U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Malac 9 godina i već ga vidite u A reprezentaciji?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije se bolji rodio jos od Safeta Susica.
Salu na stranu, jel ovaj mali stvarno veliki talenat?
Salu na stranu, jel ovaj mali stvarno veliki talenat?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ogroman potencijal, za malog se raspitivao Andy Bara nedavno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
arma mali je buducnost bih fudbala.. bolji vec sad od pola pitarskih govana ali mu neda rozman da igra jer je jos djete
https://youtube.com/shorts/9ML0k_01Rvk? ... 49WCkj96Qg
evo prije 2 godine a sad je bolji za 150 posto.. zvjer
Steta sto ce igrati za Srbiju, pogotovo clan Sarajeva znaci dileme nema kao i kod Vladana.
ima veze sa srbijom ko husara sa halal radnjama
ZNACI NIKAKVE...
ZNACI NIKAKVE...
Gdje ce igrati sa 9 godina? Da ga polome kao stapic. Nema Rozman veze sa tim. Igraci za prvi tim mogu igrati sa najmanje 16 godina. Moze i 15, ali igrac mora proci posebne testove da vide je li sposoban za prvi tim.boatenkk je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:25arma mali je buducnost bih fudbala.. bolji vec sad od pola pitarskih govana ali mu neda rozman da igra jer je jos djete
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovog malog Zuluma treba pozvati već za baraž, dati mu par minuta, inače će nam ga oteti.
Da smo bili pametni, mogli smo ga zvati za ligu nacija da ubilježi takmičarske minute. Ne znam bi li smio sjediti na klupi bez pratnje roditelja, ali nema veze.
Da smo bili pametni, mogli smo ga zvati za ligu nacija da ubilježi takmičarske minute. Ne znam bi li smio sjediti na klupi bez pratnje roditelja, ali nema veze.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Nek se kali dijete, šta faliDamirT je napisao/la: ↑19 feb 2024, 15:15Gdje ce igrati sa 9 godina? Da ga polome kao stapic. Nema Rozman veze sa tim. Igraci za prvi tim mogu igrati sa najmanje 16 godina. Moze i 15, ali igrac mora proci posebne testove da vide je li sposoban za prvi tim.boatenkk je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:25arma mali je buducnost bih fudbala.. bolji vec sad od pola pitarskih govana ali mu neda rozman da igra jer je jos djete

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Možda i jeste premlad, sad kad malo skontam. Treba sačekati da napuni 12 godina i odma u prvu postavu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
treba ss na vrijeme boriti za nasu djecu da se ne desi novi ibrahimovic
Znači mali bira između Hrvatske i Srbije, ali ne treba zaboraviti ni Špance ako ode u Barcu.
@brigada, može li se šta učiniti da se obavi razgovor sa tim Zulumima? Da se otganizuju neki ćevapi s Misketom. Mali nek pojede peticu.
@brigada, može li se šta učiniti da se obavi razgovor sa tim Zulumima? Da se otganizuju neki ćevapi s Misketom. Mali nek pojede peticu.
sta pricas glupane glupi.. husaric bi malog u donerspor poslo a ne u VELIKU BARCELONU.. koga taj zastupa ili je imo znakove autizma il je ljubitelj rozog sakoa..
-
- Kontakt:
Bojim se da je vec kasno, ovi Zlumi Ce nam naci velikog zuluma
Boatenkk je upravu za dijete se treba vec sad boriti dok nije kasnoo, kakav onaj husara geycic da ga proda u taj donerspor tamo
Velika Barcelona je sudjena
Boatenkk je upravu za dijete se treba vec sad boriti dok nije kasnoo, kakav onaj husara geycic da ga proda u taj donerspor tamo
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Savez napolje!Imajednabrigada je napisao/la: ↑19 feb 2024, 16:50Bojim se da je vec kasno, ovi Zlumi Ce nam naci velikog zuluma
Sta bi sa Piricem? Ti si pisao da cemo ga gledati protiv Barce, Reala, trazio ga neki tim iz Spanije
-
- Kontakt:
Vidim i onaj krkalić dogurao do klupe Dinama
Mozda tu bude golmana za koju godinu
Mozda tu bude golmana za koju godinu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovog malog u pelene i da upiše minute protiv Ukrajine, da ga kaparišemo.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.