FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po pričama i saopštenjima kona, ispade da su troškovi organizacije utakmice na Grbavici i Bilinom polju, maltane jednaki
Historicar je napisao/la:Po pričama i saopštenjima kona, ispade da su troškovi organizacije utakmice na Grbavici i Bilinom polju, maltane jednaki

ako si mislio na ovaj clanak sa k.lixa
objektivan novinar nema sta
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ko vjeruje plavim kerovima, strik i neka se sam okaci za prvo drvo. Njima je u DNK prevara, obmana i sibicarenje.
Plavi ker. Vidi se i na fotci.
Plavi ker. Vidi se i na fotci.
- FKS -
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi, kad nam je onaj veliki snijeg srusio krov na Zapadu uprava vam dosla da se smije i nasladjuje, objavljujete da hoce opet goriti Grbavica ko 92druge i da je steta sto je Milosevic zamjenio Grbavicu sa Lukavicom. Kakvi vi mame mi najveci dusmani, dobili ste iste uslove ko sto vam je dao Celik niste htjeli/imali uplatit bankovnu garanciju od 100.000km za potencijalnu stetu jer vi carsijaneri ste skloni tome. Hejbet utakmica smo odigrali na Kosevu, stete nikad marke nismo napravili. Toliko o gospodi, vidimo se za mjesec na najljepsem travnjaku.ElCartel11 je napisao/la:Ma kakvo krvljenje, mi smo uvijek bili gospoda, ali sad znamo sa kim imamo posla.Dadox je napisao/la:Radi ove gluposti oko stadiona i kategorije..se zategli odnosi dva gradska rivala do maksimuma..sta se pise na obje strane...mene stid komentara...trebamo se sad pocet krvit po utakmicama...jbga stadion ..
To ti isto recimo kad kupis sebi neko jako auto i komsija te ne moze gledati pa ti ga izgrebe ili izbusi gume od ljubomore, a ti se neces ici krviti sa njim, vec ga prijavis policiji i naplatis se od osiguranja.
Tako i mi ubuduce sa njima na derbijima, njima 5%, licna karta ko hoce da kupi kartu, ogradimo jih na jugu, pustimo otvoren jedan ulaz, pa neka se guse.
Usput o nekoj daljoj historiji da ne pricam, a zvanicna nasa vam je na kraju cestitala na duploj kruni... gospoda ee..
koliko laži u jednom postu 
mora bit neki rekord

mora bit neki rekord
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
12 hiljada i 30 milja dnevno je haman pa isto. Vi ste gori od srba. Ko da vas je gebels sve pravio.Manijaci19871921 je napisao/la:Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi, kad nam je onaj veliki snijeg srusio krov na Zapadu uprava vam dosla da se smije i nasladjuje, objavljujete da hoce opet goriti Grbavica ko 92druge i da je steta sto je Milosevic zamjenio Grbavicu sa Lukavicom. Kakvi vi mame mi najveci dusmani, dobili ste iste uslove ko sto vam je dao Celik niste htjeli/imali uplatit bankovnu garanciju od 100.000km za potencijalnu stetu jer vi carsijaneri ste skloni tome. Hejbet utakmica smo odigrali na Kosevu, stete nikad marke nismo napravili. Toliko o gospodi, vidimo se za mjesec na najljepsem travnjaku.ElCartel11 je napisao/la:Ma kakvo krvljenje, mi smo uvijek bili gospoda, ali sad znamo sa kim imamo posla.Dadox je napisao/la:Radi ove gluposti oko stadiona i kategorije..se zategli odnosi dva gradska rivala do maksimuma..sta se pise na obje strane...mene stid komentara...trebamo se sad pocet krvit po utakmicama...jbga stadion ..
To ti isto recimo kad kupis sebi neko jako auto i komsija te ne moze gledati pa ti ga izgrebe ili izbusi gume od ljubomore, a ti se neces ici krviti sa njim, vec ga prijavis policiji i naplatis se od osiguranja.
Tako i mi ubuduce sa njima na derbijima, njima 5%, licna karta ko hoce da kupi kartu, ogradimo jih na jugu, pustimo otvoren jedan ulaz, pa neka se guse.
Usput o nekoj daljoj historiji da ne pricam, a zvanicna nasa vam je na kraju cestitala na duploj kruni... gospoda ee..
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
u žaru navijanja desi se, i vi ste oštetili na Koševu stolice, zbog toga se skinu kada je rizična tekma i navijači, izvini što ste glupi pa niste skinuliManijaci19871921 je napisao/la: Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi,

