Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Srebrenko
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Srebrenko » 04 jul 2022, 15:13

Kad dite postane taoc svoga roditelja i poblepe za novcem!Klasični primjer da današnji roditelji(pogotovo očevi)samo gledaju kako da dobro utrže dijete da bi svoje apetite ostvarili ne mareći za njegovim osjećajima,željama i njegovom budućnosti.
Olivere Brkljača...nadam se da te neće dijete proklinjati u životu zbog ovoga transfera i da te hajdukovci neće "uzeti na zub"u dalmaciji i šire,mada sumnjam,poznavajući južnjački temperament!!Novac dođe i potroši se ali obraz i sramota nikada!!Znaju to najbolje Jeličić,Andrijašević,Ćop i slični što "poletiše" za novcem a danas zaobilaze rođeni grad i ulice,ispisane porukama i grafitima tipa(duje ćop yebemo ti mamu non stop) i sl.
Što se tiče malog Brkljače,sretno ti sine u karijeri i životu,nažalost ti si samo kolateralna žrtva u svemu ovome.Nisi ti kriv što ti je ćaća proda dušu vragu za novac!

HŽV

LeeJunFan
Kontakt:

Post Postao/la LeeJunFan » 04 jul 2022, 19:09

Igor Tudor, popularni Tušo novi trener Marseillea :bow: :tokralju:
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 04 jul 2022, 20:48

Odlični rezultati u Veroni i sada ga uzeo najveći francuski klub. A čini mi se da je u drugom hajdučkom mandatu gubio svako drugu.
Fenomen.

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 07 jul 2022, 14:05

Cipiripiblicblic je napisao/la:
04 jul 2022, 20:48
Odlični rezultati u Veroni i sada ga uzeo najveći francuski klub. A čini mi se da je u drugom hajdučkom mandatu gubio svako drugu.
Fenomen.
Ja mislim da Tudor treba najviše Juriću zahvaliti za rezultate u Veroni,jer mu je čovjek ostavio uigranu ekipu i pretpostavljam dao još koji savjet šta i kako,jer su prijatelji.
Što se tiče Marselliea prognoziram mu ekspresan otkaz iz razloga što nije toliko kvalitetan trener i strateg a očekivanja i pritisak će biti veliki,daj Bože da griješim!

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 02 avg 2022, 22:48

Srebrenko je napisao/la:
07 jul 2022, 14:05
04 jul 2022, 20:48
Fenomen.
Ja mislim da Tudor treba najviše Juriću zahvaliti za rezultate u Veroni,jer mu je čovjek ostavio uigranu ekipu i pretpostavljam dao još koji savjet šta i kako,jer su prijatelji.
Što se tiče Marselliea prognoziram mu ekspresan otkaz iz razloga što nije toliko kvalitetan trener i strateg a očekivanja i pritisak će biti veliki,daj Bože da griješim!
Ovaj će dobiti nogu neće ni krenuti prvenstvo :D

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 02 avg 2022, 22:52

Ajmo prvo nalupati Vitoriu pa ćemo onda Villareala nekako prijebat ;)

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 04 avg 2022, 16:05

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 10 avg 2022, 14:39

Ove noći biti će fešta..... :njanjanja:

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 11 avg 2022, 14:53

Sve su jace glasine o povratku Kalika u Hajduk. Napredovao je dosta u Gorici, puno bolji igrac i od Vukovica, i od Atanasova, a rekao bih i od Fossatija

Kalik - Krov - Grga :thumbup:

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 11 avg 2022, 15:29

MikeEhrmantraut je napisao/la:
11 avg 2022, 14:53
Sve su jace glasine o povratku Kalika u Hajduk. Napredovao je dosta u Gorici, puno bolji igrac i od Vukovica, i od Atanasova, a rekao bih i od Fossatija

Ma nema govora, bio bi vrhunsko pojačanje.
Upgrade na svu tu trojicu, voli klub, baš bih volio to.

LeeJunFan
Kontakt:

Post Postao/la LeeJunFan » 11 avg 2022, 19:28

Kalik je dosta napredovao u posljednje 2.5 godine otkako je otišao u Goricu. Podsjeća me na Sahitija i njegov napredak u igri u Šibeniku. Samo za razliku od Sahitija koji je bio na posudbi i lako ga se vratilo nazad u Hajduk, Kalik je još godinu dana Goričin igrač i već vidim Črnka kako radi probleme i ne želi ga pustiti u Hajduk.

