Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Kad dite postane taoc svoga roditelja i poblepe za novcem!Klasični primjer da današnji roditelji(pogotovo očevi)samo gledaju kako da dobro utrže dijete da bi svoje apetite ostvarili ne mareći za njegovim osjećajima,željama i njegovom budućnosti.
Olivere Brkljača...nadam se da te neće dijete proklinjati u životu zbog ovoga transfera i da te hajdukovci neće "uzeti na zub"u dalmaciji i šire,mada sumnjam,poznavajući južnjački temperament!!Novac dođe i potroši se ali obraz i sramota nikada!!Znaju to najbolje Jeličić,Andrijašević,Ćop i slični što "poletiše" za novcem a danas zaobilaze rođeni grad i ulice,ispisane porukama i grafitima tipa(duje ćop yebemo ti mamu non stop) i sl.
Što se tiče malog Brkljače,sretno ti sine u karijeri i životu,nažalost ti si samo kolateralna žrtva u svemu ovome.Nisi ti kriv što ti je ćaća proda dušu vragu za novac!
HŽV
Olivere Brkljača...nadam se da te neće dijete proklinjati u životu zbog ovoga transfera i da te hajdukovci neće "uzeti na zub"u dalmaciji i šire,mada sumnjam,poznavajući južnjački temperament!!Novac dođe i potroši se ali obraz i sramota nikada!!Znaju to najbolje Jeličić,Andrijašević,Ćop i slični što "poletiše" za novcem a danas zaobilaze rođeni grad i ulice,ispisane porukama i grafitima tipa(duje ćop yebemo ti mamu non stop) i sl.
Što se tiče malog Brkljače,sretno ti sine u karijeri i životu,nažalost ti si samo kolateralna žrtva u svemu ovome.Nisi ti kriv što ti je ćaća proda dušu vragu za novac!
HŽV
-
- Kontakt:
Odlični rezultati u Veroni i sada ga uzeo najveći francuski klub. A čini mi se da je u drugom hajdučkom mandatu gubio svako drugu.
Fenomen.
Fenomen.
Ja mislim da Tudor treba najviše Juriću zahvaliti za rezultate u Veroni,jer mu je čovjek ostavio uigranu ekipu i pretpostavljam dao još koji savjet šta i kako,jer su prijatelji.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 20:48Odlični rezultati u Veroni i sada ga uzeo najveći francuski klub. A čini mi se da je u drugom hajdučkom mandatu gubio svako drugu.
Fenomen.
Što se tiče Marselliea prognoziram mu ekspresan otkaz iz razloga što nije toliko kvalitetan trener i strateg a očekivanja i pritisak će biti veliki,daj Bože da griješim!
Ovaj će dobiti nogu neće ni krenuti prvenstvoSrebrenko je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:05Ja mislim da Tudor treba najviše Juriću zahvaliti za rezultate u Veroni,jer mu je čovjek ostavio uigranu ekipu i pretpostavljam dao još koji savjet šta i kako,jer su prijatelji.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 20:48Odlični rezultati u Veroni i sada ga uzeo najveći francuski klub. A čini mi se da je u drugom hajdučkom mandatu gubio svako drugu.
Fenomen.
Što se tiče Marselliea prognoziram mu ekspresan otkaz iz razloga što nije toliko kvalitetan trener i strateg a očekivanja i pritisak će biti veliki,daj Bože da griješim!

Ajmo prvo nalupati Vitoriu pa ćemo onda Villareala nekako prijebat 

Ove noći biti će fešta.....

-
- Kontakt:
Sve su jace glasine o povratku Kalika u Hajduk. Napredovao je dosta u Gorici, puno bolji igrac i od Vukovica, i od Atanasova, a rekao bih i od Fossatija
Kalik - Krov - Grga
Kalik - Krov - Grga

