Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Skyline
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Skyline » 23 apr 2014, 00:18

anonimni je napisao/la:Tako je
Hvala svima :D
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2014, 00:37

Jesu li svi HTC telefoni ovako problematicni ili je samo ovaj moj u pitanju? Wifi konekcija sugava, baterija se brzo trosi dok je ugasen telefon (neki procesi ne daju telefonu da zaspe i stalno se aktiviraju) a evo ni kamera ne radi. Uhh moj prvi i zadnji HTC. Rijec je o HTC One X.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 apr 2014, 00:44

calcio je napisao/la:Jesu li svi HTC telefoni ovako problematicni ili je samo ovaj moj u pitanju? Wifi konekcija sugava, baterija se brzo trosi dok je ugasen telefon (neki procesi ne daju telefonu da zaspe i stalno se aktiviraju) a evo ni kamera ne radi. Uhh moj prvi i zadnji HTC. Rijec je o HTC One X.
Moj ga jaran imo 4 mjeseca, i pokvari mu se nesto oko baterije. Kad je odnio u servis kaze nema nista od njega ne moze se napravit :D .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 apr 2014, 00:48

ahmad_tz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Jesu li svi HTC telefoni ovako problematicni ili je samo ovaj moj u pitanju? Wifi konekcija sugava, baterija se brzo trosi dok je ugasen telefon (neki procesi ne daju telefonu da zaspe i stalno se aktiviraju) a evo ni kamera ne radi. Uhh moj prvi i zadnji HTC. Rijec je o HTC One X.
Moj ga jaran imo 4 mjeseca, i pokvari mu se nesto oko baterije. Kad je odnio u servis kaze nema nista od njega ne moze se napravit :D .
Ne cudi me to.
Zaboravio sam i to da je zvuk preko slusalica uzasan, nenormalno odjekuje kao da sam negdje u pecini. Preko zvucnika je dobar ali je prilicno tih.
Ali inace je superrrr mobilni :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 apr 2014, 01:17

nisam neki mobofil i stručnjak za telefone, ali evo da ukratko napišem šta mi se sviđa a šta ne sviđa kod lumie 520 koja je kod mene tu negdje oko 2 mjeseca.
Što se nedostataka tiče, kapacitivne tipke ne svijetle :facepalm: , pa tako mi se zna desiti kad idem neosvjetljenom ulicom ili sam u mračnoj prostoriji, moram nabadati po telefonu ko slijepac da nabasam na na onu strelicu za nazad, nema blica, u onom muzičkom pregledniku muzika nije abecedno poredana po imenima izvođača ili grupa, već nešto po nazivu albuma, žanru... tako mi se nekad desi, padne mi na pamet neka pjesma, znam da je imam na kartici, listam po 10 minuta i ne mogu da je nađem, a u njihovoj prodavnici na netu nema nikakve praktične aplikacije kao što je na androidu file manager, takođe mi se ne sviđa što su spojeni muzika i video.
Od pluseva, sviđa mi se taj jednostavan, prost izgled bez nekih uvijanja, savijanja, odsječenih dijelova, trajanjem baterije sam zadovoljan, navigacijom takođe...

Generalno, zadovoljan sam lumiom, još samo da nije žuta. :facepalm:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 apr 2014, 01:21

Skini Wakelock Detector i vidi šta ti aktivira mobitel dok je u sleep modeu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 apr 2014, 01:24

Moj one V odlicno fercera

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 apr 2014, 14:02

alan_kardec je napisao/la:nisam neki mobofil i stručnjak za telefone, ali evo da ukratko napišem šta mi se sviđa a šta ne sviđa kod lumie 520 koja je kod mene tu negdje oko 2 mjeseca.
Što se nedostataka tiče, kapacitivne tipke ne svijetle :facepalm: , pa tako mi se zna desiti kad idem neosvjetljenom ulicom ili sam u mračnoj prostoriji, moram nabadati po telefonu ko slijepac da nabasam na na onu strelicu za nazad, nema blica, u onom muzičkom pregledniku muzika nije abecedno poredana po imenima izvođača ili grupa, već nešto po nazivu albuma, žanru... tako mi se nekad desi, padne mi na pamet neka pjesma, znam da je imam na kartici, listam po 10 minuta i ne mogu da je nađem, a u njihovoj prodavnici na netu nema nikakve praktične aplikacije kao što je na androidu file manager, takođe mi se ne sviđa što su spojeni muzika i video.
Od pluseva, sviđa mi se taj jednostavan, prost izgled bez nekih uvijanja, savijanja, odsječenih dijelova, trajanjem baterije sam zadovoljan, navigacijom takođe...

