Koji ce nam jos i on kur.ac. Zasto je onda Henderson dosao ? Ako se spremaju pustiti Raula da bi doveli Adama,crno nam se pise sljedece sezone.Mure_LFC je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... e-for-adam
da hoce vise doci..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
Ni ja se ne slazemfera je napisao/la:zasto to mislis ? ja se ne slazem sa tobom.Torres_9 je napisao/la:e cuj kolarova da uzmemo, nebih ga volio u lfcu ni kad bi ga dzaba dobili
najnekorisniji bek u ligi sigurno
Covjek koji gine na terenu ne moze biti nekoristan.
Kakav samo sut ima, klizeci start
Odbrana, napad - konstatno dobar
Meni poslije Evre i Colea najbolji lijevi bek u ligi

Sto se tice Charliea Adama, meni je potpuno svejedno hoce li doci
Bar za mene je bezpotreban

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
mozda ovo sve nije istina oko raula ali ako ce se prodati meireles da bi dosao charlie adam ja tu ne vidim nikakav pomak u transfer politici kakvu su vodili ljudi o kojima ne bih da pricam...
prodati ponajboljeg igraca i dovoditi zamjenu za njega i baviti se tim glupostima dok nam lijeva strana ne postoji po meni nije nikako pametno. vjerujem ja da king ima neke dobre ideje o tome kako liverpool treba da izgleda al ne znam koliko je comolli sposoban da to izvede... jer prodati meirelesha i za te pare dovesti charlie adama je uz duzno postovanje prema adamu ogromna glupost. a ne treba spominjati koliko je samo igraca koji MORAJU otici iz kluba u ovom prelaznom roku ako zelimo da nas neko ozbiljno shvati.
prodati ponajboljeg igraca i dovoditi zamjenu za njega i baviti se tim glupostima dok nam lijeva strana ne postoji po meni nije nikako pametno. vjerujem ja da king ima neke dobre ideje o tome kako liverpool treba da izgleda al ne znam koliko je comolli sposoban da to izvede... jer prodati meirelesha i za te pare dovesti charlie adama je uz duzno postovanje prema adamu ogromna glupost. a ne treba spominjati koliko je samo igraca koji MORAJU otici iz kluba u ovom prelaznom roku ako zelimo da nas neko ozbiljno shvati.
You are someone else I am still right here
- kumkalesic
- Kontakt:
Indeed friendsfera je napisao/la:mozda ovo sve nije istina oko raula ali ako ce se prodati meireles da bi dosao charlie adam ja tu ne vidim nikakav pomak u transfer politici kakvu su vodili ljudi o kojima ne bih da pricam...

Joint_fc
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Prodaja Meirelesa u nadi da će ga zamjeniti neko nepoznato krilo i eventualno Charlie Adam/Jordan Henderson bi bila u rangu prodaje Xabi Alonsa u nadi da će ga zamjeniti Lucas i Aquilani. (S tim što je ipak manja šteta, jer smo onda prije pada bili drugi u ligi a sad smo koji, šesti?) 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
- the scouser
- Kontakt:
Ma nadam se da su to obične špekulacije...ne vidim logiku nikakvu u prodaji Raula,niti je ikakve price bilo o ovome prije. KK valjda radi na toj lijevoj strani gdje realno nikoga osim Aurelija i Maxija nemamo,Robinson je jos premlad. Sto vise razmisljam Comolli mi se sve manje i manje sviđa,od svih tih njegovih veza u Francuskoj,nista mi nismo dobili,spominju se nekakvi polovnjaci,nijedna prava zvijezda.Nadam se da ce sve to na dobro izaci.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
nije mi jasno zašto Kenny ili neko drugi neizađe u medije da demantije te priče oko odlaska Meirelesa,
o njegovoj prodaji se uopšte nebi smijelo razmišljati...

