RAja moja draga nemojte gluposti pričati.Nema nikakvog rušenja ni u slučaju da nam odnekud padnu pare za novi stadion.Abd kad proigramo i zaigramo u Europi i abd kad dođu jači sponzori i veće pare te kad bude realno pričati o novom stadionu u Sj.logoru ovaj sadašnji će ostati da bude naš trening kamp te stadion za sve mlađe selekcije.Ali to je jedna daleka budućnost, puno je važnije u ovom trenutku da svi stanemo iza kluba, da nas bude u puno većem broju na tribini, a pogotovo da masovno uzimamo članske karte FK VELEŽ.Raspravljajmo malo realnije i ozbiljnije.
Što se tiče Oštrog I Letića moj lični stav je sljedeći:Letić ni slučajno nazad u klub, treba mu zviznut suspenziju, a mislim da niste valjda toliko zaboravni da mu ovo nije prvi put da radi.Na našu sreću nismo u onim **** kao prije i u situaciji kad nam je svaki igrač sa bilo kakvim odnosom prema klubu bio jako potreban te smo sve morali trpiti i ponižavati se.Ovo je neki drugi Velež, ovo su neka druga vremena, svi smo optimistični da klub staje na noge te ne vidim potrebe ni za kakve ustupke nikome.
Oštri, tu je situacija malo drugčija, Oštri je zaslužio da ga volimo, na neki način zaslužio da mu budemo zahvalni, a svakako je zaslužio jedno veliko
HVALA od svih nas.Međutim,i zimus je Oštri malo neozbiljno proveo pauzu te je na pripreme došao sa kojom kilom viška i nespreman te da bi ga uozbiljili, klub je pod hitno morao tražiti novog golmana.Zbog toga je doveden Dragojević.Na sreću Oštri se brzo presabrao, uozbiljio te proljetos bio jedan od naših najboljih igrača.E sad ovo ljetos što je uradio nije mu baš bilo pametno, već mjesec dana ga nigdje nema, a ne vidim da se ikom iz kluba javlja, mi opet morali dovesti novog golmana što znači da sada imamo 3 golmana koji su već mjesec dana u trenažnom procesu i koji pišaju krv na pripremama da bi zaslužili broj 1.Niko ne zna da li Oštri trenira, a ako trenira pitanje je s kim, kako i koliko.I onda nakon mjesec dana priprema pojavljuje se sad ta priča o povratku.Mislim da to nije fer prema klubu, suigračima, a najmanje prema trojici golmana koji se trenutno bore za broj 1.Isti slučaj ću ponoviti kao i za Letića:NISMO MI VIŠE KLUB KOJEM IGRAČI SA NEBA PADAJU KAD HOĆE I KOJI RAZMIŠLJAJU "JA ĆU HODATI I TRAŽITI A AKO NIŠTA NE NAĐEM VAZDA IMA VELEŽ".E NE GOSPODO MI NISMO VIŠE TI MISLIM DA JE U NAŠEM KLUBU STANJE PUNO OZBILJNIJE I DA SE VIŠE NE MOŽE RADITI ŠTA HOĆE I KAKO HOĆE.Da skratim Letić NE

, Oštrom velikom HVALA

, može ali kao 4 goman(žao mi je).Ali pošto moramo plaćati dva golmana u punom obimu mislim da bi plaćanje trećeg bila ortodoksna glupost i preseravanje i zato uz sve zahvale i njemu NE

.
Jest brato Pastrmka zaboravih danas autobus, ali moj brato fini ko će se sjetiti svih naših fenomenalnih stvari koje uradišmo prvi.
P.S. I još nešto, gledam danas slike sa utakmice sa Pandurima kako je lijepo viditi u pozadini autobuse od svakog kluba parkirane.A među njima sija i blješti i po onoj kiši ne da use od ljepote naš ljepotan, a na sred njega blješti crvena zvijezda petokraka.Kad to viđoh same mi suze pođoše od sreće i zadovoljstva i nešto kontam da li će ovaj isti autobus idućeg ljeta na pravi dugoočekivani put po Europi, a mi svi ko jedan u pratnji za njim.
NEPROCJENJIVO