Slažem se sa tobom. Ovo je bio samo demant, ovog iznad. Alihodzic je dno, pa dno .. ali ovdje je cist, odnosno bezveznog se osuđuje i proziva (slika).ristagrad je napisao/la: ↑12 apr 2023, 21:24da li je alihodzic uhljebljeno govedo? jeste! da li bih ja bio sretan kad bih procitao da je dobio otkaz? bio bih, itekako!
ali... uvecavao i pogledao ovu sliku 100 puta da nadjem taj osmjeh na licu i ne vidjeh ga. telac, kakav i jeste, satro zamisljen i satro razmislja kako, kroz trening, prenijeti na igrace ono sto nermin predstavlja. ne radi se ovdje ni okakvom nasmijanom licu, nego tupoj i glupoj, zamisljenoj faci koja ne konta o cemu se radi i sta bi on, u stvari, trebao raditi.
ponavljam, ne branim ga i daBogda on jutro ne docekao kao uposlenik/uhljeb u FKZ, ali nemojte da trazimo probleme tamo gdje ih nema, bar za sada. bar ih ja ne vidim kako su predstavljeni kroz ovu sliku.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
**** imena bitna je forma
Ramic je zabio ove sezone vise nego Santos, Amoah, Krpic i Hodzic zajedno
Haj Krpic i nekako al Hodzic je zabio jedan gol od 1.11.21 do danas
Jasarevic dobar ali dzabe kad je nespreman i sklon povredama
Malic je za njeg caba trenutno
Al nebitno gotovo je sad necemo vise o tome sad je kasno
Idemo dalje
Idemo dalje
Nije isto igrati u igmanu i želji. Kod nas je pritisak strasan jer su svi stručnjaci.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 01:01**** imena bitna je forma
Idemo dalje
Sehic primi go, je.bu mu sestru mrtvu. Koja je to bolescura.
Društvene mreže,primjerice ova mala botina sda.
Njegovo bitisanje na forumu je pljuvanje. Ispljuvao sve igrače,niko pojma nema. Prešao na Mulalica,kad je on smijenjen prešao na Alihodzica. Kad njega na bude ide se dalje. Ide Pekic. Bolescura teška. Šta ces ti dalje tu pisati. Dobro ovaj mali ne ide na utakmice on laprda ovdje ali to su slični profili i na utakmicama bar 50% takvih .
-
- Kontakt:
Ovdje alihodzic vise lici na nekog
ko je cuo nesto od basica sto nikad nije cuo u zivotu
Pa je stao i zamislja u sebi
Kako se toga nikad nije sjetio hahahaha
Nebitno necemo sad sve pljuvat
ko mi navijaci zlatni najpametniji, najmudriji, najuspjesniji….
Idemo ljudi dalje ne mozemo iste teme vrtiti samo trazimo zrtvu za razapet isto vukovi janje
ko je cuo nesto od basica sto nikad nije cuo u zivotu
Pa je stao i zamislja u sebi
Kako se toga nikad nije sjetio hahahaha
Nebitno necemo sad sve pljuvat
ko mi navijaci zlatni najpametniji, najmudriji, najuspjesniji….
Idemo ljudi dalje ne mozemo iste teme vrtiti samo trazimo zrtvu za razapet isto vukovi janje
Pozdrav svima,
Sretno Nerminu uz želju da ga istrpimo svi zajedno bar dvije godine, jer tek tad po meni možemo vidjeti dugoročniji rezultat. Trenutni primarni cilj jeste izlazak u europu, al na duže staze bitnije je da se malo više stavi fokus na promociju mladih igrača, kako bi izvukli nekog bisera i za godinu dvije uspjeli ga i prodati, pa nešto zaraditi. Trenutno, osim Drine, mi nemamo mladog igrača iz naše škole koji je dovoljno igrao, da bi bio bilo kome zanimljiv. Bašić je poznat po radu s mladim igračima, tako da se nadam da će im davati malo više šanse. Ne očekujem to do kraja ove sezone, ali naredne ako Bog da, svakako da. Očekujem i da su mu ostali neki kontakti iz afrike, pa da i tu može pridonijeti da se neki stranci dovedu.