i doći će opetManijaci19871921 je napisao/la:kad nam je onaj veliki snijeg srusio krov na Zapadu uprava vam dosla da se smije i nasladjuje,

pa jbg ima ljudi iz Lukavice koji bi naravno radije bili u Federaciji i kojima vaš stadion i generalno željo ne znači ništa a njihov dom itekakoManijaci19871921 je napisao/la:objavljujete da hoce opet goriti Grbavica ko 92druge i da je steta sto je Milosevic zamjenio Grbavicu sa Lukavicom.
lažeš. 12milja za 2 dana sa svim je ponuda Čelika, 1 uslov da Horde ne budu na jugu, i ne bi svakakoManijaci19871921 je napisao/la:Kakvi vi mame mi najveci dusmani, dobili ste iste uslove ko sto vam je dao Celik
lažeš. imamo i možemo ali s obzirom na vaš kokuzluk to je prevara u najavi, preobukli bi se u bordo boje i snimali jednog drugog kako uništavate nešto da naplatite to....Manijaci19871921 je napisao/la: niste htjeli/imali uplatit bankovnu garanciju od 100.000km za potencijalnu stetu jer vi carsijaneri ste skloni tome.
lažeš. na prste jedne ruke vaše tekme na koševu i pravili ste štetu i kidali stolice. zbog toga imate rezervisano onu kockicu u kazni bez stolicaManijaci19871921 je napisao/la: Hejbet utakmica smo odigrali na Kosevu, stete nikad marke nismo napravili.
CSR neutješan

se vediamo čajnosluManijaci19871921 je napisao/la:Toliko o gospodi, vidimo se za mjesec na najljepsem travnjaku.

lažeš. čestitala je sportski uspjeh. vjerovatno mislili na 3 komada u gradskom derbijuManijaci19871921 je napisao/la:Usput o nekoj daljoj historiji da ne pricam, a zvanicna nasa vam je na kraju cestitala na duploj kruni... gospoda ee..

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma bježi Denchi...Denchi je napisao/la:u žaru navijanja desi se, i vi ste oštetili na Koševu stolice, zbog toga se skinu kada je rizična tekma i navijači, izvini što ste glupi pa niste skinuliManijaci19871921 je napisao/la: Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi,![]()
i doći će opetManijaci19871921 je napisao/la:kad nam je onaj veliki snijeg srusio krov na Zapadu uprava vam dosla da se smije i nasladjuje,![]()
![]()
pa jbg ima ljudi iz Lukavice koji bi naravno radije bili u Federaciji i kojima vaš stadion i generalno željo ne znači ništa a njihov dom itekakoManijaci19871921 je napisao/la:objavljujete da hoce opet goriti Grbavica ko 92druge i da je steta sto je Milosevic zamjenio Grbavicu sa Lukavicom.
lažeš. 12milja za 2 dana sa svim je ponuda Čelika, 1 uslov da Horde ne budu na jugu, i ne bi svakakoManijaci19871921 je napisao/la:Kakvi vi mame mi najveci dusmani, dobili ste iste uslove ko sto vam je dao Celik
lažeš. imamo i možemo ali s obzirom na vaš kokuzluk to je prevara u najavi, preobukli bi se u bordo boje i snimali jednog drugog kako uništavate nešto da naplatite to....Manijaci19871921 je napisao/la: niste htjeli/imali uplatit bankovnu garanciju od 100.000km za potencijalnu stetu jer vi carsijaneri ste skloni tome.
lažeš. na prste jedne ruke vaše tekme na koševu i pravili ste štetu i kidali stolice. zbog toga imate rezervisano onu kockicu u kazni bez stolicaManijaci19871921 je napisao/la: Hejbet utakmica smo odigrali na Kosevu, stete nikad marke nismo napravili.
CSR neutješan![]()
se vediamo čajnosluManijaci19871921 je napisao/la:Toliko o gospodi, vidimo se za mjesec na najljepsem travnjaku.![]()
![]()
lažeš. čestitala je sportski uspjeh. vjerovatno mislili na 3 komada u gradskom derbijuManijaci19871921 je napisao/la:Usput o nekoj daljoj historiji da ne pricam, a zvanicna nasa vam je na kraju cestitala na duploj kruni... gospoda ee..