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
zato sto je to tolika izmisljotina i glupost koju bi glupo bilo i demantovatihary_ynwa je napisao/la:nije mi jasno zašto Kenny ili neko drugi neizađe u medije da demantije te priče oko odlaska Meirelesa,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
hary_ynwa je napisao/la:nije mi jasno zašto Kenny ili neko drugi neizađe u medije da demantije te priče oko odlaska Meirelesa,
Baš King čita ss.ba i Dnevni avaz pa da demantuje

There got to be something for Liverpool big number nine ...
ma novinari što mogu živac dić to nemože nikoRomariooo je napisao/la:zato sto je to tolika izmisljotina i glupost koju bi glupo bilo i demantovatihary_ynwa je napisao/la:nije mi jasno zašto Kenny ili neko drugi neizađe u medije da demantije te priče oko odlaska Meirelesa,

Baš King čita ss.ba i Dnevni avaz pa da demantuje
[/quote]
piše se i po otočkim novinama o Raulu

piše se i po otočkim novinama o Raulu

Pa zar vjerujete ovim glupostima, samo se zna da je KK zainteresovan za Adama a ovo ostalo nije ništa sigurno. Niko nije pisao o tome da Liverpool želi da dovede Hendersona pa odjednom Henderson potpisao za Liverpool ista je situacija i sa Zapatom, dakle ovim medijima ne treba ništa vjerovati pogotovi otočkim medijima.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
A sta se desi sa Simon Kjaerom ??? Koliko se sjecam i on se spominjom ???
A po meni Marcel Schäfer iz Wolfsburga je dobar lijevi bocni !
A po meni Marcel Schäfer iz Wolfsburga je dobar lijevi bocni !
Ma manite se zutila i njihovih izmisljenih prica,uzeli su Raula zato sto je najpogodniji za izmisliti pricu koja bi se mogla prodavat i bit popularna.Zanimljovo je to sto imamo puno veznjaka te nas usto zanima jos jedan i sad mogu seliti neke nase po drugim klubovima(Juventus),a naravno da nece seliti one nezanimljive(koji nece podici citanost),a neke koji su zanimljivi i da hoce nemogu,pa se je Meireles(zanimljiv) nasao na meti novinarskih selidba zbog interesovanja za Adama.Uostalom jos jedan razlog zasto mislim da je trac je taj sto je Juve vec doveo par veznjaka ako se nevaram tako da nevidim ni sa njihove strane potrebu za Meirelesom.
Gerrard-nema govora da prede negdje
Lucas-tek produzio ugovor
Spearing-tek produzio ugovor
Shelvey-nije toliko zanimljiva prica
Poulsen-nije toliko zanimljiva prica(mislim da na njega neracunamo)
Meireles-pruzio dobru sezonu,puno kosta,i od njega sad prave kojekakve price
Mislim da je zamisao KK sljedece sezone stvoriti jedan jak vezni red kako na terenu tako i na klupi,u kojem ce biti konkurencije,koji ce biti spoj mladosti i iskustva.
Henderson-Gerrard
Lucas-Spearing
Adam-Meireles,te Shelvey koji bi ponekad mogao uskociti ukoliko neode na posudbu.
Za ovo gore ima i 100 drugi kombinacija jer nam vecina veznog reda moze igrati po 2,3 uloge u sredini.
Gerrard-nema govora da prede negdje
Lucas-tek produzio ugovor
Spearing-tek produzio ugovor
Shelvey-nije toliko zanimljiva prica
Poulsen-nije toliko zanimljiva prica(mislim da na njega neracunamo)
Meireles-pruzio dobru sezonu,puno kosta,i od njega sad prave kojekakve price
Mislim da je zamisao KK sljedece sezone stvoriti jedan jak vezni red kako na terenu tako i na klupi,u kojem ce biti konkurencije,koji ce biti spoj mladosti i iskustva.
Henderson-Gerrard
Lucas-Spearing
Adam-Meireles,te Shelvey koji bi ponekad mogao uskociti ukoliko neode na posudbu.
Za ovo gore ima i 100 drugi kombinacija jer nam vecina veznog reda moze igrati po 2,3 uloge u sredini.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ne moze biti izmisljotina :
SKY Sports : http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 14,00.html
O sansama za transfer se moze govoriti o malim, nikakvim ili slicno
SKY Sports : http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 14,00.html
O sansama za transfer se moze govoriti o malim, nikakvim ili slicno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
E ako prodaju Meirelesa onda stvarno ne znam...