Ono što mene malo ko čovjeka boli jeste to kako mi ružno pričamo o bivšim našim igračima, zbog lošeg rezultata ili zato što je na sudu tražio svoje pare koje je zaradio. Nažalost, o našim legendama pričamo dobro jedino ako nisu bili blizu kluba, tj. nisu spominjani često, pa se u godini jednom to ime spomene pa ga spomenemo po dobru. Jel moguće to braćo i što?
Alihodžić i Bogila zadnji u nizu, prije toga Joldić, Mulaosmanović, po lošem su se zbog menadžerskog posla spominjali Hadis i Turković. Adžem i Mulalić dok su bili treneri, Osim. Jedini koji su prošli bez tih epiteta da su glavonje, debili, nesposobni, hinje, ovakvi onakvi su oni koji nisu bili ni blizu klubu. Konstatovati da je neko loš ili da može bolje, možemo i kroz riječi loš je i može bolje. Ne mora se odmah nazivati retardom, debilom, ološem i sl. To su ljudi koji možda imaju dobre namjere, ali fali znanja, fali rezultata, čega god. Stavite se u njihovu poziciju, jer su možda djeca ovih ljudi na forumu ili s nama na kafi, pa i oni sami, kako bi nam bilo da slušamo i čitamo to o sebi ili našem nekom.
Samo malo ljudskosti braćo, nije na odmet.
Sretno Nerminu uz želju da ga istrpimo svi zajedno bar dvije godine, jer tek tad po meni možemo vidjeti dugoročniji rezultat. Trenutni primarni cilj jeste izlazak u europu, al na duže staze bitnije je da se malo više stavi fokus na promociju mladih igrača, kako bi izvukli nekog bisera i za godinu dvije uspjeli ga i prodati, pa nešto zaraditi. Trenutno, osim Drine, mi nemamo mladog igrača iz naše škole koji je dovoljno igrao, da bi bio bilo kome zanimljiv. Bašić je poznat po radu s mladim igračima, tako da se nadam da će im davati malo više šanse. Ne očekujem to do kraja ove sezone, ali naredne ako Bog da, svakako da. Očekujem i da su mu ostali neki kontakti iz afrike, pa da i tu može pridonijeti da se neki stranci dovedu.
Ono što mene malo ko čovjeka boli jeste to kako mi ružno pričamo o bivšim našim igračima, zbog lošeg rezultata ili zato što je na sudu tražio svoje pare koje je zaradio. Nažalost, o našim legendama pričamo dobro jedino ako nisu bili blizu kluba, tj. nisu spominjani često, pa se u godini jednom to ime spomene pa ga spomenemo po dobru. Jel moguće to braćo i što?
Alihodžić i Bogila zadnji u nizu, prije toga Joldić, Mulaosmanović, po lošem su se zbog menadžerskog posla spominjali Hadis i Turković. Adžem i Mulalić dok su bili treneri, Osim. Jedini koji su prošli bez tih epiteta da su glavonje, debili, nesposobni, hinje, ovakvi onakvi su oni koji nisu bili ni blizu klubu. Konstatovati da je neko loš ili da može bolje, možemo i kroz riječi loš je i može bolje. Ne mora se odmah nazivati retardom, debilom, ološem i sl. To su ljudi koji možda imaju dobre namjere, ali fali znanja, fali rezultata, čega god. Stavite se u njihovu poziciju, jer su možda djeca ovih ljudi na forumu ili s nama na kafi, pa i oni sami, kako bi nam bilo da slušamo i čitamo to o sebi ili našem nekom.
Samo malo ljudskosti braćo, nije na odmet.
