Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovakvi postovi su mi najdraži.volim repku i sve to, ali ljudi su realno gledano bolji.
Kako se možeš smijati u ovakvim trenutcima?Arnelinho je napisao/la:Ovakvi postovi su mi najdraži.volim repku i sve to, ali ljudi su realno gledano bolji.![]()
![]()
PS. Briga vas ko je.
hajde ba, nije smak svijeta, svi smo tuzni, al nije ni prva ni posljednja koju smo izgubilikarameldar je napisao/la:Kako se možeš smijati u ovakvim trenutcima?Arnelinho je napisao/la:Ovakvi postovi su mi najdraži.volim repku i sve to, ali ljudi su realno gledano bolji.![]()
![]()
PS. Briga vas ko je.
the scouser je napisao/la:Sad da frižider pokušaju ugurat', uš'o bi.
Ovo je bilo na poluvremenu.karameldar je napisao/la:Kako se možeš smijati u ovakvim trenutcima?Arnelinho je napisao/la:Ovakvi postovi su mi najdraži.volim repku i sve to, ali ljudi su realno gledano bolji.![]()
![]()
PS. Briga vas ko je.
Rooney88 je napisao/la:@Arnelinho
Brate jesi primijetio nesto? Ono nije topla voda ali kod nas uvijek IMAJU SLJEDECE KVALIFIKACIJE!![]()
![]()
Reufe kraljuReuf je napisao/la:Pandza ---- Barcelona- definitivno bolji od PiqueaHeller je napisao/la:sikirica je napisao/la:Da se hoce bar 2 transfera ostvariti :
Begovic Stoke --> Chelsea (zasluzuje da igra u nekom velikom klubu)
Mujdza Freiburg --> Hoffenheim (freiburg ispada u cvajtu)
Pandza Mechelen --> PSV (odgovarala bi mu holandska liga)
Zahirovic Nalchik --> Krasnodar (nalchik ispada)
Salihovic Hoffenheim --> Schalke (zasluzuje da igra u vecem klubu,a i ugorov mu istice)
Medunjanin Maccabi --> Celtic (novi Nakamura xD)
Misimovic Dinamo --> Werder (rodjen za Budesligu)
Ibisevic Hoffenheim--> Everton (nesto su ga povezivali sa ovim klubom, a i moze igrat u ovom klubu.Jos bi mu engleska liga odgovarala )
![]()
![]()
![]()
![]()
Medunjanin ----Real- izacio bi Xabi Alonsa iz prvog tima.
Zahirovic ----- United- klasa za Kerika i Flečera
Ibisevic ---- Bayern- cuj Gomez![]()
Salihovic---- Chelsea- Ashley Cole who ?
Begovic---- Real- Casillas klupa.
Zec---Barcelona- Uklopio bi se u njihov sistem i vjerovatno izbacio Messija iz prvog tima.
Dzeko---all inn--- On moze birati gdje i za koliko novca zeli igrati.
Misimovic---Real--definitivno fizicki dominantan , Ozil bi pored njega zavrsio u Portsmoutu ili Sheffildu.
Kaka je davno propala investicija , Miske je naredni Realov angazman i super-star
E pa vidis da je vise takvih mozda bi lakse primali i poraze i sveFredPerry je napisao/la:Ja na to ne mogu kez na lici na napravim a ne da mi bude smjesno
+1FredPerry je napisao/la:Ja na to ne mogu kez na lici na napravim a ne da mi bude smjesno
LukasL33 je napisao/la:nnije nego transfermarkt.co.uk najbolji sajt, azuriraju redovno stvari i tacni su.Bundesliga je napisao/la: Jos pratis treansfermarket.de![]()
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:DANTES je napisao/la:to ti je činjenica.... tako je bilo u Ligi evrope...kod kuće je usrao sve što je mogao...u gostima je dobijao anderlehta, briža, ajaksa, akod kuće gubio od istih.astra1922 je napisao/la:skoro gledam pregled lige prvaka utakmica dinamo ajax kaze suko dinamo puno bolje igra na strani nego u gostima![]()
![]()
nije šuko tolika budala koliko se misli....
don_burza je napisao/la:a amar je inace amar a.s i on je svetinja i kod njega se igraci moraju ponasati ko na hadzu i na treninge dolaziti pod abdestomnidi je napisao/la:Sušić je previše dobar i mekan za repke pa igrači to previše koriste.Sjetite se samo nedolaska igrača na prijateljske utakmice,Begović ako se ne varam dva puta nije došao,pa ibričić itd ,pa jednu tekmu brani hasagić pa jednu begović da se ne bih neki naljutio ,pa misimović nešto puca po papetu poslije gola protiv bjelorusije ovakve stvari bih teško prošle kod amara.Što se tiće sastava repke ko god bio selektor igrače ovi isti igrači jer jednostavno mi nismo španija,njemačka da ti sad imaš nekih 30 igrača što mogu igrati ,mi imamo 13-14 igrača o kojih se vrti reprezentacija.
ahmad_tz je napisao/la:don_burza je napisao/la:a amar je inace amar a.s i on je svetinja i kod njega se igraci moraju ponasati ko na hadzu i na treninge dolaziti pod abdestomnidi je napisao/la:Sušić je previše dobar i mekan za repke pa igrači to previše koriste.Sjetite se samo nedolaska igrača na prijateljske utakmice,Begović ako se ne varam dva puta nije došao,pa ibričić itd ,pa jednu tekmu brani hasagić pa jednu begović da se ne bih neki naljutio ,pa misimović nešto puca po papetu poslije gola protiv bjelorusije ovakve stvari bih teško prošle kod amara.Što se tiće sastava repke ko god bio selektor igrače ovi isti igrači jer jednostavno mi nismo španija,njemačka da ti sad imaš nekih 30 igrača što mogu igrati ,mi imamo 13-14 igrača o kojih se vrti reprezentacija.
amar a.s. hahhahaaha
Romariooo je napisao/la:s ovom formacijom 4-5-3-1 cemo lagano biti prvi u grupi i osvojit cemo svjetsko prvenstvo u brazilu, hebo i spance i brazil kad mi igramo s 14 igraca hehensadek je napisao/la:I u ovim kvalifikacijama isključivo koristiti taktiku 4:4:2,Sa njom možemo napraviti mnogo više nego sa 4:5:3:1.![]()
A sa grcima se nikad ne zna.Oni u tri utakmice uzmu sedam bodova,a daju 2 gola,malo kome to polazi za rukom
Hulaga je napisao/la:A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentanSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 31 gost.