BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Veoma lose prvo poluvrijeme...po meni Klopp najveci krivac.Igramo sa visokim posjedom lopte,relativno napadacki a on krece sa Kevinom umjesto Perisica.Subotic i Hummels stoje daleko od svog gola a on igra sa dosta sporim Kehlom i Benderom.
Ljudi nam prave probleme a bukvalno nista nisu odigrali...jednostavno uzmu loptu na 50 metara i automatski su u situaciji 3 na 2 ili 3 na 3 u najboljem slucaju...
Imali smo onu odlicnu priliku Gotzea kod 0-0 i tu da smo poveli ovaj sastav bi i imao smisla...ovako tesko da cemo i do boda
Ljudi nam prave probleme a bukvalno nista nisu odigrali...jednostavno uzmu loptu na 50 metara i automatski su u situaciji 3 na 2 ili 3 na 3 u najboljem slucaju...
Imali smo onu odlicnu priliku Gotzea kod 0-0 i tu da smo poveli ovaj sastav bi i imao smisla...ovako tesko da cemo i do boda
Probajte s ovim streamom - http://www.rojadirecta.me/goto/www.live724.net/ch3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Subotic!!!
Gotze promašio zicer minut prije primljenog gola.
Marseille veoma defanzivan i vrebaju iz kontri. Dobro smo stajali do primljenog gola, a otad kao da ne postojimo na terenu. Bezidejna igra u kojoj Subotić u Hummy bacaju lopte u bunar. Ubaciti Perišu i Lucasa od prve minute nastavka, to nam je jedina šansa.
Subotic!!!
Gotze promašio zicer minut prije primljenog gola.
Marseille veoma defanzivan i vrebaju iz kontri. Dobro smo stajali do primljenog gola, a otad kao da ne postojimo na terenu. Bezidejna igra u kojoj Subotić u Hummy bacaju lopte u bunar. Ubaciti Perišu i Lucasa od prve minute nastavka, to nam je jedina šansa.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Evo vidjeli ste svu nemoc odnosno moc ove ekipe...( groskrojc lewat, bez playmakera...)...ako vi zelite da gledate ovakvu BvB :
-koja napravi jednu priliku za 45 min. ( brat bratu i ne moze vise koliko su limitirani igraci Kehl, Konj i dupli konj u napadu )
-nasi stoperi moraju da salju okomite pasove ( zato drugovi sto nema Playmakera...
) znaci ako igra Bender ne igra Kehl ako igra Kehl nema drugog i tu se sva prica zavrsava...
-milion sam puta pisao kako je Lewandowski debil ajde sto promasi ali on NISTA na terenu ne radi...
-groskrojc u LP....juce sam cuo od prijatelja kako su sjedili nekako poslije rata i pricaju dali bi negdje otisli ...jedan od njih rece nedam ja ovog "bosanskog rahatluka" ...moj drug mu na to odgovorio : Sto sirotinja moze vic napravit !!! ( to me toliko posjetilo na ovo stanje u BvB sa Groskrojcom u LP , to je vic koji se nije smio desiti....
-Subotic ( taj momak ako ovako nastavi za njega nece stici ponuda ni od Stoka...2 gola kriv protiv Hannovera sad opet ....)
- Klopp je jedna velika PICKA ... on se pribojava Marseja ...nije mogao defanzivije krenut....KOGA JEBOTE DA SE BOJE ????? KOGA U PICKU MATERENI NAPADNI IH SA SVIM RASPOLOZIVIM PA NEK IZGUBOMO BAREM POSTENO A NE OVAKO KAO PICKE...
AKO JE OVO BORUSSIA KOJU SVI VI ZELITE GLEDATI ....JA S VAMA NEMAM O CEMU DISKUTOVATI...
