Kakva je to igracina bio kod nas.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:58Od svih navedenih, samo Crepulja nije ispao teski pakas. Pisaj ih sve, daleko im kuca od Koseva bila.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
Haj' ti u lov sa svojom rajom lovcima. Ja ću sa svojom rajom navijačima na stadion. Svakome njegovo i mirna Bosna.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- napoleon72
- Kontakt:
Doktor, Pirlo za sirotinju. Frajer je po loptu.dolazio na ivicu naseg kaznenog, uzimao od stopera i kreirao igru. Vinko nije imao takvog igraca pa je Dupovac "kreirao" (imao je Susica kojem se nije zivjelo u 90% utakmica), a sad ni Vasoski nema pa Mujakic nabija lopte naprijed jer ne zna sta ce s njima. Dobro, Secerovic je taj neki regista, on kad igra opet solidno razigrava, al ni blizu kao Crepulja.Hajdeee je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:38Kakva je to igracina bio kod nas.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:58Od svih navedenih, samo Crepulja nije ispao teski pakas. Pisaj ih sve, daleko im kuca od Koseva bila.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Upravu si Bogami, na kraju ce ostati samo par debila koji vole gledati ovako nemocno i jadno Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Realno današnja utakmica će sve pokazati i treba biti osnova za odluku da li Vasoski da ostaje na kraju sezone.
- Najbolji teren u državi, fini i vremenski uslovi, ko je igrao ikad fudbala zna koliko je lijepo igrati po malo navlažnom terenu nakon ovako lagane kiše
- Protivnik ekipa iz druge lige
- Rezultat 2:0 iz prve utakmice
- Igra se za finale kupa koji nam je jedina šansa za izlazak u Evropu
- Ekipa se mora iskupiti za utakmicu u Mostaru
Ako danas ne budemo gledali dobru igru, trku, zalaganje, lijepe akcije i bruku stvorenih prilika onda ne treba ostavljati Vasoskog. Jakirović možda nije izborio Evropu, al im je igra vrhunska bila, vidjela se neka ideja u njoj, kod nas ako ne zabijemo gol u prvih 15 minuta znaš da je mučenje do kraja.
- Najbolji teren u državi, fini i vremenski uslovi, ko je igrao ikad fudbala zna koliko je lijepo igrati po malo navlažnom terenu nakon ovako lagane kiše
Ako danas ne budemo gledali dobru igru, trku, zalaganje, lijepe akcije i bruku stvorenih prilika onda ne treba ostavljati Vasoskog. Jakirović možda nije izborio Evropu, al im je igra vrhunska bila, vidjela se neka ideja u njoj, kod nas ako ne zabijemo gol u prvih 15 minuta znaš da je mučenje do kraja.
Posebna vrsta debila je čovjek koji svake sezone očekuje da njegov tim osvoji duplu krunu. Takve očekujemo samo na derbijima i evropskim plesovima najdražeg nam Sarajeva.ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:48Upravu si Bogami, na kraju ce ostati samo par debila koji vole gledati ovako nemocno i jadno Sarajevo
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako ce nam danasnja utakmica sve pokazati ?PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:54Realno današnja utakmica će sve pokazati i treba biti osnova za odluku da li Vasoski da ostaje na kraju sezone.
Prvo, odmarati će dosta igraca jer nas uzasno bitna utakmica čeka vec u subotu. Igrat cemo danas sa 30% snage jer normalno da SŠ želi da se niko ne povrijedi, + da koliko toliko svježi budemo za Tuzlu.
Mjerilo Vasoskom je meč u subotu, finale kupa, derbi itd. Tu cemo vidjeti jel izvukao pouku iz prethodnog derbija, i tako dalje i tako bliže.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pristup utakmicu i zelja za igrom, pobjedom danas i u subotu, puno ce toga reci.
- FKS -
Šteta što me ne poznajes, te s toga nisi kompetentan da znas koliko meni Sarajevo znaci i sta smo Sarajevo i ja prosli. Zbog takvih slicnih tebi na Kosevu je sve manje i manje prave raje. Pogledaj, zar ne?Miljacka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:59Posebna vrsta debila je čovjek koji svake sezone očekuje da njegov tim osvoji duplu krunu. Takve očekujemo samo na derbijima i evropskim plesovima najdražeg nam Sarajeva.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A ti očekivao da te vučem za rukav i molim da dođeš na utakmicu?ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 12:09Šteta što me ne poznajes, te s toga nisi kompetentan da znas koliko meni Sarajevo znaci i sta smo Sarajevo i ja prosli. Zbog takvih slicnih tebi na Kosevu je sve manje i manje prave raje. Pogledaj, zar ne?

