RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 12 jul 2014, 20:22

VELEZDOGROBA je napisao/la:izgleda da letic prekida fudbalsku karijeru.......to sam danas cuo od jefnog igraca veleza
navodno covjek koji se brinuo o njemu u njega ulozio 50 000 km i navodno trazi pare nazad ovaj nema i kao neda mu papire ne moze nigdje otici,

neke stvari mi nisu jasne ali to sam danas cuo.
izgleda da postoje sanse da se ostrakovic vrati ,a vec doveli 2 golmana s bobicem imamo tri.

ne znam.......
E golemo... Jao momka koliko problema ima, prošle godine nestao, nije niko 2 mjeseca za njega znao, a sad ovo...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 jul 2014, 20:41

evo jedan fin primjer: 20.000 rođenih x 10 KM = 200.000 KM, pa zamislite šta se može uraditi sa tim parama. Komotno se RA tribina može napraviti iz nova + stolice iz Bekta, ili da se kupe 2 reflektora, pa vi vidite. ;)

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 12 jul 2014, 21:39

Ja sam zato da se stadion srusi do temelja i pravi novi u Sjevernom.
StarMo nije skutorija...

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 12 jul 2014, 21:54

RockyMaivia je napisao/la:Ja sam zato da se stadion srusi do temelja i pravi novi u Sjevernom.
Srusit i onda odakle lova za novi stadion?

Forza Velez!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 12 jul 2014, 21:58

Kadet91 je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Ja sam zato da se stadion srusi do temelja i pravi novi u Sjevernom.

Forza Velez!
Trebali bi neke pare dobiti od grada+traziti pare od Uefe.
StarMo nije skutorija...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 jul 2014, 22:09

RockyMaivia je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:

Forza Velez!
Moj druže kakav grad bolan,pa oni bi rahatniji bili da nas nema nikako.Klub nije dobio od grada ništa,da ne govorim o nekim ozbiljnijim investicijama.Sve što sada imamo omamo zahvaljujući ljudima koji vole Velež,navijačima i našim stalnim sponzorima.Te priče o stadionu u Sjevernom su sad utopija i ne treba tu priču sada potezati.Sad je najvažnije da izborimo evropu i da osposobimo stadion za te evropske utakmice.Te priče o novom stadionu ja ću podržati kad neko donese garanciju od 30-50 miliona KM i kaže evo za novi stadion,a ove ostale priče su samo pokušaji da se zaustavi gradnja i završetak stadiona u Vrapčićima.Pa samo za drugu tribinu + RA tribina + reflektori treba bar 2 miliona,a ne za cijeli stadion.Zato kažem kanite se te priče već na tribine i da pomognemo momcima u ovoj sezoni i da krenemo na put po evropi.Sa rezultatima će doći i novci i tribina nova i reflektori i sve ostalo.AVANTI ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 jul 2014, 23:10

A golemi prica, cuj rusit stadion u vrapcicima!!!? Pa evo sve da se nekim cudom sredi neko da finansira novi stadion u sjevernom, kosto se svak od nas nada da ce nekad bit(ali opet ako smo imalo realni znamo da nema nista od toga u ikakvoj bliskoj buducnosti), opet nema price o rusenju stadiona u vrapcicima nego bi vrapcici sluzili kao vrlo dobar trening kamp! Stim da smo dosta prozivili na onom stadionu i on ima i sentimentalnu vrijednost jer nam je evo bio dom u dvadeset najtezi godina u historiji kluba kad su nas sa svih strana dusmani htjeli ugasit! svi smo mi koji nosimo velez u srcu na neki nacin sudjelovali u izgradnji istog.. stolice, tribine, semafor itd itd, sve je to od RAje! Onaj stadion je sa neke strane bas simbol ljubavi RAje prema svetom crvenom dresu sa petokrakom na srcu i to nije za odbacit..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 jul 2014, 23:14

mikki21 je napisao/la:A golemi prica, cuj rusit stadion u vrapcicima!!!? Pa evo sve da se nekim cudom sredi neko da finansira novi stadion u sjevernom, kosto se svak od nas nada da ce nekad bit(ali opet ako smo imalo realni znamo da nema nista od toga u ikakvoj bliskoj buducnosti), opet nema price o rusenju stadiona u vrapcicima nego bi vrapcici sluzili kao vrlo dobar trening kamp! Stim da smo dosta prozivili na onom stadionu i on ima i sentimentalnu vrijednost jer nam je evo bio dom u dvadeset najtezi godina u historiji kluba kad su nas sa svih strana dusmani htjeli ugasit! svi smo mi koji nosimo velez u srcu na neki nacin sudjelovali u izgradnji istog.. stolice, tribine, semafor itd itd, sve je to od RAje! Onaj stadion je sa neke strane bas simbol ljubavi RAje prema svetom crvenom dresu sa petokrakom na srcu i to nije za odbacit..
Slažem se mikki, komplet stadion navijači izgradili :D

