I ja se isto pitam..darker10 je napisao/la:Stvarno,kako igra Bayern,ne vidim zasto potreba za Guardiolom.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
shandrlike-tandrlike
Kakav dan. Dobijemo Gecea, jq dobijem 50 dolara baksisa, Bayo prospe ko kilu rize Barcu eh jos kad bi ova rumunka i dala veceras bio bi najbolji u zivotu.
Joj braco mila al smo ih poderali
MIA SAN MIA
MIA SAN MIA
Thomas Müller - Fußballgott
ahtung, ahtung
nek se javi forumas monolog da izravnamo kladionicarske racune
2 gola plus 3332234 pretrcana kilometra (nejma di ga nij bilo) daje mnogima za pravo da ga proglase najboljim igracem tekme.

martin za desetke, al je i muler odigrao ponajbolju partiju karijere.Saurman je napisao/la:Kaže amdiža da nikog ne izdvajamo jer su svi odigrali maestralno ali jedno ime jednostavno moram spomenuti.
JAVI MARTINEZ naklon do poda majstore.Dva znalaca kao što su Iniesta i Xavi se nisu vidjeli.
2 gola plus 3332234 pretrcana kilometra (nejma di ga nij bilo) daje mnogima za pravo da ga proglase najboljim igracem tekme.
effe_sa je napisao/la:SUPER BAYERN, SUPER BAYERN....HEY, HEY
SUPER BAYERN, SUPER BAYERN ....HEY, HEY.....
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Martinez ore teren!
Imao je Guardiola sta da vidi veceras , DZENAZA TIKA TAKA 

- TheGreatest10
- Kontakt:
Zna li neko jel mi kvota 1 da će Messi dat go, pošto nije nastupio a imam ga na nekom bezveznom listiću na marku?

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- Bayern@heart
- Kontakt:

Večeras je Dante, kako bi mi to rekli - OBJASNIO!
Bravo!
Želim Bayernu, iskreno od srca, da napokon osvoji Ligu prvaka, jer je fakat zaslužuje.
Neko gore reče da se Barca osramotila, uh jarane, ni blizu sramote ovo nije protiv ovakvog Bayerna, prestrašno!
Čestitke još jednom.
Želim Bayernu, iskreno od srca, da napokon osvoji Ligu prvaka, jer je fakat zaslužuje.
Neko gore reče da se Barca osramotila, uh jarane, ni blizu sramote ovo nije protiv ovakvog Bayerna, prestrašno!
Čestitke još jednom.
Cestitam na velicanstvenoj igri.Ovaj Bayern je abnormalno dobra ekipa.Apsolutno sve vam ide na ruku.
Objasnili ste kako se trci , kako se gine i kako se takticki igra fudbal.
Vrijeme je da uzivate i iskireno se nadam da dizete klempu jer ste zaista najjaca ekipa Evrope
Objasnili ste kako se trci , kako se gine i kako se takticki igra fudbal.
Vrijeme je da uzivate i iskireno se nadam da dizete klempu jer ste zaista najjaca ekipa Evrope

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Bane Madridista
- Kontakt:
Stvarno ne znam sta da kazem, ostao sam bez teksta
Sada su uloge zamijenjene, ne mogu da vjerujem da se neko sa Barcom ovako poigrao. Sjetice se mozda neki da sam pisao na pocetku sezone ovde i ocekivao od vas najvise, ali ovakvu pobjedu nikako. Sledeci mec je svakako formalnost, a ja kao simpatizer Reala nadam se da se vidimo u finalu. Pa bolji nek pobijedi
U svakom slucaju kapa dole Rekordmeisteru.

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Tako je i biloautogol je napisao/la: Sto se tice vecerasnje utakmice,1 pol cu malo i strahovat,a onda na pauzi idem po kokice i uzivam do kraja tekmeMeni je najbitnije da mi veceras ne primimo gol i ako se to desi,jednom smo nogom u finalu
![]()

Strasno smo jaki,ne znam kako da opisem,sve ovo

- moustapha
- Kontakt:
A sta ce tek biti kada se vrati SUPER MARIO MANDZUKA sa izvadjenom potkosuljom kao Muller veceras. 

#divovi
Hhahahahahaha kraljina....don_burza je napisao/la:Kakav dan. Dobijemo Gecea, jq dobijem 50 dolara baksisa, Bayo prospe ko kilu rize Barcu eh jos kad bi ova rumunka i dala veceras bio bi najbolji u zivotu.
MIA SAN MIA

Al' kad Robben ono u 2-3 minuti prosu i ne doda u sredinu govorim starom ''Jbg ako ih išta košta koštati će ih on''... sreća pa ne bi tako
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EdenHazard
- Kontakt:
Čestitke
@supermario
@secer
@ nekog sam zaboravio sigurno
večeras je doslovno ovako bilo

@supermario
@secer
@ nekog sam zaboravio sigurno

večeras je doslovno ovako bilo

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
bilo mi ofirno pred starom ovo gledat -.-
Ah kakav dan
Prvo dođem kući i vidim da je transfer Gotze tačan a onda i ovih 4:0
joj meraka ovako nije bilo ni 2001

joj meraka ovako nije bilo ni 2001

neam rijeci kako da opisem sve ovo,al sigurno je jedno citav svijet naklon do poda bayernu,jer smo jedini lijek za tika taku i od berce ostalo je samo ime a mesiju bih u lice rekao pa nije ti lahm neki bek iz getafea il celte pa na njima zabijas tolke 

Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
HSv je ovoj mašini dao 2 gola. Naklon do poda! 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Burberry46
- Kontakt:
Svaka cast, unistili ste ih, zasluzio je Bajern da osvoji LP!
Uzivajte!
Uzivajte!
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.