FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amar_TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amar_TM87 » 27 sep 2011, 18:37

Adnan 1986 je napisao/la:Mama ti je ****, otac slagiran, brkovi ti ruzni ti retardiran.
Bar su porodica koja je uspjela nesto u zivotu.. Sta su tvoji roditelji uspjeli? Napraviti retardirano, napaceno i maloumno dijete.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 18:38

LJUDI SMIRITE SE ,NEMA POTREBE DA VRIJEDZAMO IVICU ,SIGURNO DA SE ON PITA NEBI SE OVO DESILO...ON NISTA NE ODLUCUJE NEGO ONI KOJIMA SE IVICA MORA UVLACITI DA BI REPKA IGRALA..
POLAHKO ,PROCI CE OVO ,NESMIJEMO SE DATI ISPROVOCIRATI IAKO JE OVO STO SE RADI STVARNO VELIKA NEPRAVDA...AJDE STO NAS KRADU ,NEGO NAM I IGRACE KAZNJAVAJU DOK DRUGE I NE OPOMINJU....SRECA PA IMAMO IGRACE KOJI MOGU U OVIH PAR UTAKMICA ODG NA ZADATKE TRENERA SAMO NE BIH VOLJEO DA PLISANOM PUKNE FILM I DA ODE... :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 27 sep 2011, 18:38

mma_hz je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Daj @Samo Zeljo bas si skretnicar.Isprovocirate sa provokacijama ljude i onda se ocekuje da vas tulipanima daruju.
Sve i bilo kakve namjere provokacije izbrisati a iste te sankcionisati.
Nisma dosao da provociram nit sam koga provocirao!
Ja sam u najmanju ruku SOKIRAN komentarima navijaca Sarajeva!
jesi provocirao si ...evo pogledaj jesam li ja ista ruzno rekao za taj komitet koji usput receno pokrada Sarajevo..i pogledaj sta si ti prvo napisao kada si dosao na ovu temu ..jedino posteno bi bilo tebe da izvines poslat u p.i.c.k.u materinu a ne ivicu..al nisam to ucinio iako si dosao samo sa namejrom da provociras u ovom trenutku...al smirim se i shvatim da samo glupi navijaci Zelje ce sada dolijevati ulje na vatru, a normalni ce napisati postove tipa @barbarezovog...
barbarez je očito još mlad i naivan al skontat će vremenom sa kakvim ljigavcima i papcima ima posla. nego stvarno bi najbolje bilo da istupite iz lige nego da se bezveze brukate

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 27 sep 2011, 18:39

šta vam se ovo radi.Kažnjena dva ponajbolja igrača,i to baš sad kada igraju u vrhunskoj formi .

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 sep 2011, 18:40

Giallorossi je napisao/la:
lisander je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Nisam ba ni malo sokiran, oni nisu normalni likovi, odma je bilo cim je ivica izabran za predsjednika bilo je sta ce nam slagirani idiot i slicno, ovo je samo vrhunac izljeva njihovog bjesa sto nemaju vise svoje ljude u savezu, kakvi ste vi ba moroni kad vam Džeka Muminovic oformio Sarajevo II
Kome je bolan krivo sto mi nemamo nashe ljude u savezu halloo :?: :o Zarad mene nek bude Mile Dodik predsjednik samo nek posteno radi..A to,da nam je Dzeka Muminovic oformio nas b tim mogu se samo grohotom nasmijem :lol: :lol: :lol: ako neznas kralju,dzeka ima svoj klub FCT SARAJEVO skim smo igrali proslu sedmicu,tako da ne lupedaj gluposti.. ;)
Niste navikli na to da ne mozete odluciti ko ce i gdje da vam sudi i da vam se pomaze gdje i kako hocete, za koju godinu proklinjacete i bordo prijatelje i Irfana Redjepagica

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 18:40

sjever je napisao/la:MOLIM MODERATORA DA TRAJNO SANKCIONISE SVE OVE TRABUNJAVE LIKOVE IZ CRTICA,KOJI DOLAZE SAMO SA JEDNOM,JASNOM NAMJEROM, DA PROVOCIRAJU :twisted:
NE IZMISLJAJ, NIKOG NISAM PROVOCIRAO NIT SAM OSTAVIO IJEDAN KOMENTAR PRIJE OVIH PSOVKI!!!!
Svoje ruzno ponasanje zelite opravdati necijim "navodnim" provokacijama??
Pogledaj bolje, prije ovih psovki nijedan moj komentar neces naci!

Samo sam sokiran vasim psovkama i nista vise. Zar je to provokacija?
Vi ste znali da cu ja biti sokiran pa ste zato psovali? SMIJESNO!

Eto, ja se povlacim i ne zelim diskutovati sa vama. Samo sam izrazio zaljenje zbog psovki i nista vise.

Pozdrav. :evil:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 sep 2011, 18:42

Što se tiče Komiteta, direktor ej objasnio stvari i mislim da je 100% u pravu. Isprovocirani ili ljuti, nije bitno, ipak ovo što ej Muzurović rekao je prava istina uvezi tog problema.

" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 sep 2011, 18:43

Vuk dlaku mjenja, al čud nikada!

Stidite se!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 sep 2011, 18:45

mrzim_ulizice je napisao/la:Sedin Torlak, kažnjen je sa tri utakmice zabrane igranja, a Asmir Suljić sa dvije. Razlog, neprimjereno ponašanje na utakmici sedmog kola Premijer lige BiH u Trebinju, a koju je Leotar dobio sa 1:0.

„Suljić se okrenuo ka publici i hvatao se za 'onu stvar', dok se Torlak fizički sukobio sa policajcem, koji je radio na osiguranju utakmice. I Fudbalski klub Sarajevo zbog njihovog ponašanja kažnjen je sa 2.500 KM, dok smo Leotar zbog propusta u organizaciji meča sankcionisali sa 1.000 maraka“
Leotar kaznjen samo sa 1000 KM zbog propusta u organizaciji, a o sudjenju na toj utakmici ni rijeci :twisted:
I onda kazu za sve vrijede jednaka pravila i kazne :twisted:
da nije bilo kojim slucajem ovog desavanja u subotu u Banja Luci, Trebinje se ne bi ni spominjalo :twisted:
A kad je Borac kaznjen onda kaznjavaj i druge da bi se nagelo ka nekakavoj ravnotezi.
Propalitet teski od komisija i komiteta!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 sep 2011, 18:47

E moj Osime ne kaze dragi Bog u svetoj knjizi dzaba "Cuvajte se obiljezenih ljudi"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 sep 2011, 18:48

lisander je napisao/la: Niste navikli na to da ne mozete odluciti ko ce i gdje da vam sudi i da vam se pomaze gdje i kako hocete, za koju godinu proklinjacete i bordo prijatelje i Irfana Redjepagica
Cuj nismo navikli...pa nikad nismo ni mogli odlucivati ko ce nam gdje sudit i slicno...Godinama se radi protiv nas. BL,Posusje,Gavaric,Mostar 2x itd...Kako ces naviknuti na nesto sto nikad nisi imao..? :roll:

Irfana mozda, ali BP nikad :shock:

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 sep 2011, 18:49

plava grbavica je napisao/la: barbarez je očito još mlad i naivan al skontat će vremenom sa kakvim ljigavcima i papcima ima posla. nego stvarno bi najbolje bilo da istupite iz lige nego da se bezveze brukate
@barbarez je primjer jednog prije svega normalnog,objektivnog clana ovog foruma koji prepozna nepravdu za razliku od tebe koji si frustrirano,iskompleksirano,poremeceno dijete ;) a sad odyebi u skokovima :arrow:

I niko ne krivi Ivicu Osima za to(makar ja ne) al jbmu pa valjda vidi da ovde nisu cista posla,mogo bi neke mjere poduzeti ili ce se ovo nastaviti.. :(
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 27 sep 2011, 18:53

HZ_ilidzaa je napisao/la:E moj Osime ne kaze dragi Bog u svetoj knjizi dzaba "Cuvajte se obiljezenih ljudi"
[youtube][/youtube]

Prvo se malo raspitaj ko je i sta je Ivica Osim pa onda pricaj. :cry:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 27 sep 2011, 18:59

VanBasten je napisao/la: Muminović iam svoj klub Futsal Sarajevo, nema veze s našim drugim timom ni klubom. I ako bi žarko to želio, al **** i njemu i Familiji!
Trebao si mu to reći u navijačkom autobusu za Prag.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2011, 18:59

Mr Plummer je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:E moj Osime ne kaze dragi Bog u svetoj knjizi dzaba "Cuvajte se obiljezenih ljudi"
" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je ova ostavka pomogla Bih????
Celik!3,2,2.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 sep 2011, 19:03

AllGunsBlazing je napisao/la: Kako je ova ostavka pomogla Bih????
haj' odgovori, al' pošteno. kako je trebalo da pomogne sem moralno? i šta misliš da je on očekivao da će zato što je podnio ostavku rat stati?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 sep 2011, 19:04

Mr Plummer je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Ja znam sta je ucino FK Sarajevu.

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 27 sep 2011, 19:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Ja znam sta je ucino FK Sarajevu.
Šta?

Ne računaj to što je napravio sina koji uništava Sarajevo na terenu.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 sep 2011, 19:07

**** ti ovakvu odluku,,, !!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 sep 2011, 19:08

Kako uništava na terenu Sarajevo nemože uništiti nikako ;) Dokazano , provjereno kad Sarajevo hoče nabije Želju . To što neki Brko ima para i guranje od svojih ledza to je nešto drugo da se ne lažemo znate i vi i sva raja . Svi su se okomili prvenstveno na Sarajevo zašto neznam ali eto tako je .

I još nešto što se tiče ovi naših klubova pod ovim " naših " mislim na one koji priznaju našu državu kao i njihovi navijači mogu samo reći :

A , što nas dušmani zavadiše gore im bilo al opet .Neka takvi smo , jeboti nas ;)

SAMI PROTIV SVIH !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, gh0stHZ, Hajdeee i 38 gostiju.