A vi sad opet krenite sa pricom okliznuo se , ovako onako....MI SMO JAD SA OVIM SASTAVOM
-koja napravi jednu priliku za 45 min. ( brat bratu i ne moze vise koliko su limitirani igraci Kehl, Konj i dupli konj u napadu )
-nasi stoperi moraju da salju okomite pasove ( zato drugovi sto nema Playmakera...
-milion sam puta pisao kako je Lewandowski debil ajde sto promasi ali on NISTA na terenu ne radi...
-groskrojc u LP....juce sam cuo od prijatelja kako su sjedili nekako poslije rata i pricaju dali bi negdje otisli ...jedan od njih rece nedam ja ovog "bosanskog rahatluka" ...moj drug mu na to odgovorio : Sto sirotinja moze vic napravit !!! ( to me toliko posjetilo na ovo stanje u BvB sa Groskrojcom u LP , to je vic koji se nije smio desiti....
-Subotic ( taj momak ako ovako nastavi za njega nece stici ponuda ni od Stoka...2 gola kriv protiv Hannovera sad opet ....)
- Klopp je jedna velika PICKA ... on se pribojava Marseja ...nije mogao defanzivije krenut....KOGA JEBOTE DA SE BOJE ????? KOGA U PICKU MATERENI NAPADNI IH SA SVIM RASPOLOZIVIM PA NEK IZGUBOMO BAREM POSTENO A NE OVAKO KAO PICKE...
AKO JE OVO BORUSSIA KOJU SVI VI ZELITE GLEDATI ....JA S VAMA NEMAM O CEMU DISKUTOVATI...
A vi sad opet krenite sa pricom okliznuo se , ovako onako....MI SMO JAD SA OVIM SASTAVOM
SVAKA TI CAST NA POSTU....!!!!adnan24 je napisao/la:Veoma lose prvo poluvrijeme...po meni Klopp najveci krivac.Igramo sa visokim posjedom lopte,relativno napadacki a on krece sa Kevinom umjesto Perisica.Subotic i Hummels stoje daleko od svog gola a on igra sa dosta sporim Kehlom i Benderom.
Trio fantastiko Kehl, Kevin i Robert. Nemam više strpljena jbt. Odmah ubacit Gundogana, Perišića i Lucasa. Dosta je više zayebanciye. OM je ko rutica, ako njih ne dobijemo onda nećemo nikog.
Evo počinje 2.pol. Ajmo gayevi
, dajte go 
Evo počinje 2.pol. Ajmo gayevi
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Oj, Gotze je ovo mor'o zabiti (x2). 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jbg. prilika i stativa

Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 29 sep 2011, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Jbt haman od Lewata prelazna ova bolest mašanja 100 % prilika. Nemoguće u pm
. Koji smo mi baksuzi.
Al ovo se još može preokrenut
Al ovo se još može preokrenut
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne možeš ostvariti dobar rezultat kad toliko šansi ofulaš.Nedostatak iskustva koštaće BVB prolaska grupe.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nek izgubimo al daj da napadamo da stvaramo prilike...ove su prilike plod njihovih gresaka na ne nase kreativnosti ali nebitno....NECEMO VALJDA MOC VJECNO MASAT
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dortmund u prvom pol. pretrcao 6 km vise od OM.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Izaći će Kagawa i Kevin.
Moj tip.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Aj 2:0 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' ono Hummels pogriješio? Prekasno sam prebacio na Sat 1, pa ne vidjeh baš najbolje. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pogodio sam, al zaćeraj mu sad.Semir bvb je napisao/la:Izaći će Kagawa i Kevin.Moj tip.
Koji smo mi jadnici. Tako jeftine golove, takvi poklonjeni golovi. Speechless
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
BVb igra kao što je i igrao u zadnjih 8-9 godina u Evropi.Loše za Bundesligu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hummels i Subotic, dvije greske i dva primljen agola, naivno.
Opet da je Gotze iskoristio svoje sanse
Opet da je Gotze iskoristio svoje sanse
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Danas su dobro osjetili sta je LP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Još je samo ostao Schmele da im pokloni nešto.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.