FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Dobro nam evo ide kako ih ne prodajemo. Toliko smo losi sa 2 boda od mogucih 18 da niko ni ne pomislja da je nesto prodano

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Koliko ja znam Skojevsku, zayebava se covjek,ne znam sta skacete cim neko napise nesto.

Sta kaze onaj, eto vam Azmir Husic, trazili ste ga
. Jos se moraju odreci svojih 16 jarana sve za ljubav Azmiru i da udovolje navijacima na forumu
, vise ljudi prati Slobodu na forumu nego na Tusnju.....pa i ovi iz jaranske skupstine ih ne gledaju koliko su dobri, pa vise u selu Gabeli bude ljudi na utakmici.....ja bi se iselio iz grada da sam na njihovom mjestu a ne samo napustio skupstinu. Da imaju imalo obraza bar bi uputili javno izvinjenje navijacima i simpatizrima Slobode preko sluzbenih medija a ne de se peru napadajuci druge zbog svoje nesposonosti i neznanja. Sad ce im i Azmir biti kriv sto jedini ima damu preuzeti ovaj njihov propali projekat i ispadanja i neipsadanja koja traju od kako im je mentor sa pomocnicima preoteo klub , fakat moras biti kamikaza
pa preuzeti otpisani klub. 

🔴⚫️
Rudar Bukinje-Mladost Solina bilo priblizan broj posjetitelja ko i Sloboda-Velez...mala razlika
Gdje kaze da nas iko preuzima, ima li ista zvanicno,ima li iko da je nesto pouzdano cuo,vidio.
Petak bi mogao biti ključan dan za povratak Azmira Husića u Slobodu
17 Septembra, 2024 10:10
FK Sloboda i dalje je bez predsjednika i Upravnog odbora.
Prvi favorit za dolazak na Tušanj je Azmir Husić. Husić već neko vrijeme razgovara sa aktuelnim rukovodstvom na Tušnju, a jedan takav u nizu sastanaka održan je jučer.
Prema saznanjima portala ****, Husić je izričit u namjeri da se u Skupštini FK Sloboda oslobodi većina, koji bi popunili novi članovi Skupštine. Na taj način Azmir Husić želi da ima garancije da nekome neće pasti na pamet da za dva-tri mjeseca nešto mijenja, već da se pita onaj ko će u klub donositi novac. Sportske saznaju kako je napravljen iskorak te da bi aktuelno rukovodstvo na narednoj Skupštini trebalo predati 16 ostavki.
Po svemu sudeći, nova sjednica Skupštine mogla bi biti održana već u petak, kada bi se napravili preduslovi za povratak Azmira Husića.
Husić, sada je sasvim izvjesno, sve je bliži novom predsjedničkom mandatu u Slobodi….
17 Septembra, 2024 10:10
FK Sloboda i dalje je bez predsjednika i Upravnog odbora.
Prvi favorit za dolazak na Tušanj je Azmir Husić. Husić već neko vrijeme razgovara sa aktuelnim rukovodstvom na Tušnju, a jedan takav u nizu sastanaka održan je jučer.
Prema saznanjima portala ****, Husić je izričit u namjeri da se u Skupštini FK Sloboda oslobodi većina, koji bi popunili novi članovi Skupštine. Na taj način Azmir Husić želi da ima garancije da nekome neće pasti na pamet da za dva-tri mjeseca nešto mijenja, već da se pita onaj ko će u klub donositi novac. Sportske saznaju kako je napravljen iskorak te da bi aktuelno rukovodstvo na narednoj Skupštini trebalo predati 16 ostavki.
Po svemu sudeći, nova sjednica Skupštine mogla bi biti održana već u petak, kada bi se napravili preduslovi za povratak Azmira Husića.
Husić, sada je sasvim izvjesno, sve je bliži novom predsjedničkom mandatu u Slobodi….
🔴⚫️
Prosli puta ista prica bila. Kljucna srijeda, pa kljucan ponedjeljak i na kraju qurko. Ne bi me cudilo da isto bude i sad...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije iskljuceno da ne bude nista od toga jer znamo ko su i sta su (Secer, Aco i ekipa im)......spremni su na sve samo da ostanu, al iz prilozenog misevi bjeze jer vide da ovako ispadaju, nemaju para, Zeba i menadjeri su ih uzeli pravo, nagomilali igraca....jedino ih gradske vlasti mogu spasiti sa bogatom transom.
