Otišao je u posljednjih 20-ak dana 30-40 kpf gore.
Naravno, nova poskupljenja će donijeti i nova poskupljenja ostalog, a nisu se ni prethodna vratila.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otišao je u posljednjih 20-ak dana 30-40 kpf gore.
Štos' ljubomoranChapman1886 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 19:56sarajevo će sutra da smrdi od droge alkohola bluda i nemorala. sramota je šta se dešava u sarajevu za vrijeme gay film festivala. one jajare i podrumaši što su biježali od linije u ratu i "gledali filmove" sad su face ovih dana a naši borci nemaju marke za kafu. fuj.
Nije se ubio kaze Daut, jos ga traze.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:19Jbt u Gradaccu lik javno na instagram objavio kako ubija suprugu i ostavlja malo dijete na podu kao "ev nek neko dodje nek ga spasi" i onda iz auta poceo pucati po narodu u gradu
Na kraju sam sebe roknuo u centru grada. 3 osobe ranio/ubio
Da, dezinformacije lete na sve strane od jutros. Izgleda da je broj ubijenih vec na 6gaston je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:53Nije se ubio kaze Daut, jos ga traze.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:19Jbt u Gradaccu lik javno na instagram objavio kako ubija suprugu i ostavlja malo dijete na podu kao "ev nek neko dodje nek ga spasi" i onda iz auta poceo pucati po narodu u gradu
Šta 6VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:00Da, dezinformacije lete na sve strane od jutros. Izgleda da je broj ubijenih vec na 6gaston je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:53Nije se ubio kaze Daut, jos ga traze.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:19Jbt u Gradaccu lik javno na instagram objavio kako ubija suprugu i ostavlja malo dijete na podu kao "ev nek neko dodje nek ga spasi" i onda iz auta poceo pucati po narodu u gradu
Neće da pokrene video,možda jer nemam instaRollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:12Nek ne gleda ko ima slab želudac
puca i dalje naokolo valjda, nisu ga jos uhvatili, ima dosta ranjenih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.