Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

The DocTOR!!
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la The DocTOR!! » 24 jun 2011, 20:52

Ja se sve nadam da su u pitanju glasine izmišljene da opravdaju druge glasine. ("Liverpool dovodi Hendersona, Adama, Aquilanija, Parkera? Hm, to mora da znači da prodaju nekoga, npr. Meirelesa...")

Ali kad se pominju konkretni klubovi i konkretni dilovi - ne radi nam Melo, ali nam radi 13.5 miliona (gde nađoše tih 0.5?!) - onda mora čovek da se zabrine.

P.S Navodno je stigla nova ponuda iz Juveta u visini od 15 mil+Melo. :roll:
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 20:56

15 miliona + Melo? Hm, to bi onda značilo da je vrijednost Raula Meirelesa nekih 30 miliona Eura. Da nije možda u pitanju ili - ili? Dakle, ili Melo ili tih 15 miliona? Jer u suprotnom bi Juventus napravio glupost nad glupostima (iako im transfer politika i nije ponajbolja u posljednje vrijeme, sumnjam da su u stanju napraviti ovako glup transfer). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 24 jun 2011, 21:00

Monolog je napisao/la:15 miliona + Melo? Hm, to bi onda značilo da je vrijednost Raula Meirelesa nekih 30 miliona Eura. Da nije možda u pitanju ili - ili? Dakle, ili Melo ili tih 15 miliona? Jer u suprotnom bi Juventus napravio glupost nad glupostima (iako im transfer politika i nije ponajbolja u posljednje vrijeme, sumnjam da su u stanju napraviti ovako glup transfer). :mrgreen:
Krenuo sam napisati da je Melo mediokritet koji ne vrijedi 15 mil., pa sam se sjetio kako su cijene u nebo skocile, tako da vjerovatno vrijedi nekih 100-ak mil. :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jun 2011, 21:03

Monolog je napisao/la:15 miliona + Melo? Hm, to bi onda značilo da je vrijednost Raula Meirelesa nekih 30 miliona Eura. Da nije možda u pitanju ili - ili? Dakle, ili Melo ili tih 15 miliona? Jer u suprotnom bi Juventus napravio glupost nad glupostima (iako im transfer politika i nije ponajbolja u posljednje vrijeme, sumnjam da su u stanju napraviti ovako glup transfer). :mrgreen:
E gledaj... piše se da je Juventus ponudio keš + Melo za Meirelesa, na šta ih je Liverpool odbio, rekavši da žele čisti keš, odnosno 13.5 miliona funti (15 miliona eura) za njega, što znači da nije 15 + Melo, već jedno od to dvoje. ;)

Ne znam.. Raul mi je mnogo prirastao srcu, i ne bih želio da ode, no ako su tačne tvrdnje da mu je žena nezadovoljna Engleskom, kao nekad Mascheranova, onda neka ide, šta sad. U svakom slučaju, trebali bi biti u novčanom dobitku, ako se transfer realizira, s obzirom na odličnu sezonu.

I da, Aqua se definitivno vraća u klub, što je i najbolje rješenje. Treba sjesti sa Kennyem, porazgovarati 4 oka, i vidjeti kakvi su planovi, i da li Dalglish računa na njega. Što se mene tiče, odmah bih ga nazad. Ionako mi je bila glupost slati ga na posudbu, kada se napokon oporavio, te odigrao predsezonu. Sreća, tadašnji ljudi iz uprave više nisu prisutni...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jun 2011, 21:06

paulsaltysalt Salty
Looks like Adam deal is very close to happening..10 million quid. Reports suggest downing deal not too far away as well. Two good additions! <<<<<<<< Hes an LFCTV Presenter
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2011, 21:10

@Polga,

Upravo to i govorim, dakle, radi se o "ili-ili" situaciji. Iskren da budem, ako već Raul treba ići, uzeo bih novac za njega, nikako igrača (posebno ne Melo-a). No, nekako ne vjerujem u sve ovo što se tiče njegove supruge (dakle, vjerujem da postoji interes Juventusa (pročitah na skysports), al' na početku sezone su bile izjave tipa kako ona uči historiju grada i kluba Liverpoola, tako da...).

