Ode Ado u milionere

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ode Ado u milionere
Za financije odlican. Namlatit ce para plus zivjet u Dubaiju neko vrijeme. Gdje ces bolje od toga
Ma to za finansije je tacno. Ocekivao sam iskreno od Adzema puno vise. Od svih onih trenera sto su prosli kroz klub u blizoj proslosti, jedino je on pokazao kvalitet. Ovo je lose za njegovu trenersku karijeru, on je odavno trebao da vodi neku seniorsku ekipu, da stice iskustvo, da se razvija kao trener itd..
I ja sam gore napisao da mu je vakat, ali nisam ocekivao da je dobio ovakvu ponudu. Ovo se realno ne odbija. On nek radi nekoliko godina tamo, uzme veliku lovu i nek se okrene seniorima. Bit ce obezbjedjen sto se tice financija i to mu nece biti glavna vodilja kod pronalaska nekog novog posla vec iskljucivo sticanje iskustva. Potencijala za seniore ima samo mu treba iskustvo.Brkooo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:31Ma to za finansije je tacno. Ocekivao sam iskreno od Adzema puno vise. Od svih onih trenera sto su prosli kroz klub u blizoj proslosti, jedino je on pokazao kvalitet. Ovo je lose za njegovu trenersku karijeru, on je odavno trebao da vodi neku seniorsku ekipu, da stice iskustvo, da se razvija kao trener itd..
I kakav posao moze naci nakon sto par godina bude u nekoj akademiji u Dubaiu. Koji klub ce dovesti nakon toga trenera koji je vise bio u omladinskim pogonima nego u seniorskom fudbalu?LjoZee je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:34I ja sam gore napisao da mu je vakat, ali nisam ocekivao da je dobio ovakvu ponudu. Ovo se realno ne odbija. On nek radi nekoliko godina tamo, uzme veliku lovu i nek se okrene seniorima. Bit ce obezbjedjen sto se tice financija i to mu nece biti glavna vodilja kod pronalaska nekog novog posla vec iskljucivo sticanje iskustva. Potencijala za seniore ima samo mu treba iskustvo.Brkooo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:31Ma to za finansije je tacno. Ocekivao sam iskreno od Adzema puno vise. Od svih onih trenera sto su prosli kroz klub u blizoj proslosti, jedino je on pokazao kvalitet. Ovo je lose za njegovu trenersku karijeru, on je odavno trebao da vodi neku seniorsku ekipu, da stice iskustvo, da se razvija kao trener itd..
Ma jok ostace iz ljubavi da radi sa djecom u ovom beznađu i trenutnim uslovima, da dobije platu kada bude. Isto kao sto ce za prvi tim doci igraci iz ljubavi i postovanja da se bore za titulu, da igraju za 600 KM na ruke.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:26Ide radi para logicno ako ima opciju naravno da ce prihvatiti
Zato sam i rekao da ce sebe financijski obezbjediti i onda moze otici mozda negdje gdje mu i ne nude neku cifru, ali ce steci iskustvo. Ne moze sigurno odmah postati trener nasih klubova iz vrha ili slicno, ali moze otici u CG kao Mulalic, Prvu ligu Federecije svejedno. On ce tad u dzepu imati lovu i nece mu biti teret hoce li mu neko za pocetak ponuditi neku cifru i koliko ce to biti redovno.Brkooo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:44I kakav posao moze naci nakon sto par godina bude u nekoj akademiji u Dubaiu. Koji klub ce dovesti nakon toga trenera koji je vise bio u omladinskim pogonima nego u seniorskom fudbalu?
Jedino pozitivno u ovom njegovom potezu i odlasku u Dubai je to sto ce se finansijski obezbjediti..
Kada sam jutros procitao clanak o Samiru Lericu, bivsem igracu Bosne i reprezentativcu, da danas dostavlja hljeb, nimalo me ne iznenadjuje Adžemova odluka. Mi smo **** od zemlje, u svakom segmentu, pogotovu sportu. Svako ko se nije obezbijedio na vrijeme, propada.