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mene sad sramota zbog njih eth..Denchi je napisao/la:u žaru navijanja desi se, i vi ste oštetili na Koševu stolice, zbog toga se skinu kada je rizična tekma i navijači, izvini što ste glupi pa niste skinuliManijaci19871921 je napisao/la: Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi,![]()
i doći će opetManijaci19871921 je napisao/la:kad nam je onaj veliki snijeg srusio krov na Zapadu uprava vam dosla da se smije i nasladjuje,![]()
![]()
CSR neutješan![]()
se vediamo čajnosluManijaci19871921 je napisao/la:Toliko o gospodi, vidimo se za mjesec na najljepsem travnjaku.![]()
![]()

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ovo se zove klasicki knock-out 

-
- Kontakt:
Čuj balavog manijaka, Denchi ga popišao, jadan ne zna šta će od bjesnila i frustracije, najbolje je da se za guzicu ujedeš.Razguli odavde, obriši nos i idi na svoj jug, na kojem ima više očiju nego zubaManijaci19871921 je napisao/la:Od svega sto si odgovorio, odgovorio si djecije lazes lazes lazes a nigdje nijednog argumenta. Jedino o cemu mozemo pricati da je upitno jeste ponuda Celika, a ja napisao da nam je tu negdje jer je tako prenijela vecina portala. Ovo za Lukavicu glupost notorna sto si napiso, nije net za svakoga... i opet ce doci, sam si potvrdio da prica da ste vi gospoda je samo prica vasa i u sustini ste carsijaneri. Za objavu nase zvanicne, tvoj komentar je nije **** nego se pas posro i sva replika ti je u tom fazonu. Za bankovnu garanciju pises da je laz a nije jer sam ti rekao htjeli/imali mada vrlo moguce je i ovo drugo puno se drugacije predstavljate u javnosti . U ostalom zna se ko je gazda u nasoj kuci puno pravo bubnut cifru koliku hocemo, sta se imas bunit pljuni i igraj. Nismo podlegli pritisku politike i necemo, poselami Skaku.Denchi je napisao/la:u žaru navijanja desi se, i vi ste oštetili na Koševu stolice, zbog toga se skinu kada je rizična tekma i navijači, izvini što ste glupi pa niste skinuliManijaci19871921 je napisao/la: Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi,![]()
![]()
CSR neutješan![]()
![]()

Ko pušta ovog konja da piše ovdje zaudara tema
i to opasnoAnex je napisao/la:Ko pušta ovog konja da piše ovdje zaudara tema
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Uvalimo ti u mraku, bjezi od gospodskog pdfja tamo na svoj.
Da smo uzeli Grbavicu vasi tulipani u upravi bi opet nesto syebali tokom potpisivanja i mi bi izvisili. Kad ste sebe zayebali a da necete nas
Da smo uzeli Grbavicu vasi tulipani u upravi bi opet nesto syebali tokom potpisivanja i mi bi izvisili. Kad ste sebe zayebali a da necete nas

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Manijaci19871921 je napisao/la:Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi, kad nam je onaj veliki snijeg srusio krov na Zapadu uprava vam dosla da se smije i nasladjuje, objavljujete da hoce opet goriti Grbavica ko 92druge i da je steta sto je Milosevic zamjenio Grbavicu sa Lukavicom. Kakvi vi mame mi najveci dusmani, dobili ste iste uslove ko sto vam je dao Celik niste htjeli/imali uplatit bankovnu garanciju od 100.000km za potencijalnu stetu jer vi carsijaneri ste skloni tome. Hejbet utakmica smo odigrali na Kosevu, stete nikad marke nismo napravili. Toliko o gospodi, vidimo se za mjesec na najljepsem travnjaku.ElCartel11 je napisao/la:Ma kakvo krvljenje, mi smo uvijek bili gospoda, ali sad znamo sa kim imamo posla.Dadox je napisao/la:Radi ove gluposti oko stadiona i kategorije..se zategli odnosi dva gradska rivala do maksimuma..sta se pise na obje strane...mene stid komentara...trebamo se sad pocet krvit po utakmicama...jbga stadion ..

Ko o cemu ku*va o postenju...
Vasa historija se zavrsavala na alipasinu, a faza, u maloj kafani iza zgrade, tu su dolazile sudije, predstavnici klubova, vase titule...
Vise vrijedi castitka od Mladosti nego vasa hinjska..
Komplet liga da se skupi nije imala sudijskog guranja ko sto je imo seljo..
amaw ce se opet ispalit a nama valja zivjet... Nemoj mislit da ce ostat ovako, niski udarci se vazda naplacuju sa merakom i ceifom..

