edoo3 je napisao/la:Reče Medo jednu pametnu rečenicu :igrači ne smiju biti jaci od trenera.
To smo mi nažalost imali za vrijeme Safetovog mandata.
Profesionalac sa mudima.Aferim momčino

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
edoo3 je napisao/la:Reče Medo jednu pametnu rečenicu :igrači ne smiju biti jaci od trenera.
Ko je hanuma sa avatara?Chinaglia je napisao/la:sjećate l' se članka koji je izašao za vrijeme dok je Pape bio selektor, da l' je to objavljeno na ****, nisam siguran, kako će neki igrač progovorit' kad Pape više ne bude selektor .. možda je to Hare :-/
ma to je moja ljubav .. platonskaFaraonTM je napisao/la:Ko je hanuma sa avatara?
Alison BrieChinaglia je napisao/la:ma to je moja ljubav .. platonskaFaraonTM je napisao/la:Ko je hanuma sa avatara?
akisarajevo92 je napisao/la:Alison BrieChinaglia je napisao/la:ma to je moja ljubav .. platonskaFaraonTM je napisao/la:Ko je hanuma sa avatara?
edoo3 je napisao/la:Medunjanin djeli pljuske, evo spominje Zukanovica i nepravdu nanesenu ovom momku.
Sta brije???akisarajevo92 je napisao/la:Alison BrieChinaglia je napisao/la:ma to je moja ljubav .. platonskaFaraonTM je napisao/la:Ko je hanuma sa avatara?
Kada mutis u "sluzbi" moras poklopiti usi kad ti i "podređeni" nesto kazeedoo3 je napisao/la:Reče Medo jednu pametnu rečenicu :igrači ne smiju biti jaci od trenera.
Pljus, pljusedoo3 je napisao/la:Medunjanin djeli pljuske, evo spominje Zukanovica i nepravdu nanesenu ovom momku.
HMMM pljus,pljus.edoo3 je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Evo i Haris, još jučer, prije Asmira na svojoj oficijalnoj stranici![]()
Dvojica najvećih profesionalaca u reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: Homelander, Sheyi, svabonja i 32 gosta.