BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Principatus
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Principatus » 03 jun 2011, 17:19

Ma to Rumunci cine svojim uplatama. No sikiriki.

Joj kad cujem Marijana.
Taj covjek ti moze srcani napad izazvati komentarisuci sinhronizovano plivanje. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2011, 17:20

Dizite je dizite dusmani. :twisted:
Dabogda bankrotirali veceras. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 03 jun 2011, 17:20

Goalgetter je napisao/la:Sve što želim od ove reprezentacije je da odigra srcem za Bosnu i Hercegovinu!
Ja bih vise volio da igraju mozgom, ko sto i igraju otkako je dosao Pape. Sa srcem nismo do sad nista uradili.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 03 jun 2011, 17:32

[quote="yup"]Da vas zagrijem malo... jos malo manje od tri sata, momci :D !

A cekaj sta kaze : Dzeko,Dzeko,Dzeko Ljubi te mama Belma! :lol: Je l ovo rekao? Je li ,na kom ce vam biti prenos?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2011, 17:32

Dzeko ce danas pjevati : A da me vidi baboo, kako zabijam ... 7 golovaa :P :lol:

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 03 jun 2011, 17:34

Samo treba drzati loptu u posjedu i pametno igrati, samo mozgom... Nek odigraju kao protiv Slovacke i ima da ih polomimo...

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 03 jun 2011, 17:36

twingi je napisao/la:Ovo dizanje kvota mi smrdi na sudijsku nepravdu... Moglo bi biti kradje!
Nekako ne vjerujem u stele veceras. Ne mogu vala gore od onih meksikanaca sudit, a i tako bi zmajevi izvukli rezultat. Sudija je inace Jonas Eriksson iz Svedske, sudio je rumunima vec jednom, nama mislim da nije.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2011, 17:39

Ja se i dalje nadam da će Ibišević startati utakmicu. Ta njegova saradnja sa Edinom može samo doprinijeti našoj reprezentaciji, a s obzirom na sve ove probleme u i oko reprezentacije Rumunije, trebali bismo im od samog starta pokazati da ih se ne plašimo i da smo došli po puni plijen. Naravno, ne mislim da treba izgoriti u svoj toj želji, al' jedno drsko (no sportsko) ponašanje na terenu može sigurno dati dodatni adrenalin našim momcima, a njihovim otežati situaciju. Također, veoma bitna je i činjenica da je Rumunima ovo "biti ili ne biti" utakmica. Dakle, oni su ti koji bi mogli izgoriti u toj želji, a ne mi.

Helem, što se tiče postave, ja bih igrao kao i prethodni meč kontra njih:

Keno na golu, a u zadnjoj liniji: Mujdža, Spahić, Mravac i Lulić (koji bi opet bio taj glavni igrač kada je pravljenje viška u pitanju). U vezi bi trebali biti: Rahimić, Medunjanin, Pjanić i Misimović, a gore već pomenuti dvojac Vedo i Džeko.

Džeki bi bilo puno lakše kada bi neko toliko odvrać'o pažnju protivničkoj odbrani, a opet, našoj odbrani bi bilo lakše, jer bismo u startu imali čovjeka koji može puno trčati i raditi presing na protivničku odbranu (Vedo je taj). Njegova pokretljivost, snaga i volja, pa i golgeterska forma u reprezentativnom dresu u posljednje vrijeme, sigurno su dovoljni argumenti da počne meč. Vidjeli smo kako njih dvojica mogu funkcionisati, još kada dodamo Misketa koji ima 2 motiva viška (dokazivanje Hagi-ju, a i svima ostalim), te Pjanu koji je željan igre, onda sigurno možemo biti spokojni i kada su te lopte za napadače u pitanju. Ne znam, iskren da budem, ja sam optimista kada je večerašnja utakmica u pitanju. Koliko god da ljudi ne vjeruju Mravcu, on je protiv Rumuna bio izuzetno dobar; nije imao paničnih reakcija, odlično je sarađiv'o sa ostalim u zadnjem redu, a da ne govorim o dobro predatim loptama vezi. Svakako, njegova visina može biti još jedan + u našoj igri.

Što se tiče Ibričića, ja nisam nikada bio njegov ljubitelj. Vjerujem da je tu Salihović, kako Senijad ne bi bio ni u kakvom planu za meč, no ovako je ipak na pragu prvog tima. Da se razumijemo, nemam ništa protiv Krajine (da ne mislite kako je to razlog), već jednostavno smatram da je Vedo mnogo bitniji ovom timu od Senijada.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 03 jun 2011, 17:40

[youtube][/youtube]

samo pametno i sa sto vise lopte u posjedu da firauni polude i pocnu praviti greske.
Semper Fidelis

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 17:43

Bice ****...

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 03 jun 2011, 17:45

Na kojem stadionu igramo u Bukurestu,Steaua,Rapid,Dinamo...?
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 17:46

Budi sam na ulici je napisao/la:Na kojem stadionu igramo u Bukurestu,Steaua,Rapid,Dinamo...?
Stadionu Rapida

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 03 jun 2011, 17:47

BegAx je napisao/la:
Budi sam na ulici je napisao/la:Na kojem stadionu igramo u Bukurestu,Steaua,Rapid,Dinamo...?
Stadionu Rapida
Taj klub i taj dio grada Bukuresta je poznat sto ga uglavnom podrzavaju i naseljavaju rumunski Romi :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jun 2011, 17:51

Budi sam na ulici je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Stadionu Rapida
Taj klub i taj dio grada Bukuresta je poznat sto ga uglavnom podrzavaju i naseljavaju rumunski Romi :D
Ma svi su oni romi .d
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2011, 17:53

BegAx je napisao/la:
Stadionu Rapida
Cuj rumunski romi. Ko da kazes sudanski crnci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 03 jun 2011, 17:55

Ma svi su oni romi .d
Ma nisu,Dinamo je policijski klub bio a Steaua vojni,pa su ih uglavnom podrzavale elite iz tih struktura i njihovo okruzenje. Sada su privatizovani ali ostalo je to navijacko naslijedje. A Rapid i taj dio grada su poznati po Romima :D
Ovi Steauovci i Dinamovci ih smatraju za nizu rasu :oops:

Bice vrelo veceras,volio bih da se igra na novom Steauinom stadionu koji je uglavnom poluprazan!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 jun 2011, 18:01

Ma svi su oni romi .d
Ma nisu,Dinamo je policijski klub bio a Steaua vojni,pa su ih uglavnom podrzavale elite iz tih struktura i njihovo okruzenje. Sada su privatizovani ali ostalo je to navijacko naslijedje. A Rapid i taj dio grada su poznati po Romima :D
Ovi Steauovci i Dinamovci ih smatraju za nizu rasu :oops:

Bice vrelo veceras,volio bih da se igra na novom Steauinom stadionu koji je uglavnom poluprazan!
znaci Rumunija je drzava 2 naroda :lol:
HZ87

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 03 jun 2011, 18:11

Za one koji ne znaju , u 18:50 ima specijalna emisija o nasoj reprezentaciji , trajat ce do dnevnika , tj. do 19:30.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 jun 2011, 18:12

Adin_BiH je napisao/la:Za one koji ne znaju , u 18:50 ima specijalna emisija o nasoj reprezentaciji , trajat ce do dnevnika , tj. do 19:30.
na TV1 ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2011, 18:15

Han!$;Lfc je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:Za one koji ne znaju , u 18:50 ima specijalna emisija o nasoj reprezentaciji , trajat ce do dnevnika , tj. do 19:30.
na TV1 ?
Da.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.