FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam jako skeptičan oko ovoga.Neka mi neko pametniji objasni zašto bi baš ŽELjIN stadion gradili pored milijardu jacih i interesantnijih ekipa u Europi,drugo zar ima toliko mjesta na Grbavici da se prave svi ti prateći objekti
Volio bih da mi neko ovo pojasni.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- bistrikboy
- Kontakt:
Nema jacih i interesantnijih ekipa na planetiHamo je napisao/la:Ja sam jako skeptičan oko ovoga.Neka mi neko pametniji objasni zašto bi baš ŽELjIN stadion gradili pored milijardu jacih i interesantnijih ekipa u Europi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Svi smo skepticni i sumnjam da ce iko 100% vjerovati u sve to dok ne vidi bagere a neki cak i dok ne vide da je srusen sadasnji stadion. Zato Hamo, nemoj se opterecavati oko toga jer je sezona pocinje za koji dan .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
mah bit ce sta bude ne treba se previse nadat,kad igramo sa capljinom i imali ista za ta pojacanja?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Napokon sredjuju travu u golmanskom prostoru...vrijeme je bilo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
kako nema, pa sam jug ti uzima bruku mjesta, jer kad se napravi tribina kako bi trebala izgledat, jug bi se umanjio za pola i plus sumica iza, eto ti tu mjesta bruku iza stadiona. posebno jer jug je ogroman, donji dio i gornji i takozder od gol linije do pocetka juga ima bruku mjesta... Pa kad ti se napravi istok, iza istoka imas mjesta koliko hoces plus onaj parking sto nije uredjen, nemora taj parking biti u zeljinom vlastnistvu jer nisam siguran da jest, al ako se napravi, to je bolja i infrastruktura za oostale. sjever bi se trebao promjeniti, kao npr krov koji je limeni. Zapad ima da bude beton, od loza... Ali eto sve je to zamisljanje... Dok se ne desiHamo je napisao/la:Ja sam jako skeptičan oko ovoga.Neka mi neko pametniji objasni zašto bi baš ŽELjIN stadion gradili pored milijardu jacih i interesantnijih ekipa u Europi,drugo zar ima toliko mjesta na Grbavici da se prave svi ti prateći objektiVolio bih da mi neko ovo pojasni.
.....
Zadnja izmjena: maltasa, dana/u 29 jul 2010, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Uh kad bi Grbavicu (napokon) izgradili
Došao sam do nekih informacija da je stvar skoro pa sređena, samo se ne mogu još uvijek dogovoriti oko nekih bitnih pojedinosti. Ako se to riješi za 3 godine ćemo imati novu Grbavicu.
Nije sad na nama da mi komentarišemo hoće li ili neće li se izgraditi. Nemojte se time zamarati. Bolje pišite o narednoj sezoni. Šta možemo i tako to ..
Seyo šta je bilo sa ostalim igračima što su trebali doći !? Spominjalo se njih 5-6

Seyo šta je bilo sa ostalim igračima što su trebali doći !? Spominjalo se njih 5-6

U mom svijetu važe moja pravila
gancev, zeba, savic, pehilj, karic, markovic...TheDinoRules je napisao/la:Seyo šta je bilo sa ostalim igračima što su trebali doći !? Spominjalo se njih 5-6
Znači da je stvar skoro pa riješena, samo da se još dogovore oko nekih bitnih stvariTheDinoRules je napisao/la:Uh kad bi Grbavicu (napokon) izgradiliDošao sam do nekih informacija da je stvar skoro pa sređena, samo se ne mogu još uvijek dogovoriti oko nekih bitnih pojedinosti. Ako se to riješi za 3 godine ćemo imati novu Grbavicu.
Nije sad na nama da mi komentarišemo hoće li ili neće li se izgraditi. Nemojte se time zamarati. Bolje pišite o narednoj sezoni. Šta možemo i tako to ..
![]()