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 12 jul 2014, 23:35

RAja moja draga nemojte gluposti pričati.Nema nikakvog rušenja ni u slučaju da nam odnekud padnu pare za novi stadion.Abd kad proigramo i zaigramo u Europi i abd kad dođu jači sponzori i veće pare te kad bude realno pričati o novom stadionu u Sj.logoru ovaj sadašnji će ostati da bude naš trening kamp te stadion za sve mlađe selekcije.Ali to je jedna daleka budućnost, puno je važnije u ovom trenutku da svi stanemo iza kluba, da nas bude u puno većem broju na tribini, a pogotovo da masovno uzimamo članske karte FK VELEŽ.Raspravljajmo malo realnije i ozbiljnije.
Što se tiče Oštrog I Letića moj lični stav je sljedeći:Letić ni slučajno nazad u klub, treba mu zviznut suspenziju, a mislim da niste valjda toliko zaboravni da mu ovo nije prvi put da radi.Na našu sreću nismo u onim **** kao prije i u situaciji kad nam je svaki igrač sa bilo kakvim odnosom prema klubu bio jako potreban te smo sve morali trpiti i ponižavati se.Ovo je neki drugi Velež, ovo su neka druga vremena, svi smo optimistični da klub staje na noge te ne vidim potrebe ni za kakve ustupke nikome.
Oštri, tu je situacija malo drugčija, Oštri je zaslužio da ga volimo, na neki način zaslužio da mu budemo zahvalni, a svakako je zaslužio jedno veliko HVALA od svih nas.Međutim,i zimus je Oštri malo neozbiljno proveo pauzu te je na pripreme došao sa kojom kilom viška i nespreman te da bi ga uozbiljili, klub je pod hitno morao tražiti novog golmana.Zbog toga je doveden Dragojević.Na sreću Oštri se brzo presabrao, uozbiljio te proljetos bio jedan od naših najboljih igrača.E sad ovo ljetos što je uradio nije mu baš bilo pametno, već mjesec dana ga nigdje nema, a ne vidim da se ikom iz kluba javlja, mi opet morali dovesti novog golmana što znači da sada imamo 3 golmana koji su već mjesec dana u trenažnom procesu i koji pišaju krv na pripremama da bi zaslužili broj 1.Niko ne zna da li Oštri trenira, a ako trenira pitanje je s kim, kako i koliko.I onda nakon mjesec dana priprema pojavljuje se sad ta priča o povratku.Mislim da to nije fer prema klubu, suigračima, a najmanje prema trojici golmana koji se trenutno bore za broj 1.Isti slučaj ću ponoviti kao i za Letića:NISMO MI VIŠE KLUB KOJEM IGRAČI SA NEBA PADAJU KAD HOĆE I KOJI RAZMIŠLJAJU "JA ĆU HODATI I TRAŽITI A AKO NIŠTA NE NAĐEM VAZDA IMA VELEŽ".E NE GOSPODO MI NISMO VIŠE TI MISLIM DA JE U NAŠEM KLUBU STANJE PUNO OZBILJNIJE I DA SE VIŠE NE MOŽE RADITI ŠTA HOĆE I KAKO HOĆE.Da skratim Letić NE :nene: :nene: :nene: :x :evil: , Oštrom velikom HVALA :tokralju: :thumbup: :clap: :hmmmmm: , može ali kao 4 goman(žao mi je).Ali pošto moramo plaćati dva golmana u punom obimu mislim da bi plaćanje trećeg bila ortodoksna glupost i preseravanje i zato uz sve zahvale i njemu NE :nene: .
Jest brato Pastrmka zaboravih danas autobus, ali moj brato fini ko će se sjetiti svih naših fenomenalnih stvari koje uradišmo prvi.
P.S. I još nešto, gledam danas slike sa utakmice sa Pandurima kako je lijepo viditi u pozadini autobuse od svakog kluba parkirane.A među njima sija i blješti i po onoj kiši ne da use od ljepote naš ljepotan, a na sred njega blješti crvena zvijezda petokraka.Kad to viđoh same mi suze pođoše od sreće i zadovoljstva i nešto kontam da li će ovaj isti autobus idućeg ljeta na pravi dugoočekivani put po Europi, a mi svi ko jedan u pratnji za njim.
NEPROCJENJIVO
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 13 jul 2014, 00:05

" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo gola za 1-0...imate i galeriju slika na oficijalnom sajtu Pandurii-a...

