FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Lewandowski je u ozbiljnom kanalu 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ubili su ih prvo poluvrijeme. Kao protiv Huleve da igraju 

Balde gore- dole, kao na drogama
u odbrani potpuno ugasio onog turcina, u napadu asist za Raphinhu.

Kako igramo? Tek' se sad sa Sarajeva prešalta. Vidim Yamal zabio fala qrcu možda manje bude živce vadio, dosta što me Gulisashvili narendo...
Treba ga za ovu izjavu priupitati nakon mecalet3 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 13:25Ovi ubjeđeni da ce veceras mlatnuti Barcu. Mnogo su kurcheviti i samopouzdaniBruno Lage (trener Benfice): "Ubijeđeni smo da ćemo pobijediti Barcelonu. Nastavit ćemo igrati na naš način. Smatram da je tim u dobroj formi, da su fizički jako spremni te da u svim segmentima možemo parirati Barçi."![]()
Ocekujem da Flick dobro spremi ekipu.

Povukla se rucna, sasvim ocekivano. Privesti ovo kraju u laganom ritmu. Nema potrebe se trositi pred Atletico.
Znamo malo i umrtvit igru kad imamo rezultat, to je do nedavno bila misaona imenica sve nešto na ho ruk, zabij 4 primi 3.
Odlično odrađeno. Sad super bitna utakmica protiv Atletica do pauze.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Rutinski prolaz ko sto smo i ocekivalo i rutinsko povlacenje rucne u drugom poluvremenu da se sacuva energija za atleti o, isto ovako rutinski bi trebalo i cetvrtfinale proc bez obzira bude li to lil ili borusija
Napravljen je strasno dobar niz pobjeda i ostaje jos atletico do pauze reprezentativne,sjajna lrilika da se stavi tacka na jednu odlicnu seriju i ucvrsti prvo mjesto u ligi,zato je dobro sto se veceras s pola snage odigralo
Leva veceras slab ,mislim da bi protiv atletica flik trebao od prve krenuti ili s feranom ili olmom na toj poziciji spica, da se dobije na brzini i presingu s obzirom da je vidljivo kako je poljak osjetno sporiji u odnosu na ostatak ekipe, no eto opet nikad se ne zna,zna on bljesnuti brzo i mozda ako bude igro i rijesi atletico
No bice zanimljivo, prilika je da se forma iskoristi i umor atletica da se iskoristi i vjerovatni kiks reala protiv viljareala, mislim 90 posto ako dobijemo atletico da je liga nasa
Napravljen je strasno dobar niz pobjeda i ostaje jos atletico do pauze reprezentativne,sjajna lrilika da se stavi tacka na jednu odlicnu seriju i ucvrsti prvo mjesto u ligi,zato je dobro sto se veceras s pola snage odigralo
Leva veceras slab ,mislim da bi protiv atletica flik trebao od prve krenuti ili s feranom ili olmom na toj poziciji spica, da se dobije na brzini i presingu s obzirom da je vidljivo kako je poljak osjetno sporiji u odnosu na ostatak ekipe, no eto opet nikad se ne zna,zna on bljesnuti brzo i mozda ako bude igro i rijesi atletico
No bice zanimljivo, prilika je da se forma iskoristi i umor atletica da se iskoristi i vjerovatni kiks reala protiv viljareala, mislim 90 posto ako dobijemo atletico da je liga nasa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Mali je tako lagan na lopti, nevjerovatno. Ljepota gledati. Isto vrijedi i za Pedrija i FdJ. Jako, jako se lijepo vežu, dopunjuju, uigrani, sjajni.
Pedri je top 5 igrač. Ovo šta on igra je za ballona.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Odlično odigrana utakmica, prolazak, korak po korak.
Ja sam konto da ce proci decenije dok se pojavi neki igrac koji bi se s mesijem mogao porediti, no ovo sto radi lamin je brutala i vec je to blizu cak i mesijevog prajma, kako dribla,donosi zrele odluke...jasonstatham je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:55Mali je tako lagan na lopti, nevjerovatno. Ljepota gledati. Isto vrijedi i za Pedrija i FdJ. Jako, jako se lijepo vežu, dopunjuju, uigrani, sjajni.
