FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
OVI IZ SAVEZA NASE LIGE IAKO SU SVE LOPOVI, CAST IZUZECIMA NE TREBAJU OLIMPIKU UOPSTE DOZVOLITI NASTUPANJE U OVOJ SEZONI AKO NISU U STANJU DA ORGANIZUJU SUSRET AKO IM OVU BESMISLENOST DOZVOLE ONDA CE ISTIM STOPAMA KRENUTI I KLUBOVI KOJI SU TAKODJE FINANCIJSKI SLABI KAO NPR: SLAVIJA KOJA ISTO NEMOZE IGRATI NA SVOM STADIONU , VELEZ, BUDUCNOST I OSTALI KOJI CE TAKODJE IMATI UTAKMICE VISOKOG RIZIKA, IAKO TO OVA UTAKMICA NIJE...A NEMAJU NEKI PRIHOD OD SVOJIH NAVIJACA..
ZATO JE SAVEZ NA POTEZU JER NE ZABORAVIMO DA SE FUDBAL IGRA PRVENSTVENO ZBOG NAVIJACA!!!!
ZATO JE SAVEZ NA POTEZU JER NE ZABORAVIMO DA SE FUDBAL IGRA PRVENSTVENO ZBOG NAVIJACA!!!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
ma nema ovde prevelikog pametovanja, misle da mogu izvuc povoljan rezultat ako bude pred praznim tribinam i to je to...dugo je prvenstvo vidjecemo sta ce biti kad sarajevo bude "gostovalo" na kosevu
STRAH OD MANIJAKA

STRAH OD MANIJAKA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Olimpik-Željezničar pred praznim tribinama
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ol ... -tribinama
Željezničar-Čapljina 1:0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... ljina-10-0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ol ... -tribinama
Željezničar-Čapljina 1:0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/%C ... ljina-10-0
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Svaka čast oko zalaganja na sajtu 

- KB-TM87
- Kontakt:
Braćo, zanima me nekoliko stvari u vezi našeg šampiona.
1. Kakva je situacija sa Kerlom, Odovićem i Čolićem. Kakav je njihov odnos prema svetom dresu a i hoćel im Amar davati šanse u predstojećoj sezoni.
2. Ne znam da li je šuplja, ali čuo sam da je ovog malog što nam je došao iz Olimpika (Šaban Pehilj), tražio Rubin Kazan ? I ako mi neko može reći njegove vrline i mane.
3. Kakva je situacija sa travnjakom u Dolini ?
Unaprijed hvala
1. Kakva je situacija sa Kerlom, Odovićem i Čolićem. Kakav je njihov odnos prema svetom dresu a i hoćel im Amar davati šanse u predstojećoj sezoni.
2. Ne znam da li je šuplja, ali čuo sam da je ovog malog što nam je došao iz Olimpika (Šaban Pehilj), tražio Rubin Kazan ? I ako mi neko može reći njegove vrline i mane.
3. Kakva je situacija sa travnjakom u Dolini ?
Unaprijed hvala

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- jug je samo jedan
- Kontakt:
Nakon duže vremena u prvom sastavu se našao i mladi Benjamin Čolić i to na poziciji desnog bočnog, a sastav koji je danas istrčao vjerovatno će se suprostaviti i Olimpiku u prvom prvenstvenom obračunu.
ovo mi je puno draza vjest i od pobjede protiv capljine

