FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 10:27

boccaccio je napisao/la:
herbion je napisao/la:Protiv Hapoela na posjetu od 3500 gledalaca Zeljo je platio priblizno istu cifru za obezbjedjenje utakmice,odnosno vjerovatno umanjen iznos od novca koji treba dobiti iz Kantona.Kako je vama svejedno jel minus dva,tri ili pet miliona KM ne treba se zamarati cinjenicom da cete imati uvecani trosak po sezoni izmedju 200 i tristo hiljada KM zbog jedne glupe odluke kojom Vlada Kantona dasi sport uopste u Sarajevu.
Ma u pravu si ti Herbion vezano za vladu kantona i te stvari,meni je zao sto je olimpik u podredjenom polozaju u odnosu na dva veca kluba,i da tu postoje neke moguce nepravde ili nepravilnosti,kako vec hoces...nijedan klub nije u dobrom polozaju...ali ovde nema odgovarajuceg izgovora i opravdanja...da li je moguce da vas Gospodin Gracic na ovaj nacin pokusava privuci paznju vlasti i na ustrb svih ljubitelja fudbala onemogucava da se provede prvo kolo novog sampionata u jednoj dobroj navijackoj atmosferi...naravno da je Gracic svjestan da je ovim potezom ucinio nazao navijacima Zelje,jer bi na toj utakmici preovladavali upravo plavi navijaci...sto se finansija tice,ne moze me niko uvjeriti da Gracic nema taj novac za organizaciju,isto kao sto me ne moze niko uvjeriti da bi se prodajom odredjenog broja karata to ulaganje isplatilo i stavilo mu jos koju hiljadu u dzep...Gracic ovim potezom zeli poslati odredjenu poruku nekome,vlastima recimo...ali ovo je pogresan potez koji ce imati posljedice po Olimpik od strane Zeljinih navijaca i svih simpatizera tog vaseg kluba,pa i regularnih gledalaca koji bi dosli da pogledaju utakmicu nepristrasno...ovo je potez koji unistava ovu igru,koji najmanje popularizuje olimpik kao klub i sve ovo nema smisla i neke logike...znamo zbog cega i zbog koga se igra fudbal,razocaravajuce i frustrirajuce je ovo sto se desava i da jedan covjek moze da utice na to da navijaci nemaju svoje demokratsko pravo da dodju na dogadjaj...nismo u sjevernoj koreji...ispali ste papci,nazalost...imali ste moje prividne simpatije,ali poslije ovoga vise nemate pravo da govorite kako se dizete kao klub i kako pravite tradiciju...ostavili ste crnu mrlju na svoj napredak...ovako se ne postaje veliki klub,ovako se propada.
Nije u pravu kanton je odlucio finnansirati dva kluba koji budu uspjesni od treceg u ligi, i gracic je bio upoznat sa tim kao sto su bili upoznati i u Zelji od pocetka prosle sezone ali opet je ova odluka toliko providna da se odmah moze naslutiti da nema bas nikakve veze sa ovim, postavlja se pitanje sto igra uopste ovu ligu sto dovodi igrace ako mu je zapelo sto se tice finansija a nije ma klasicno podmetanje noge.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 jul 2010, 10:33

@pile
Znam ja to,sve je ok,nego nisam htio da se raspravljam oko toga,dao sam momku za pravo,jer im je to jedini izgovor...moj post je vise postavljen zbog onih dole stvari koje sam pisao ispod...znaci izgovora koji je realan i koji moze imati zdravu osnovu za ovo jednostavno nema...sasvim je logicno da se zeljo i sarajevo ubrajaju u vrhunske sportske kolektive u gradu za razliku od ostalih,i tu olimpik nema i ne moze puno da dobije...oni kazu da nisu dobili ama bas nista,pa sam sklon da mu to povjerujem,nista vise...no to nije razlog da se utakmica igra bez publike,sve je ovo jako tuzno i lose smisljeno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2010, 11:50

sjo kombinacije. nema, zvezda razvaljuje, a g. gracić je napravio još jedan korak na putu da napravi evropski olimpik koji će zasjeniti želju i sarajevo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 14:49

Prodaja godišnjih i polugodišnjih karata
počinje u utorak 03.08.2010

Cijene polugodišnjih karata:
Jug - 30
Sjever - 50

Cijene godišnjih karata:
Jug - 50
Sjever - 80
Zapad - 200
Penzioneri jug - 30
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jul 2010, 14:54

koliko se sjecam prosle godine su bile godisnje 65 za sjever
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 jul 2010, 14:57

