Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- stomaklija
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Goal.com:
Top of the match: Luka Modric
Flop of the match: Dzeko Edin
džeko koliko je loš, može samo u želji igrat i to da se bori za prvo mjesto sa adilovićem 

Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Da je Džeko slusao takve strucnjake ala ti umisljeni novinari ili ti njemci, odustao bi onda kada su ga klocem prozvali.JohnnyDinamitas je napisao/la:Zivim u njemackoj, maloprije gledao utakmicu u kladionici.. vjerovao ili ne, ovi neki ispred mene se sprdali zovu ga "Handbremse" sto toliko znaci kao "rucna kocnica" .. ne dijelim to misljenje, ali me frustrira..Chuckie je napisao/la:Dzeko je bio ponajveca lopata u Cityju, htjeli priznati ili ne, engleski komentatori se zajebaju plaho na njegov racun.
- stomaklija
- Kontakt:
Adilović je eksplozivniji i brži. Pa dzeko ko da je klonac graha pojeo, vuče se po terenuanelpik je napisao/la:džeko koliko je loš, može samo u želji igrat i to da se bori za prvo mjesto sa adilovićem

Dzeko da je od vas takvih zivio danas bi bio 10. godina ekonomije.. Ali, bas zbog vas takvih je danas Dzeko to sto jeste. Likovi u njemackoj kladionici sprdali se na njegov racun... Hej, likovi u njemackoj kladionici.. Dzeko, svaka ti dala!!
Da je uso s klupe vjerujem da bi dao gol, ovako prvo poluvrijeme bio je los, drugo malo bolje, izgleda da je upravu Mancini kad kaze da nema samopouzdanje, krije se iza igraca, ne smije povesti loptu ni 2 metra prema naprijed, iako krene ide unazad, ali nije ni bio nesto losiji od ostalih. po meni samo silva i maicon veceras zadovoljili u cityiu
http://www.goal.com/en-us/match/93641/m ... rid/report" onclick="window.open(this.href);return false;bordo_Sarajevo je napisao/la:lukica
Skontao sam sto je Dzeko onako los bio. Eno izasla slika Amre na stadionu sa Dzekinom mamom
Sto ti je ljubav..nije mogao da se sastavi s loptom od treme pred Amricom
(da se malo nasmijemo 
"Utakmici Lige prvaka između ekipa Manchester Cityja i Real Madrida na Etihad stadionu prisustvovala je i djevojka Edina Džeke, Amra Silajdžić. Lijepa bosanskohercegovačka manekenka svog dragog bodrila je sa tribina, a društvo joj je pravila i Džekina mama Belma."

"Utakmici Lige prvaka između ekipa Manchester Cityja i Real Madrida na Etihad stadionu prisustvovala je i djevojka Edina Džeke, Amra Silajdžić. Lijepa bosanskohercegovačka manekenka svog dragog bodrila je sa tribina, a društvo joj je pravila i Džekina mama Belma."
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Puno kake u vezi naseg Dijamanta al nema veze zabice on opet u zadnoj minuti pa ce opet pojest ono sto su posrali !!!Nije Dzeko kriv zato sto city nema igre zato sto niko nezna lopte da centrira sa krila.Decko jednostavno nedobija lopte a onaj Toure je bio punoooo bolji prosle sezone sad je jedna velika NULA!! Nikad City nece NISTA osvojit u Evropi dok je Mancini na trenerskoj klupi,nema tu Aston Ville i WBA ili sta ja znam !!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Po meni je Silva skroz usporavao igru City-a..BosnaSTL je napisao/la:Ko je gledao utakmicu i nesto zna o fubdalu vidio je da je Silva bio daleko najbolji igrac Citya!!!Tevez i Toure nisu nista uradili a Dzeko je imo ono dodavanje iz kojeg je dosudjen penal!

Taj isti Luka je dobio 5 na eurosportu, 6 na Skysport, pa?stomaklija je napisao/la:Goal.com:
dobio 8 na OTValentino a Dzeko 7.8 na TV vogoscaZOI84 je napisao/la:Taj isti Luka je dobio 5 na eurosportu, 6 na Skysport, pa?stomaklija je napisao/la:Goal.com:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije Dzeko bio dobar veceras ali
Modric, 18 dodavanja za 67 minuta na terenu, od cega pola pogresnih (51%). Igrac utakmice? mislim stvarno. Ocekujem malo vise od jednog veznjaka.
Inace losa utakmica skroz.
Modric, 18 dodavanja za 67 minuta na terenu, od cega pola pogresnih (51%). Igrac utakmice? mislim stvarno. Ocekujem malo vise od jednog veznjaka.
Inace losa utakmica skroz.
hahaha nema sta jake tv kuceciza je napisao/la:dobio 8 na OTValentino a Dzeko 7.8 na TV vogoscaZOI84 je napisao/la:Taj isti Luka je dobio 5 na eurosportu, 6 na Skysport, pa?stomaklija je napisao/la:Goal.com:

Pogledajte novinara koji je ocijenio Dzeku na goal.comstomaklija je napisao/la:Goal.com:
https://plus.google.com/116766170626471194856/posts" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ovaj decko nije ni srednju zavrsio