PS "najljepsi travnjak" smo i mi platili preko poreza, kao i dobar dio grbavice.. naprosili ste od gradjana a ne zaradili od seljinih strumfova...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sta je tacno ?Manijaci19871921 je napisao/la:Od svega sto si odgovorio, odgovorio si djecije lazes lazes lazes a nigdje nijednog argumenta. Jedino o cemu mozemo pricati da je upitno jeste ponuda Celika, a ja napisao da nam je tu negdje jer je tako prenijela vecina portala. Ovo za Lukavicu glupost notorna sto si napiso, nije net za svakoga... i opet ce doci, sam si potvrdio da prica da ste vi gospoda je samo prica vasa i u sustini ste carsijaneri. Za objavu nase zvanicne, tvoj komentar je nije **** nego se pas posro i sva replika ti je u tom fazonu. Za bankovnu garanciju pises da je laz a nije jer sam ti rekao htjeli/imali mada vrlo moguce je i ovo drugo puno se drugacije predstavljate u javnosti . O kakvim parana pricamo digo se citav grad, na kraju troskove igranja vam trebao snositi grad, a troskove MUPa vlada... rezimski do kosti. Uostalom zna se ko je gazda u nasoj kuci puno pravo bubnut cifru koliku hocemo, sta se imas bunit pljuni i igraj. Nismo podlegli pritisku politike i necemo, poselami Skaku.Denchi je napisao/la:u žaru navijanja desi se, i vi ste oštetili na Koševu stolice, zbog toga se skinu kada je rizična tekma i navijači, izvini što ste glupi pa niste skinuliManijaci19871921 je napisao/la: Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi,![]()
![]()
CSR neutješan![]()
![]()
Odjava

Upitno je samo, dali ce dostampati posebne ulaznice, za sezonske, da bi se mogao planirati broj, mjesta za njih. I na koju tribinu ce se smjestiti.MortemHz je napisao/la:Pa da, Sarajevo je organizator utakmice.Farah0709 je napisao/la:Vozdra raja,jel neko zna hoce li nam vaziti ove sezonske za utakmicu u Zenici?
Ako se organizuje navijački voz, plus autobusi, automobili, raja iz drugih mjesta... B.Polje ce biti premalo.
Ajde mišu vrati se odakle si i došao, Denchi ti se popišao u usta momački i ŠUTI SAMOOO ŠUTIII MOJ DJEČAČE PLAVI..Manijaci19871921 je napisao/la:Od svega sto si odgovorio, odgovorio si djecije lazes lazes lazes a nigdje nijednog argumenta. Jedino o cemu mozemo pricati da je upitno jeste ponuda Celika, a ja napisao da nam je tu negdje jer je tako prenijela vecina portala. Ovo za Lukavicu glupost notorna sto si napiso, nije net za svakoga... i opet ce doci, sam si potvrdio da prica da ste vi gospoda je samo prica vasa i u sustini ste carsijaneri. Za objavu nase zvanicne, tvoj komentar je nije **** nego se pas posro i sva replika ti je u tom fazonu. Za bankovnu garanciju pises da je laz a nije jer sam ti rekao htjeli/imali mada vrlo moguce je i ovo drugo puno se drugacije predstavljate u javnosti . O kakvim parana pricamo digo se citav grad, na kraju troskove igranja vam trebao snositi grad, a troskove MUPa vlada... rezimski do kosti. Uostalom zna se ko je gazda u nasoj kuci puno pravo bubnut cifru koliku hocemo, sta se imas bunit pljuni i igraj. Nismo podlegli pritisku politike i necemo, poselami Skaku.Denchi je napisao/la:u žaru navijanja desi se, i vi ste oštetili na Koševu stolice, zbog toga se skinu kada je rizična tekma i navijači, izvini što ste glupi pa niste skinuliManijaci19871921 je napisao/la: Dje ste ba vi gospoda? Kad smo mjenjali na sjeveru stolice za evropsku Grbavicu kidali ste stolice drzali ih po ogradi,![]()
![]()
CSR neutješan![]()
![]()
Odjava

Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Šutiii samo šuti, šuti moj dječače plaaavi....
Vrati se odakle si dosao, nemate para,nemate licence, dzaba vam evropska grbavica kad ne idete u Evropu...
Ja bih potpisao svake godine ovako, nama dupla kruna, igramo u Zenici, vi ni u Evropu.
Bolje zenicani nego plave kurve !

Vrati se odakle si dosao, nemate para,nemate licence, dzaba vam evropska grbavica kad ne idete u Evropu...
Ja bih potpisao svake godine ovako, nama dupla kruna, igramo u Zenici, vi ni u Evropu.
Bolje zenicani nego plave kurve !
-
- Kontakt:
Kako pjene samo haha
Fokusirajte se na prijateljsku s TOSKom, dok ozbiljni klubovi igraju Evropu.
Fokusirajte se na prijateljsku s TOSKom, dok ozbiljni klubovi igraju Evropu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 24 gosta.