Eh, ono što govori da bi transfer mogao biti realizovan su činjenice da je Raul igrač koji je najviše puta zamijenjen. Moram priznati da sam se iznenadio kada sam to pročit'o na ovoj temi (nisam siguran ko je objavio tu informaciju). Da je bio jedan od najboljih - sigurno da jeste, al' ako dolazi Adam, uz već dovedenog Hendersona, te starosjedioca Gerrarda i povratnika Aquilanija, onda je tu neko višak (dakle, ili Aquaman il' Meireles). Lično bih volio da Raul ostane, jer on može postići još puno toga, a prirastao je srcima navijača, postigao je nekoliko sjajnih pogodaka...Jbg, za nadati se da su ovo samo špekulacije od kojih novine i portali žive kada je mirno na tržištu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jun 2011, 21:17

Monolog je napisao/la: Eh, ono što govori da bi transfer mogao biti realizovan su činjenice da je Raul igrač koji je najviše puta zamijenjen. Moram priznati da sam se iznenadio kada sam to pročit'o na ovoj temi (nisam siguran ko je objavio tu informaciju). Da je bio jedan od najboljih - sigurno da jeste, al' ako dolazi Adam, uz već dovedenog Hendersona, te starosjedioca Gerrarda i povratnika Aquilanija, onda je tu neko višak (dakle, ili Aquaman il' Meireles). Lično bih volio da Raul ostane, jer on može postići još puno toga, a prirastao je srcima navijača, postigao je nekoliko sjajnih pogodaka...Jbg, za nadati se da su ovo samo špekulacije od kojih novine i portali žive kada je mirno na tržištu.
Za te česte izmjene se znalo i prije njegovog dolaska. U Portu je rijetko igrao svih 90. minuta. Jednostavno, mnogo trči, vjerovatno se brzo umara, pa su te izmjene posljedice toga. Uz to, Raul od prošlog ljeta neprestano igra, bez ikakve pauze. Ono blago posustajanje pred kraj sezone je posljedica upravo ovoga što sam napisao. Dečko nekada mora dobiti određenu pauzu u vidu preskakanja utakmice, i to je to. Njegov doprinos na terenu se jasno vidio već u prvoj sezoni u Engleskoj, i kao što sam napisao, ne bih želio njegov odlazak, no ako to otvara mogućnost dolaska nekog igrača koji je zaista potreban timu (krilo kao Mata)... cilj opravdava sredstvo, u najkraćim crtama. :D
Greatness dies

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 jun 2011, 21:18

Raul je igracina i ne vjerujem da ce ga se King tako lako odreci a ja bi vise volio da Aquilania prodamo
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 21:19

Iskreno, mislim da mogu obodvojica ostat, razlog, pa šta će vam Lucas i onaj kloc iz Atletica što je došao Maxi. Aquilani je meni dobar igrač samo nije mogao igrat kod vašeg bivšeg trenera, pa je morao na posubu. Treba momku pružit šansu i vidjet šta zna, ja vjerujem da on može al pitanje je koliko?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 jun 2011, 21:22

GunnerS je napisao/la:Iskreno, mislim da mogu obodvojica ostat, razlog, pa šta će vam Lucas i onaj kloc iz Atletica što je došao Maxi. Aquilani je meni dobar igrač samo nije mogao igrat kod vašeg bivšeg trenera, pa je morao na posubu. Treba momku pružit šansu i vidjet šta zna, ja vjerujem da on može al pitanje je koliko?
Lucas je izabran za igrača sezone u Liverpoolu ;) A Maxi je proradio pred kraj sezone u 3 utakmice postigao 7 pogodaka i on će ostati bar još jedno sezonu, tako je rekao. Ja bih najviše volio da prodamo: Aquilania, Jonesa, N'Goga, Poulsena, Jovanovica ... sry ako sam nekog zaboravio :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 24 jun 2011, 21:25