Indentitet istog ne bismo otkrivali da je Dzeko najbolji igrač utakmice. Balkanska klasika. Svi cemo se sloziti da je bio odron, kao i cijeli njegov tim. Ako ne najgori, onda među tri najgorawilliams je napisao/la:Pogledajte novinara koji je ocijenio Dzeku na goal.comstomaklija je napisao/la:Goal.com:
https://plus.google.com/116766170626471194856/posts" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ovaj decko nije ni srednju zavrsioZao mi je mladje raje, ali ovaj momak je balavac pravi
Nije dzaba goal.com nula bodova stranica.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a realno poslije Nasrija i uz Nastasica je najgori bio, al ne mozes djetetu od 19 godina tako lako dati flop-tek je poceo...sad sto ni ostali nisu bili nista bolji je posebna prica, konkurencija za flop je bila ogromna ( Dzeko, Nastasic, Maikon, Nasri...) i ja se dvoumim izmedju Dzeke i Nasrija, Nasri je bio gori mozda al je izasao rano...Dzeko nista nije odigrao, kriminali pasovi, nije imao lopti, opet ga Pepe ustopao , dao 2-3 dobra pasa za citavu tekmu- za takvog igraca premalo. fkt bolje da sa klupe ulazi
ili da od pocetka igraju : Hart; Zabaleta-Kompani-Leskot-Kolarov; Yaya-Beri-Silva; Tevez, Aguero, Dzeko pa da navale od prve minute kao sto igraju od 70. kad imaju negativan rezultat, onda bi od njih i bila mozda ekipa.
a opet kako god da odigra ne znaci to nista u smislu rotacija i minutaze, evo Tevez zabi ne jedan nego 2 gola proslu tekmu i hajmo klupa ovu- van pameti.
inace generalno Nasri se ne snalazi u Sitiju, katastrofalan je, ni sjena igre iz Arsenala ali opet ko igra u ovom "timu"?

a opet kako god da odigra ne znaci to nista u smislu rotacija i minutaze, evo Tevez zabi ne jedan nego 2 gola proslu tekmu i hajmo klupa ovu- van pameti.
inace generalno Nasri se ne snalazi u Sitiju, katastrofalan je, ni sjena igre iz Arsenala ali opet ko igra u ovom "timu"?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Super tekma Edina danas !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Daj ba Edine idi na neki odmor je*eš City i sranja zavali šljagu Agueru i Tevezu kad god ti nisu dodali loptu isto i Manciniju pa kad se vratiš ideš u neki Juventus / Milan ili u njemačku opet..
Losa tekma MC,Real odlican po meni. Dzeko-losa tekma,kao i cijela ekipa,ipak Nastasic,Nasri,Maikon (Ronaldo ga pravio smjesnim) i Kompani su bili najgori po meni.Silva se zaista trudio,ali vezni koji toliko usporava igru,vrti se ko ringispil i nema zadnji pas,nije ni od kakve koristi.Tevez-katastrofa odigrao,Aguero najbolji.
Dzeko je imao dosta losih pasova,ali jeste trcao (koliko je igra MC dozvolila,jer se beskonacno dodaju 90 min na prostoru od 20 metara),gurnuo dobru loptu kod penala,sve u svemu kao i ekipa ni bolji ni losiji iskreno.
Ako misli da igra,napreduje u karijeri zaista mora razmisliti da negdje ide gdje se igra normalan fudbal.U ovakvoj igri i sa ovim trenerom ne moze pokazati ni 50% potencijala.Isto nije mogao ni jedan Ibrahimovic u Barsi koja igra isti nacin (ali uspjesnije naravno).
Mancini je pokazao kako je slab trener,isto igra i protiv Reala i Stouka,s tim da ih ovi jaci surovo kazne.Jednostavno ne zna covjek. Real ih je rasturio,nadtrcao,bio agresivniji,vidi se da svaki igrac zna sta mu je zadatak i gdje lopta ide u svakoj situaciji,u MC ,haha...
Dok je god u MC dzeko ce igrati toplo-hladno,ovo Mancinijevo oko samopouzdanja nema veze sa zivotom,jer igrac bez samopouzdanja nece dati onoliko golova igrao - neigrao od pocetka,ali on ionako ne zna sta prica.
Edine idi molim te,ako su pare u pitanju onda neka ti je sretno u MC...
Dzeko je imao dosta losih pasova,ali jeste trcao (koliko je igra MC dozvolila,jer se beskonacno dodaju 90 min na prostoru od 20 metara),gurnuo dobru loptu kod penala,sve u svemu kao i ekipa ni bolji ni losiji iskreno.
Ako misli da igra,napreduje u karijeri zaista mora razmisliti da negdje ide gdje se igra normalan fudbal.U ovakvoj igri i sa ovim trenerom ne moze pokazati ni 50% potencijala.Isto nije mogao ni jedan Ibrahimovic u Barsi koja igra isti nacin (ali uspjesnije naravno).
Mancini je pokazao kako je slab trener,isto igra i protiv Reala i Stouka,s tim da ih ovi jaci surovo kazne.Jednostavno ne zna covjek. Real ih je rasturio,nadtrcao,bio agresivniji,vidi se da svaki igrac zna sta mu je zadatak i gdje lopta ide u svakoj situaciji,u MC ,haha...
Dok je god u MC dzeko ce igrati toplo-hladno,ovo Mancinijevo oko samopouzdanja nema veze sa zivotom,jer igrac bez samopouzdanja nece dati onoliko golova igrao - neigrao od pocetka,ali on ionako ne zna sta prica.
Edine idi molim te,ako su pare u pitanju onda neka ti je sretno u MC...