I jedne u druge su povećane za po 15KM. Po marku po utakmici.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jul 2010, 15:19

mislim ok hajde nije puno,ali bez ikakvog marketinga bez ikakve najave+plus ovo odugovlacenje mislim da su se malo prevarili ili ne zele ih prodat u velikom broju...bal se nekako letargicno ponasaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 jul 2010, 15:22

UPRAVA NAPOLJE :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 jul 2010, 15:22

skupo ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 jul 2010, 15:24

iskreno neznam kakva je svrha ovih polugodisnjih karata kad imaju skoro isto vrijednost kao cijena pojedinacne karte kupljene prije svake domace utakmice :roll:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jul 2010, 15:24

Ja pameti, 50 jug :S
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 15:27

Cuspajz je napisao/la:iskreno neznam kakva je svrha ovih polugodisnjih karata kad imaju skoro isto vrijednost kao cijena pojedinacne karte kupljene prije svake domace utakmice :roll:
a ne znas koliko ce biti pojedinacna...

sto se mene tice, cijene su ok i posebno mi je drago za zapad...
Za godinu dana dati Zelji 50KM je super...

PS ako ce biti karta za jug 5KM, ovako se ustedi 25KM (jer 15 tekmi je 75KM)

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 30 jul 2010, 15:32

hajmo sad 15 stranica o cjeni karata nismo odavno :roll:

ko ima para nek kupi, ko nema boze moj nek kupuje prije svake utakmice pojedinacno opet ce vise para potrositi pod uslovom da ode na sve utakmice
mislim da rasprava nema svrhe jer sumnjam da ce neko zbog vas promijeniti cijenu karata, samo mozemo bezveze iznervirati amara kao prosli put kad smo raspravljali o tome

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 15:34

Kreće prodaja godišnjih i polugodišnjih ulaznica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/kr ... h-ulaznica

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jul 2010, 15:34

sladoled je napisao/la:hajmo sad 15 stranica o cjeni karata nismo odavno :roll:

ko ima para nek kupi, ko nema boze moj nek kupuje prije svake utakmice pojedinacno opet ce vise para potrositi pod uslovom da ode na sve utakmice
mislim da rasprava nema svrhe jer sumnjam da ce neko zbog vas promijeniti cijenu karata, samo mozemo bezveze iznervirati amara kao prosli put kad smo raspravljali o tome
nije rasprava,nego realno zar nije u interesu klubu da sto vise proda tih karti iskreno ja mislim da ih nece sa ovakvim pristupom prodat ni u pola ko prosle godine ali etio vidjet cemo,a to sto ce neko iznervirat amara je nidje veze :)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 jul 2010, 15:37

To što se neće prodati ni upola ko prošle godine samo znači da će zarada Kluba po utakmicama biti znatno veća. Ukoliko se tome doda da usljed povećanja cijena, zarada od skoro 30% manje prodatih sezonskih će biti ista kao i prošlogodišnja, vidi se da će Klub biti samo u plusu. ;)

50KM za 15 utakmica = 3,3 KM po utakmici. 1,65€, k'o što bi rekao Osim. ;)

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 30 jul 2010, 15:48

Kome je puno 50 KM izdvojit za LJUBAV NAJVECU neka ni ne ide vise na tekme bolje mu je! :roll:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 15:57

Citavu godinu gledaš Želju u Dolini za 50 KM, a obicna karta za Jug ce najvjerovatnije biti 5 KM, i laiku je jasno koliko je isplativije kupiti godišnju pa i polugodišnju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 30 jul 2010, 15:59

Stvarno su pretjerali sa cijenama...!!! Prosle godine je bilo jeftinije..ovo sad Sampionske cijene :d..hahahah al NEMA VEZZE SVE ZA ZELJU 8-)

Cijene godišnjih karata:

Jug - 50,00 KM
Sjever - 80,00 KM
Zapad - 200,00 KM
Penzioneri jug - 30,00 KM...Nista ljudi...treba Dede ganjat da nam pokupuju ove karte..ahhahahahhahahahh
Zadnja izmjena: Adnan_Zeljovac, dana/u 30 jul 2010, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jul 2010, 16:03

drop je napisao/la:Citavu godinu gledaš Želju u Dolini za 50 KM, a obicna karta za Jug ce najvjerovatnije biti 5 KM, i laiku je jasno koliko je isplativije kupiti godišnju pa i polugodišnju.
ma ok ne kazem nista,ali jedan srednjoskolac vidi 50 km ukrupno samo za bajram ili kad dodje tetka iz njemacke...
druga stvar marketing 0 bodova mozemo mi pricat sta hocemo ali prosle godine je zeljo tv prodo bar 30% godisnjih i polugodisnjih

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 12 gostiju.