Forum
Re: Forum
Kod mene je sve u redu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: Forum
I kod mene isto.Možel biti do browsera?fera je napisao/la:i kod mene je tako.Cautinho je napisao/la:I meni je tako,uopce se ne smanjuje prostor posta kada se sakrije spoilerom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kad sam ulogiran, vidi se kao da su slike, samo slika nema, dakle problem koji je naveo Unknown genius.
Kad nisam ulogiran, smanjeno je, taj sakriveni dio je visok valjda centimentar.
Kad nisam ulogiran, smanjeno je, taj sakriveni dio je visok valjda centimentar.
Hayley <3
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja te molim da ga staviš na ignore. Ista molba je upućena i njemu. Ukoliko mislite da će vas moderacija i administracija trpiti - grdno se varate.dema je napisao/la:kad cete pelcovat lenbiasa,lik unisti forum
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma njega oni trpe,ja skoro i ne pisem,ali mi ide na zivce sto provocira stalnoMonolog je napisao/la:Ja te molim da ga staviš na ignore. Ista molba je upućena i njemu. Ukoliko mislite da će vas moderacija i administracija trpiti - grdno se varate.dema je napisao/la:kad cete pelcovat lenbiasa,lik unisti forum
i glupo mi je to izjednacavanje trolera i onih koji upozore na njih
pa lik je od petka od 10 do ovog trenutka opalio 211 postova
pa to je nepuna 3 dana i vecina su od 2-3 rijeci ili provokacije
i daj mi reci koji je razlog zasto ga ne smijete banovat
- Titova-Juga
- Kontakt:
Do nas sviju je, nije do njega 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ma nije mi jasno na lika se zale svi na mene se zali samo on i oni banuju nas dvojicu
ja na forumu puno duze od njeg,nikog ne provociram,ne trolam
i onda smo mi kao isti,obojici ban jos nekakve prijetnje,krajnje nepravedno
ja na forumu puno duze od njeg,nikog ne provociram,ne trolam
i onda smo mi kao isti,obojici ban jos nekakve prijetnje,krajnje nepravedno
Vjeruj mi da nema razlike između vas dvojice osim te što on piše na više podforuma.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unknown Genius
- Kontakt:
Za sve one koji imaju problema sa ovim spoilerima, shvatio sam do čega je. Potrebno je promijeniti stil foruma u "proGrey".
Dakle: Profil/Postavke -> Postavke -> Opće postavke -> Stil foruma -> proGrey.
Ne znam zbog čega za ostale stilove nije ovo dobro napravljeno, ali jedino ovaj stil podržava to za spoilere. Nadam se da sam bio od pomoći.
Dakle: Profil/Postavke -> Postavke -> Opće postavke -> Stil foruma -> proGrey.
Ne znam zbog čega za ostale stilove nije ovo dobro napravljeno, ali jedino ovaj stil podržava to za spoilere. Nadam se da sam bio od pomoći.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vala ne bi ovaj crveni dirao makar spoileri duplo vise zauzimali.
- Cautinho
- Kontakt:
proGrey me posjeća na forum kad sam banovan.Nemogu te traume.
A ovaj plavi isto ne mjenjam,navikao sam se i najljepše mi sjeda.
Keep walking.
- alan_kardec
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:Evo opet ću ti probati slikovito predstaviti, tako mi je najlakše.
Kada kliknem "pokaži spoiler" evo šta imam i to je u redu: http://pokit.org/get/img/0317c33ca3368d ... 910111.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;.
Međutim kada kliknem "sakrij spoiler", dešava se sljedeće: http://pokit.org/get/img/d31e4f88496e6c ... ebd9a6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;. Dakle uopšte se ne smanji post kao što bi trebalo, nego se i dalje treba skrolati čitavom dužinom tog spoilera, samo što se ne vidi šta je u njemu.
Odlično pitanje. I meni se isto ovo dešava.
Ovako spoiler nema nikakve funkcije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ne vjerujem ti,ako sam ja troler kao on onda okKawhi je napisao/la:Vjeruj mi da nema razlike između vas dvojice osim te što on piše na više podforuma.
ja samo na neke od njegovih provokacija odgovorim,a ako sam kao on,onda si i ti
uostalom prekratko si na forumu da bi mogao znati kakav je koji forumas,ono sam pisao samo da ga banuju,pa nek su i mene
- Cautinho
- Kontakt:
Koji kiks...dema je napisao/la: uostalom prekratko si na forumu da bi mogao znati kakav je koji forumas,ono sam pisao samo da ga banuju,pa nek su i mene

Keep walking.
Neka te datumi registracije na forum na zavarajudema je napisao/la:uostalom prekratko si na forumu da bi mogao znati kakav je koji forumas

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahhaha jest vala. Sad ulazim i pravo se iznenadi šta je ovo, navik'o na zeleniCautinho je napisao/la:proGrey me posjeća na forum kad sam banovan.Nemogu te traume.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
dema je napisao/la:ma njega oni trpe,ja skoro i ne pisem,ali mi ide na zivce sto provocira stalnoMonolog je napisao/la:Ja te molim da ga staviš na ignore. Ista molba je upućena i njemu. Ukoliko mislite da će vas moderacija i administracija trpiti - grdno se varate.dema je napisao/la:kad cete pelcovat lenbiasa,lik unisti forum
i glupo mi je to izjednacavanje trolera i onih koji upozore na njih
pa lik je od petka od 10 do ovog trenutka opalio 211 postova
pa to je nepuna 3 dana i vecina su od 2-3 rijeci ili provokacije
i daj mi reci koji je razlog zasto ga ne smijete banovat
pa zar nije bio banovan na sedam dana kao i ti?
sto je kiks ? zar mislis da mi svi visimo po citav dan na forumu da bi mogli upratiti kad nekog banuju i on napravi novi acc.Cautinho je napisao/la:Koji kiks...dema je napisao/la: uostalom prekratko si na forumu da bi mogao znati kakav je koji forumas,ono sam pisao samo da ga banuju,pa nek su i mene
sto se len biasa tice ima njih jos takvih nije on jedini... ima ih koji su tu jako dugo a il trolaju il namecu svoje misljenje drugima...
You are someone else I am still right here
Pogledacemo sta je sa spoilerom. Kod mene radi, pa nisam to ranije primjetio.
Nije visoko na listi prioriteta.
Sto se tice banova, na ovoj temi o tome ne raspravljamo. Predlazem da svako gleda sebe, a ne drugoga, to je najbolji savjet koji vam mogu dati.
Nije visoko na listi prioriteta.
Sto se tice banova, na ovoj temi o tome ne raspravljamo. Predlazem da svako gleda sebe, a ne drugoga, to je najbolji savjet koji vam mogu dati.
Ponekad se desi da nema liste moderatora na podkategorijama,
Ne bih da Greivis pomisli da su modovi sa Bundeslige dobili otkaz 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.