Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
što bola
Zhiv li si @Chinaglio
Vecheras jedno 2-1 i to u 92om i mirna Italija.

Vecheras jedno 2-1 i to u 92om i mirna Italija.

http://www.no*ometplus.net/no*ometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/3897/Frosinone-novi-talijanski-prvoliga%C5%A1-%E2%80%93-%C4%8Cudo-u-blizini-Rima.aspx#.VWraYFKgNgg
Frosinone novi talijanski prvoligaš – Čudo u blizini Rima
Maknuti * i upisati g

Izbori
Frosinone novi talijanski prvoligaš – Čudo u blizini Rima
Maknuti * i upisati g
Chinaglia je napisao/la:mene bi bilo stid da navijam za JuveVelaHavle je napisao/la:Hahahahahahahaha e moj Garsija. Mene bi bilo stid da mi je on trener.
hahahaha, buuuuurn

Izbori

Pioli je spremio taktiku kao protiv Juvea, da nas sreća malo pogleda, za razliku od tad i nemate šanse 

Čovjek će s 38 godina po drugi put u karijeri ponijeti laskavu titulu capocannonierea, pod uslovom da ga danas Icarci ne stigne.phily je napisao/la:
![]()

- SlevinKelevra
- Kontakt:
odlucuje li napoli- lazio bilo sta veceras? sta se gleda u italiji, medjusobni ili gd?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napoliju treba pobjeda za 3.mjesto (medjusobni)SlevinKelevra je napisao/la:odlucuje li napoli- lazio bilo sta veceras? sta se gleda u italiji, medjusobni ili gd?
Don't believe the hype.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Veceras napolitanci ovjeravaju trece mjesto i prestizu smijesne lacijale. Naravno,za talijanski fudbal bi to bila mnogo bolja stvar nego da gledamo brukanje lazia po evropi. Jos da se vrati Milan da zauzme mjesto Rome i svi zadovoljni.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
a se napoli bas ne bruka (citaj Bilbao)SteveHeighway je napisao/la:Veceras napolitanci ovjeravaju trece mjesto i prestizu smijesne lacijale. Naravno,za talijanski fudbal bi to bila mnogo bolja stvar nego da gledamo brukanje lazia po evropi. Jos da se vrati Milan da zauzme mjesto Rome i svi zadovoljni.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- SteveHeighway
- Kontakt:
Boze moj i United je ispadao od Basela pa je veci klub od Porta i ozbiljniji.
Govorim kako Napoli ima jacu ekipu i mogu vise pruziti u ligi prvaka od Lazia koji mi je vise za evropske lige bas kao i Roma. Ali eto zahvaljujuci poluraspalom milanu i interu moguce da gledamo dva rimska kluba u LP next year
Govorim kako Napoli ima jacu ekipu i mogu vise pruziti u ligi prvaka od Lazia koji mi je vise za evropske lige bas kao i Roma. Ali eto zahvaljujuci poluraspalom milanu i interu moguce da gledamo dva rimska kluba u LP next year
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
U kakvom kontekstu ljudi pišu o Romi i Laziju je za nepovjerovati. Ništa ni jedni ni drugi nisu ukrali, sasvim zasluženo idemo u lp. I jedna i druga ekipa iz Rima može kud i kamo biti bolja. Neće se Milan i Inter vratiti, ne uskoro. Novi poredak se stvara. Ja iako Romanista, nekako više bih volio da Lazio prođe u lp, nisu imali sreće i igrali su zasigurno bolji fudbal i od nas i od Napolia.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Denno, malo to ljudi drugačije shvataju. Razmišljaju u pravcu "Lazio i Roma su manje ekipe, gledaju samo da prodaju igrače", a ne poznaju stanje u tim klubovima i ambicije njihovih uprava.
Po meni i Roma i Lazio trenutno zaslužuju LP-a više od svih ostalih klubova koji su ispod njih na tabeli. Ako kojim slučajem Napoli večeras pobijedi Lazio onda će oni biti na tom trećem mjestu sasvim zasluženo. Nema tu puno pametovanja. Liga je duga i bodovi na kraju govore.
Po meni i Roma i Lazio trenutno zaslužuju LP-a više od svih ostalih klubova koji su ispod njih na tabeli. Ako kojim slučajem Napoli večeras pobijedi Lazio onda će oni biti na tom trećem mjestu sasvim zasluženo. Nema tu puno pametovanja. Liga je duga i bodovi na kraju govore.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nazalost, i Lazio i Napoli imaju vrlo velike sanse da ispadnu u play offu za LP.
Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma odličan napadač
iako sam bio skeptičan kad je on u pitanju sve do prije par mjeseci.

★★★
- SteveHeighway
- Kontakt:
Sretnici...al preokrecu ovo napolitanci.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- L'Avvocato
- Kontakt:
kakvo poluvrijeme lazia

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.