Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
samo nemojte nasjedati na ove bahate ucjene i provokacije,pametni ce uvijek popustit
.
Sad ćemo na tenane da ih se riješimo, još da ih na terenu izdominiramo 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Over and out.xinxee je napisao/la:samo nemojte nasjedati na ove bahate ucjene i provokacije,pametni ce uvijek popustit.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Jel zna neko od vas kad će se birati novi Predsjednik saveza ?
i Kako se može kandidovati ?
Valjda zna neko od ovih ljiljana
Jesu na zdrijebu izbacili cijeli kostur kupa do finala?Ako da neka zaljepi netko ako moze da vidim moguce nase protivnike i tko s kim igra.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Bole je ljudinaBelminM23 je napisao/la:Jel zna neko od vas kad će se birati novi Predsjednik saveza ?
Mada, sigurno ima ljudi koji bi se više potrudili za BiH i trebalo bi njih postaviti na ova mjesta u Savezu.
A trebalo bi odmah pošutati ove ostale koji ne smatraju da je Bosna njihova država i misle da su Srbi.
Mogli ste vidjeti da je bilo uživo. Nije bilo šanse da se nešto naštima. Random funkcija je svaki put birala jedan tim od preostalih.
Parovi su:
U 1/4 finalu će igrati:
I: pobjednik meča A protiv pobjednika meča B
J: pobjednik meča C protiv pobjednika meča D
K: pobjednik meča E protiv pobjednika meča F
L: pobjednik meča G protiv pobjednika meča H
u 1/2 će igrati:
M: pobjednik meča I protiv pobjednika meča J
N: pobjednik meča K protiv pobjednika meča L
u finalu će igrati:
pobjednik meča M protiv pobjednika meča N
ako bude želje za utakmicom za 3. mjesto, može i to.
ps. ako neko hoće da odgleda snimak " onclick="window.open(this.href);return false;
Ma treba sve ove pošutati što su u savezu, a igraju za repke Srbije, Čuj predsjednik saveza nam Srbijanac, pa u savezu sve njihovi. Tačno treba to pobacat...
@Genijalci vidimo se u pofinalu, pa onda ko god prođe, igrat će se Bosansko finale
Nemoj da pričate o nekome koga ne znate.Bole je uradio više za ovaj naš savez nego što su svi ostali "naši" useri zajedno.Cimao se da se aktivira, bio tu kad god je bilo potrebno, čak je i na TS-u bio sa nama kad smo igrali protiv te iste Srbije i pomagao nam je koliko je mogao.Sad vam odjednom Bole, koji je jedan od ključnih ljudi što je i do ove lige došlo i što se aktiviralo ovo nešto bosanske "FID populacije", ne valja....
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:Nemoj da pričate o nekome koga ne znate.Bole je uradio više za ovaj naš savez nego što su svi ostali "naši" useri zajedno.Cimao se da se aktivira, bio tu kad god je bilo potrebno, čak je i na TS-u bio sa nama kad smo igrali protiv te iste Srbije i pomagao nam je koliko je mogao.Sad vam odjednom Bole, koji je jedan od ključnih ljudi što je i do ove lige došlo i što se aktiviralo ovo nešto bosanske "FID populacije", ne valja....
Normalno da ne valja.Bole_ je napisao/la:Bosanci tisina
Treba naše ljude staviti na vrh. Možda nekad i napravimo i mi svoji ligu, pa makar i Ligu 6, ne mogu ih više gledati, još igramo pod njihovom zastavom. Vako lijepo igrati svoju ligu i uživati...
A ovu ligu mi je drago što igramo, samo iz razloga što ih dominiramo.
Ako bog da i ESSF će da dominira...
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 19 avg 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Već sam iznad napisao da je Bole ljudina. Igrao sam sa njim haman dvije godine i jedan je od najboljih na FID-u. A to što ga Belmin napada je drugo.
Zanimljivo.Mi bi trebali proci Val,Genijalci imaju velike sanse protiv Partizana,za ESSF protiv Planktona ne znam sta da mislim.Vidim da ste sve bolji,imate sanse nisu niti Planktoni neka superiskusna ekipa.BelminM23 je napisao/la:Mogli ste vidjeti da je bilo uživo. Nije bilo šanse da se nešto naštima. Random funkcija je svaki put birala jedan tim od preostalih.
Parovi su:
U 1/4 finalu će igrati:
I: pobjednik meča A protiv pobjednika meča B
J: pobjednik meča C protiv pobjednika meča D
K: pobjednik meča E protiv pobjednika meča F
L: pobjednik meča G protiv pobjednika meča H
u 1/2 će igrati:
M: pobjednik meča I protiv pobjednika meča J
N: pobjednik meča K protiv pobjednika meča L
u finalu će igrati:
pobjednik meča M protiv pobjednika meča N
ako bude želje za utakmicom za 3. mjesto, može i to.
ps. ako neko hoće da odgleda snimak " onclick="window.open(this.href);return false;
Najveca nepoznanica su mi ovi Zeleni i Annunakiji i onda bas na nasu stranu zdrijeba dodju.
