FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 31 jul 2019, 13:18

Čosiću, ima li zadnjeg veznog

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 jul 2019, 13:26

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 jul 2019, 13:38

Mozda je i do love.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 jul 2019, 14:25

Stroj1946 je napisao/la:Mozda je i do love.

O.njemu možemo samo maštati.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jul 2019, 14:28

Pantelija je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:- Ovi sto kao podcjenuju kvalitet igre i predispozicije Sabanovica , ne misle tako , oni samo provociraju @Panteliju , covjeka koji zna sta prica .
- Pogledajte 15min30" , kako je podbode i izbaci Hebiba , ali mu pobjeze . 3-4 x je Saban pokazao da to zna , malo puta sam to vidio u PL .
- Opet cuvao ponajboljeg napadaca i to bez pomoci krila , Heba bio Tatar2 . Jest Saban malo ostriji , Huseinbasic ode na desnu stranu .
- mandic,huseinbasic se nisu vidjeli . Jeste Saban ovaj put napravio 2-3 greske , ali u vrijeme kad je cijeli tim bio los , kasnije dobar .
- Prosle sedmice na pitanje novinara kako je Djokanovic veliki potencijal , nicim izazvan Cosic rece upravo to za Sabanovica . Cosic i @Pantelija isto vide igru Sabanovica . Smije li Cosic reci nesto so ne misli Husref ?
- Vrijeme ce pokazati ko je u pravu kriticari ili Pantelija i Cosic . Ja sam neutralan , nemam svoje misljenje .
Nisam gledso emijsiju, dta je rekao ćosić
Izvini promaklo mi ovo tvoje pitanje . Otrilike na konstataciju novinara da je Djokanovic prijatno iznenadjenje rekao:
"Slazem se sa Vama . to je to kad mlad fudbaler ima dobar pristup treninzima , zivi sportski i uci od trenera i starijih igraca skuplja iskustvo . To isto vazi i za Sabanovica koji je odigrao odlicnu utakmicu(Lazni)" I da Sabanovic ima isti pristup . Uglavnom da se na oba ozbiljno racuna. Ne mogu citirati , ali novinar nije spomenuo Sabanovica , no Cosic nije propustio priliku da ga pohvali . Ma u pravu si 100% po pitanju ovih mladih igraca.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 31 jul 2019, 14:50

Jel moguće?!! :facepalm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2019, 14:51

10 dana jos pauze za Hodzica.Pauza Sloboda,Evropa,Siroki.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2019, 14:51

Memara je napisao/la:Jel moguće?!! :facepalm:
?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2019, 14:53

Hodžić (25) je, naime, zadobio povredu jednog od mišića zadnje lože natkoljenice. Trenutno trenira invidualno i radi se ciljana fizikalna terapija, a sve bi, nadaju se u Sarajevu, moglo biti završeno kroz sljedećih desetak dana.

U tom slučaju Hodžić će, osim dvije prvenstvene, propustiti i jednu evropsku utakmicu koju će Sarajevo igrati s boljim iz duela BATE Borisov - Rosenborg.

Šta je sa ostalim?
Rahman, Ahmet??
FK Sarajevo

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jul 2019, 15:03

FrancescoTotti je napisao/la:Al fakat sta je problem stavit momka na njegovu poziciju a pokazuje iz utakmice iz utakmicu da je zvijer :roll:
Jedino objasnjenje mi je da ne zeli produzit ugovor pa mu se i ne daje toliko prostora, to bih razumio i postovao, ali ako to nije razlog onda je neshvatljivo.
Krste u sredini je igrac manje.....

