Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Hajmo ga sad malo upoređivati sa Torresom, mislim da ga sa njim nikad nismo upoređivali. Drogba, Henry, Berbatov, Gomez, Graffite, Eduardo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
harishp je napisao/la:irfan41 je napisao/la:harishp je napisao/la:Ime ti je mozda pravo Bosansko ali nick nikako.![]()
Necemo u detalje a i u off topice ali dobro se zna cime su se delije ,,ponosile,, u periodu tamo nekih 92-95
Uostalom na racun ovih nasih igraca,kojih cijela evropa vec poznaje.A cak i Kinezi znaju ko je Dzeko a ko Vedo
nije se ni saliti,ni negativne postove davati.Pogotovo ako za to nema razloga.
koliko ja znam delija je turska reijec, a i jedinica u turskoj vojsci, i delija znaci hrabar, pa se nebi moglo reci da nick nije nimalo bosanskiReci to onima u Beogradu na Marakani da podjelite misljenja
A Turska ima veze sa Bosnom skoro isto kao i sa Srbijom
ne bi rekao da ima skoro iste veze kao sa srbijom, preko milion ljudi u BH je iz porodica koje vode porijeklo iz turske
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
jbg kiks....
nego sto ga to nebi uporedili sa tim gomezom....od kojeg je dao vise golova prosle sezone a i ove boga mi,isto tako i sa berbatovom,koji za razliku od EDINA see nije vidio u srijedu navece....ma Edin je najveca napadacka nada trenutno,ali nada koja zabija golove svaku tekmu....
i da u pravu ste,Eduardo jeste imao tesku povredu .....al niko ovdje nije rekao da je on los....samo se kaze da je nas EDIN bolji.....i naravno ovo je najveca istina,,,,,,nasi susjedi svoje dizu u nebo,a mi svoje pokusavamo staviti usto prosjecnije stanje...pa zamislite da olic zabije 21 gol za polusezonu?????zamislite da kalinic il onaj iz dinama zabiju na old trafordu.....zamislite da modric obori rekord njemacke ligr star skoro 20 godina u assistencijama....pa oni bi im spomenike digli...al jok...hajmo mi spustiti se na zemlju.....dva nasa igraca su prosjecna u prosjecom wolsburgu koji je prosjecni prvak njemacke,takodje je Ibisevic prosjecni napadac sa prosjekom od preko gola po utakmici u prosjecnoj njemackoj ligi,i tu je mali pjanic,koji je prosjecan 19 gosinjak kojeg na nisanu imaju najveci klubovi svijeta i koji igra u prosjecnom najboljem francuskom klubu,....da nepricam dalje.....ibricic najbolji igrac hnl-a.....vladavic u najjacoj ekipi austrije.....bajramovic,se vraca,i sigurno je jean od najboljih veznoh defanzivnih u njemackoj....i naravno emir spahic koji ima prosjecne nejbolje ocjene u cijloj prosjecnojfrancuskoj ligi.....asmir begovic.....itd i td....u beskraj...al hajmo se spustiti mi smo velika zemlja,sa bezbroj igraca....i sa fantasticnim uslovima za mlade,i naravno jak savez imamo.ljudi zive za ovu zemlju