-
- Kontakt:
Ma nema govora, bio bi vrhunsko pojačanje.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:53Sve su jace glasine o povratku Kalika u Hajduk. Napredovao je dosta u Gorici, puno bolji igrac i od Vukovica, i od Atanasova, a rekao bih i od Fossatija
Kalik - Krov - Grga![]()
Upgrade na svu tu trojicu, voli klub, baš bih volio to.
Kalik je dosta napredovao u posljednje 2.5 godine otkako je otišao u Goricu. Podsjeća me na Sahitija i njegov napredak u igri u Šibeniku. Samo za razliku od Sahitija koji je bio na posudbi i lako ga se vratilo nazad u Hajduk, Kalik je još godinu dana Goričin igrač i već vidim Črnka kako radi probleme i ne želi ga pustiti u Hajduk.
Samo se nadam da mu neće biti problem vratiti se na defanzivnog veznog, jer većinom u Gorici igra ofanzivniju ulogu , neku 10-ku i na toj je poziciji je bio jako dobar.
Samo se nadam da mu neće biti problem vratiti se na defanzivnog veznog, jer većinom u Gorici igra ofanzivniju ulogu , neku 10-ku i na toj je poziciji je bio jako dobar.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
-
- Kontakt:
Može i Krovinović na osmicu, a Kalik na desetku.LeeJunFan je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:28Kalik je dosta napredovao u posljednje 2.5 godine otkako je otišao u Goricu. Podsjeća me na Sahitija i njegov napredak u igri u Šibeniku. Samo za razliku od Sahitija koji je bio na posudbi i lako ga se vratilo nazad u Hajduk, Kalik je još godinu dana Goričin igrač i već vidim Črnka kako radi probleme i ne želi ga pustiti u Hajduk.
S dva nova stopera riješili smo i kvalitetu i širinu na toj poziciji. Treba nam još:
jedan ili dva vezna
desno krilo
Ma ako Kalik dođe vjerujem da će on i Grgić biti ta dva zadnja vezna, a da će Krovinovića pustiti da ima više slobode prema naprijed i da ga se ne troši toliko u defanzivi.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:31Može i Krovinović na osmicu, a Kalik na desetku.LeeJunFan je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:28Kalik je dosta napredovao u posljednje 2.5 godine otkako je otišao u Goricu. Podsjeća me na Sahitija i njegov napredak u igri u Šibeniku. Samo za razliku od Sahitija koji je bio na posudbi i lako ga se vratilo nazad u Hajduk, Kalik je još godinu dana Goričin igrač i već vidim Črnka kako radi probleme i ne želi ga pustiti u Hajduk.
S dva nova stopera riješili smo i kvalitetu i širinu na toj poziciji. Treba nam još:
jedan ili dva vezna
desno krilo
Trebalo bi se isto tako riješiti Eduoka i Dimitrova i otvorilo bi se nekih 500 000 € za još jednog kapitalca.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Felixians4
- Kontakt:
Ko da je Kalik bio slab u Hajduku,niej ga bezveze Gorica tad i dovela,Oreščanin i Dambraskas(Nikolicius). Imao je vrijednost i HAJ s njime u sastavu rijetko gubio,a nije nešto ni igrao preveć,bio je to možda jači vezni red nego trenutni.
-
- Kontakt:
I Diamantakosa.LeeJunFan je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:41Ma ako Kalik dođe vjerujem da će on i Grgić biti ta dva zadnja vezna, a da će Krovinovića pustiti da ima više slobode prema naprijed i da ga se ne troši toliko u defanzivi.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:31Može i Krovinović na osmicu, a Kalik na desetku.LeeJunFan je napisao/la: ↑11 avg 2022, 19:28Kalik je dosta napredovao u posljednje 2.5 godine otkako je otišao u Goricu. Podsjeća me na Sahitija i njegov napredak u igri u Šibeniku. Samo za razliku od Sahitija koji je bio na posudbi i lako ga se vratilo nazad u Hajduk, Kalik je još godinu dana Goričin igrač i već vidim Črnka kako radi probleme i ne želi ga pustiti u Hajduk.
jedan ili dva vezna
desno krilo
Trebalo bi se isto tako riješiti Eduoka i Dimitrova i otvorilo bi se nekih 500 000 € za još jednog kapitalca.
Treba još krilo obavezno, uopće nemamo alternativu na toj poziciji.
Ja sam mislio da je Kalik stariji,a on tek 24 god.!Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑11 avg 2022, 15:29Ma nema govora, bio bi vrhunsko pojačanje.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑11 avg 2022, 14:53Sve su jace glasine o povratku Kalika u Hajduk. Napredovao je dosta u Gorici, puno bolji igrac i od Vukovica, i od Atanasova, a rekao bih i od Fossatija
Kalik - Krov - Grga![]()
Upgrade na svu tu trojicu, voli klub, baš bih volio to.
Stvarno igra odlično i dobro bi nam došao u sredini.
-
- Kontakt:
Kad se vrati Kale, je li ga po vama bolje držati kao jokera s klupe ili izbaciti Biuka/Sahitija iz prve. Po meni, Biuk i Sahiti zajedno na terenu donose posebnu dimenziju, ali Kalinić je majstor, veže više igrača na sebe. Kad se uopće vraća?
-
- Kontakt:
Tesko da ce Kale zdrav sjediti na klupi...
Negdje sam procitao da ce biti spreman za Villareal, Fossati cini se ne
-
- Kontakt:
Spreman je Kale i za Dinamo izgleda.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑12 avg 2022, 08:17Tesko da ce Kale zdrav sjediti na klupi...
Idemo po 3 boda.
-
- Kontakt:
Zbog rasistickih povika na utakmici protiv Vitorije, kapacitet Poljuda ce biti smanjen za 3000 sjedecih mjesta
Cudi me kako ovi iz HHO nisu urigirali da se zatvori cijeli stadion
Cudi me kako ovi iz HHO nisu urigirali da se zatvori cijeli stadion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.