Ima, bio jučer na džumi u VrapčićimaRAStolac01 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:08Ima li sta novo za onog crnca ?mene ubi dosada pa slusam neki podcast sa njim
![]()
Bio je 8 godina u Arsenalu , a imao je i ponudu Chelsea
Također je bio na probi u Milanu i Sportingu ...Zvuči zanimljivo
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 18 jun 2022, 16:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Cuo sam da je jedan navijac Besiktasa bio nezadovoljan sto su doveli Pjanica, jer to vise nije onaj Pjanic iz najboljih godina, ali mu se onda smijali i govorili, "Mi doveli igraca iz Barcelone i tebi ne valja"
Nakon godinu dana, Pjanic se vraca u Barcelonu. U Besiktasu je sjedio vecinu vremena na klupi. Besiktas ga je masno placao. neko bi rekao da je Pjanic bio velika greska.
Samo ti govorim koliko tvoja logika moze biti pogresna.
-
RAStolac01
- Kontakt:
Bravo*p!p!t@* je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:10Ima, bio jučer na džumi u VrapčićimaRAStolac01 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:08Ima li sta novo za onog crnca ?mene ubi dosada pa slusam neki podcast sa njim
![]()
Bio je 8 godina u Arsenalu , a imao je i ponudu Chelsea
Također je bio na probi u Milanu i Sportingu ...Zvuči zanimljivo![]()
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Kakav Blagojevic i prva postava, Zeljkovic ili Hasanovic tu igraju. I fali ti jos jedan U21 igrac, vjerovatno Dzankovic ako ne dodje niko bolji
Ja se iskreno nadam da će ovaj mali Sinanović (lijevi bek) što je došao iz Zvijezde 09 da potpiše. U21 je, kapiten svoje generacije, ima finu ljevicu, nerijetko iz slobodnjaka zabijao, a i fizički je jak. Znam da Osim više voli iskusne igrače, ali mora imati dvojicu U21 kao i svi... Što više mladih opcija to je manja šansa da se pogriješi...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Dzafic dogovorio s nama sve, trebao doci na preglede i potpis ugovora ali Fedja uletio s vecom ponudom i ode gore.
-
Mostarac45
- Kontakt:
Nije fedja nidje uletio ne dogovara on pojacanja gore ko ovdje nego onaj celo nemojte tako pricat raja ce ga ozbiljno zamrziti radi takvi stvari a ne zasluzuje toMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:25Dzafic dogovorio s nama sve, trebao doci na preglede i potpis ugovora ali Fedja uletio s vecom ponudom i ode gore.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:28Nije fedja nidje uletio ne dogovara on pojacanja gore ko ovdje nego onaj celo nemojte tako pricat raja ce ga ozbiljno zamrziti radi takvi stvari a ne zasluzuje toMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:25Dzafic dogovorio s nama sve, trebao doci na preglede i potpis ugovora ali Fedja uletio s vecom ponudom i ode gore.
Fedja u dogovoru s celavcem dovodi pojacanja. U sustini, i Pantelica je kontaktirao pomenuti dvojac al momak je provalio da bi ovdje vise igrao i donio takvu odluku.
Isto tako, prvi dan u FKS je odmah zvao i Dzankovica kako bi ga poveo gore kao jos jednu u21 opciju, kao i Ovcinu (koji je ostao najvise zbog Amara).
