FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa sta je ovo samo utakmicu po kolu prenose?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Zamisli kolko ce sad tek da mute, i bez navijaca i bez prenosakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:00Borac u 4 od 6 kola. I mi smo fino pripazeni. Mada sam mislio da ce prenositi najmanje 2 tekme po kolu.
Sto nema ovih s kobiljace?

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šta je sa ostalim tekmama? ne valja ovo qrcu...
Za nadati se da je ovo samo pocetna lista, ako bude ovako jedna ili dvije tekme po kolu do kraja, a posebno dok traje ova kurceva korona....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jace uakmice 2 po kolu tj. subota/nedjelja, jedino ako imaju namjeru na nekoliko Arena kanala vise da prenose.
Naravno Borac ce biti najvise zastupljen.
Naravno Borac ce biti najvise zastupljen.
Mjau !
Izgleda vraca se period prije 2010 i slusanje utakmica na radiju, ne mogu da vjerujem, a pljuvali smo telecom koji kako god opet je prenosio svaku utakmicu
FKŽ !
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma ne vjerujem da je ovo konačni spisak utakmica, pa nisu valjda potpisali onako jak ugovor da prenose jednu, eventualno dvije utakmice po kolu.
1921
Ako bude MojaTv uzimala ove sto nisu na Areni vjerujem da ce opet uzeti svaku nasu bilo u gostima ili kuci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mozda je ovo samo za pocetak. Mrtvi savez nije ni satnice dostavio, mozda ljudi na areni imaju svoj raspored, i trenutno ne mogu sa sigurnoscu da ubace vise utakmica nase lige u program.
@irfo
I meni je to palo na pamet. Znaci nigdje petara. Kad su na ocima javnosti otimali, sta ce sad uraditi kada nema ni snimka utakmice. Pravice po 3422 ostra prekrsaja bez ikakve kazne. I onda kazu kosevo tvrdjava. Kako nece biti kada smiju udarati do mile volje.
@irfo
I meni je to palo na pamet. Znaci nigdje petara. Kad su na ocima javnosti otimali, sta ce sad uraditi kada nema ni snimka utakmice. Pravice po 3422 ostra prekrsaja bez ikakve kazne. I onda kazu kosevo tvrdjava. Kako nece biti kada smiju udarati do mile volje.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 27 jul 2020, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ja iskreno vjerujem, ko ce ti dat pare da prenosi Krupa-Željo ? telecom je imao prava na prenos i sami su prenosili jer su imali svoje kanale, nisu imali potrebu prodavati prava, mtel nema svoje kanale pa moze samo prodati tv prava, a cisto sumnjam da ce Arene otkupiti eto konkretnu utakmicu tipa Krupa-Željo kad vec imaju pravo na jedno 10 liga koje su atraktivnije od nasihkontrasviju je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:23Ma ne vjerujem da je ovo konačni spisak utakmica, pa nisu valjda potpisali onako jak ugovor da prenose jednu, eventualno dvije utakmice po kolu.
FKŽ !
Polako ljudi,ovo je samo pocetni i okvirni spisak,bice vecina tekmi sta vam je 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo su samo utakmice koje ulaze u programsku shemu Arene. 100% ce ostale utakmice ici na drugim televizijama, prvenstveno BHT.
Da, bas je ovo konacni spisak a izletili onolike pare.

Na kraju krajeva, imaju i druge TV kuce koje ce od Mtela kupiti neke druge tekme, tipa BHT.
A vala nije ni Telekomovo za ramazana, za bijednu lovu dobijali TV prava a utakmice snimali digitronima. Ne moze ni tako do sudnjeg dana bgmi.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 27 jul 2020, 11:32, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zasto ne bi? Njima je cilj da ljudi gledaju, a sad kad nema publike svaka Zeljina imat ce veliku gledanost pa bilo da je protiv Olimpika ili Zrinjskog svejedno. Neka “neatraktivna” nasa po gledanosti bit ce jaca od nekih na papiru zanimljivijih utakmica jer najvise smo gledani mi.TeaM87 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:28ja iskreno vjerujem, ko ce ti dat pare da prenosi Krupa-Željo ? telecom je imao prava na prenos i sami su prenosili jer su imali svoje kanale, nisu imali potrebu prodavati prava, mtel nema svoje kanale pa moze samo prodati tv prava, a cisto sumnjam da ce Arene otkupiti eto konkretnu utakmicu tipa Krupa-Željo kad vec imaju pravo na jedno 10 liga koje su atraktivnije od nasih
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma imam prijatelja na Areni radi,ovo je neki "okvirni" spisak jer jos uvijek nemaju satnice utakmica pa i ne mogu napraviti programsku semu ,naknadno ce biti ubaceno dosta utakmica,zavisi od satnica

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma normalno. pEtari se uspanicili, a ici ce u HD-u na Tv Igman.delinjo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:31Ma imam prijatelja na Areni radi,ovo je neki "okvirni" spisak jer jos uvijek nemaju satnice utakmica pa i ne mogu napraviti programsku semu ,naknadno ce biti ubaceno dosta utakmica,zavisi od satnica![]()

-
- Kontakt:
Hoce li samo arena1 prenosit ili ce biti prenosa i na ostalim arenama?
al ljoze ne mozes očekivati da ce sad preuzeti mojatv zelju i sarajevo taj film vise nikad neces gledati oni ce mozda dobiti paket da prenose ala sto je imala arena prosle god npr krupa radnik itd, nije mtel lud da najjace koke sto donose lovi daju najvecim konkurentima da zaradjuju preko njihovil ledjaLjoZee je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:31Zasto ne bi? Njima je cilj da ljudi gledaju, a sad kad nema publike svaka Zeljina imat ce veliku gledanost pa bilo da je protiv Olimpika ili Zrinjskog svejedno. Neka “neatraktivna” nasa po gledanosti bit ce jaca od nekih na papiru zanimljivijih utakmica jer najvise smo gledani mi.TeaM87 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:28ja iskreno vjerujem, ko ce ti dat pare da prenosi Krupa-Željo ? telecom je imao prava na prenos i sami su prenosili jer su imali svoje kanale, nisu imali potrebu prodavati prava, mtel nema svoje kanale pa moze samo prodati tv prava, a cisto sumnjam da ce Arene otkupiti eto konkretnu utakmicu tipa Krupa-Željo kad vec imaju pravo na jedno 10 liga koje su atraktivnije od nasih

Ma te pare sto su izletili se uglavnom odnose na reprezentaciju i sponzorstvo iste...Rooney88 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:31Da, bas je ovo konacni spisak a izletili onolike pare.![]()
Na kraju krajeva, imaju i druge TV kuce koje ce od Mtela kupiti neke druge tekme, tipa BHT.
A vala nije ni Telekomovo za ramazana, za bijednu lovu dobijali TV prava a utakmice snimali digitronima. Ne moze ni tako do sudnjeg dana bgmi.
Ma nadam se da ce i druge kuce otkupiti, bolje i losu kvalitetu da gledamo nego nikakvu
FKŽ !
Šta vam je Bog te pa ne nije ni savez tačne satnice donio, čisto okvirno postavljeno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, FrDiHu, knoa, Lewy21, NerminFatic, Pablo11, pinki, ZeljeznicarUberAlles i 138 gostiju.