Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma Tevez je taraba kao i igra citya !!! Ja mislim da su igrali jos 90 minuta city nebi mogo dat gola REalu ,koji je igrao sa 10 a oni ni jednu sansu nisu stvorili!!Samo se dzaba izivciram a tolko sam zelio da Dzeko zabije al ovi nemaju igru, koju on treba, nema lopte !Sve ono sto je islo sa desne strane je bilo izlokirano ona jedna lopta sto je prosla Aguero nije pogodio!!
PA NARODE JEL VI MALO RAZMISLJATE OVO JE REAL. STO SE TICE DZEKE DA VAM KAZEM DA NIJE NI LOSE IGRAO IMAO JE NEKI SLABE PASOVE ALI DRUGO POLUVRIJME POKAZAO JE DA MOZE DA IGRA. EH SAD NIKO NIJE MU NI DODAVAO LOPTE NITI SILVA, NITI NASRI, NITI YAYA (HAJ 1 PUT NEK JE JEDAN.) ALI TOTALNO NEMA NIKAKVE DODAVANJA NA DIJAMANTU.. JEDINI KOJI MALO PROBA DA GA USMATRA DANAS JE MAICON. ALI JA KRIVIM MANCINIJA TO TI JE JEDAN OPASTNI COVJEK RADI SVE DA UNISTI NASEG DIJAMANTA JER STO GA STAVLJA U PRVOM POSTAVI U UVAKVIM UTAKMICA ? ON JE ZNAO VRLO DOBRO DA CE BITI TESKO DANAS. STVARNO JE TAJ COVJEK POGAN U P.M.

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Dzeko je igrao koliko je mogao. Dobio je najvise degeneka od svih igraca na terenu.
Dzeko je bio cuvaniji od Aguera i Teveza zajedno danas. Pricajte koliko hocete ali zna se ko je Dzeko i koliko mu treba da zabije gol, a znaju to i u Realu kao i cijeli svijet. U igri kakvu City prikazuje ne moze niz bog zna sta pokazati i onda na red dođu forumasi.. Tek tada se ne vidi ..
aguero i tevez se znaju otkriti, pobjeći čuvarima, primiti loptu.samson je napisao/la:Dzeko je bio cuvaniji od Aguera i Teveza zajedno danas. Pricajte koliko hocete ali zna se ko je Dzeko i koliko mu treba da zabije gol, a znaju to i u Realu kao i cijeli svijet. U igri kakvu City prikazuje ne moze niz bog zna sta pokazati i onda na red dođu forumasi.. Tek tada se ne vidi ..
džeko samo čeka čeka čeka... spor, trom i lijen.
daleko od toga da je on nešto extra čuvan bio (u odnosu na ostale)
Ti gospodine ajd spavaj!dijalog je napisao/la:aguero i tevez se znaju otkriti, pobjeći čuvarima, primiti loptu.samson je napisao/la:Dzeko je bio cuvaniji od Aguera i Teveza zajedno danas. Pricajte koliko hocete ali zna se ko je Dzeko i koliko mu treba da zabije gol, a znaju to i u Realu kao i cijeli svijet. U igri kakvu City prikazuje ne moze niz bog zna sta pokazati i onda na red dođu forumasi.. Tek tada se ne vidi ..
bas tako..vcrs je City bio totalno los, donekle moze proci drugo poluvrijeme...al jednostavno igraju bezidejno...u pojedinim trenucima se cinilo kao da neki igraci nisi svjesni da su na terenu...al jbg sta ces...moje misljenje je dokle god bude bio Mancini na klupi za City nema napretka u LPsamson je napisao/la:Dzeko je bio cuvaniji od Aguera i Teveza zajedno danas. Pricajte koliko hocete ali zna se ko je Dzeko i koliko mu treba da zabije gol, a znaju to i u Realu kao i cijeli svijet. U igri kakvu City prikazuje ne moze niz bog zna sta pokazati i onda na red dođu forumasi.. Tek tada se ne vidi ..
Nisam reko da se prilagode Dzekinoj igri. Mislio sam da igraju neki sistem u kojem se od svakog igraca mozes maksimum izvuci a ne da onaki strasni igraju ispod svoje mogucnosti!!Ako je ono sve sto City moze onda je to zalosno i treba pola ekipe prodat ili treneru nogu dati!!Trener je taj koji mora pokusat da izvuce maksimum iz svakog igraca i staviti igraca u poziciju mislim sistem u kojem to nije sve na silu mislim da nemora svaku utakmicu odlucivat brilijantan potez nekog pojedinca!!Fudbal je timski sport hehe sad sam poceo pametovat nek prosti ko bude citao hvala!!
-
- Kontakt:
O cemu ti Bgt? Silva je pretrcao ko konj, borio se, ofanzivno kao i defanzivno, da ne pricam da mu rijetko ko moze odlijepiti loptu s noge. nije on dzaba u reprezentaciji spanije. ako vec pricamo o fudbalu treba se biti realan. dzeko je odprilike odigrao kao i citava ekipa. zasluzili su izgubiti nisu im mogli prismrditi kako treba.Sheyi je napisao/la:Ovaj Silva je najgori igrac Citia.
Nije odigrao dobro, nije dao gol, a igrao cijelu utakmicu, pa sta? To ne umnuje njegovu vrijednost niti cinjenicu da je sjajan napadac, a Mancini je još jednom dokazao da ne zna voditi ovu ekipu. Kad im krenu jaci mecevi u PL, a ovako budu igrali, Mancini može u svoju ItalijuDylan Dog je napisao/la:Ne obazirem se na komentare dok ne vidim da je došla ZO84 da nam objektivno pojasni kako je Džeko zapravo bio najbolji noćas
Otjerat će ga Boga mi!A vala i vrijeme je,utuši ih,već drugu sezonu samo najvažnije golove zabija!Đubre pogano iz one Bosne i Hercegovine.Sramota...
Kontas se ti sta u anatomiju i fizionomiju covjeka? Odnosno, kontas li se u razliku iste među nabrojanim sa tvoje strane? Ti vec neko vrijeme blebetas, samo da bi blebetao. Imao si dva posta inspiracije, a nakon toga nastao krah ..dijalog je napisao/la:aguero i tevez se znaju otkriti, pobjeći čuvarima, primiti loptu.samson je napisao/la:Dzeko je bio cuvaniji od Aguera i Teveza zajedno danas. Pricajte koliko hocete ali zna se ko je Dzeko i koliko mu treba da zabije gol, a znaju to i u Realu kao i cijeli svijet. U igri kakvu City prikazuje ne moze niz bog zna sta pokazati i onda na red dođu forumasi.. Tek tada se ne vidi ..
Ko je gledao utakmicu i nesto zna o fubdalu vidio je da je Silva bio daleko najbolji igrac Citya!!!Tevez i Toure nisu nista uradili a Dzeko je imo ono dodavanje iz kojeg je dosudjen penal!
BosnaSTL je napisao/la:Ko je gledao utakmicu i nesto zna o fubdalu vidio je da je Silva bio daleko najbolji igrac Citya!!!Tevez i Toure nisu nista uradili a Dzeko je imo ono dodavanje iz kojeg je dosudjen penal!
Covjek to pokazuje iz tekme u tekmu.
City je drugo poluvrijeme odigrao mnogo bolje, i to samo zahvaljujuci Silvi, jer je uzeo stvar u svoje ruke. Prosle sezone da ne pricamo. Najjaci igrac City-ija, svako ko iole zna nesto o fudbalu ce isto reci !!!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 21 nov 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dzeko je bio ponajveca lopata u Cityju, htjeli priznati ili ne, engleski komentatori se zajebaju plaho na njegov racun.
to je to, sve je recenoBosnaSTL je napisao/la:Ko je gledao utakmicu i nesto zna o fubdalu vidio je da je Silva bio daleko najbolji igrac Citya!!!Tevez i Toure nisu nista uradili a Dzeko je imo ono dodavanje iz kojeg je dosudjen penal!