🔴⚫️
Njima da das 200 miliona, spiskali bi ni u sta. Evo da ne bude da sam uz Azmira, nek dodje bilo ko ko je sposoban da izvuce klub iz ove dubioze zadnjih godina. Znaci ne trazim titule, ali da se makar malo izdignemo iz ovog sivila.Skver je napisao/la: ↑17 sep 2024, 15:24Nije iskljuceno da ne bude nista od toga jer znamo ko su i sta su (Secer, Aco i ekipa im)......spremni su na sve samo da ostanu, al iz prilozenog misevi bjeze jer vide da ovako ispadaju, nemaju para, Zeba i menadjeri su ih uzeli pravo, nagomilali igraca....jedino ih gradske vlasti mogu spasiti sa bogatom transom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Azmir ne moze uci u klub, a da su tu Aco, Mario i jos par njih jer su bili izricito i javno protiv njegovog povratka nakon ispadanja u Federalnu. Sam Azmir bi ispao glupan da udje u klub, a ostavi pomenute oko sebe makar i kroz manjinu u Skupstini kad znas da te ne zele i da ce biti opstrukcije.
Namjere na stranu, jer svako ima razloga svoje u koje vjeruje kao ispravne, ali u startu tu nema pozitive i povjerenja i ne moze funkcionisati.
Meni zanimljiva stvar oko Ace i ostalih u klubu, otkud ekspresna bjezanija tolikih ljudi koji su svi kao jedan i na sav glas usli u klub kroz Upravu ili Skupstinu, prvo Kemo, pa Mosorovic(?), Pavic, a onda i clanovi Skupstine. Ok, Senad otisao i Uprava se raspustila, ali znamo kad i kako su otisli ostali. Tek onako?
Namjere na stranu, jer svako ima razloga svoje u koje vjeruje kao ispravne, ali u startu tu nema pozitive i povjerenja i ne moze funkcionisati.
Meni zanimljiva stvar oko Ace i ostalih u klubu, otkud ekspresna bjezanija tolikih ljudi koji su svi kao jedan i na sav glas usli u klub kroz Upravu ili Skupstinu, prvo Kemo, pa Mosorovic(?), Pavic, a onda i clanovi Skupstine. Ok, Senad otisao i Uprava se raspustila, ali znamo kad i kako su otisli ostali. Tek onako?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Stvar je po meni jasna,nova vecina ce mijenjati statut kako odgovara investitoru ma ko on bio,isto kao sto je uradio dijabetis prije par godina.Nema tu puno nejasnoca i nepoznanica.Beduin je napisao/la: ↑17 sep 2024, 17:50Azmir ne moze uci u klub, a da su tu Aco, Mario i jos par njih jer su bili izricito i javno protiv njegovog povratka nakon ispadanja u Federalnu. Sam Azmir bi ispao glupan da udje u klub, a ostavi pomenute oko sebe makar i kroz manjinu u Skupstini kad znas da te ne zele i da ce biti opstrukcije.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Sad je važno da Aco izdrži još 2-3 hefte dok se u potpunosti ne učvrsti kandidatura njegovog šefa za savez kako nebi to pobrkao neki novi lik u Slobodi. Ocekujem da se ne predaju bez ispaljenog metka, barem da se Eduardo pojavi u zadnjem momentu ili neki drugi jak investitor kao onaj kralj namjestaja sto se spominjao
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma ovo je isto kao prošle godine hahaha.
Nije danas, nego u ponedjeljak, nije ponedjeljak nego utorak, nije utorak nego petak. Na kraju ostaje Aci.
Nije danas, nego u ponedjeljak, nije ponedjeljak nego utorak, nije utorak nego petak. Na kraju ostaje Aci.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tacno. Da su htjeli, to su mogli prepustiti kad su nedavno dali ostavke. Cisto kupovanje vremena dok ne nadju nekoga kao Mujkana zadnji puta.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
U oktobru bice u novembru
U novembru bice u decembru...
U novembru bice u decembru...
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 17 sep 2024, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.