Ako bude pameti idemo do finala
A onda s Ljiljanima.Iako i oni imaju jakog protivnika vec na pocetku,ne bi me iznenadilo da ispadnu...
Mi cemo rasuti Planktone i onda sve redom do kraja 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tako je Avdija, reci imOtelo je napisao/la:Mi cemo rasuti Planktone i onda sve redom do kraja
I šta ti to dokazuje? Kada bi ga poslušali još bi i bolje bilo, jer ne bi niti postojalo glupe nacionalističke furke.Zajebava se čovjek kao što i vi svi tvrdite da je sve "zajebancija". Za ovo godina koliko igram ovo čudo, nikome nije ružnu riječ rekao naročito što se tiče onog vjerskog ili nacionalnog niti se upušta u takve rasprave.Nemaš potrebe da sudiš.(Ako nećeš mene, poslušaj Haseta, svejedno jeBelminM23 je napisao/la:Normalno da ne valja.Bole_ je napisao/la:Bosanci tisina
Treba naše ljude staviti na vrh. Možda nekad i napravimo i mi svoji ligu, pa makar i Ligu 6, ne mogu ih više gledati, još igramo pod njihovom zastavom. Vako lijepo igrati svoju ligu i uživati...
A ovu ligu mi je drago što igramo, samo iz razloga što ih dominiramo.
Ako bog da i ESSF će da dominira...
Što se ovog drugog dijela tiče, niko nikoga ne tjera da igra ovu ligu.Svako je pozvan i isto tako je svako imao pravo da se priključi istoj ili odbije taj poziv.I da te još pitam, što li je ta naša liga propala ako imamo toliko tih sposobnih ljudi da je vode ?
Ne branim nikoga i zaboli me ko šta piše ali moraju se gledati obje strane.Ako nešto pišeš, jedino realno je očekivati i odgovor na to, a ja nisam siguran ko je počeo, niti me zanima.Prozivanja sam uvijek podržavao, ali u granicama normale.Problem je što više od 90% ljudi ne zna ni prozivati kvalitetno
Što se tiče kupa, gornji dio žrijeba je miljama udaljen od onog donjeg po kvaliteti.U svakom slučaju, koliko god ja želio da to ne bude tako, iz gornjeg dijela će Anunnaki igrati finale.Ali, potrudite se, ko zna
41.21.1.
Dobro nebitno 
Možda nekad u budućnosti i budemo imali svoju ligu OPET...
Sad ću samo da uživam u igri, neću da se zamaram sa ovima. Samo kad ih u kupu izbacimo doću tamo napisati "Dominacija
"
Sad ću samo da uživam u igri, neću da se zamaram sa ovima. Samo kad ih u kupu izbacimo doću tamo napisati "Dominacija
Anunnaki aka "oni koji su s nebesa dosli na zemlju".Pravednici s letecih buktinja
Rasut cemo ih ko Venera Mars desettisucite prije krista 
Ja navijam za vas svakako, ali ne očekujte da će oni da šute ako vas izbace, tako da...BelminM23 je napisao/la:Dobro nebitno
Sad ću samo da uživam u igri, neću da se zamaram sa ovima. Samo kad ih u kupu izbacimo doću tamo napisati "Dominacija"
Ako dođete do njihSiamoNoi je napisao/la:Anunnaki aka "oni koji su s nebesa dosli na zemlju".Pravednici s letecih buktinjaRasut cemo ih ko Venera Mars desettisucite prije krista
41.21.1.
Ma jasno 
Treba Val prvo proc.Ajmo Vale zapijeni fljussss pljusssss
Treba Val prvo proc.Ajmo Vale zapijeni fljussss pljusssss
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja navijam za vas svakako, ali ne očekujte da će oni da šute ako vas izbace, tako da...BelminM23 je napisao/la:Dobro nebitno
Sad ću samo da uživam u igri, neću da se zamaram sa ovima. Samo kad ih u kupu izbacimo doću tamo napisati "Dominacija"
![]()
Hvala, al problem je što nas neće da izbace, Avdija je spreman za meč, znači naša pobjeda
Avdija je zavrsio zadnju tekmu sa 80% kondicije, vec jucer je bila na 100%
Znaci ima da zatvorimo strane a ti Belmine da ne letis u zadnjim trenucima i da izbacimo te likove iz Spuzve Boba
Znaci ima da zatvorimo strane a ti Belmine da ne letis u zadnjim trenucima i da izbacimo te likove iz Spuzve Boba
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.