Lažove19sioux89 je napisao/la:Eto vidim da ste se pronasli u toj recenici
FK Radnički Lukavac
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
075
Istina jeTzBulevar87 je napisao/la:Lažove19sioux89 je napisao/la:Eto vidim da ste se pronasli u toj recenici
14/88
Decko nemoj da zakuhavas bezveze, internet huliganu 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
Netačno. Ovi nikad ne kamenjaju, ovi tuku.19sioux89 je napisao/la:Istina jeTzBulevar87 je napisao/la:Lažove19sioux89 je napisao/la:Eto vidim da ste se pronasli u toj recenici
PS reci im nek paze da ih Harki ne zajmi

075
Netačno. Ovi nikad ne kamenjaju, ovi tuku.
[/quote]
Koji ovi ?

Koji ovi ?
14/88
- TzBulevar87
- Kontakt:
Koji ovi ?[/quote]19sioux89 je napisao/la:Netačno. Ovi nikad ne kamenjaju, ovi tuku.
Koji oni? Oni anam?
075
Koji oni? Oni anam?[/quote]TzBulevar87 je napisao/la:Koji ovi ?19sioux89 je napisao/la:Netačno. Ovi nikad ne kamenjaju, ovi tuku.

Ja zakuhavam ? Ja sam sam napisao sto sam cuo...fukara87 je napisao/la:Decko nemoj da zakuhavas bezveze, internet huliganu
14/88
-
- Kontakt:
penali su, upravo golman slavinovica odbranio penal... edit: radnicki prosao na penale...
-
- Kontakt:
Mogli smo fino ispasti odmah, ali eto imali smo sreće, čekamo Caspera sa izvještajem sa utakmice.
1921
1989
1989
Sad igramo protiv Slavena na Josiku, i oni su prosli na penale... ja mislim da publika moze prisustvovati ovoj utakmici19sioux89 je napisao/la:Pobijedili smo na penale
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Mogao si se fino pozdraviti, počastimo se, nismo na ratnoj nozi.TzBulevar87 je napisao/la:@Casp3r
kako je u Pink Pantheru?![]()

Ekipa koja igra 2. kantonalnu bez golmana (igrač koji je branio nije čak ni duže vreme aktivno u fudbalu) - dakle igra preloša. Nema se puno šta reći.
Ovakvi ne možemo nastaviti prvenstvo, mislim na stručni štab. Sada tek vidim da smo i kompletni bili u Bihaću sa ovakvim štabom bi izgubili glat.
Ovakvi ne možemo nastaviti prvenstvo, mislim na stručni štab. Sada tek vidim da smo i kompletni bili u Bihaću sa ovakvim štabom bi izgubili glat.
Jahic smjesan igrac.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Naravno da nismoCasp3r je napisao/la:Mogao si se fino pozdraviti, počastimo se, nismo na ratnoj nozi.TzBulevar87 je napisao/la:@Casp3r
kako je u Pink Pantheru?![]()

075
-
- Kontakt:
Jel 15 maja igramo sa Slavenom osminu finala kupa.....
I dal se računa kao jedna od tri koje smo dobili kao kaznu da igramo pred praznim tribinima.....

I dal se računa kao jedna od tri koje smo dobili kao kaznu da igramo pred praznim tribinima.....
Kako ce se brojati kantonalni kup majketi ?samolukavac je napisao/la:Jel 15 maja igramo sa Slavenom osminu finala kupa.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.