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Poenta?klik je napisao/la:Otjerat će ga Boga mi!A vala i vrijeme je,utuši ih,već drugu sezonu samo najvažnije golove zabija!Đubre pogano iz one Bosne i Hercegovine.Sramota...

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Zivim u njemackoj, maloprije gledao utakmicu u kladionici.. vjerovao ili ne, ovi neki ispred mene se sprdali zovu ga "Handbremse" sto toliko znaci kao "rucna kocnica" .. ne dijelim to misljenje, ali me frustrira..Chuckie je napisao/la:Dzeko je bio ponajveca lopata u Cityju, htjeli priznati ili ne, engleski komentatori se zajebaju plaho na njegov racun.
U jebote led!Kakva se sve čuda čitaju ovde,a ti mene j.e.beš za poentu???Lahka Vam noć znalci!Ako može za mene BAN od moderatora da ne ulazim više na ovu temu!Hvala!AjsKjub je napisao/la:Poenta?klik je napisao/la:Otjerat će ga Boga mi!A vala i vrijeme je,utuši ih,već drugu sezonu samo najvažnije golove zabija!Đubre pogano iz one Bosne i Hercegovine.Sramota...
nije ni čudo, svaki put kad je primio loptu i pokušo nešto djelovo je ko usporeni snimak, al ni ostatak ekipe nije bio ništa bolji, možda su Slva i Maicon jedini nešto pokušavali i zaslužili prolaznu ocjenu, a šta reći za tragičara Harta kojem lopta pada dva metra od gola a on stoji ko ukopan.JohnnyDinamitas je napisao/la:Zivim u njemackoj, maloprije gledao utakmicu u kladionici.. vjerovao ili ne, ovi neki ispred mene se sprdali zovu ga "Handbremse" sto toliko znaci kao "rucna kocnica" .. ne dijelim to misljenje, ali me frustrira..Chuckie je napisao/la:Dzeko je bio ponajveca lopata u Cityju, htjeli priznati ili ne, engleski komentatori se zajebaju plaho na njegov racun.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.