Kad bi je napravili, Hotel i Business Centar bi nam vracale dio para. Onda bi bili prejak klub jer te pare da vratis moras dobro igrat, dobro radit i pogotovo kad imas sve uslove. Najvise mi je drago sto necu moci gledat cevabdzinice, kladionice, zelenjare, i neke suplje radnje dole, a gore kad se popenjes kuhinje neke sto je na sjeveru sve pocrnilo od njih. To bi sve trebalo zatvorit i napravit business centre tu da fine dobre kompanije rade. 10 godina kao sto Osim kaze za vracanje nije uopste puno vremena. ako se ulozi desetine miliona, za deset godina je idealno mada ja mislim da ce potrajat i vise nego toliko. S obzirom da smo vec u dugu od milion i po, i kako to vracamo, ne znam. Ali nama treba izlazak u Evropu da bude cilj svake godine od sada. 300 po 300 hiljada i lagano sponzori i prodaja igraca za koje bi mogli nac zamjene, i cilj ispunjen. Treba i sto vise prijateljskih utakmica sa dobrim stranim klubovima. Imam informacije da bi jedan veliki Evropski klub trebao da suradjuje sa jednim nasim klubom al ne zna se koga ce izabrat. Znaci na posudbe davat igrace vamo tamo i igranje prijateljskih tekmi i suradjivanja. To bi se trebalo desiti al jos ne znam kad ni sa kojim klubom
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nacekali bi se mi, dok bi svabo vratio svoje ulozene pare, da kupimo kajmak od kirija. Naravno, ukoliko dodje do izgradnje svega toga ..Dove87 je napisao/la:Kad bi je napravili, Hotel i Business Centar bi nam vracale dio para. Onda bi bili prejak klub jer te pare da vratis moras dobro igrat ...
AMAR OSIM
- ultra_CImanija
ima li neko informaciju dali su dosli novi artikli u udruzenju (prije svega mislim na salove i majice) posto na tm.org izgleda zastoj neki
?????????????????? HVALA!!!

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
U novinam je pisalo da bi se taj novac vracao 10 godina, mada ja sumnjam u ovo sve i sam je Amar rekao da su ovo za sada samo "razgovori", da ne obecava puno.Stole iz Bora je napisao/la:Nacekali bi se mi, dok bi svabo vratio svoje ulozene pare, da kupimo kajmak od kirija. Naravno, ukoliko dodje do izgradnje svega toga ..Dove87 je napisao/la:Kad bi je napravili, Hotel i Business Centar bi nam vracale dio para. Onda bi bili prejak klub jer te pare da vratis moras dobro igrat ...
Ali bez obzira ovo bi bilo nesto divno ne samo radi Zelje, nego i radi cijele drzave da imamo jedan super moderan stadion na kojem bi igrala i reprezentacija, pa makar mi ove pare vracali i 100 godina.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bolje bi bilo da je onaj sarajevo city sto se gradi na marijin dvoru sagradio tako pored stadiona naseg bussiness centar, shoping centar, hotel sa 5 zvjezdica kao sto se i gradi i stadion... to bi bilo dobro ulozene pare... u hotelu onom velikom i business centru budu loze i ti odozgo gledas tekme ehehe. Ali da baba ima muda nebi bila baba
zar stvarno mislis da bi amar nesto vise rekao...i nije rekao da ne obecava puno...Elegant je napisao/la: U novinam je pisalo da bi se taj novac vracao 10 godina, mada ja sumnjam u ovo sve i sam je Amar rekao da su ovo za sada samo "razgovori", da ne obecava puno.
Uglavnom puno je sigurnije nego sto je bilo prije mjesec (na prvom sastanku)...
Izgleda da su mnogi navikli da se puno laprda po novinama, pa im neobično kada neko daje skromne izjave.
Neka, samo polako, bit će nešto od ovoga.
edit: I molio bih da se ove gluposti oko odlaska Amara bilo gdje ne postavljaju na ovu temu.

Neka, samo polako, bit će nešto od ovoga.

edit: I molio bih da se ove gluposti oko odlaska Amara bilo gdje ne postavljaju na ovu temu.

- RagazziDelSud
- Kontakt:
fakat i mene interesuje,ultra_CImanija je napisao/la:ima li neko informaciju dali su dosli novi artikli u udruzenju (prije svega mislim na salove i majice) posto na tm.org izgleda zastoj neki?????????????????? HVALA!!!

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.