Evo ti ove botine. Najtuznije što on fakat misli da je nekoga otjerao,pa će dalje tjerati. Nema to obraza,odgoja nista. Odron i sljam.MocMahale444 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 21:01Alihodzic je podmukla hinja ljigava, lik odvratan taman da za 0 km pomaze. On odmaze.Lordiox101 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 20:00Vidim da se komentarise ostanak Alihodzica i Bogicevica, jedan od rozloga sto nije dosao Dudic jest sto nismo imali para za njegove pomocnike, mi nemamo para da dovodimo sad pomocnike, moramo ih istrpit jer ko ce drugi radit za njihove pare a da je bolji od nijih.
Bogicevic tuzio klub, trebalo mu se zabraniti prilaz klubu.
2 nehljebovica nista ne rade a uzimaju pare ili ce uzeti.
NAPOLJE UHLJUPI ALIHODZIC I BOGICEVIC NAPOLJEEEE.
i vas cemo brzo otjerati.
-
- Kontakt:
a sta vam je bogi uradio
bas tako, mislim da ce promjenom taktike najvise profitirati napadaci, jer Edisova igra je bila pogubna za nas napad, od kad je on tu promijenilo se 6 napadaca (Hodzic, Vucenovic, Beganovic, Haracic, Krpic, Hodzic99) i ni jedan aposlutno nije bio efikasan, vjerujem da je bilo do njegove taktike, ne moze da ni jedan bas ne valjaHansestadt je napisao/la: ↑12 apr 2023, 22:55Pricekajmo malo sa ocjenama igraca dok prodje nekoliko kola pod vodstvom novog trenera. Moze tu dosta biti do taktike, spreme prije utakmice, motivacije itd.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Tesko je za ocekivati promjenu taktike, jer nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za neku vecu promjenu. Santos i Amoah ce sigurno igrati, tako da se mora korisiti formacija sa krilnim igracima. Jedino u 4-3-3 da promijeni formaciju, al to je vise-manje opet ista igraTeaM87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 10:52bas tako, mislim da ce promjenom taktike najvise profitirati napadaci, jer Edisova igra je bila pogubna za nas napad, od kad je on tu promijenilo se 6 napadaca (Hodzic, Vucenovic, Beganovic, Haracic, Krpic, Hodzic99) i ni jedan aposlutno nije bio efikasan, vjerujem da je bilo do njegove taktike, ne moze da ni jedan bas ne valjaHansestadt je napisao/la: ↑12 apr 2023, 22:55Pricekajmo malo sa ocjenama igraca dok prodje nekoliko kola pod vodstvom novog trenera. Moze tu dosta biti do taktike, spreme prije utakmice, motivacije itd.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako će igrati Santos I amoah sigurno objasni nam? Kad imas pravilo.u 2119vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:18Tesko je za ocekivati promjenu taktike, jer nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za neku vecu promjenu. Santos i Amoah ce sigurno igrati, tako da se mora korisiti formacija sa krilnim igracima. Jedino u 4-3-3 da promijeni formaciju, al to je vise-manje opet ista igraTeaM87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 10:52bas tako, mislim da ce promjenom taktike najvise profitirati napadaci, jer Edisova igra je bila pogubna za nas napad, od kad je on tu promijenilo se 6 napadaca (Hodzic, Vucenovic, Beganovic, Haracic, Krpic, Hodzic99) i ni jedan aposlutno nije bio efikasan, vjerujem da je bilo do njegove taktike, ne moze da ni jedan bas ne valjaHansestadt je napisao/la: ↑12 apr 2023, 22:55Pricekajmo malo sa ocjenama igraca dok prodje nekoliko kola pod vodstvom novog trenera. Moze tu dosta biti do taktike, spreme prije utakmice, motivacije itd.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je to dosta do pristupa u igri. Previse puta nam se desilo da skroz lose udjemo u utakmicu, primimo gol bezveze, i onda ti dosta poremeti daljni tok igre. Utakmica protiv Zvijezde na strani to potvrdjuje, a ima ih sigurno vise. Nisam siguran da je to do kvaliteta igraca, vec do same pripreme strucnog staba pri utakmici.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
od kad smo poceli ove statistike izbacivat na zvanicnoj prije tekme poceli smo i gubit svaku.. treba im rec da prestanu sa ovim 

