pa dragi sudija šta radiš
još gleda da lopta udari u ruku i ništa
nema smisla igrat protiv ove farse , predat utakmicu unaprijed
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
samo da vidiš da je i to mogućeHarrison je napisao/la:Tiago igra rukom pred sudijom koji stoji na pola metra od sudije, a ovaj ne zeli da vidi. Fuj, fuj, kako mi se gadi Farselona

Baš mi je žao što si se toliko uzbudio zbog tima za koji ne navijašHarrison je napisao/la:Tiago igra rukom pred sudijom koji stoji na pola metra od sudije, a ovaj ne zeli da vidi. Fuj, fuj, kako mi se gadi Farselona

Potpis.Genghis je napisao/la:kaze italijanska liga namjestenaitalijanska liga je za ovu liga svetaca ...
Pomirio si se sa tim da je Real izgubio titulu, već? Veoma lijepo od tebe.D10S je napisao/la:Gdje je Pep stao, tu je Tito nastavio. I jedan i drugi osvajaju trofeje uz ogromnu naklonost sudija i to niko ziv na svijetu ne moze pobiti.
imam ja materijala iz prošle sezone koliko hoćete...Harrison je napisao/la:Potpis.Genghis je napisao/la:kaze italijanska liga namjestenaitalijanska liga je za ovu liga svetaca ...
Ovo je pljacka stoljeca!

A ti vidim priznao da je Pep osvajao uz pomoc sudija i da ce biti isto sa titom. Lijepo od tebe.mandraX je napisao/la: Pomirio si se sa tim da je Real izgubio titulu, već? Veoma lijepo od tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.