Zna li iko sta je sa onim VelezTV ?? sa proslih priprema smo gledali video sa svih utakmica..mogli su i sa ovih priprema snimat pa prilike izrezat...na nasem sajtu ni slika ni videa ccc :damn: :(

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 jul 2014, 00:12

Zasto ne traziti od grada? Zatrpati ih e-mailovima da se usvoji regulacioni plan po kojem bi mi dobili novi stadion.
Ovaj nek ostane,ali bi rusenjem tribina dobili pare od grada.
StarMo nije skutorija...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 jul 2014, 00:17

RockyMaivia je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:

Forza Velez!
Grad je Velezu dao 10-15,000km u zadnje 2 godine ZAJEDNO.
Samo za usporedbu, to nije dovoljno za 1/3 plate jednog iole kvalitetnijeg igraca.

Zasto ne trazit pare od grada? Zato sto ljudi koji kontrolisu gradsku upravu kao i gradonacelnik ne zele da Velez postoji. Da li vi mislite da je slucajno to da Velez spadne sa 150,000km godisnji budzet od grada na 10,000 tokom 2 godine?

Pa znate li vi raja ko nas je pokusao zatvorit?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 13 jul 2014, 01:33

Grad je Velezu dao 10-15,000km u zadnje 2 godine ZAJEDNO.
Samo za usporedbu, to nije dovoljno za 1/3 plate jednog iole kvalitetnijeg igraca.

Zasto ne trazit pare od grada? Zato sto ljudi koji kontrolisu gradsku upravu kao i gradonacelnik ne zele da Velez postoji. Da li vi mislite da je slucajno to da Velez spadne sa 150,000km godisnji budzet od grada na 10,000 tokom 2 godine?

Pa znate li vi raja ko nas je pokusao zatvorit?[/quote]

u siromašnoj zemlji kakva je BiH teško je očekivati pomoć grada u izgradnji stadion a ni jedna nije ni izgrađen nakon rata većinom se stari rekonstruiraju ... koliko znam sa slika vaš stadion u Vrapčićima (valjda se tako piše :D ) uopće ne izgleda loše i uz reflektore i sitne dorade bio bi to fin stadion za BiH uvjete ... ne vidim smisla trošiti pare na rušenje pa gradnju novog kad se ovaj sasvim sigurno može fino adaptirati
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 jul 2014, 02:13

Pade i bicašva. Was is das grose. Das ist pastrmiše belegiše. Ooooo gut gut :clap: :clap: :clap:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 13 jul 2014, 02:28

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pade i bicašva. Was is das grose. Das ist pastrmiše belegiše. Ooooo gut gut :clap: :clap: :clap:
:lol: :lol: :lol: :thumbup: Neka neka, znači stara pastrmka je još u snazi :D

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 jul 2014, 02:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pade i bicašva. Was is das grose. Das ist pastrmiše belegiše. Ooooo gut gut :clap: :clap: :clap:

:urnebes: :urnebes: to kralju hehe
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 jul 2014, 12:39

Zadnjo soboto pred pričetkom nove sezone Prve lige Telekom Slovenije, ki se bo s tekmo proti Zavrču začela v petek, 18. julija, ob 20. uri, so varovanci Simona Rožmana izkoristili za prijateljsko tekmo proti drugoligašu iz Šmartnega. Rumeno-modri so po dobri igri in zadetkih Rajšla (2x), Bašića (2x) ter Vidmajerja slavili z izidom 5:0.

Bašić uvalio 2 komada za Celje! :clap: :clap: :clap:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 jul 2014, 14:04

Bravo Bašiću! :clap:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 13 jul 2014, 14:51

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 jul 2014, 21:36

Bašić. :bih:

da li su legle pare od njegovog transfera?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.