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Neces vjerovati pametnice, ali mogu Muftic i Drina poceti utakmicu, nije Drljo jedini u21 igrac uz AmaraHulahopka je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:38Kako će igrati Santos I amoah sigurno objasni nam? Kad imas pravilo.u 2119vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:18Tesko je za ocekivati promjenu taktike, jer nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za neku vecu promjenu. Santos i Amoah ce sigurno igrati, tako da se mora korisiti formacija sa krilnim igracima. Jedino u 4-3-3 da promijeni formaciju, al to je vise-manje opet ista igraTeaM87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 10:52
bas tako, mislim da ce promjenom taktike najvise profitirati napadaci, jer Edisova igra je bila pogubna za nas napad, od kad je on tu promijenilo se 6 napadaca (Hodzic, Vucenovic, Beganovic, Haracic, Krpic, Hodzic99) i ni jedan aposlutno nije bio efikasan, vjerujem da je bilo do njegove taktike, ne moze da ni jedan bas ne valja
-
- Kontakt:
Drljo odigrao 2 utakmice i kraj ništa više nije pokazao
-
- Kontakt:
Imali smo raspored boli glava, gotovo sve nam je išlo u korist .. rezultati drugih utakmica, i na kraju ništa. Teško se izvlaciti kod Zrinjskog i borca .. zrinjski je najbolji, a borac mora u europu ..
Nadam se nekom preokretu, nekom iznenađenju .. kažu da je došao neki analitičar, sa novim trenerom .. ima da se igrači izgube hahah zamisli mekića i beganovića, pa oni će napad na naš gol ..
Nadam se nekom preokretu, nekom iznenađenju .. kažu da je došao neki analitičar, sa novim trenerom .. ima da se igrači izgube hahah zamisli mekića i beganovića, pa oni će napad na naš gol ..
Čuj Muftic, momak povrijdjen19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 12:31Neces vjerovati pametnice, ali mogu Muftic i Drina poceti utakmicu, nije Drljo jedini u21 igrac uz AmaraHulahopka je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:38Kako će igrati Santos I amoah sigurno objasni nam? Kad imas pravilo.u 2119vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:18
Tesko je za ocekivati promjenu taktike, jer nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za neku vecu promjenu. Santos i Amoah ce sigurno igrati, tako da se mora korisiti formacija sa krilnim igracima. Jedino u 4-3-3 da promijeni formaciju, al to je vise-manje opet ista igra
Muftic je povrijedjen, jedino da stavi Becu umjesto Mekica/Beganovica, Beca je katastrofa i svi to znaju, ali cinjenica je da smo bolje igrali sa Becom u vezi u prvoj polusezoni nego sad sa Mekicem/Beganovicem19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 12:31Neces vjerovati pametnice, ali mogu Muftic i Drina poceti utakmicu, nije Drljo jedini u21 igrac uz AmaraHulahopka je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:38Kako će igrati Santos I amoah sigurno objasni nam? Kad imas pravilo.u 2119vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 11:18
Tesko je za ocekivati promjenu taktike, jer nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za neku vecu promjenu. Santos i Amoah ce sigurno igrati, tako da se mora korisiti formacija sa krilnim igracima. Jedino u 4-3-3 da promijeni formaciju, al to je vise-manje opet ista igra
FKŽ !
-
- Kontakt:
Onda nek stavi Karića na gol, ne moze biti gori od Bendera nikakoTeaM87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:03Muftic je povrijedjen, jedino da stavi Becu umjesto Mekica/Beganovica, Beca je katastrofa i svi to znaju, ali cinjenica je da smo bolje igrali sa Becom u vezi u prvoj polusezoni nego sad sa Mekicem/Beganovicem19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 12:31Neces vjerovati pametnice, ali mogu Muftic i Drina poceti utakmicu, nije Drljo jedini u21 igrac uz Amara
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma slika ko slika, ali se Alihodžića moramo riješiti kako god, lik ne godinama tu, bez nekog efekta.....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 21 gost.