Samo se nadam da mu neće biti problem vratiti se na defanzivnog veznog, jer većinom u Gorici igra ofanzivniju ulogu , neku 10-ku i na toj je poziciji je bio jako dobar.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 11 avg 2022, 19:31

LeeJunFan je napisao/la:
11 avg 2022, 19:28
Kalik je dosta napredovao u posljednje 2.5 godine otkako je otišao u Goricu. Podsjeća me na Sahitija i njegov napredak u igri u Šibeniku. Samo za razliku od Sahitija koji je bio na posudbi i lako ga se vratilo nazad u Hajduk, Kalik je još godinu dana Goričin igrač i već vidim Črnka kako radi probleme i ne želi ga pustiti u Hajduk.

Samo se nadam da mu neće biti problem vratiti se na defanzivnog veznog, jer većinom u Gorici igra ofanzivniju ulogu , neku 10-ku i na toj je poziciji je bio jako dobar.
Može i Krovinović na osmicu, a Kalik na desetku.

S dva nova stopera riješili smo i kvalitetu i širinu na toj poziciji. Treba nam još:
jedan ili dva vezna
desno krilo

LeeJunFan
Kontakt:

Post Postao/la LeeJunFan » 11 avg 2022, 19:41

11 avg 2022, 19:31
LeeJunFan je napisao/la:

S dva nova stopera riješili smo i kvalitetu i širinu na toj poziciji. Treba nam još:
jedan ili dva vezna
desno krilo
Ma ako Kalik dođe vjerujem da će on i Grgić biti ta dva zadnja vezna, a da će Krovinovića pustiti da ima više slobode prema naprijed i da ga se ne troši toliko u defanzivi.

Trebalo bi se isto tako riješiti Eduoka i Dimitrova i otvorilo bi se nekih 500 000 € za još jednog kapitalca.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 11 avg 2022, 19:46

Ko da je Kalik bio slab u Hajduku,niej ga bezveze Gorica tad i dovela,Oreščanin i Dambraskas(Nikolicius). Imao je vrijednost i HAJ s njime u sastavu rijetko gubio,a nije nešto ni igrao preveć,bio je to možda jači vezni red nego trenutni.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 11 avg 2022, 21:43

LeeJunFan je napisao/la:
11 avg 2022, 19:41
11 avg 2022, 19:31
LeeJunFan je napisao/la:

jedan ili dva vezna
desno krilo
Ma ako Kalik dođe vjerujem da će on i Grgić biti ta dva zadnja vezna, a da će Krovinovića pustiti da ima više slobode prema naprijed i da ga se ne troši toliko u defanzivi.

Trebalo bi se isto tako riješiti Eduoka i Dimitrova i otvorilo bi se nekih 500 000 € za još jednog kapitalca.
I Diamantakosa.
Treba još krilo obavezno, uopće nemamo alternativu na toj poziciji.

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 11 avg 2022, 22:20

11 avg 2022, 15:29
11 avg 2022, 14:53

Ma nema govora, bio bi vrhunsko pojačanje.
Upgrade na svu tu trojicu, voli klub, baš bih volio to.
Ja sam mislio da je Kalik stariji,a on tek 24 god.!
Stvarno igra odlično i dobro bi nam došao u sredini.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 11 avg 2022, 23:30

Kad se vrati Kale, je li ga po vama bolje držati kao jokera s klupe ili izbaciti Biuka/Sahitija iz prve. Po meni, Biuk i Sahiti zajedno na terenu donose posebnu dimenziju, ali Kalinić je majstor, veže više igrača na sebe. Kad se uopće vraća?

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 12 avg 2022, 08:17

Tesko da ce Kale zdrav sjediti na klupi...
Negdje sam procitao da ce biti spreman za Villareal, Fossati cini se ne

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 12 avg 2022, 14:07

12 avg 2022, 08:17
Tesko da ce Kale zdrav sjediti na klupi...
Negdje sam procitao da ce biti spreman za Villareal, Fossati cini se ne
Spreman je Kale i za Dinamo izgleda.
Idemo po 3 boda.

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 12 avg 2022, 15:29

Zbog rasistickih povika na utakmici protiv Vitorije, kapacitet Poljuda ce biti smanjen za 3000 sjedecih mjesta

Cudi me kako ovi iz HHO nisu urigirali da se zatvori cijeli stadion

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.