Mogli bi i Kolarova uzeti od Citya ako bas zagusti (ako propadne i Clichyev i Enriqueov transfer). Ne vidim neko genijalno rjesenje. Comolli usprkos svim vezama u Francuskoj nije uspio da dovede Taiwa, Mexesa smo isto propustili...to bi sad bila ogromna usteda. Nikako mi se ne svidja ovaj prelazni rok,sve se neki zeleni igraci povezuju sa nama,umjesto pravih igraca kakvi nam trebaju.Za godinu pocinje ono UEFA-ino fair play pravilo,pa se tad mozemo skoncentrisati na youngstere,zar nije logicnije da sada dok jos mozemo iskesiramo za par provjerenih igraca pare,a ne da za Hendersona damo 20 M.Ne vidim neku logiku u svemu ovome,prije svega potrebu,jer vec u vezi od mladih imamo Spearinga i Shelveya.Henderson je preplacen smijesno i necu da ispadnem hejter,ali ni od njega ni od Carrolla necemo vidjeti ni 30% novca koji je ulozen u njih.Trebamo sad dovesti neko krilo,ubicu se ako budem morao da gledam Maxija jos jednu sezonu.Jimmy from the hood je napisao/la:Shiti ponudio 21 milion funti za Cissokha i on ce najvjerovatnije tamo
ne preostaje nam nista drugo nego da dovedemo Klisija ili Enrikea![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
slazem se sa svakim slovom ovog postathe scouser je napisao/la:Mogli bi i Kolarova uzeti od Citya ako bas zagusti (ako propadne i Clichyev i Enriqueov transfer). Ne vidim neko genijalno rjesenje. Comolli usprkos svim vezama u Francuskoj nije uspio da dovede Taiwa, Mexesa smo isto propustili...to bi sad bila ogromna usteda. Nikako mi se ne svidja ovaj prelazni rok,sve se neki zeleni igraci povezuju sa nama,umjesto pravih igraca kakvi nam trebaju.Za godinu pocinje ono UEFA-ino fair play pravilo,pa se tad mozemo skoncentrisati na youngstere,zar nije logicnije da sada dok jos mozemo iskesiramo za par provjerenih igraca pare,a ne da za Hendersona damo 20 M.Ne vidim neku logiku u svemu ovome,prije svega potrebu,jer vec u vezi od mladih imamo Spearinga i Shelveya.Henderson je preplacen smijesno i necu da ispadnem hejter,ali ni od njega ni od Carrolla necemo vidjeti ni 30% novca koji je ulozen u njih.Trebamo sad dovesti neko krilo,ubicu se ako budem morao da gledam Maxija jos jednu sezonu.Jimmy from the hood je napisao/la:Shiti ponudio 21 milion funti za Cissokha i on ce najvjerovatnije tamo
ne preostaje nam nista drugo nego da dovedemo Klisija ili Enrikea![]()

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
-
- Kontakt:
Pa ako ce Kolarov doci onda slobodno Cissokho moze u City 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Od tebe smo se načitali dovoljno ovakvih postova, poštedi nasChelsea_CBH je napisao/la:Sad je i službeno. Pepe Reina prelazi u Arsenal. Legendaran golman.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Od tebe smo se načitali dovoljno ovakvih postova, poštedi nasChelsea_CBH je napisao/la:Sad je i službeno. Pepe Reina prelazi u Arsenal. Legendaran golman.
Ma pusti ovog retardinha

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne idi potrebu ovog transfera, prvo Arsenal ima perfektnog mladog golmana koji će sigurno iduće sezone bit NO.1 a Reina, što bi odlazio iz Liverpoola kada još malo mu treba i tu će završit karijeruCarlo je napisao/la:Od tebe smo se načitali dovoljno ovakvih postova, poštedi nasChelsea_CBH je napisao/la:Sad je i službeno. Pepe Reina prelazi u Arsenal. Legendaran golman.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Naravno da ne vidiš potrebu kada lik izmišlja priču.GunnerS je napisao/la: Ne idi potrebu ovog transfera, prvo Arsenal ima perfektnog mladog golmana koji će sigurno iduće sezone bit NO.1 a Reina, što bi odlazio iz Liverpoola kada još malo mu treba i tu će završit karijeru

Pepe je, ne tako davno, rekao kako ostaje u klubu, nakon svih onih silnih špekukacija o navodnom odlasku, i tu je kraj priče. Naše povezivanje sa nekim golmanima je čisto zbog toga da se popuni mjesto rezervnog golmana, s obzirom da će Jones vjerovatno biti prodan, a Gulacsi poslat na posudbu u neki slabiji tim...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
e cuj kolarova da uzmemo, nebih ga volio u lfcu ni kad bi ga dzaba dobili
najnekorisniji bek u ligi sigurno
zasto to mislis ? ja se ne slazem sa tobom.Torres_9 je napisao/la:e cuj kolarova da uzmemo, nebih ga volio u lfcu ni kad bi ga dzaba dobili
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Da se ispričam svim navijačima Liverpoola. Dobio sam pogrešnu informaciju. Reina ipak ostaje još sezonu u Liverpoolu. Možete se opustiti. Opet kažem - legendaran golman! 