Muka mi je od tetkica kojima sve smeta. Još jednom te molim, nemoj ići na utakmice (bar do derbija ili neke jače evropske), idi u lov.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
plus Borac u gostima i to se mora uzeti.Ove sve utakmice su mu prilike da se dokaze i da li zasluzuje da ostane.Ako zapne u ovim utakmicama i ako se pokaze rezultat, ostaje onda sigurno i treba ostati ako bude pomaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 apr 2022, 12:07Kako ce nam danasnja utakmica sve pokazati ?PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:54Realno današnja utakmica će sve pokazati i treba biti osnova za odluku da li Vasoski da ostaje na kraju sezone.
Prvo, odmarati će dosta igraca jer nas uzasno bitna utakmica čeka vec u subotu. Igrat cemo danas sa 30% snage jer normalno da SŠ želi da se niko ne povrijedi, + da koliko toliko svježi budemo za Tuzlu.
Mjerilo Vasoskom je meč u subotu, finale kupa, derbi itd. Tu cemo vidjeti jel izvukao pouku iz prethodnog derbija, i tako dalje i tako bliže.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Manchester City ne bi dobio Borac goreFCUM je napisao/la: ↑20 apr 2022, 12:17plus Borac u gostima i to se mora uzeti.Ove sve utakmice su mu prilike da se dokaze i da li zasluzuje da ostane.Ako zapne u ovim utakmicama i ako se pokaze rezultat, ostaje onda sigurno i treba ostati ako bude pomaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 apr 2022, 12:07Kako ce nam danasnja utakmica sve pokazati ?PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:54Realno današnja utakmica će sve pokazati i treba biti osnova za odluku da li Vasoski da ostaje na kraju sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Pobjedi u BL se možemo nadati jedino ako Peljto bude sudio.
Igman: Ćeman, Alagić, Duraković, Ćubara, Velić, Hreljić, Bibić, Bešagić, Drljević, Kašić, Ljuca.
Na klupi su ostali: Pajaziti, Hrelja, Graho, Hebibović, Mandžuka, Alešević, Pehilj, Tukić, Sabljica.
Sarajevo: Dizdarević, Šabanović, Lazić, Mujakić, Islamović; Đokanović, Palić, Kapić, Velkoski, Suljić; Bagarić.
Na klupi su ostali: Kanurić, Hebibović, Bodul, Šećerović, Varešanović, Cmiljanić, Dupovac, Kobiljar, Čataković.
Igman: Ćeman, Alagić, Duraković, Ćubara, Velić, Hreljić, Bibić, Bešagić, Drljević, Kašić, Ljuca.
Na klupi su ostali: Pajaziti, Hrelja, Graho, Hebibović, Mandžuka, Alešević, Pehilj, Tukić, Sabljica.
Sarajevo: Dizdarević, Šabanović, Lazić, Mujakić, Islamović; Đokanović, Palić, Kapić, Velkoski, Suljić; Bagarić.
Na klupi su ostali: Kanurić, Hebibović, Bodul, Šećerović, Varešanović, Cmiljanić, Dupovac, Kobiljar, Čataković.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Dobro ih je odmorio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 apr 2022, 12:07Kako ce nam danasnja utakmica sve pokazati ?PapirnaMarka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 11:54Realno današnja utakmica će sve pokazati i treba biti osnova za odluku da li Vasoski da ostaje na kraju sezone.

Kao što rekoh, ako u ovakvoj situaciji sa ovim protivnikom ne pokažu dobru igru onda ne znam kad će.
- napoleon72
- Kontakt:
I onda tvrdite da je ova liga bolja od neke druge, a imas tim u ligi kojeg na domacem terenu ne moze niko ziv dobit, uz preofirnu sudijsku pomoc. Kako se onda mozemo zvat ligom, kad nema sporta, samo politika?
Ovo je najgora profesionalna liga u Evropi. Gore od nas su ove gdje ribari rekreativno igraju lopte.
Ovo je najgora profesionalna liga u Evropi. Gore od nas su ove gdje ribari rekreativno igraju lopte.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Znači za očekivati je da se igra svodi na 90 min ispucavanja lopte na Bagarića i gol iz prekida ako bude mogućeTheRevenant je napisao/la: ↑20 apr 2022, 12:33Pobjedi u BL se možemo nadati jedino ako Peljto bude sudio.
Samo da je Hebibovic umjesto Suljica bilo bi idealno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta je vaša poruka navijačima, šta su glavni cijevi do ljeta?
“Sve što radimo, radimo za navijače. Svi nam trebaju, svima treba podrška i lakše je pred punim Koševom. Cilj je jasan: Evropa kroz Kup, ili Evropa kroz drugo ili treće mjesto – ili oboje. To je cilj i na to samo mislimo. Na ljeto ćemo se ponovo pojačati na nekoliko važnih pozicija. U idućoj sezoni, gledat ćete mlađe i bolje Sarajevo.”

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Evo Palića u vezi evo ludila
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.