Krste je legenda, nema mu se sta rec, al covjek je ostario a igra na poziciji gdje moras bit bas agilan, tako da je on realno opcija sa klupe. Da onako svjez i odmoran udje u 60-70. minuti i pravi lom. Isto mislim i o Ahmetovicu. Ma koliko on dobar bio on je ostario, i ne moze se nosit s tim naporom kao prije. Zato je bilo dobro da smo doveli Hadzica da bude prva opcija i da Ahmet ulazi samo po potrebi.
Jbg, dali su puno za klub al ako chelsea, juve, roma mogu klupirat Lamparda, Buffona, Tottija zbog istog razloga ne znam koji qurac mi radimo...
Ma nek se ljuti ko god hoce(@Sekac) dok ovo ne promjenimo mi cemo biti kao klub jaki za ove lige(sto ne garantuje 100% titulu), ali dalje necemo moci Jesu Ahmetovic,Velkoski i Hebibovic dali "ogroman" doprinos u DK . Jesu i naplatili to , neka su zasluzeno . Ko ne gotivi Ahmetovica nije navijac FKS (Tito ,ono protiv Zelje,maestralno),ali brate u 35 god. , Velkoski odlucio utakmice Sloboda i Velez , ostale prosjecno, ne sjecam se da je odigrao nesto kao Tatar,Stanojevic,Rahmanovic ili Ahmetovic . Kako se taj covjek ne povrijedi i kako ne skupi 3 zuta , a igra 40 utakmica po 90 min.. Znam da bi 2-3 utakmice bilo cudno igrati bez njega u prvih 11 , ali klupa i u 60-70 min udje i razvali(u 32 g.). Hebib mozda i moze jos ovu sezonu(u30 g.,krilo-bek, uklapa se u Husrefovu koncepciju). Njih trojica haman 100 god.(95-96). Njih trojica 30+ tKM . Zasluzni ok , ali dokle ,jos 2 sezone ??? Hajmo onda vratiti Vahidina Musemica :rol: . Ako ne mogu naci angazman , neka ih do isteka ugovora . Mi se od danas moramo pripremati za sljedecu sezonu ,ako hocemo Titulu i grupe EL . Mogu oni Slobodi i Laznim dati ruke , za FKS je tanko . Ok je klupa i ulazak u 60-70 do isteka ugovora . Za pare koje dobijaju (zasluzeno za minuli rad i sto su se uklapaju u Husrefovu f.filozofiju), mozemo dovesti 2 TOP vezna igraca . @Benkara nemoj ni pomisliti da ih Ti vise volis(postujes, Ahmu najvise) od mene , ali kad je FKS u pitanju ova trojica nisu buducnost kluba .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jul 2019, 15:08

Hodzic ce se ispariti kao A.Kovacevic ili Adukor .

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 jul 2019, 16:30

Kovacevic se nije ispario nego mu istekao ugovor, grijao klupu tada, i otisao i skoro pa prekucao poljsku ligu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2019, 16:41

Superligaš Srbije, Radnik iz Surdulice, ozvaničio je danas historijski transfer.

Mladi reprezentativac Srbije, Igor Zlatanović, postao je novi fudbaler Mallorce, a Surduličanima će na ime obeštećenja pripasti 1.3 miliona eura.

Nekoliko dana se pričalo o ovom transferu, a sada je on postao i zvaničan, te je ovaj napadač već otišao u Mallorcu.
FK Sarajevo

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 31 jul 2019, 16:43

belosevic28 je napisao/la:Ljudi sta je s onim momcima na probi? Jel' zna iko?
Jos su tu,na nekom testiranju...uglavnom jos su tu

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 31 jul 2019, 17:04

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 31 jul 2019, 17:05

Hebemu boga i povrede i Celtic

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jul 2019, 17:06

E u pič.ku materinu više, i povrede i fudbal i sve, fuj
FK Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2019, 17:07

Gedeone povedi nas u PO :kafa:

Ograjisali 1946.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 31 jul 2019, 17:07

Ovo je strasno, ne mogu da vjerujem da je dvomec sa Celticom iziskivao ovoliki napor. Batalite i ovo 3.pretkolo, fokusirajte se na ligu, ako zaostanemo u ranoj fazi, skidat cemo glave svima, a to onda znaci i raspad. Ima li iko da apeluje da se dovedu jos 3 igraca i prebaci fokus na realne ciljeve?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 jul 2019, 17:08

[quote="BordoSarajevo"]Hodžić (25) je, naime, zadobio povredu jednog od mišića zadnje lože natkoljenice. Trenutno trenira invidualno i radi se ciljana fizikalna terapija, a sve bi, nadaju se u Sarajevu, moglo biti završeno kroz sljedećih desetak dana.

U tom slučaju Hodžić će, osim dvije prvenstvene, propustiti i jednu evropsku utakmicu koju će Sarajevo igrati s boljim iz duela BATE Borisov - Rosenborg.

Šta je sa ostalim?
Rahman, Ahmet

Za Rahmana vrlo moguce da je ozbiljnija povreda i Bog zna kad ce se vratit
Hodzic napukla loza necd prije 20 dana

Po meni ove povrede su nemoguce, ili smo pod nekim sihrama ili se pripreme nisu uradile kako treba , svaki yebenu tekmu strahujes da se neko ne pivrijedi, a i kad se povrijedi po qurcevoj sreci pauzira po mjesec dva minimalno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 56 gostiju.