FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 31 jul 2019, 17:12

Inijesta je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Hodžić (25) je, naime, zadobio povredu jednog od mišića zadnje lože natkoljenice. Trenutno trenira invidualno i radi se ciljana fizikalna terapija, a sve bi, nadaju se u Sarajevu, moglo biti završeno kroz sljedećih desetak dana.

U tom slučaju Hodžić će, osim dvije prvenstvene, propustiti i jednu evropsku utakmicu koju će Sarajevo igrati s boljim iz duela BATE Borisov - Rosenborg.

Šta je sa ostalim?
Rahman, Ahmet

Za Rahmana vrlo moguce da je ozbiljnija povreda i Bog zna kad ce se vratit
Hodzic napukla loza necd prije 20 dana

Po meni ove povrede su nemoguce, ili smo pod nekim sihrama ili se pripreme nisu uradile kako treba , svaki yebenu tekmu strahujes da se neko ne pivrijedi, a i kad se povrijedi po qurcevoj sreci pauzira po mjesec dva minimalno
ove povrede uzimaju danak sto se kasnilo onih 7 dana sa pripremama pa kad se krenulo sa istim nametnuo se zestok ritam tijelo nije bilo spremno za takve napore i evo vidimo rezultate
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2019, 17:14

Šta sad i Rahman duža povreda? JEL MOGUĆE?
Nek se i ovi u klubu gone u pič.ku materinu, kažu nije ništa ozbiljno i sutradan vijest da tog igrača nema par sedmica a kao ništa ozbiljno, onda za igrače kažu vraća se tad i tad, prođe to vrijeme, pa opet bude 10 dana pauze, nije ovo realno, iritirajuće do Boga.

Yebo i evropu, nema od tog ništa, i liga će trpit zbog ovih yebenih povreda, možemo mi i bez 3-4 standardna igrača ali bit će kamaru onda utakmica kao protiv yebenog Čelika gdje napravimo hiljadu prilika i ne zabijemo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2019, 17:20

Šta je sa Handžićem, on bi meni bio prvi izbor poslije Ahmetovića, jel to i on povrijeđen?
FK Sarajevo

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 31 jul 2019, 17:21

A idi vise u pi.cku maternu pa ovo nema nigdje,pola ekipe povredzeno pa jel moguce ljudi..

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 31 jul 2019, 17:29

neka nam je džele šanuhu na pomoći ako nam guzina bude prva violina u narednim mečevima :facepalm:
ja bi prije tatara u špic stavio nego ovog.
šta je sa handžićem više ? povrijeđen, uvrijeđen ? daj malo pamet u glavu i on i hus
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2019, 17:35

Bolje da Krste igra CF, nego da Smradeon opet kida zivce nad navijaca. Handzic rahmetli bi nam valjao pravo kad ni mu se igralo lopte. :yawn:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jul 2019, 17:39

Neka povreda, to znaci da Husref dobro radi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 31 jul 2019, 17:40

BordoSarajevo je napisao/la:Superligaš Srbije, Radnik iz Surdulice, ozvaničio je danas historijski transfer.

Mladi reprezentativac Srbije, Igor Zlatanović, postao je novi fudbaler Mallorce, a Surduličanima će na ime obeštećenja pripasti 1.3 miliona eura.

Nekoliko dana se pričalo o ovom transferu, a sada je on postao i zvaničan, te je ovaj napadač već otišao u Mallorcu.
Ako si pogledao na tm vidjeces kakva nam je slicnost :D

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 31 jul 2019, 17:42

Jadni mi ako nam Assina bude špic. Precizan je kao nekad Tomislav Tomović na šutu za tri poena.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2019, 17:46

Nisu ovo čista posla, nagazili smo negdje.
Hajde dvije tri povrede, pa hajd i još koja nije problem, al ovo je prevazišlo svaku mjeru.
Tražite uzroke, preispitajte se. I daj yebemu mater bar malo više i češćih informacija za nas navijače oko tih yebenih povreda. Svi se nadamo da će vremenom biti bolje to jest da će se vraćati povrijeđeni, jedan po jedan, a ono samo se povrijeđeni igrači gomilaju na kamaru a ovi što su se trebali kao vratiti "produžavaju" svoje povrede 10+10+10..... dana.