Ne razumijem zasto njega prodati ? Pored toliko igraca oni hoce Meirelesa koji je po meni odigrao sjajnu prvu sezonu u Engleskoj...
Ne razumijem zasto njega prodati ? Pored toliko igraca oni hoce Meirelesa koji je po meni odigrao sjajnu prvu sezonu u Engleskoj...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- mighty_reds
- Kontakt:
ma nema šanse da ode Raul ne mogu da shvatim se de špekulira o tome uopće u medijima.Ni Henderson a ni Adam ne mogu biti i nisu bolji od Meirelesa u ovome momentu.Nema logike mijenjati odličnog veznjaka za nekoga igrača koji to tek eventualno treba da postane.A ni Adam brate nije toliko mlađi od Meirelesa. 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 44830.html
Liverpul: "Kakav Melo, samo keš za Meirelaša!"
Ako prodamo Meirelesa onda dovodimo Adama 100%. Meni je drag Raul pokazao je u svojoj debitanskoj sezoni u Liverpoolu ali izgleda da će ga Liverpool prodati iako sam rekao da je ovo možda samo "patka" izgleda da nije. Siguran sam da ga Adam može dobro zamjeniti inače sam od početka ovog ljetnog prijelaznog roka želio da vidim Adama. Adam je igračina i ako dođe u Liverpool dokazat će se. Vjerovatno Raul ide zato jer nema kondicije da odigra čitavu sezonu u EPL.
Liverpul: "Kakav Melo, samo keš za Meirelaša!"
Ako prodamo Meirelesa onda dovodimo Adama 100%. Meni je drag Raul pokazao je u svojoj debitanskoj sezoni u Liverpoolu ali izgleda da će ga Liverpool prodati iako sam rekao da je ovo možda samo "patka" izgleda da nije. Siguran sam da ga Adam može dobro zamjeniti inače sam od početka ovog ljetnog prijelaznog roka želio da vidim Adama. Adam je igračina i ako dođe u Liverpool dokazat će se. Vjerovatno Raul ide zato jer nema kondicije da odigra čitavu sezonu u EPL.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Daj ba, čuj Meirelesa prodati :S .....
- Red Assassin
- Kontakt:
Nebih rekao da ce Meireles tako lahko otici, a i ako bude isao vjerujem da cemo dobit bar 18-22 miliona za njega..
Meireles jeste odigrao dobru sezonu i jeste dobar igrac ali moguce je da je Daglish misljenja da je on fizicki nespreman za englesku ligu jer svaku tekmu je skoro izlazio u 65toj minuti, bukvalno crkne.. Ionako je Meireles doveden pod palicom Roya H. i mozda Daglish zeli neku svoju viziju da ostvari a u toj viziji ne vidi Meirelesa u veznom redu vec nekog malo fizicki jaceg igraca..
Usporedba Adama i Meirelesa bi pokazala da je Adam mnogo fizicki jaci i spremniji, samim tim obavlja vise zadataka u odbrani dok Meireles ima daleko bolji sut i tehnicki je podkovaniji od Adama.. Meireles voli igrati na sigurno dok Adam ima bolji passing i smjelost da salje duge riskantne lopte.. Po meni Adam bi nam bolje legao i dosao i vise koristan bio od Meirelesa, sigurno je Daglish pomno pratio Adama jer je i ovaj skot i sada ga zeli u svome timu.. Ovo je samo moje neko misljenje ne mora znaciti da sam upravu..
Sto se mene tice dobro bi bilo da su obojica tu mada misim kako nijedan od njih dvojice nebi bio voljan grijati klupu..
Meireles jeste odigrao dobru sezonu i jeste dobar igrac ali moguce je da je Daglish misljenja da je on fizicki nespreman za englesku ligu jer svaku tekmu je skoro izlazio u 65toj minuti, bukvalno crkne.. Ionako je Meireles doveden pod palicom Roya H. i mozda Daglish zeli neku svoju viziju da ostvari a u toj viziji ne vidi Meirelesa u veznom redu vec nekog malo fizicki jaceg igraca..
Usporedba Adama i Meirelesa bi pokazala da je Adam mnogo fizicki jaci i spremniji, samim tim obavlja vise zadataka u odbrani dok Meireles ima daleko bolji sut i tehnicki je podkovaniji od Adama.. Meireles voli igrati na sigurno dok Adam ima bolji passing i smjelost da salje duge riskantne lopte.. Po meni Adam bi nam bolje legao i dosao i vise koristan bio od Meirelesa, sigurno je Daglish pomno pratio Adama jer je i ovaj skot i sada ga zeli u svome timu.. Ovo je samo moje neko misljenje ne mora znaciti da sam upravu..
Sto se mene tice dobro bi bilo da su obojica tu mada misim kako nijedan od njih dvojice nebi bio voljan grijati klupu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.