nisam siguran ko je objavio tu informaciju). Da je bio jedan od najboljih - sigurno da jeste, al' ako dolazi Adam, uz već dovedenog Hendersona, te starosjedioca Gerrarda i povratnika Aquilanija, onda je tu neko višak (dakle, ili Aquaman il' Meireles). Lično bih volio da Raul ostane, jer on može postići još puno toga, a prirastao je srcima navijača, postigao je nekoliko sjajnih pogodaka...Jbg, za nadati se da su ovo samo špekulacije od kojih novine i portali žive kada je mirno na tržištu.
Lucas je izabran za igrača sezone u LiverpooluGunnerS je napisao/la:Iskreno, mislim da mogu obodvojica ostat, razlog, pa šta će vam Lucas i onaj kloc iz Atletica što je došao Maxi. Aquilani je meni dobar igrač samo nije mogao igrat kod vašeg bivšeg trenera, pa je morao na posubu. Treba momku pružit šansu i vidjet šta zna, ja vjerujem da on može al pitanje je koliko?
Koliko ja znam, a i koliko vidim iz priloženog, ne. Posljednih godina, skauting je najčešće bio baziran na Španiju, što nije bilo čudno, dok je dolaskom Kennya, to postala Engleska.melanholicar je napisao/la: Inače ako nekom nije mrsko da mi samo pojasni da li Liverpool ima skauting službu za Istočnu Evropu?
Nije ih puno ni poslato.Nemeth nije uspeo,Gulasci je jos uvek u rezervama,a cini mi se da imaju jos 2-3 u akademiji.VELA je napisao/la:Ima iz Madjarske MTK-a ako se ne varam. Lafo oni nama salju igrace da se dokazuju u mladom timu al ja ne znam nikoga da je uspio.
http://www.liverpoolfc.tv/team/academy/ ... an-adorjanVELA je napisao/la:Ima iz Madjarske MTK-a ako se ne varam. Lafo oni nama salju igrace da se dokazuju u mladom timu al ja ne znam nikoga da je uspio.
Gdje ces bolan ovo napisati, Meireles je dokazan igrac dok Adam nije okusio car igranja u velikom klubu, lahko je u Blackpoolu gdje si glavni vjerujem u LFC da nece znati gdje je dosao !!!Carlo je napisao/la:Adam je bolji igrač od Meirelesa, što jes' jes, htjeli mi priznati ili ne, a uz to Meireles jedva izdrži 60 minuta na terenu, to smo svi mogli vidjeti kroz sezonu.Jimmy from the hood je napisao/la:Ako ce Adam doci i Meireles otici, neka hvala
Mislim kako nikada ne moze biti na nivou na kojem je Portugalac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.