----------------------------Reina-----------------------------
--------------------------Carragher--------------------------
------------------Lucas---------------Adam------------------
----Henderson-----------Gerrard-------------Meireles-----
Kuyt------------------------------------------------------Mata
------------------Suarez------------Carroll-------------------

Ima mjesta da nas je dvjesta :lol: :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 21:35

Iskreno msm da Liverpool mora obratit pažnju na svoju djecu.Gledam sinoć utakmicu Engleza na onom prvenstvu u Mexicu,praktično pola reprezentacije je iz Liverpoola i to kakvi momci,odlični,nadam se da će napredovat dodatno,te da će i Liverpool uskoro dobit nekog svog Ramseya.
Inače ako nekom nije mrsko da mi samo pojasni da li Liverpool ima skauting službu za Istočnu Evropu?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jun 2011, 22:11

melanholicar je napisao/la: Inače ako nekom nije mrsko da mi samo pojasni da li Liverpool ima skauting službu za Istočnu Evropu?
Koliko ja znam, a i koliko vidim iz priloženog, ne. Posljednih godina, skauting je najčešće bio baziran na Španiju, što nije bilo čudno, dok je dolaskom Kennya, to postala Engleska. ;)
Greatness dies

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 24 jun 2011, 22:25

Ima iz Madjarske MTK-a ako se ne varam. Lafo oni nama salju igrace da se dokazuju u mladom timu al ja ne znam nikoga da je uspio.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2011, 22:31

VELA je napisao/la:Ima iz Madjarske MTK-a ako se ne varam. Lafo oni nama salju igrace da se dokazuju u mladom timu al ja ne znam nikoga da je uspio.
Nije ih puno ni poslato.Nemeth nije uspeo,Gulasci je jos uvek u rezervama,a cini mi se da imaju jos 2-3 u akademiji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jun 2011, 22:35

Od boljih među mlađima, tu je samo Adorjan, kojem ide fino u akademiji, gdje nastupa sa Sterlingom i Morganom, od poznatijih...
Greatness dies

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jun 2011, 23:44

VELA je napisao/la:Ima iz Madjarske MTK-a ako se ne varam. Lafo oni nama salju igrace da se dokazuju u mladom timu al ja ne znam nikoga da je uspio.
http://www.liverpoolfc.tv/team/academy/ ... an-adorjan

Čini mi se da je bio najbolji asistent rezervi prošle sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jun 2011, 07:51

Carlo je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Ako ce Adam doci i Meireles otici, neka hvala
Mislim kako nikada ne moze biti na nivou na kojem je Portugalac :roll:
Adam je bolji igrač od Meirelesa, što jes' jes, htjeli mi priznati ili ne, a uz to Meireles jedva izdrži 60 minuta na terenu, to smo svi mogli vidjeti kroz sezonu.
Gdje ces bolan ovo napisati, Meireles je dokazan igrac dok Adam nije okusio car igranja u velikom klubu, lahko je u Blackpoolu gdje si glavni vjerujem u LFC da nece znati gdje je dosao !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 jun 2011, 08:28

Zaista ne bih volio da ode Raul.
Ali, sto narod prica, ili je bilo, ili ce biti... Prema tome, zelim mu srecu, i dalje vjerujem u Kennya i Commolija, pa tako i nisam pretjerano nezadovoljan.
Sto se tice Aquilanija, neka ga, moze nam valjati, uvijek sam i govorio da bih volio da se vrati.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 25 jun 2011, 10:06

Liverpool are close to agreeing a double deal for Aston Villa's Stewart Downing and Blackpool's Charlie Adam. 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.