ovo mi je puno draza vjest i od pobjede protiv capljine

-----za želju se ne navija zeljo se voli-----
------------amar amar osim osim------------
----------------žeeeeeeljoooo--------------
- jug je samo jedan
- Kontakt:
Admiral_TM87 je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:Ma ovo nema veze sa parama. Gracic zna da ce na utakmicu doci negdje oko 13 navijaca Olimpika i oko 3,5 hiljada Manijaka, a zna se kako Zeljo igra pred svojim navijacima. Gracic jednostavno pokusava da izbjegne neminovni poraz Olimpika.
Nemaju oni navijaca ba, pa ni debil gracic ne navija za njih....
A ja nekontam ovu situaciju, ti utakmicu ili organizujes ili neorganizujes, nemoze se pola organizovati, a jedino se moze ograniciti kapacitet za igrace i mijenjati cijena ulaznica...
strah od manijaka !!!!!!
Kakav strah ba o cemu zborite, pa ljudi su dosad prsjecno imali stotinjak gledalaca na utakmicama, o kojem strahu pricas...
strah od toga da ce gost biti domacin i nanijeti 11 uzastopni poraz isprdku od kluba koji nema para da plati osiguranje, strah od toga da ce i nakon 11 pokusaja olimpik dobiti svoju porciju i strah od toga da ce i pored silnog ulaganja i laznih transfera i najava, porazom startati sezonu,Sofrudony je napisao/la:Kakav strah ba o cemu zborite, pa ljudi su dosad prsjecno imali stotinjak gledalaca na utakmicama, o kojem strahu pricas...
strah od laganja sebe i drugih kako su stabilan klub i kako zele poboljsati bh fudbal, smjenjujuci 8 trenera u 1 sezoni i kupovinom 83 igraca u 2 sezone,
sta misle, opstali u premijerci 1 godinu i trpati u isti kos sa nama i komsijama, e ne sine moj, jos pure jeste, ako se njima pusti onda treba dati i vrbanjusi, vratniku, hridu, saobracajcu, bosni pa degradirati vrhunski sport
Cuva Bog Zelju svog!
- jug je samo jedan
- Kontakt:
strah od manijaka!!!!Sofrudony je napisao/la:Kakav strah ba o cemu zborite, pa ljudi su dosad prsjecno imali stotinjak gledalaca na utakmicama, o kojem strahu pricas...
nista vise
Ne sekirajte se ljudi, ima neboder 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
a kakav trosak stvara publika? moze samo dobiti od karata. ne kontam kakav trosak. ionako jos uvijek duguju zelji sto su koristi stadion grbavicu a nikad nisu zavrsili to placanje. treba ih ucijeniti. ali oni mozda zele da njima mi oprostimo te pare a oni da kazu ok je i mogu navijaci doci. ja mislim da je to isto dio njegove price.
Drago mi je sto se mali Colic vratio u prvi sastav,treba zeljinu djecu gurat..od njeg mozemo dobre pare klepiti mali ima 19 godina..
Ko kaze da se vratioZeljo.ba je napisao/la:Drago mi je sto se mali Colic vratio u prvi sastav,treba zeljinu djecu gurat..od njeg mozemo dobre pare klepiti mali ima 19 godina..

