Pozdrav najboljoj grupi navijača na forumu.Ono što smo juče uradili ostati će za forumske anale, a svi drugi nek se slobodno zapitaju da li su i oni trebali postupiti tako.Neću da se hvalimo jer je povod šutnje užasno tragičan, zastrašujuće bolan i da bog da se nikom više i nigdje ne ponovilo.Samo da se zna kad smo svi složni, prvi smo osnovani, prvi smo dobili ime svoje, i kao klub i kao navijači prvi smo imali himnu.Nažalost prvi smo u BiH morali onom kretenu zabranit ulazak na stadion, a ona jučerašnja tišina svih nas je bila tako složna, nevjerovatna i za svaku je pohvalu samo je kvari jedna stvar što je povod
TAKO TRAGIČAN.
E sad brato Pastrmka tebi posebna poruka relax, pošto mislim da smo tu negdje po godinama, doduše možda sam ja trunku stariji pa bih da su neka druga vremena još te mogao poslati po cigare

, i ja nekad impulzivno reagujem valjda je to zbog južnjačkog temperamenta i ja sam jučer vrlo sličan info dobio.Nisam ga htio iznositi jer smo bili u šutnji, a kad je šutnja prekinuta dugo sam razmišljao da li bi nam taj igrač u ovom trenutku dobro došao

.Ali da te ne zamaram i sve druge on neće doći, to je prošlost okrenimo se mi ovome što imamo i budućnosti našoj.Dobro smo se istrošili u ovom prelaznom roku, treba to sve poplaćati, moramo biti jako oprezni sa dovođenjem iskusnih, provjerenih ali skupih investicija.Puno više uspjeha imamo u dovođenju mlađih, neafirmiranih igrača i skoro svaki put smo uboli ko kec na deset.Od svih stvari van rostera moja najveća želja, sanjam to, ujutru ustanem sa mislima na to, naveče legnem misleći o tom su četiri stuba sa pokojom sijalicom.E zbog toga bi se rastopio kad bi mi neko rekao da će se početi nešto na tom raditi.Ne znam, ali ako ova sezona krene dobro možda bismo mi sa foruma mogli zakoturati ideju o reflektorima pa onda ako bude pozitivnih vibri uključiti u to naše igračke legende, nas sve u zemlji i svijetu pa da mi probamo skupit bar za jedan.Neke stvari oko njih i nisu bauk, npr. betonski stubovi se mislim mogu srediti, trafostanicu za reflektore može neko od nas privatno preko prijatelja koji se bave strujom srediti, uglavnom siguran sam da bismo ovako složni sa ovoliko ljubavi, a pogotovo ako igrači krenu odlično u sezonu mislim mogli bismo svašta uraditi i sami.Vjerujte mi kad vjeruješ ništa nije nemoguće.Toliko o tom, a sad koja riječ o porazu iako ne volim komentarisat ono čemu sam nisam bio prisutan.
Jedna jedina stvar koju ja mislim je da je u ovom trenutku priprema ovaj protivnik za nas bio prevelik zalogaj, ali i to treba otrpiti, pretrpiti i jednostavno nastaviti pripreme još žešče.Uvjeren sam da Feja najbolje zna šta radi i šta mu je raditi.Gledajući sastav vidi se da je isprobao skoro sve igrače što znači da i on traži koji igrač za koju poziciju odgovara.U dosad odigrana tri meča imamo 4 različita strijelca što nam može donijeti ohrabrenje jer imamo širinu.I taj toliko osporavani Popović zabi ga jučer,a nadati se da je to samo početak.E sad po "mojim info" taj mali iz Norveške mostarskog porijekla trebalo bi da je priklučen momčadi da ga Feja presluša.Da li će to biti ok ne znam, ali po onom što sam čuo od nekih prijatelja mali je brz ko strijela i ubica je za gol, što opet ništa ne znači, a i ne mora biti tačno.Međutim, ako se ime tog malog pojavi u našem rosteru onda očigledno bi i taj mali mogao biti nam od velike koristi, pogotovo jer je mlađi od 25 godina.Neću više naglabati, šta bude bude naš cilj je jasan, naši snovi su čisti ko suza, naša razmišljanja moraju biti pozitivna, naš optimizam mora rasti svaki dan, a mi svi držimo se zajedno i nedajmo nikom da nam kvari sve to.Ima svakakvih bolesnika pa nemojte reagovati na svakakve gluposti.Pozdrav svima od Pastrmke, AlemC85, MV, rodjenisa, tepsije, emilia, goodisona, kimba, kadeta, drakensanga, edgardavidsa i da ne bih nekog izostavio svima nama.
SVAKA ČAST ZA JUČERAŠNJU TIŠINU!!!
JEDINI