Oremušu osim one jedne rečenice da će najmanje 2 mjeseca biti out ni traga ni glasa od Celtica.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 31 jul 2019, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 31 jul 2019, 17:47

Osjecam Guzina da ce proradit. Ide het trik u sledecoj...

Joj bice ovo hebeno izdrzat narednih 2 3 mjeseca. Ja bi bio zadovoljan da drzimo prikljucak na dva tri boda....

Ali zato na proljece bordo tajfun..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2019, 17:49

Husrefeee, ako zatreeba igraca, tu sam ,igram termine redovno a bgm ne.pinem i ne pusim, uz sve to, nisam sklon ozljedama *
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 31 jul 2019, 17:53

BordoSarajevo je napisao/la:Superligaš Srbije, Radnik iz Surdulice, ozvaničio je danas historijski transfer.

Mladi reprezentativac Srbije, Igor Zlatanović, postao je novi fudbaler Mallorce, a Surduličanima će na ime obeštećenja pripasti 1.3 miliona eura.

Nekoliko dana se pričalo o ovom transferu, a sada je on postao i zvaničan, te je ovaj napadač već otišao u Mallorcu.
Nedavno je i Voždovac prodao napadača Filipa Stuparevića u Watford za 3 miliona eura, pa jučer ovaj transfer Radnika iz Surdulice.Za to vrijeme, stručnjaci iz naše lige govore da su naša i njihova liga, u dva grama po kvalitetu :facepalm: :facepalm:
Što se tice ovih povreda, nemam riječi, ne može čovjek da vjeruje, dodatno stvari otežava i to što se iz kluba gotovo niko ne oglašava, ni po pitanju povreda, ni po pitanju pojačanja.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 31 jul 2019, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 31 jul 2019, 17:56

Cuj povrjedjen a izlazi hahahaha. Teska nevjera.
Salcin u subotu pocinje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 31 jul 2019, 17:58

Ma vecina je povreda koje nastaju zbog losih treninga, vjerovatno misici nisu dobro pripremljeni.

Kriv si Dz. Š.!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 31 jul 2019, 17:59

BordoSarajevo je napisao/la:Nisu ovo čista posla, nagazili smo negdje.
Hajde dvije tri povrede, pa hajd i još koja nije problem, al ovo je prevazišlo svaku mjeru.
Tražite uzroke, preispitajte se. I daj yebemu mater bar malo više i češćih informacija za nas navijače oko tih yebenih povreda. Svi se nadamo da će vremenom biti bolje to jest da će se vraćati povrijeđeni, jedan po jedan, a ono samo se povrijeđeni igrači gomilaju na kamaru a ovi što su se trebali kao vratiti "produžavaju" svoje povrede 10+10+10..... dana.

Oremušu osim one jedne rečenice da će najmanje 2 mjeseca biti out ni traga ni glasa od Celtica.
Rahmanović nešto slomio oko karlice, čovjek poslije Celtica objavljuje slike negdje sjedi u nekom fast foodu.
Hodži eto puklo nešto oko lože, čojk hoda po Jahorini i slikaje se.

Ovo mi je ljutnju veću izazvalo nego da smo izgubili od slobodanke.
Stanojevića si zaboravio, od kako je zadobio povredu, gotovo svaki dan je izbacivao slika iz nargila barova

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 31 jul 2019, 18:00

joker90 je napisao/la:Bolje da Krste igra CF, nego da Smradeon opet kida zivce nad navijaca. Handzic rahmetli bi nam valjao pravo kad ni mu se igralo lopte. :yawn:
nikako ne mogu shvatititi kako neko moze nase igrace nazivati ovakvim imenima

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jul 2019, 18:00

imamo Handžića, Guzinu, Krstu i Tatara
da dođe destruktivac svi bi prodisali....
hajde Emire povedi nas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 31 jul 2019, 18:01

giannini je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Bolje da Krste igra CF, nego da Smradeon opet kida zivce nad navijaca. Handzic rahmetli bi nam valjao pravo kad ni mu se igralo lopte. :yawn:
nikako ne mogu shvatititi kako neko moze nase igrace nazivati ovakvim imenima
:urnebes:

Stari pitar!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jul 2019, 18:08

:hmmmmm: :think:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 17 gostiju.