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
procitah danas da je igrao protiv capljine a i na oficijalnoj je pisalo da bi taj sastav trebao igrat protiv Olimpika...Colic je odigrao kvalitetno polusezonu prvu povrijedio se i igrao je manje drugu sad polusezonu.draze mi je da igra zeljino dijete nego neko sa strane..tako treba svima da bude al nazalost ovdje su jedino na meti navijaca zeljina djeca,sta su radili svraki,momak medju najboljim igracima bio a na sjeveru grbavice nema 15 ljudi koji ce reci da imalo cijene doprinos Svrake,onda Sehicu itd.sjecam se 2002 kad je vise od pola ekipe bilo sa Sljake to je jedini recept za uspijeh!!!!pile87 je napisao/la:Ko kaze da se vratioZeljo.ba je napisao/la:Drago mi je sto se mali Colic vratio u prvi sastav,treba zeljinu djecu gurat..od njeg mozemo dobre pare klepiti mali ima 19 godina..
lijevo desno, desno lijevo, bjezalo nam saaarajevooo!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Mojne njatke bezze... Olimpikova je svaka bez prisustva domace publike, tako da je njima svejedno... a ako nema para da plati nek se registruje 0:3 i nek istupe iz lige... ima Jedinsto iz Bihaca para da organizuje tekmu... i ti i mi svi znamo sta je razlog sto ne zeli gostujuce navijace, zato ne rise... vidjecemo hocel protiv bratskog kluba bit bez publike... SVAKE GODINE S OLIMPIKOM BELAJ!!! IZBACIT **** IZ LIGE DA SE NA MIRU IGRA!KARL HAJNC je napisao/la:Tih 5 % ulaznica za gostujuće navijače važi u slučaju da se utakmica igra uz prisustvo i domace publike,ali pošto se utakmica igra totalno bez publike taj pravilnik o gostujućim navijačima pada u voduultra_CImanija je napisao/la:sad je na potezu nas klub da vidimo hoceli stati uz nas navijace koji su stajali uz njih rame uz rame citavu proslu sezonu i ranije i kad nas nije islo nosili smo ih u najvaznijim utakmicama i sami su priznali to, tako da ja ocekujem da ce iz naseg to hladno odbiti i pozvati se na to pomenuto pravilo 5% ulaznica gostima !!!!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Protiv Hapoela na posjetu od 3500 gledalaca Zeljo je platio priblizno istu cifru za obezbjedjenje utakmice,odnosno vjerovatno umanjen iznos od novca koji treba dobiti iz Kantona.Kako je vama svejedno jel minus dva,tri ili pet miliona KM ne treba se zamarati cinjenicom da cete imati uvecani trosak po sezoni izmedju 200 i tristo hiljada KM zbog jedne glupe odluke kojom Vlada Kantona dasi sport uopste u Sarajevu.
Ma u pravu si ti Herbion vezano za vladu kantona i te stvari,meni je zao sto je olimpik u podredjenom polozaju u odnosu na dva veca kluba,i da tu postoje neke moguce nepravde ili nepravilnosti,kako vec hoces...nijedan klub nije u dobrom polozaju...ali ovde nema odgovarajuceg izgovora i opravdanja...da li je moguce da vas Gospodin Gracic na ovaj nacin pokusava privuci paznju vlasti i na ustrb svih ljubitelja fudbala onemogucava da se provede prvo kolo novog sampionata u jednoj dobroj navijackoj atmosferi...naravno da je Gracic svjestan da je ovim potezom ucinio nazao navijacima Zelje,jer bi na toj utakmici preovladavali upravo plavi navijaci...sto se finansija tice,ne moze me niko uvjeriti da Gracic nema taj novac za organizaciju,isto kao sto me ne moze niko uvjeriti da bi se prodajom odredjenog broja karata to ulaganje isplatilo i stavilo mu jos koju hiljadu u dzep...Gracic ovim potezom zeli poslati odredjenu poruku nekome,vlastima recimo...ali ovo je pogresan potez koji ce imati posljedice po Olimpik od strane Zeljinih navijaca i svih simpatizera tog vaseg kluba,pa i regularnih gledalaca koji bi dosli da pogledaju utakmicu nepristrasno...ovo je potez koji unistava ovu igru,koji najmanje popularizuje olimpik kao klub i sve ovo nema smisla i neke logike...znamo zbog cega i zbog koga se igra fudbal,razocaravajuce i frustrirajuce je ovo sto se desava i da jedan covjek moze da utice na to da navijaci nemaju svoje demokratsko pravo da dodju na dogadjaj...nismo u sjevernoj koreji...ispali ste papci,nazalost...imali ste moje prividne simpatije,ali poslije ovoga vise nemate pravo da govorite kako se dizete kao klub i kako pravite tradiciju...ostavili ste crnu mrlju na svoj napredak...ovako se ne postaje veliki klub,ovako se propada.herbion je napisao/la:Protiv Hapoela na posjetu od 3500 gledalaca Zeljo je platio priblizno istu cifru za obezbjedjenje utakmice,odnosno vjerovatno umanjen iznos od novca koji treba dobiti iz Kantona.Kako je vama svejedno jel minus dva,tri ili pet miliona KM ne treba se zamarati cinjenicom da cete imati uvecani trosak po sezoni izmedju 200 i tristo hiljada KM zbog jedne glupe odluke kojom Vlada Kantona dasi sport uopste u Sarajevu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.