nego sto ga to nebi uporedili sa tim gomezom....od kojeg je dao vise golova prosle sezone a i ove boga mi,isto tako i sa berbatovom,koji za razliku od EDINA see nije vidio u srijedu navece....ma Edin je najveca napadacka nada trenutno,ali nada koja zabija golove svaku tekmu....
i da u pravu ste,Eduardo jeste imao tesku povredu .....al niko ovdje nije rekao da je on los....samo se kaze da je nas EDIN bolji.....i naravno ovo je najveca istina,,,,,,nasi susjedi svoje dizu u nebo,a mi svoje pokusavamo staviti usto prosjecnije stanje...pa zamislite da olic zabije 21 gol za polusezonu?????zamislite da kalinic il onaj iz dinama zabiju na old trafordu.....zamislite da modric obori rekord njemacke ligr star skoro 20 godina u assistencijama....pa oni bi im spomenike digli...al jok...hajmo mi spustiti se na zemlju.....dva nasa igraca su prosjecna u prosjecom wolsburgu koji je prosjecni prvak njemacke,takodje je Ibisevic prosjecni napadac sa prosjekom od preko gola po utakmici u prosjecnoj njemackoj ligi,i tu je mali pjanic,koji je prosjecan 19 gosinjak kojeg na nisanu imaju najveci klubovi svijeta i koji igra u prosjecnom najboljem francuskom klubu,....da nepricam dalje.....ibricic najbolji igrac hnl-a.....vladavic u najjacoj ekipi austrije.....bajramovic,se vraca,i sigurno je jean od najboljih veznoh defanzivnih u njemackoj....i naravno emir spahic koji ima prosjecne nejbolje ocjene u cijloj prosjecnojfrancuskoj ligi.....asmir begovic.....itd i td....u beskraj...al hajmo se spustiti mi smo velika zemlja,sa bezbroj igraca....i sa fantasticnim uslovima za mlade,i naravno jak savez imamo.ljudi zive za ovu zemlju

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
svaka cast na postujohnnyHZ je napisao/la:jbg kiks....![]()
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Nista spustanja,dosta je bilo spustanja od svakakvih uholjeza,dizi gore na najvisu razinu..
Za mene je i Berberovic najbolje desno krilo sto se nakon one njegove pauze i svakakvih krpljenja i uocilo.
A da ne idem na druge igrace.
Ako svaki cigo svog konja hvali,onda su nasi mustanzi gt
Za mene je i Berberovic najbolje desno krilo sto se nakon one njegove pauze i svakakvih krpljenja i uocilo.
A da ne idem na druge igrace.
Ako svaki cigo svog konja hvali,onda su nasi mustanzi gt

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
ma sta se vise raspravljate...dzeko je po meni najbolji napadac uz ibisevica na svijetu i to je tako...moje misljenje niko nemoze promjenit...
dzaba se svedjate....sad te ljudi moji historijska utakmica...umjesto da pisemo o utakmici estoni -bih..vi tu neke gluposti..dajte ba...
dzaba se svedjate....sad te ljudi moji historijska utakmica...umjesto da pisemo o utakmici estoni -bih..vi tu neke gluposti..dajte ba...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSEE!!!
Znal ko hoćel biti gdje prenos na satelitskoj Bochum-Wolfsburg ????
- miralem444
- Kontakt:
evo imas ovdjeAlucard je napisao/la:Znal ko hoćel biti gdje prenos na satelitskoj Bochum-Wolfsburg ????
http://atdhe.net/
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Danas ce zabiti jedan glavom, i jedan iz voleja 

100% sportski i krajnje opušten potpis
nek ga da i onom stvari samo nek daRiNo je napisao/la:Danas ce zabiti jedan glavom, i jedan iz voleja

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Onda bi bio poznatiji od Maradonine rukeŽeljoman je napisao/la:nek ga da i onom stvari samo nek daRiNo je napisao/la:Danas ce zabiti jedan glavom, i jedan iz voleja

100% sportski i krajnje opušten potpis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imali igdje na satelitu??
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Džeko izaš'o sam pred golmana i odlično ga prebacio. Kapiten Bochuma izbio loptu s gol linije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
stopa li ovo hocu da gledam mec a ne da se je.em sa linkovimaHuLYGaN je napisao/la:http://www.livetvcenter.com/trt_1_1010.asp

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ne stopa super je moze se gledatŽeljoman je napisao/la:stopa li ovo hocu da gledam mec a ne da se je.em sa linkovimaHuLYGaN je napisao/la:http://www.livetvcenter.com/trt_1_1010.asp
Hvala! Polomio sam se da nađem normalan prenos.HuLYGaN je napisao/la:http://www.livetvcenter.com/trt_1_1010.asp
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.