Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BosnaSTL
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BosnaSTL » 25 nov 2012, 00:51

Yaya Toure je motor mislim srce city-a mnogi ce reci sta je sa Silvom ,Nasrijem ,Aguerom pa taj Toure nije ni blizu one forme iz prosle godine pogotovo prvog dijela sezone !!Znam da je tema Dzeko al nece se on naigrat ovom cityu jer oni kao sto ptice na grani znaju, nisu tim vec grupa pojedinaca ,egoista i zvjezda tu jednostavno nemoze da stima!! Dzeko je mogao sacekat malo u Wolfsburgu pa onda otici u neki klub, gdje bi bio ono sto stvarno jest a ne rezerva slabijem od sebe!!!

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 25 nov 2012, 00:59

Yaya Toure je najbolji igrac Citya. Drugi je Silva. Odmah poslije njih ide naš Džeko.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 nov 2012, 09:04

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Iskreno City najbolje igra kad Tevez, Aguero, Silva i Nasri igraju zajedno (ovaj zadnji mozda nije toliko vazan). Ne zato sto je Tevez nesto individualno bolji od Dzeke ove sezone, nego zato sto bolje odgovara stilu Mancinia i sto bolje saradjuje sa Silvom i Aguerom. Napadajte me, ali tako su igrali pred kraj prosle sezone i to ih je spasilo.
Agüero ne valja kyrcu kad igra u paru sa Tevezom,hiljadu puta odgledano,ne znam kako ti je to promaklo.
Jedna jedina utakmica gdje su dali po 2 gola,ako se ne varam proslo kolo,a i to da im nebi penala,bili bi izgubljeni. Ne mogu Tevez i Agüero nikako zajedno,jer guse jedan drugog,smetaju jedan drugom.
Agüero-Dzeko
Agüero-Balotelli
Tevez-Dzeko
Tevez-Balotelli

Isto ne funkcionise Dzeko-Balotelli,ali bas nikako.
Ali je zato dobro kad počnu Aguero i Tevez jer onda je zagarantirano da će City imat neriješeno ili gubiti do 70 i neke minute i onda će Edin spasit utakmicu ... Drukčije trenutno ne može dat gol jer igra Cityja mu to ne dopušta. Kad god on počne City igra ko kur*c , nešto pokušavaju povezati neke pasove oko gola , kombiniraju , imaju izglednu priliku za centaršut dok je Edin sam u sredini , a oni ne naprave centaršut nego vrate loptu ko da imaju kepece u šesnestercu a ne jednog Džeku visokog 193 cm , Argentinci pokušavaju da nekom solo akcijom dadnu gol (samo jer su u 10 pokušaja jednom zabili tako gol)...
A opet kad imaju neriješeno ili gube , a moraju pobijediti , onda igraju direktno, instinktivno, centriraju i kad ne mogu , proigravaju Edina, boli ih k* da li je Aguero ili Tevez, zanima ih pobjeda kako god došli do nje... To jest napadaju sa svih strana i prilike dolaze sa svih strana , a Edin zna iskoristiti to. Jednim dijelom Edin zna iskoristiti takvu igru Cityja jer je svjež i pun energije kad uđe na teren sa klupe pa može trčat.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 25 nov 2012, 09:39

Edin dosta slab protiv Reala. Naravno, svaki igrac ima nekad svoj slab dan ali Dzeko to se ne smoje dozvolit, jer Mancini samo ceka kad ce preci na klupu, sta vise on i jest na klupi :D . Mislim znate sta hocu reci, Tevez, Aguero smiju imati los dan ali Dzeko ne smije ili ce uvijek igrati na klupi, mislim sjediti :D .
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 nov 2012, 09:45

A Tevez je toliko los bio kad je ušao sa klupe da su komentatori u Engleskoj govorili da misle da ni mogao Tevez biti zamjenjen kad je Milner ulazio!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 nov 2012, 14:01

Danas ko gleda tekmu zbog Dzeke mislim da ne bi trebao gledati jer ne vjerujem da ce igrat...Pocinju siguran sam Tevez - Aguero ili cak samo jedan od njih dvojice, a prvi za uci je po meni Balloteli jer nije igrao prosle 3 utakmice...tako da tesko cemo ga danas gledat :D. Al svakako vrijedi pogledat tekmu mislim da ce biti svega danas..

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 25 nov 2012, 14:27

Dzeko na terenu od prve.Cujem glasove...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 nov 2012, 14:33

sedra je napisao/la:Dzeko na terenu od prve.Cujem glasove...
Glasovi te zaje*avaju ...

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 25 nov 2012, 14:41

sedra je napisao/la:Dzeko na terenu od prve.Cujem glasove...

Jarane hjad ih pitaj neki savjet za Kladionicu dok nam još nije kasno uplatiti 8-)
P.S. popij nešto za živce i sigurno će nestati :mrgreen:
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 25 nov 2012, 15:02

Uh lova je visa sila,jbg.ja bar ne dobijem nista dzaba dok dobro ne zasucem rukave i nema mi nista bez krvi i znoja.Uostalom nisam ja Dzeko,heheh.À glasovi me nekad prevare,ubace se laznjaci i samo se razocaram kad vidim pocetnu postavu stratega Mancinija.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 nov 2012, 15:07

Jasno je da Dzeko danas pocinje sa klupe. U LP odigrao je cijelu utakmicu dok Aguero i Tevez nisu, tako da mu klupa ne gine u ovoj utakmici. Jos je Tevez stigao Edina po broju postignutih golova, tako da Mancini sada ne mora Dzeku ubacivati u igru. Volio bih da ih Celzi razmontira, jer sigurno je da oni imaju snage za to. Biti ce zanimljivo vidjeti kako ce Benitez sve to posloziti i ko ce danas krenuti od pocetka za Celzi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 nov 2012, 15:12

Igra od pocetka. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 25 nov 2012, 15:12

Best troll ever, šuknu nam Mancini :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2012, 15:14

Vodi Chelsea 1:0, Edin ulazi u 70+ i zabija za zlata vrijedan bod na gostovanju u Londonu 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 25 nov 2012, 15:15

legenda reala je napisao/la:Vodi Chelsea 1:0, Edin ulazi u 70+ i zabija za zlata vrijedan bod na gostovanju u Londonu 8-)
Edin počinje legendo :D

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 25 nov 2012, 15:16

Edin od prve minute,ustalio se u prvu posatvu :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2012, 15:16

BenjooJutub je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Vodi Chelsea 1:0, Edin ulazi u 70+ i zabija za zlata vrijedan bod na gostovanju u Londonu 8-)
Edin počinje legendo :D
E u tom slučaju pobjeda Chelsea 2:0 ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 nov 2012, 15:17

Dzeko pocinje.Mancini,sretan ti dan drzavnosti BiH.
Keep walking.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 25 nov 2012, 15:18

BIHfan je napisao/la:Igra od pocetka. :lol:
100%???????????? :o :o :o :o :o :o

ja mislim da je 0,1 %

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 nov 2012, 15:20

Bolje da ne igra danas, samo ce na njega svaliti krivicu jer ce ih Chelsea polomiti danas!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 14 gostiju.