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- mighty_reds
- Kontakt:
jedan je od boljih lijevih bekova u Ligi to što Džeku ne ide pa su nama svi krivi to je druga pričafera je napisao/la:zasto to mislis ? ja se ne slazem sa tobom.Torres_9 je napisao/la:e cuj kolarova da uzmemo, nebih ga volio u lfcu ni kad bi ga dzaba dobili

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
ma ti si legendaran forumasChelsea_CBH je napisao/la:Da se ispričam svim navijačima Liverpoola. Dobio sam pogrešnu informaciju. Reina ipak ostaje još sezonu u Liverpoolu. Možete se opustiti. Opet kažem - legendaran golman!

You are someone else I am still right here
Dalglish spreman prodati Meirelesa Juventusu?
Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je izuzetno aktivan u potrazi za novim pojačanjima, ali da bi napravio mjesta za njih morat će početi i pomalo prazniti svlačionicu od igrača na koje više ne računa.
Iako je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača, čini se da bi izlazna vrata Anfielda mogao vidjeti i portugalski reprezentativni veznjak Raul Meireles.
Prema pisanju Metroa, Juventus je Liverpoolu ponudio brazilskog reprezentativca Felipea Mela plus novac za bivšeg veznjaka Porta, ali Dalglish je odgovorio zahtjevom za isključivo novčanom odštetom u visini od 15 milijuna eura.
Dlaglishev prethodnik Roy Hodgson je Portu prošlog ljeta za Meirelesa platio odštetu u iznosu od 12 milijuna eura, ali nakon dolaska Jordana Hendersona čini se kako će Dalglish radije pustiti Portugalca nego dopustiti da mu skupo pojačanje sjedi na klupi.
Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish je izuzetno aktivan u potrazi za novim pojačanjima, ali da bi napravio mjesta za njih morat će početi i pomalo prazniti svlačionicu od igrača na koje više ne računa.
Iako je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača, čini se da bi izlazna vrata Anfielda mogao vidjeti i portugalski reprezentativni veznjak Raul Meireles.
Prema pisanju Metroa, Juventus je Liverpoolu ponudio brazilskog reprezentativca Felipea Mela plus novac za bivšeg veznjaka Porta, ali Dalglish je odgovorio zahtjevom za isključivo novčanom odštetom u visini od 15 milijuna eura.
Dlaglishev prethodnik Roy Hodgson je Portu prošlog ljeta za Meirelesa platio odštetu u iznosu od 12 milijuna eura, ali nakon dolaska Jordana Hendersona čini se kako će Dalglish radije pustiti Portugalca nego dopustiti da mu skupo pojačanje sjedi na klupi.
Sve su šanse da će Raul otići u Juventus, Adam i Mata u Liverpool. Naravno tu su još Clichy,Downing i Wickham igrači kao moguća pojačanja Liverpoola. Nadam se da ovo je ovo sve izmišljeno za Raula...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Samo ne Raula , za kratko vrijeme mi je postao jedan od drazih igraca u timu , gine na terenu , nadam se da je patka .
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... -liverpool
Fine vijesti, unatoč tome što je loš izvor...
Naime, predstavnici Juana Mate će radije pričekati da se Liverpool uključi u trku za njim, te da čuju šta Comolli nudi, nego što će pohitati ka ponudi Citya, koja je navodno stigla. Juanu valjda ne smeta što Liverpool ne igra u Europi sljedeće sezone, jer kako izvor kaže, ''Liverpool je klub sa velikom tradicijom''.
Fine vijesti, unatoč tome što je loš izvor...
Naime, predstavnici Juana Mate će radije pričekati da se Liverpool uključi u trku za njim, te da čuju šta Comolli nudi, nego što će pohitati ka ponudi Citya, koja je navodno stigla. Juanu valjda ne smeta što Liverpool ne igra u Europi sljedeće sezone, jer kako izvor kaže, ''Liverpool je klub sa velikom tradicijom''.
Greatness dies
tesko da ce stvari ici na bolje ako se proda raul. ne vidim logiku nikakvu. najbolji igrac u prosloj sezoni da ide
smatr`o sam vas za jedne od favorita za osvajanja, al ako je ovo istina onda je vasa realnost ipak ispod prva 4. mjesta.

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ostavite se igraca Citya, nema sanse da nama bilo kojeg prodaju, nebitno da li ima mjesta u ekipi ili ne. Zar niste naucili iz prethodnih sezona kako nema sanse dovesti nogometasa iz ovog kluba. Elano, Bridge, Santa Cruz, Adebayor, Adam Johnson, evo sada spominjete Aleksandra.mighty_reds je napisao/la:jedan je od boljih lijevih bekova u Ligi to što Džeku ne ide pa su nama svi krivi to je druga pričafera je napisao/la:zasto to mislis ? ja se ne slazem sa tobom.Torres_9 je napisao/la:e cuj kolarova da uzmemo, nebih ga volio u lfcu ni kad bi ga dzaba dobili
Prije ce igraca dati nekom slabijem klubu i za manju cijenu ili na posudbu, nego nama prodati. Jednostavno je tako... ja jos ne mogu prezaliti sto Rafa nije uspio dovesti Blumera Elana, radije su ga prodali Galatasarayu za manji iznos nego nama...
Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.