A sto je najcrnje, kao obecao nece dirati igrace Veleza i pokusavati ih dovesti u FKS. I onda zove igrace privatno i ispituje
S Dzaficem smo imali sve usmeno prije 10ak dana, i bas zbog ovoga nisam htio ovdje nista pisati, jer sam ocekivao da ce se i Sarajevo umijesati. Zasad je puno blize Sarajevu.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 18 jun 2022, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Naravno da se igrači dovode u dogovoru s Feđom. A šta on zaslužuje ili ne zaslužuje je jako upitno.Mostarac45 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:28Nije fedja nidje uletio ne dogovara on pojacanja gore ko ovdje nego onaj celo nemojte tako pricat raja ce ga ozbiljno zamrziti radi takvi stvari a ne zasluzuje toMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:25Dzafic dogovorio s nama sve, trebao doci na preglede i potpis ugovora ali Fedja uletio s vecom ponudom i ode gore.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Zasluzuje, znao je odavno da ce gore, a navinace pravio levatima i prosipao suplje. Kreten pokvareniMostarac45 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:28Nije fedja nidje uletio ne dogovara on pojacanja gore ko ovdje nego onaj celo nemojte tako pricat raja ce ga ozbiljno zamrziti radi takvi stvari a ne zasluzuje toMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:25Dzafic dogovorio s nama sve, trebao doci na preglede i potpis ugovora ali Fedja uletio s vecom ponudom i ode gore.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sve istinito i provjereno 100%. Džankoviću je nudio duplo veću platu i momak je odbio.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:32Mostarac45 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:28Nije fedja nidje uletio ne dogovara on pojacanja gore ko ovdje nego onaj celo nemojte tako pricat raja ce ga ozbiljno zamrziti radi takvi stvari a ne zasluzuje toMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:25Dzafic dogovorio s nama sve, trebao doci na preglede i potpis ugovora ali Fedja uletio s vecom ponudom i ode gore.
Fedja u dogovoru s celavcem dovodi pojacanja. U sustini, i Pantelica je kontaktirao pomenuti dvojac al momak je provalio da bi ovdje vise igrao i donio takvu odluku.
Isto tako, prvi dan u FKS je odmah zvao i Dzankovica kako bi ga poveo gore kao jos jednu u21 opciju, kao i Ovcinu (koji je ostao najvise zbog Amara).
A sto je najcrnje, kao obecao nece dirati igrace Veleza i pokusavati ih dovesti u FKS. I onda zove igrace privatno i ispitujebrat pokvareni
![]()
Mislis da Blagojevica dovode za klupe?MostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:16Kakav Blagojevic i prva postava, Zeljkovic ili Hasanovic tu igraju. I fali ti jos jedan U21 igrac, vjerovatno Dzankovic ako ne dodje niko bolji
Ja u to ne vjerujem covjek je izmislio loptu za Zeljkovica, Hasanovica i Radovca.
Sto se tice Prsesa mozda i najvise zna lopte od nasih veznih igraca ali je nekakv kilav.
Samo bi upitao ove sto osporavaju dovođenje Blagojevica jeste li vi gledali zadnju utalmicu Radnik Velez?
Ako niste nađite negdje snimak i vidit cete ko je Jovan Blagojevic.
Fedja je i kod nas mesetario sa dovodjenjem igraca a u Sarajevu je sigurno dobio i neku vrstu menadzerskog ugovora gdje se pita i on prilicno puno. Brat pokvareni, dobar naziv 
Je li 100% sigurno da Radović ide? Ako jeste, koga bi uopste mogli dovesti kao zamjenu?
Pa ne igra Halilovic lijevog beka
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Bravo. Ovaj emil02 je Šoše ili neko vrlo blizak upravi jer se aktivira samo kad treba braniti nekoga od njih. Svaki mu je post takav. Sve će on revitalizirati.Zizu1981 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:10Cuo sam da je jedan navijac Besiktasa bio nezadovoljan sto su doveli Pjanica, jer to vise nije onaj Pjanic iz najboljih godina, ali mu se onda smijali i govorili, "Mi doveli igraca iz Barcelone i tebi ne valja"
Nakon godinu dana, Pjanic se vraca u Barcelonu. U Besiktasu je sjedio vecinu vremena na klupi. Besiktas ga je masno placao. neko bi rekao da je Pjanic bio velika greska.
Samo ti govorim koliko tvoja logika moze biti pogresna.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.