Generalno, zadovoljan sam lumiom, još samo da nije žuta. :facepalm:
probaj s nokia mix radio

ja dobio kao neku zabranu na storeu, nesto ne mogu skidati, nista do 20.5. cudno

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 apr 2014, 21:13

Imal netko iskustva sa HTC One-om? sta valja/ne valja??

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 23 apr 2014, 21:27

De mi recite kakvi su huawei telefoni. Konkretno mislim na huawei p2 ?

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 23 apr 2014, 21:46

Soba je napisao/la:De mi recite kakvi su huawei telefoni. Konkretno mislim na huawei p2 ?
Bavim se telefonima odavno , mogu ti reci da je huawei extra telefon...
Samo mi reci sa koliko para raspolazes da ti predlozim najbolje za tvoj novac, pozz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 apr 2014, 23:24

Profesor je napisao/la:Imal netko iskustva sa HTC One-om? sta valja/ne valja??
Sve valja. Nema sta ne valja. Eto sitnicari ce reci da ne valja kamera. Jebga, nek kupe Canon.
...Život za Široki...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 apr 2014, 23:38

Kome mobitel sluzi (uglavnom) za fotografisanje, bolja mu je opcija da kupi neki fotoaparat i jeftiniji mobitel u odnosu na flagship npr., kamera ne bi trebala biti najbitnija kod mobitela...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kapiten Blue Traina

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 apr 2014, 11:53

Da li je vama stigao update za FB na androidu, ovaj novi izgled i jos neke opcije ?

Vidim mnogi se zale kako nije nesto posebno, da pokazuje samo stare postove a nikako nove i to po redu. Izgleda da nema opcija "most recent" pa vjerovatno zbog toga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 apr 2014, 13:14

anonimni je napisao/la:Kome mobitel sluzi (uglavnom) za fotografisanje, bolja mu je opcija da kupi neki fotoaparat i jeftiniji mobitel u odnosu na flagship npr., kamera ne bi trebala biti najbitnija kod mobitela...

sto jednostavno kad moze komplikovano, nosati u jednom dzepu kameru a u jednom telefon? zasto kupovati posebno kad mogu imati sve u jednom

Lumia 1020 powahhh :twisted:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 apr 2014, 16:01

i 920 ima odlicnu kameru, cuj kameru, kamercinu :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 apr 2014, 16:52

Dobru, ali nista bolju od direktnih konkurenata.
1020 je druga stvar vec, drugi koncept u potpunosti.
No ne nosi mi se mobitel s ogromnom izbocinom samo zbog lece i dodatnom tezinom.
Prije bi uzeo Note3 ili Z2 onda.
...Život za Široki...

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la anonimni » 24 apr 2014, 19:01

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Kome mobitel sluzi (uglavnom) za fotografisanje, bolja mu je opcija da kupi neki fotoaparat i jeftiniji mobitel u odnosu na flagship npr., kamera ne bi trebala biti najbitnija kod mobitela...

sto jednostavno kad moze komplikovano, nosati u jednom dzepu kameru a u jednom telefon? zasto kupovati posebno kad mogu imati sve u jednom

Lumia 1020 powahhh :twisted:
Na Noteu npr. je kamera odlicna, ja s njom nemam problema + 4K je tu, al' ne znam zasto kupovati neki mobitel ili izbjeci neki drugi samo radi kamere, danas su hvala Bogu fotoaparati jeftini (bar osnovni) i bolje je kupiti neki slabiji mobitel i kameru nego mobitel od kojeg se ocekuje da ima slike kao fotoaparati u tom cjenovnom rangu (bar je to neko moje misljenje)...

Kapiten Blue Traina

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 24 apr 2014, 19:19

Kako da obrisem "ceste" kontakte u porukama,znaci nemam tog broja u imeniku ali kad idem da posaljem poruku kad i da dodem broj izadu mu cesti ? kako rijesiti hitno je :D u pitanju je htc 601

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 24 apr 2014, 19:32

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Profesor je napisao/la:Imal netko iskustva sa HTC One-om? sta valja/ne valja??
Sve valja. Nema sta ne valja. Eto sitnicari ce reci da ne valja kamera. Jebga, nek kupe Canon.
Telefon je vrh vrhova i ako ces iskreno za kameru nemam ni najmanju zamjerku cak sta vise savrsena je, signal exstra , jedina zamjerka baterija ali moze izdrzati 1 dan !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 6 gostiju.