FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ludacki zaokret pred Velez majke mi. Zec pravi probleme u svlacionici, Lendric na silu hoce da ide, Sadikovic na izlaznim vratima, kengur otpao, Veseli upitan za Velez, nema Boje, bez Stile i Alispahica...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Odlazak Jovanovica, Lendrica i eto mozda Sadikovica nikoga ne izenadjuje, jer je ocigledno finansijska situacija u klubu ne bas na velikom nivou. Problem je sto se ovo sve desava par dana pred prvenstvo. Vrlo neozibiljno, da ne kazem amaterski.

@igrajlopte 🐦
Teško da možemo odbiti i jednu iole normalnu ponudu za nekog našeg igrača. Treba od nečega živjeti. A tu titulu potencirati u ovakvoj situaciji ne bi trebalo. Mi treba da se postavimo kao neko ko će vrebati iz prikrajka i pokušati iskoristiti svoje šanse. Ekipa koja je kao cilj postavila titulu neće prodavati igrače iz prvih 11 pred sami početak. Zato polako iz kola u kolo pa šta bude.
Ako Veselinovic ne moze ima Stanic. Ako bi gledali formu sa priprema cak Stanic bi i mogao nesto pomoci gore u napadu dok Veseli tesko.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Naviknut sam na sranјe pred početak sezone otkako znam za sebe, ne pada mi teško 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Itekako je prioritet titula. Na kraju krajeva zasto je tu Amar opet. Nije se vratio da zavrsavamo treci i prodajemo igrace za 100k pred prvenstva. Nit je tu zato sto smo osvjali trofeje prethodni godina. Gradilo se i gradit ce se. Eh sad hocemo titule. Tako da - titula i nista drugo. Sa ili bez Lendrica, Sadikovica... Idemo jako, ali nema izgovora. Hocemo titulu!Dejan1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 09:40Teško da možemo odbiti i jednu iole normalnu ponudu za nekog našeg igrača. Treba od nečega živjeti. A tu titulu potencirati u ovakvoj situaciji ne bi trebalo. Mi treba da se postavimo kao neko ko će vrebati iz prikrajka i pokušati iskoristiti svoje šanse. Ekipa koja je kao cilj postavila titulu neće prodavati igrače iz prvih 11 pred sami početak. Zato polako iz kola u kolo pa šta bude.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 28 jul 2020, 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
bas oske kao sto kazes meni raja nije jasna da ih ovo iznenadi vise bi me iznenadilo da smo normala usli u sezonu 

A vama je promaklo u subotu da je Ubipitar napisao da ce biti odlazaka, ali i dolazaka jos. 

Aha, jelde, bas cudno sto je losa financijska situacija nemoguce?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Vracaj Zaima dok nije gdje otiso.
- dubioza144
- Kontakt:
Pa i ako bude dolazaka nece pocet igrat prije 5 kola barem za prvo kolo sacuvat ove Dadu Lendru ako vec idu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Imali bi mi zamjene i za jednog i za drugog da se “krpimo” neko vrijeme. Cijelu polusezonu ne, ali nekoliko utakmica moglo bi se. Bitno je Dadu sacuvati prvo kolo.dubioza144 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 09:50Pa i ako bude dolazaka nece pocet igrat prije 5 kola barem za prvo kolo sacuvat ove Dadu Lendru ako vec idu
- dubioza144
- Kontakt:
Vidjet cemo sta ce reci Amar posle toska sutra, vjerovatno ce bit nekih lijepih pitanja bez "price sa ulice" 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Lendra sretno
Ponovo donese pare klubu

Ponovo donese pare klubu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dva puta lovu donosi. Hoce li i treci put? 

e majku mu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- dubioza144
- Kontakt:
Eric
Stevanovic Kosoric Ikic Sehic
Hajdarevic Sadikovic
Subasic(Blazevic) Stila(Bekric) Veselinovic(Stanic)
Juricic
Stevanovic Kosoric Ikic Sehic
Hajdarevic Sadikovic
Subasic(Blazevic) Stila(Bekric) Veselinovic(Stanic)
Juricic
-
- Kontakt:
Ma ne bi njega Amar pustao da misli o njemu da je dobar, mislim da bas i ne mirise njegove kvalitete. Samo moje misljenje 

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel, Paromlinac i 44 gosta.