Sad kontam kako bi to sve izgledalo sa uz sebe ima po desnoj strani dani alvesa, xavija iniestu u sredini... cini mi se da bi ovakav kakav je bio potpuno na nivou mesija iz one ere guardiold kad je bio najbolji, no polako samo s njim,vidjecemo do kraja sezone i u najbitnijim utakmicama sta ce pokazati.
Ne treba zaboraviti ni rafinju ni njegovu brutalu ove sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ne bi.Romariooo je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:19
Sad kontam kako bi to sve izgledalo sa uz sebe ima po desnoj strani dani alvesa, xavija iniestu u sredini... cini mi se da bi ovakav kakav je bio potpuno na nivou mesija iz one ere guardiold kad je bio najbolji, no polako samo s njim,vidjecemo do kraja sezone i u najbitnijim utakmicama sta ce pokazati.
Nisam nostalgicar za Messijem, ali ne bi. Prime Messi je bio cudoviste koje je zabijalo preko 90 golova u jednoj godini.
Bilo bi odlicno kada bi Lamine dosao do pola od te brojke.
I bas mi je bezveze to poređenje. Hajd kad to rade razne neznalice, al ne bi trebali bar navijaci Barce.
Momak je strasan talenat, koji se jos uvjek razvija i razvijat ce se jos 5,6 godina dok ne pocne polako ulaziti u prime.
Nemaju veze samo golovi, mesi kad je poceo davati puno golova to je bilo nakon sto mu je pep podredio cijelu ekipu, otjerao eta pa ibru,dao poziciju lazne devetke itd i onda su uslijedile najbrutalnije njegove statistike,mada statistika zavara cesto, meni licno mesi je najveci doprinos dao kad je igro ko krilo ,poziciju koju igra lamin, tad smo najvece rezultate pravili s mesijevom skromnijom statistikom, al je dao igrao za ekipu itekako i pored njega sd nadavali golovo eto anri,kasnije suarez i nejmar
Mesi je tad isto kao i lamin sad pravio razliku,nekad da gol, nekad asistira,nekad razbije odbranu pa u nastavku dodje gol,penal itd
Istina mesi je bio konstantniji i ubitacniji,al je oko sebe imo i ekipu ubitacniju ,govori znaci onaj period prva pepova sezona i tripleta i drugi dio sezone dok nije pep klupiro ibru i dao mesiju novu ulogu
Mesi je tad isto kao i lamin sad pravio razliku,nekad da gol, nekad asistira,nekad razbije odbranu pa u nastavku dodje gol,penal itd
Istina mesi je bio konstantniji i ubitacniji,al je oko sebe imo i ekipu ubitacniju ,govori znaci onaj period prva pepova sezona i tripleta i drugi dio sezone dok nije pep klupiro ibru i dao mesiju novu ulogu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kakav Raphinha, strašan Raphinha.
Doduše, ovakav bi ulazio s klupe u noćnom Bayernu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Valjas gluposti iskreno najiskrenijeRomariooo je napisao/la: ↑12 mar 2025, 12:16Nemaju veze samo golovi, mesi kad je poceo davati puno golova to je bilo nakon sto mu je pep podredio cijelu ekipu, otjerao eta pa ibru,dao poziciju lazne devetke itd i onda su uslijedile najbrutalnije njegove statistike,mada statistika zavara cesto, meni licno mesi je najveci doprinos dao kad je igro ko krilo ,poziciju koju igra lamin, tad smo najvece rezultate pravili s mesijevom skromnijom statistikom, al je dao igrao za ekipu itekako i pored njega sd nadavali golovo eto anri,kasnije suarez i nejmar
Ne hvali Flick nekoga tako lako. Ovo su neke posebne pohvaleHansi Flick: “Pedri is the best player in the world in his position. Pedri is at 100% and it’s incredible to see what he does with the ball, but also without it."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.